Author |
Topic  |
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 22/02/2013 : 16:06:07
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by adriano
To će bit festival mržnje, ne bi tamo išao da mi plate.
Potpis. To će bit nogometna utakmica u kojoj će najmanje važan bit nogomet.
Kad povučemo crtu nakon te dvi utakmice možemo se slobodno vratit u sredinu 20 stolječa. Jer to neće bit normalno stanje svijesti koja bi trebala bit prisutna u 21 stolječu.
Možda bi bilo najbolje da u svoju svijest arhiviramo ta dva događaja i prihvatimo kao svepreisutno stanje uma i društva i da več dan nakon zaboravimo i to ne shvatimo ozbiljno. Budalama ne trba pozornost.
Jednako će bit u Zagrebu i u Beogradu. Ili u bilo kojem drugom gradu.
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 22/02/2013 : 16:16:10
|
da mi platiš nebi išel na tu tekmu.
samo, ovakve utakmice su ustvari super stvar. skupiš krdo kretena na jednom mjestu(marakana i maksimir) i onda udri po bagri nek im dojde iz guzice u glavu. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 22/02/2013 : 19:08:17
|
Tekme u ZG i BG ce biti premium ovih kvalifikacija..tu nema dvojbe. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 23/02/2013 : 08:07:24
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by adriano
To će bit festival mržnje, ne bi tamo išao da mi plate.
Potpis. To će bit nogometna utakmica u kojoj će najmanje važan bit nogomet.
da se lome kvalifikacije,balun bi bio u prvom planu...ovako...
lomile su se kvalifikacije i prije 14 godina pa zna se kaj je tad bilo u prvom planu... |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 25/02/2013 : 07:55:42
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by djule
maloprije prošel po centru, redovi ogromni, fašističko urlikanje standardno...
vjerovatno bu danas sve rasprodano http://www.index.hr/sport/clanak/pocelo-ludilo-danas-cemo-prodati-sve-ulaznice-za-srbiju/663637.aspx
ili ce biti komunisticko
daj smiri se malo i prestati graktati jer urlatori su cesto puta ineligentniji od graktarosa
kad se susretnu millwall i westham imaju si poprilicno dragih i miroljubivih rjeci za reci pa je nama gledateljima to prilicno zanimljivo
svak se češe di ga svrbi jel tak?
ne, nije isto, na ove dvije utakmice budu dani fašizma u zagrebu i beogradu, a komparacija sa millwallom i west hamom ti je bedasta jer to je gradski derbi koji nije obojen fašističkim i nacionalističkim folklorom.
i da, urlatori to rade iz srca jer nemaju mozga.  |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 25/02/2013 : 13:28:42
|
quote: Originally posted by Caleb
Pa, ako dodju ljudi koji razmisljaju kao forumasi na ovoj temi (citajuci ove poruke iznad), onda ne bi trebalo da bude problema.
Vidjet ćemo što će biti nakon utakmice kad ćeš čitati poruke ispod  |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/02/2013 : 14:50:50
|
što ljudi imaju manje para, to ih radije troše na izbacivanje emocija, pozitivnih / negativnih, nije bitno svakome svoje ja nisam imao pojma da se karte prodaju, i ti redovi su me zbunili ali nek se ljudi vesele međutim, isti taj dan, srijeda je bila, se prodalo 1000 karata za koncert the nationala - što je tri puta čudnije, nego prodat 25 000 za takvu utakmicu, odnosno politički događaj
|
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 26/02/2013 : 17:48:21
|
maloprije prošel po centru, redovi ogromni, fašističko urlikanje standardno...
vjerovatno bu danas sve rasprodano http://www.index.hr/sport/clanak/pocelo-ludilo-danas-cemo-prodati-sve-ulaznice-za-srbiju/663637.aspx
ili ce biti komunisticko
daj smiri se malo i prestati graktati jer urlatori su cesto puta ineligentniji od graktarosa
kad se susretnu millwall i westham imaju si poprilicno dragih i miroljubivih rjeci za reci pa je nama gledateljima to prilicno zanimljivo
svak se češe di ga svrbi jel tak?
ne, nije isto, na ove dvije utakmice budu dani fašizma u zagrebu i beogradu, a komparacija sa millwallom i west hamom ti je bedasta jer to je gradski derbi koji nije obojen fašističkim i nacionalističkim folklorom.
i da, urlatori to rade iz srca jer nemaju mozga. 
pa sad millwall i westham navijaci se razbacuja sakama i nije bas tako bezazleno
poucen zivotnim iskustvom reci cu: ponekad je bolje nemati mozga a imati srce |
Edited by - Kruger on 26/02/2013 17:49:11 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 26/02/2013 : 17:57:33
|
ken2
zaboravljas da na utakmice dolaze i ljudi koji imaju normalan posao, ali je okruzenje nenormalno ( zena ga .ebe u zdrav mozak, sef ga .ebe u zdrav mozak, punica ga .ebe u zdrav mozak, okolina ga .ebe u zdrav mozak, cesto se dogadja da ga jedino punac razumije ) prirodno je da zdrav muskarac prosjecne ili visikonadprsjecne naobrazbe ima potrebu dobro i zdravo se izurlati |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/02/2013 : 19:05:59
|
ne znam krugeru meni bi bilo normalno da ljudi urlaju na vlast i da je ruše a ne na srbe |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 26/02/2013 : 19:39:42
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Pa, ako dodju ljudi koji razmisljaju kao forumasi na ovoj temi (citajuci ove poruke iznad), onda ne bi trebalo da bude problema.
Vidjet ćemo što će biti nakon utakmice kad ćeš čitati poruke ispod 
Ovisno ko pobedi  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 27/02/2013 : 13:13:15
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Vidjet ćemo što će biti nakon utakmice kad ćeš čitati poruke ispod 
Ovisno ko pobedi 
Naravno  |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 27/02/2013 : 14:18:28
|
quote: Originally posted by ken2
ne znam krugeru meni bi bilo normalno da ljudi urlaju na vlast i da je ruše a ne na srbe
kakva sad pobogu vlast i srbi kene ti ocito nisi bio bas navijac i ne znas bas najbolje sto je to dobro navijanje (urlikanje), izbacivanje nakupljene negativne energije postoji navijacki folkrol koji je takav kakav je (moglo bi se reci na zalost), treba se dobro na.ebati matere preko puta nekom protivnickom navijacu i tu je prici kraj nakon zavrsene utakmice nikakva sranja ne bi trebala postojati mada ja nisam pobornik ni .ebanja necije majke ni psovki ili bilo kakvih uvredljivih poziva jer u zivotu ne psujem niti mi se vredjaju protivnici, no zaurlikati dinamoo, oopss, to jest hrvatskaaaa ili neki drugi neuvredljivi i nevredjajuci povik za mene je sasvim normalno |
Edited by - Kruger on 27/02/2013 14:27:29 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/02/2013 : 14:43:56
|
ne znam krugeru meni bi bilo normalno da ljudi urlaju na vlast i da je ruše a ne na srbe
kakva sad pobogu vlast i srbi kene ti ocito nisi bio bas navijac i ne znas bas najbolje sto je to dobro navijanje (urlikanje), izbacivanje nakupljene negativne energije postoji navijacki folkrol koji je takav kakav je (moglo bi se reci na zalost), treba se dobro na.ebati matere preko puta nekom protivnickom navijacu i tu je prici kraj nakon zavrsene utakmice nikakva sranja ne bi trebala postojati mada ja nisam pobornik ni .ebanja necije majke ni psovki ili bilo kakvih uvredljivih poziva jer u zivotu ne psujem niti mi se vredjaju protivnici, no zaurlikati dinamoo, oopss, to jest hrvatskaaaa ili neki drugi neuvredljivi i nevredjajuci povik za mene je sasvim normalno
Ti ili ne razumiš, ili se praviš da ne razumiš. Pa niko nije ni spomenija urlikanje dinamo/hrvatska/mračaj. Ja se čak volin na.ebati matere, al to radin u 99% slučajeva svojima kad igraju ko pi... ili kad je prisilno Sammir moj. Ovde se priča o "srbe na vrbe" i sličnin umotvorinama koje će se čut baren 80 od 90 minuta utakmice. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27667 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/02/2013 : 15:04:33
|
quote: Originally posted by jaki
Ajde,ne tražite fašiste prije negoli se utakmica odigra.Imat ćemo vremena poslije utakmice
Pa nisu to fašisti. To su glupani.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 27/02/2013 : 16:16:54
|
kakva sad pobogu vlast i srbi kene ti ocito nisi bio bas navijac i ne znas bas najbolje sto je to dobro navijanje (urlikanje), izbacivanje nakupljene negativne energije postoji navijacki folkrol koji je takav kakav je (moglo bi se reci na zalost), treba se dobro na.ebati matere preko puta nekom protivnickom navijacu i tu je prici kraj nakon zavrsene utakmice nikakva sranja ne bi trebala postojati mada ja nisam pobornik ni .ebanja necije majke ni psovki ili bilo kakvih uvredljivih poziva jer u zivotu ne psujem niti mi se vredjaju protivnici, no zaurlikati dinamoo, oopss, to jest hrvatskaaaa ili neki drugi neuvredljivi i nevredjajuci povik za mene je sasvim normalno
Ti ili ne razumiš, ili se praviš da ne razumiš. Pa niko nije ni spomenija urlikanje dinamo/hrvatska/mračaj. Ja se čak volin na.ebati matere, al to radin u 99% slučajeva svojima kad igraju ko pi... ili kad je prisilno Sammir moj. Ovde se priča o "srbe na vrbe" i sličnin umotvorinama koje će se čut baren 80 od 90 minuta utakmice.
naravno da ja dobro razumijem one koji urlicu ubij, ubij srbina bi trebalo kazneno progoniti jer to lici kao poziv na ubojstvo oni koji nekom .ebu mater bi trebalo krivicno ganjati jer se radi o nenarusavanju javnog nemira i nereda iliti narusavanju janog reda i mira
onako regionalno mogu do neke mjere razumit da hajdukov navijac vice ubij, ubij purgera, ali slovenskog nikako ne mogu razumjeti
mozda sam trebao napisati da je navijacki folklor djelomicno neprihvatljiv, tesko je to ispraviti, a ja ga sigurno u cijelosti ne podrzavam |
Edited by - Kruger on 27/02/2013 16:17:59 |
 |
|
Topic  |
|