forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Vrh bogova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 16/10/2011 : 16:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
Moja prva manga. Premišljao sam se neko vrijeme posuditi ili ne, jer nisam imao osjećaj koliko je složeno čitati s desna na lijevo. Nisam siguran jesam li se tako brzo privikao zbog odlične priče ili je stvarno takvo čitanje i inače jednostavno?
Odličan crtež (makar mi japanci i japanke liče na zapadnjake). Fenomenalni prizori planina iz svih mogućih perspektiva u svim vremenskim uvjetima. Još nisam vidio strip u kojem je crtač ovoliko pažnje posvetio crtanju panoramskih slika i detalja. Savršeno!
Priča je takva da sam od čitanja ostajao bez daha i ako bi tražio dlaku u jajetu onda bi to bilo to. Svih 5 knjiga sam progutao u tjedan dana. Bilo bi i brže da sam posudio sve odjednom. Ovako sam morao čekati par dana da zadnje 2 knjige budu dostupne.
Preporuka!

I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie

Edited by - Shiva314 on 16/10/2011 16:52:05
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29681 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/10/2011 : 16:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Eppur si muove. Na kraju ćete me još tražiti da objavljujem sve više mangi:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29654 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/10/2011 : 17:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
daj popricaj sa bushidom i strangeloveom neka ti kazu koje mange da objavis
ozbiljno ti kazem
premalo je mangi za krilaticu: "samo dobri stripovi" :)
Go to Top of Page

oko
New Member

Croatia
202 Posts

Member since 19/04/2004

Posted - 17/10/2011 : 00:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send oko a Private Message  Reply with Quote
Remek djelo.
Kao svojevrsni epilog, odlično mi je sjeo tekst "Riješen misterij Everesta star 75 godina" objavljen u dva dijela u časopisu Hrvatski planinar,pa ako koga zanima evo linkova:
http://www.plsavez.hr/hp-arhiva/199911.pdf
http://www.plsavez.hr/hp-arhiva/200001.pdf
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29681 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/10/2011 : 08:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ozbiljno ti kazem

Nije problem "što", nego "kako":)

Trouble will find me
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 17/10/2011 : 09:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

To se ceka
Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 17/10/2011 : 10:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma neee..."samo dobre stripove"

I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29654 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/10/2011 : 15:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

ozbiljno ti kazem

Nije problem "što", nego "kako":)

strangelove ti uskoro ide u japan
daj mu zadatak da ih uhvati za prava
uvali mu par izdanja i neka im ih pokaže (da znaju da misliš ozbiljno i da si kvalitetan izdavač)
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 19/10/2011 : 00:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

> Ako ne mozes ni to onda zamisli...

Ima ovaj Mord periodički ispade čiste poezije.

(mcn)

Ma Vrh bogova je čista poezija, a Mord je lijepo citirao Habua iz stripa. Zamisli... Priznajem da sam u zadnje vrijeme malo opsjednut sa tom pričom, danas me ponovno uhvatilo pa cijelo poslijepodne čitam na netu o Malloryju i Irvineu. Čovjek koji je sudjelovao u ekspediciji koja je pronašla Malloryjevo tijelo je siguran da su poginuli prilikom silaska. Nisu pronašli ni sliku njegove žene... Bili su na vrhu.
Sigurno će naći i Irvinea jednog dana, samo se nadam da neće kod njega pronaći fotoaparat, te price su ljepše kada ne daju konačne odgovore.
Čitajte ovaj strip, predobar je.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 19/10/2011 : 01:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa, posle sedam strana čistog hvalospeva...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 19/10/2011 : 01:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nostromo

quote:
Originally posted by mcn

> Ako ne mozes ni to onda zamisli...

Ima ovaj Mord periodički ispade čiste poezije.

(mcn)

Ma Vrh bogova je čista poezija, a Mord je lijepo citirao Habua iz stripa. Zamisli... Priznajem da sam u zadnje vrijeme malo opsjednut sa tom pričom, danas me ponovno uhvatilo pa cijelo poslijepodne čitam na netu o Malloryju i Irvineu. Čovjek koji je sudjelovao u ekspediciji koja je pronašla Malloryjevo tijelo je siguran da su poginuli prilikom silaska. Nisu pronašli ni sliku njegove žene... Bili su na vrhu.
Sigurno će naći i Irvinea jednog dana, samo se nadam da neće kod njega pronaći fotoaparat, te price su ljepše kada ne daju konačne odgovore.
Čitajte ovaj strip, predobar je.

ako te opsedaju priče o osvajanjima krajnjih granica sveta, čekiraj fritjofa nansena i njegov maštoglavi pokušaj da dosegne severni pol namerno prepuštajući brod da bude priklješten i nošen santama leda...
ili tragediju r.f. skota pri osvajanju južnog pola...

kad bi neko ovo pretvorio u strip, sa sve nansenovim crtežima, akvarelima...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4906 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 25/10/2011 : 20:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
kupio danas svih 5.... woooowww......

sangue navajo
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 25/10/2011 : 22:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

kupio danas svih 5.... woooowww......

Kolko para
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/10/2011 : 22:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
1250 je jedan
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 25/10/2011 : 22:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

1250 je jedan

Uh sunce ti...da odes na sajam sa 300 evra malo je.
Treba sve to pokupovati i procitati a kada i sa čime ne znam...stvarno je ponuda velika sa svih strana, ne može sve da se isprati

Edited by - Svarog on 25/10/2011 22:56:32
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4906 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 26/10/2011 : 14:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
vredi svaki jebeni dinar... ja sam se dugo lomio... i lomio... i evo nisam spavao dobar deo noci... odlicno izdanje vredno svakog dinara.

sangue navajo
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 26/10/2011 : 14:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
šteta što se glasa za izdanje godine, a ne najbolji strip godine...
ovo je definitivno najbolji strip koji je izdat ove godine
najizdanje je konan, ofkors!

kada bi se glasanje podelilo na različite kategorije:
najstrip (vrh), najizdanje (konan), izdanje od izuzetnog značaja za strip kulturu (rip), najboneli (???, PSDZ), najstip autora exyu prostora (duboko i hladno), najreizadnje(yu-tarzan,duhovi,inkal), etc...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29681 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/10/2011 : 15:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Glasa se za strip godine, ne izdanje, naravno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 26/10/2011 : 15:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

znam, već si to negde skoro pomenuo...
ali s obzirom da će pobediti konan, eventualno (neki drugi st)rip,
tj. da će presuditi faktori koji su duboko materijalni,
ne bi trebalo da nosi naziv najboljeg stripa...
(izdanje može)

Edited by - noemis on 26/10/2011 15:11:13
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 26/10/2011 : 15:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
koji mi je qrac! ne mogu da napišem jebenu rečenicu... editujem 100.x

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/10/2011 : 15:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
hehehehehere we go again :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 26/10/2011 : 16:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ispravka. Markos bi da se glasa za strip, ali se definitivno glasa za izdanje.

Proslogodisnji pobjednik u rubrici albumi je Tarzan medju majmunima a u rubrici sveske prvi broj Mister Noa. Sumnjam da je i najvecim ljubiteljima jednog i drugog to najbolji strip koji su procitali prosle godine. S druge strane, prekrasno veliko izdanje majstora Hogartha i mrcina na 500+ stranica omiljenog pilota vjerojatno i jesu neka od naj izdanja prosle godine.

Ista stvar ce biti i ove godine s Conanom i Rip Kirbijem, eventualno prvom knjigom Zagora, Tex knjigom 2 ili necim slicnim. Nemam nista protiv, ali onda treba napisati da glasamo za izdanje ili napraviti odvojene ruprike za strip i izdanje. Ovako mi ispada smijesno. Ne znam, mozda sam u krivu. U manjini ocito jesam.

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4906 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 27/10/2011 : 18:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
vrh bogova je izvan svih kategorija... konan isto... ali kada bi se glasalo za izdanje onda glas ide vrhu bogova... neka stave izdanje - za vrh... neka stave album - za konana - neka stave kiosk ... tu je konkurencija velika... ali ove godine će biti stvarno zajebano odluciti se ... crumb u izdanju komika... phoenix press ludilo... darkwood postavlja nove standarde cak i boneliju (julija) da ne govorim o ludensu koji kakav god da je ima odlicna izdanja, libellus ne treba trositi reci... veseli je napravio guzvu u sesnaestercu sa debelim pilotom i texom... sve u svemu bice jako interesantno...

sangue navajo
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 27/10/2011 : 18:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Izdanje godine je Incal.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/10/2011 : 19:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
U trolistu Vrh bogova,Rip,Konan po kriterijima koji se greškom uzimaju u obzir ja ne bi izabrao Konana za No 1 iz prvenstvenog razloga jer mi je pretežak za čitanje.Ne mislim tu na dubokoumnost scenarija,teksta nego mi je pretežak za čitanje pa mi nakon 3 lista otpadne ruka i ubije svu draž čitanja.A za vrh bogova sam odmah u busu koji me vozio sa Mafesta prema Rijeci rekao da je vrh vrhova prema svim kriterijima.
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000