forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 DC
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 37

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/02/2012 : 21:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Na stranu Mooreove izjave i sve to ... Nakon što sam pročitao Watchmene nijednom nisam, za sve ove godine, pomislio "Uau, šteta što nema još!" Neke stvari su jednostavno kompletne, ispričale su što su imale i nema im se što dodati. From Hell 2? The New Adventures of Sandman? Preacher revisited? Y, the Last Man: The Missing Years? The Son of Hitman?

Nakon što sam se opekao na "Zarobljeniku zvijezda 2", odluka je za mene užasno laka.

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2057 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 01/02/2012 : 21:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
Često mi se dešava (pa tako i sad, a i vezano uz neke druge naslove i ne samo stripove) da mi nešto tako dobro legne (mini serijal, samostalni album, omiljeni film ili CD omiljenog benda, itd.) da mi ne bi bilo dosta .. pa, bezbroj nastavaka u istom stilu; a u isto vrijeme sam svjestan toga da bi se u tom slučaju sve skupa razvodnilo i da je vjerojatno bolje ovako, kratko ali fenomenalno.
Pa se treba nositi s objektivnom neostvarivošću prve činjenice uz tješenje drugom :)

Slažem se u tome da su Watchmen fenomenalno zaokružena cjelina kojoj nisu potrebni dodaci - što međutim ne znači da ti eventualni (nasilni) dodaci moraju biti nužno loši sami po sebi, ako ih se gleda odvojeno (u ovom slučaju, s distancom od ohoho godina). Kažem, meni ni na koji način neće pokvariti dojam o originalu (kao što mi ni npr. generalno popljuvani DKR 2 nije pokvario prvi).
Dat ću im ipak šansu, djelomično zbog prve činjenice; jbg, to je jače od mene.

A što se tiče onog komentara o Mooreovim originalnim planovima (ako je istinit, naravno) - da kojim slučajem nije došlo do razlaza s DCjem i da je ipak napravio nešto po tom pitanju, poprilično sam siguran da bi malo kome smetalo čeprkanje po Watchmen mitosu.

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/02/2012 : 23:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> jbg, to je jače od mene.

Što znači da je DC suštinski u pravu.

Što se mene tiče, ako sam u jednom trenutku mogao prekinuti skupljati Alan Forda, nema tog stripa koji je jači od mene.

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2057 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 01/02/2012 : 23:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Što znači da je DC suštinski u pravu.

Moguće

No ipak,
Absolute Watchmen ponosno vire s police -
dok je za prequel pitanje hoću li dati pare.

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27175 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/02/2012 : 00:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Baš me nešto i ne dira šta bi želio Moore.Watchmeni su mi bili ok a ovo ću vjerovatno pročitati isto kao i većina-bez kupovanja.ako bude valjalo super a ako ne nikom ništa.Ne znam zašto su ameri digli toliku buku oko ovog?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

bazgtoon
Starting Member

Croatia
49 Posts

Member since 16/11/2010

Posted - 02/02/2012 : 00:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send bazgtoon a Private Message  Reply with Quote
Ja sam jako skeptičan, mislim sigurno će biti dobro novoj generaciji moderan crtež i to (kvragu, prošlo je skoro 30 godina od Watchmena), ali ništa ne može zamijeniti savršeni Mooreov original. Ovo je samo da se izvuku pare na franšizi koja je u biti postao Watchmen, pogotovo nakon filma.
Go to Top of Page

bazgtoon
Starting Member

Croatia
49 Posts

Member since 16/11/2010

Posted - 02/02/2012 : 00:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bazgtoon a Private Message  Reply with Quote
Negdje sam čitao da je DC u biti zeznuo Moorea i Gibbonsa i da oni mogu dobiti nazad prava na strip tek ako DC ne upotrijebi ta prava 10 godina ili tako nešto. S obzirom da DC zarađuje dosta na Watchmenu, postaje jasno zašto izmišljaju nove stvari.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/02/2012 : 03:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
same as the others
procitacu (znam, pizda)
al nema sanse da dam pare za to

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/02/2012 : 03:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bazgtoon

Negdje sam čitao da je DC u biti zeznuo Moorea i Gibbonsa i da oni mogu dobiti nazad prava na strip tek ako DC ne upotrijebi ta prava 10 godina ili tako nešto. S obzirom da DC zarađuje dosta na Watchmenu, postaje jasno zašto izmišljaju nove stvari.

Zeznula ih je industrija. U ugovoru stoji kako će Moore i Gibbons dobiti natrag prava na Watchmen godinu dana nakon što se strip prestane prodavati.

Međutim, što se dogodilo? Počele su pljuštati sjajne kritike, nagrade, medijska pažnja... Neočekivano, strip je postao ogroman hit, best-seller. Izašao je reprint koji se prodao sjajno. I svako novo izdanje reprinta se prodavalo sjajno. I dok god se Watchmen prodaje, prema ugovoru, Moore i Gibbons ne mogu dobiti prava natrag.

A u novonastaloj situaciji, u DC-ju nisu toliko ludi da mijenjaju tu stavku ugovora i tako ostanu bez zlatne koke.

Doduše, dugoročno bi možda bilo bolje da jesu, jer tako ne bi bilo zle krvi između njih i Moorea, Moore ne bi otišao, ostao bi raditi za njih, i tako im vjerojatno donio još više love. I cijela ova priča ne bi imala tako gorki okus.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1706 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 02/02/2012 : 08:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Jesam li ja poremećen ili u ovim naslovnicama ima skrivenog seksualnog konteksta?

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/02/2012 : 09:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
perverzan si do koske
nema ti spasa

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27175 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/02/2012 : 10:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bazgtoon
Ovo je samo da se izvuku pare na franšizi koja je u biti postao Watchmen, pogotovo nakon filma.

Zar je to loše?Niko nas ne prisiljava kupiti.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 02/02/2012 : 11:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Jesam li ja poremećen ili u ovim naslovnicama ima skrivenog seksualnog konteksta?

Već je davno rečeno da su svi superheroji leteći kurci.

A da Adam Hughes nacrta toster i to bi bilo erotično.

(mcn)

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/02/2012 : 11:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Mene najviše vesele Minutemen iz razloga šta ih i piše i crta Cooke koji mi je inače super autor. A pretpostavljan da će i Nite Owl odlično izgledat, dupla porcija Kuberta

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/02/2012 : 12:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 02/02/2012 : 19:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn
From Hell 2? The New Adventures of Sandman? Preacher revisited? Y, the Last Man: The Missing Years? The Son of Hitman?

Pa ono, Sandman je imao mali milion spinoffova.
(mislim, kapiram tvoju poentu i da verovatno ni to nisi citao, ali kompkalo me pa sam morao ).

Inace mi Minuteman naslovnica izgleda mnoogo dobro.
Ozy i Rorsch su ok, ostale mlah.

Za sad mogu samo o tome i autorima da sudim, a ono, ocekivanja su mi .. pa, i nemam nekih predobrih.

Edited by - Grujah. on 02/02/2012 19:40:22
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3514 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 02/02/2012 : 19:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Pa ono, Sandman je imao mali milion spinoffova.
(mislim, kapiram tvoju poentu i da verovatno ni to nisi citao, ali kompkalo me pa sam morao ).

Cuj citao... pisao!

moji crteži
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 02/02/2012 : 21:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
wau, tek sam sad skužio Rorschach naslovnicu. odlična fora.
nisam htio ništa ni komentirat na tu temu jer su več pametniji od mene sve i više rekli ali da bacim svojih pet centa (deset ako računamo na inflaciju). razumijem i zašto su ljudi (fanovi i g. moore) protiv, a razumijem i zašto su ljudi (fanovi i DC) za. meni je super jer ako ništa drugo ima dobrih avtora koji če pravit ovo, a ako ne bude dobro to mi neče pokvarit originala. ako mi ga film nije (a to je meni bila veča blasfemija nego spin-off) ništa mi ga neče). kako može više stripova biti nešto loše? a ako če ti stripovi bit loši to ču presudit kad jih dobijem u ruke a do tada mogu jedino uživat u cijeloj drami koja je nastala zbog ove najave. :D

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/02/2012 : 21:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
mos misliti onda kakav ce biti film po ovim stripovima
blasfemija nad blasfemijom

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 02/02/2012 : 21:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Pa ono, Sandman je imao mali milion spinoffova.

Ali ne s Dreamom. :P

mcn

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 02/02/2012 : 21:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

mos misliti onda kakav ce biti film po ovim stripovima
blasfemija nad blasfemijom

ovo me sad preplašilo.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 02/02/2012 : 22:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

mcn

Sa vrha pameti -
Sandman Midnight Theatre?
Endless Nights?

@Vlaadisha. A jel? A nisam znao, jbg.

Edited by - Grujah. on 02/02/2012 22:15:16
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/02/2012 : 23:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by mcn

mcn

Sa vrha pameti -
Sandman Midnight Theatre?
Endless Nights?

Stripovi o Snu koje potpisuje Gaiman. Po čemu su to spin-offovi?

Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 02/02/2012 : 23:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Taman htio komentirati istu stvar.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 03/02/2012 : 00:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ok, mozda imamo drugaciju definiciju spinoffa, uostalom nije tolko bitno i da bolje nastavimo o Watchmenima/cemugod kod da nista nisam rekao.
Go to Top of Page
Page: of 37 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000