forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 DC
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 37

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 21/09/2011 : 13:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
he, he, he. meni clark kent u action comics više liči na harry potter-a nego peter parker-a. ali inače mi je bio dobar strip. za sad ču pratit animal man, deamon knights, action comics, Frankenstein agent of shade (ili tako nešto), OMAC, stormwatch, swamp thing i Justice League International. green lantern ču pustit jer mi je bio totalno neinteresantan (i baš me briga za jordana i sinestra) isto tako i red lanterns (počelo ve odlično dok nije veliki crveni počeo sa krizom identitate). sad da još vidim šta če bit sa corps ali ako nema gardnera onda vjerovatno nema ni mene.
sve u svemu mislim da ide prema očekivanjima.

a ovog flex mentala čekam več godinama. ali zar nisu rekli da če izač več ove godine i 11. mjesecu? šta je sad to? i joe tha barbarian su stavili kasniji datum nego što je bio u početku.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/09/2011 : 14:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

a ovog flex mentala čekam več godinama. ali zar nisu rekli da če izač več ove godine i 11. mjesecu? šta je sad to? i joe tha barbarian su stavili kasniji datum nego što je bio u početku.

Nije baš rijetkost da se promijeni datum izlaska nekog najavljenog izdanja.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 21/09/2011 : 16:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
da, znam da nije, več sam puno stvari čekao. ali nijednu tako dugo nego mentala. joe the barbarian je več triječi put promijenio datum izlaska ali to je još fiška roba pa se može malkice sačekat. mentalo nisam uopšte vjerovao da če ikad izač u ovakvom izdanju pa sam se malkice previše napalio :)

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 21/09/2011 : 23:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Batman #1 mi je bas ooodlican, skroz mi je legao jedan od najbolji 52 dosad. :) Super uvod, dobra misterija.. bas mi se svidja. Sigurno se nastavlja.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/09/2011 : 00:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Je l' ima neko pri ruci listu/link što je sve izašlo pa da vidim što nisam skinuo?

Fala,

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 22/09/2011 : 00:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote

Sve sem poslednjeg batcha.

Edited by - Grujah. on 22/09/2011 00:44:51
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/09/2011 : 01:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Fala!

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/09/2011 : 09:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Čitam ja sinoć kroz sve Batmana, neke Supermane i još dosta toga i shvatim što me jebe ...

Tu više nema nijednog heroja.

Samoživi besciljni psihopati u potrazi za jeftinim šokom.

I još nisam našao pisanje koje bi bilo iznad razine fan-fictiona (Detective je najočitiji primjer). Od crtača zasad najbolji Capullo zbog to malo karikature što mu daje život.

mcn

Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 22/09/2011 : 11:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
quote:

vraća li se to dark/dork age iz devedesetih?

Edited by - sandyboy on 22/09/2011 11:48:18
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/09/2011 : 11:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>vraća li se to dark/dork age iz devedesetih?

Ne, ovo je gore. Ono su bili loši pisci koji su imitirali dobre.

Ovo su scenaristi koji su odrasli na tim lošim piscima.

mcn

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 22/09/2011 : 12:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>vraća li se to dark/dork age iz devedesetih?

Ne, ovo je gore. Ono su bili loši pisci koji su imitirali dobre.

Ovo su scenaristi koji su odrasli na tim lošim piscima.

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/09/2011 : 12:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Da budem mrvicu argumentiraniji.

Batman se očito jebe s Catwoman kad god nalete jedno na drugo. Usto ima neku curu do koje mu je stalo (River nešto). Okej, čitat ću to, ali odjebite onda sve one našminkane zle lutke s kojima se dječački mlati u slobodno vrijeme (kojeg ima sve manje) - to ne ide više zajedno, nije isti strip. Da i ne spominjemo kakav je kao role-model, ali recimo "sajn ov di tajms" i muvajmo se on.

(Osobno, dok je Cat bila samo tease, bilo je bolje, ovo je fan fiction koji je zašao u slash.)

No, još gore: Damian je Bruceov biološki sin, je li tako? Okej. Dok je Batman skupljao siročad koja bi bez njega propala i od njih činio suborce koji su ga obožavali, to je bilo jedno. Ali kad VLASTITOG SINA izlaže opasnosti - KOJI JE TO KRETEN!? To neću ni čitati.

A Morrisonov Superman je Superboy, arogantni klipan.

I tak' to, ne? Ko mi kriv što sam mator.

(mcn)

Edited by - mcn on 22/09/2011 12:36:06
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 22/09/2011 : 13:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Čitam ja sinoć kroz sve Batmana, neke Supermane i još dosta toga i shvatim što me jebe ...

Tu više nema nijednog heroja.

I još nisam našao pisanje koje bi bilo iznad razine fan-fictiona (Detective je najočitiji primjer). Od crtača zasad najbolji Capullo zbog to malo karikature što mu daje život.

mcn

Hm. Donekle se ne bih se složio. Jer nakon ovoga se postavlja pitanje šta je zapravo heroj? Osoba koja u susretu s opasnošću istakne svoju hrabrost te samopožrtvovanost za neko veće dobro. Batman to jest. Batman to odvajkad radi. Problem je, po mom skromnom mišljenju u postavci lika. Nekako je, tako mi se barem čini kroz sve dosadašnje brojeve a nastavilo se s takvom praksom i u ovom novom 52 izdanju, Bruce Wayne maska Batmanova. Ni više ni manje. Pokriće za djelovanje i on bi najsretniji bio da se ne izvlači iz tog kostima u kojem se dobro osjeća. Što nas naravno dovodi u zonu fetiša o kojem ne bih ovom prilikom. To što on ima fetiš na kostime je simpatična stvar kojom su se neki hrabriji scenaristi mogli pozabaviti u nekim narednim brojevima, ako već imaju te neke veće ovlasti kojima se toliko busaju u prsa.
Slažem se, Batman jeste psihopata no ne nužno i besciljni. On zrači samouvjerenošću, toliko jako da se to presipa iz stranica do čitatelja. Barem se to može vidjeti u novom 52 Batman & Robin stripu. baš kao i mnogobrojni psihopati on mora imati kontrolu nad situacijom, sklon je riziku i njegov prag pondošljivosti boli i stresa je veći no u običnog čovjeka. Plus, htjeli to ili ne, moramo priznati da Batman uživa u tome.
Ali, Ima on cilj, itekakav a čiji su korijeni smješteni u smrti njegovih roditelja. Osveta. Čista, nepatvorena osveta. U ime svih onih koji se ne mogu braniti. Tako da ima cilj.
No, čini se da je Tomasi odlučio raskrstiti s tim teretom smrti roditelja na plećima kako Batmana tako i novih scenarista. Pa vidjećemo kako će se stvari odvijati u narednim epizodama,

Jebi ga, raspisah se. Al' tako vam je to kad dugo čitate Batmana...

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/09/2011 : 14:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
BATGIRL - Dobar strip moran priznat. Crtež i priča su me zainteresirali i zanima me kako će se ovo odvijat dalje, definitivno dobar početak iako ništa previše spektakularno. 7/10

BATMAN - E ovo mi se stvarno svidilo i za sada mi je jedan od najboljih naslova. Zanimljiva radnja, odličan cliffhanger na kraju broja i stvarno odličan Capullov crtež. Definitivno će se pratit. 9/10

BATMAN AND ROBIN - Na momente vrlo dobro, na momente vrlo dosadno, neka prosječna srednja ocjena bi mogla stat za ovo. Ne sviđa mi se odnos Brucea i Damiana, ko šta je mcn spomenija već, neprirodno je skroz. 6/10

LEGION LOST - Bah, bezveze. Standardni crtež, radnja bez ikakvoga smisla, početka i kraja. Jedva sam se natira da pročitam do kraja i moran priznat da mi se stvarno nije svidilo. Ne virujem da će i sljedeći brojevi bit išta zanimljiviji... 3/10

STORMWATCH - Sve u svemu zanimljiv početak priče, super mi je ubacivanje Martian Manhuntera u tim. Nekako mi tu čak više i odgovara nego u JLA. Dosta akcije, moglo bi bit zanimljivo u sljedećim brojevima. 6,5/10

WONDER WOMAN - Naslov koji me za sada od svih pročitanih definitivno najviše zainteresira. Nema ni previše ni premalo teksta, radnja vuče naprid, osjeća se ubacivanje mitologije i to mi se sviđa. Jedva čekan novi broj i moran priznat da mi je uz Batmana ovo za sada najzanimljivije. 9,5/10

Detective Comics - Predosadno. Ne znan šta bi drugo reka, al u svakom slučaju strip sam jedva pročita do kraja. Radnja me nije zanimala praktički niti malo, a crtež je skroz osrednji. Završna scena me itekako šokirala i to mi je praktički jedini pozitivni moment u cijelom stripu. 3/10

Justice League - A ono.. Okej sve u svemu, ništa posebna al nije loše. Nikakve velike radnje, puno akcije i malo pametnoga za reć. Vidit ćemo kako će se radnja odvijat dalje, nadam se u boljemu smjeru. Jim Lee rastura ko i uvik. 6/10

Justice League International - Svidilo mi se moran priznat. Zanimljiv početak priče, Jurgens je u svakom slučaju sposobna osoba i virujen da će napravit dobru epizodu iz svega ovoga. Nisam ima nikakva očekivanja, pa sam se ugodno iznenadija. Crtež sasvim dobar, jedino mi je Gardner malo čudno nacrtan, al sve u svemu vrlo dobro. 7/10

Swamp Thing - Super stvar Zainteresiralo me totalno i jedva čekan nastavak... Privlačna i zanimljiva priča zaokružena vrlo dobrim crtežom. Od ovoga šta sam zasad pročita, definitivno najbolje. 8/10

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 22/09/2011 14:04:12
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/09/2011 : 14:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Hm. Donekle se ne bih se složio.

Ic okej.

> Jer nakon ovoga se postavlja pitanje šta je zapravo heroj?

Tja. Čak i u Dark Knightu, kao opsjednuti stari vojnik, Bats je bio divljenja vrijedna osoba. Je li ovaj novi takav?

Ne kažem da MORA biti, samo ... koja je poanta ako nije?

mcn

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 22/09/2011 : 15:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Red Hood and the Outlaws - sraaaanje. ONo, par fora koje te nasmeju, ali sem toga, jeftine fore i fanservis, radnja potpuno nepovezana i zbrda-zdola.. ne vredi nista ovo :P

Catwoman - meh, ko da nisam ni procitao, nista se bas nije desilo.

@mcn - mene se cini da je Betsu i nije stalo do "miss Rivers", ona je samo deo kako J.Stickman rekao, Betmenove maske Bruca Wayna, i onaj komentar "i like her" znaci vise "kad sam Bruce, moram imati neku curu, a ova je ok, mrzelo bi me sad da trazim novu". Dal to govori dobro o njemu? A bas i ne.
Za Cat i tease se slazem skroz.

Edited by - Grujah. on 22/09/2011 15:21:53
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 22/09/2011 : 15:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
meni taj dc nikad nije legao, neznam zasto, ali marvel mi je uvijek bio blizi srcu...
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 22/09/2011 : 16:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
@mcn
Pa, uvijek ostaje divljenje onome što Batman radi. Ipak je to bogataš koji živi dvostrukim životom. Dakle, nesebično pomaže svima kojima je potrebna pomoć i za to maltene i ne dobiva neke pohvale, jer ljudi znaju da je to učinio Batman a ne Bruce Wayne. A on mora živjeti s tim, no dobro tako je odabrao. Pa, golem li je to pritisak i vrijedan divljenja. No, obojica vjerovatno mislimo na ove nove 52 epizode. Ja ću sačekati kraj ovih prvih priča pa ću rado podastrijeti svoje argumente, ako to koga zanima, naravno.

> Ne kažem da MORA biti, samo ... koja je poanta ako nije?

Pa s ovim otvaramo novi niz pitanja. Moramo li se diviti herojima? U stripu? I zbog čega?

> Damian je Bruceov biološki sin, je li tako? Okej. Dok je Batman skupljao siročad koja bi bez njega propala i od njih činio suborce koji su ga obožavali, to je bilo jedno. Ali kad VLASTITOG SINA izlaže opasnosti - KOJI JE TO KRETEN!? To neću ni čitati.

Pa, sam si naglasio da je psihopat. On ima cilj. Planira da njegovu misiju nastavi, a ko bi drugi, njegov sin. To svakako jeste diskutabilna situacija i pitanje je koji bi roditelj htio vidjeti svoje dijete u opasnosti? Niti jedan. Ali ovo je Batman. Ne Bruce Wayne. ne čovjek, otac, roditelj, šta li već... već heroj s misijom u kojoj nema izuzetaka. Ja mogu odobravati ili ne, takav potez ( naime, nisam roditelj, nemam djece i bilo bi neukusno da naklapam o tome ), ali mu zbog toga moram odati poštovanje. Sem toga, Damian nije običan dječak, odrastao poput nas u školi, na ulici, s crtićima i stripovima. Pa, on je odgojen poput Spartanca.

> A Morrisonov Superman je Superboy, arogantni klipan.

Zato što ima moć koju koristi u dobre svrhe, može mu se oprostiti pokoja argoantnost. Sem toga, to pokazuje da kao Superman ipak nije savršen. Čovjek je. Donekle. To, može nervirati ili izazvati simpatiju.

> Batman se očito jebe s Catwoman kad god nalete jedno na drugo. Usto ima neku curu do koje mu je stalo (River nešto). Okej, čitat ću to, ali odjebite onda sve one našminkane zle lutke s kojima se dječački mlati u slobodno vrijeme (kojeg ima sve manje) - to ne ide više zajedno, nije isti strip. Da i ne spominjemo kakav je kao role-model, ali recimo "sajn ov di tajms" i muvajmo se on.

Bah, ovo je stalni batmanov problem. Ali u takvoj situaciji, drugačije ne može. jel da raspravljamo o seksualnoj želji i njenom zadovoljavanju ili čudnom Batmanovom ukusu koji vuče ka ženama utegnutim u kožu.

@Grujah.
To je mene kopkalo cijeli niz godina. Jel' to strip o Batmanu ili Bruceu. Čini se kako se gospodin Wayne utopio u svoje drugo ja te postao Batmanom. Možda bi ovom junaku trebala neka žena, nešto opipljivo a ljudsko, ali ja nisam scenarist pa ne bih znao šta bi mu konkretno prijalo u ovom stripu. Batman ima superherojsku dimenziju ali nekako kaska s tom ljudskom. Pa se ljudi teško identifiukuju s njim.

* Držim da griješim. Ali svaku argumentovanu kritiku pozdravljam. :)

Edited by - J.Stickman on 22/09/2011 16:13:23
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/09/2011 : 16:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

meni taj dc nikad nije legao, neznam zasto, ali marvel mi je uvijek bio blizi srcu...

Onda sam siguran da postoji adekvatan topik.

(mcn)

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/09/2011 : 16:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Stick:

>Pa, uvijek ostaje divljenje onome što Batman radi.

> Ipak je to bogataš koji živi dvostrukim životom.

Trebat će mi neko vrijeme da spojim ove dvije rečenice.

> Batman ima superherojsku dimenziju ali nekako kaska s tom ljudskom. Pa se ljudi teško identifiukuju s njim.

Ne bih se složio. Koji je meni najdraži Batman, kao serija ne sad pojedinačne priče pojedinačnih autora? Batman Adventures, lijepe male jednostavne avanture i junački i humano i nacrtano kako Bog zapovijeda.

mcn

Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 22/09/2011 : 16:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
> Trebat će mi neko vrijeme da spojim ove dvije rečenice.

Heh, pa kad si ih izvadio iz konteksta, zvuče zabavno.

> Batman Adventures, lijepe male jednostavne avanture i junački i humano i nacrtano kako Bog zapovijeda.

Al, to su već ukusi. Ja naginjem ka mračnijem Batmanu. Onom kakvim ga Bog zapovijeda. :

Edited by - J.Stickman on 22/09/2011 16:19:49
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 23/09/2011 : 23:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Ne dokazujem ništa, nisam čak ni tražio, samo naletio:

http://www.comicsalliance.com/2011/09/22/starfire-catwoman-sex-superheroine/

mcn

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/09/2011 : 22:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

No, još gore: Damian je Bruceov biološki sin, je li tako? Okej. Dok je Batman skupljao siročad koja bi bez njega propala i od njih činio suborce koji su ga obožavali, to je bilo jedno. Ali kad VLASTITOG SINA izlaže opasnosti - KOJI JE TO KRETEN!? To neću ni čitati.

Khm, ne vidim toliki problem u takvoj porodinoj borbi protiv zla.

(a istini za volju, Demijan je odgajan u epruveti, a onda treniran par godina od strane Lige ubica, i daleko je od običnog klinca)

Re: Reboot

Sve se čita za deset minuta, nema ni trunke od postavke likova, nema ni trunke od zaokružene priče (ili makar poglavlja) na tih 20 strana - svaka od ovih svezaka bi nekad stala na 3 do 6 strana (Action comics na 8, ajde). Postoji pisanje za trejd, a postoji otaljavanje posla - većina DC naslova spada u ovo drugo. Nek se uče od Kirkmana kako pisati mesečnu svesku koja je praznjikava, ali ne toliko da se čitalac oseti da je bacio pare.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 24/09/2011 : 22:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Ja bih radije da se uče od Ellisa kako se rade zaokružene priče od jedne do dvije sveske a da opet kad se skupe u trejd izgledaju kao veća priča na jednom mjestu...
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 24/09/2011 : 22:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
http://comics.ign.com/articles/119/1195206p1.html

A evo i šta autor veli. No dobro.
Imam ja jedno pitanje za mcn-a a može i za Djoleta ( pošto pretpostavljam da je on scenarista ZZCP-a kojeg sam skoro na mcn-ovu preporuku pročitao ).
Kada pišete scenarij, dali pišete lik onakvim kakvim ga fanovi očekuju ili nudite svoju viziju istoga?

*
A od ovoga svega što je do sada DC izacio pod "new 52" može se štošta probrati. Animal Man mi je sjeo na prvo čitanje i stvarno očekujem dobru i zaokruženu priču.

Go to Top of Page
Page: of 37 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000