Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17314 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/02/2013 : 16:19:31
|
nesvrstani
nemoj preuvelicavati, neprihvatljivi povici se ponekad cuju ali svakako nisu glavni dio navijackog folklora |
Edited by - Kruger on 27/02/2013 16:20:28 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/02/2013 : 20:30:53
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by jaki
Ajde,ne tražite fašiste prije negoli se utakmica odigra.Imat ćemo vremena poslije utakmice
Pa nisu to fašisti. To su glupani.
pa i fašisti i nacisti su glupani, u cemu je razlika ;)
Podpisujem  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/02/2013 : 20:47:39
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by jaki
Ajde,ne tražite fašiste prije negoli se utakmica odigra.Imat ćemo vremena poslije utakmice
Pa nisu to fašisti. To su glupani.
pa i fašisti i nacisti su glupani, u cemu je razlika ;)
Razlika je. Svašta in se može prilipit, al nisu svi glupi. Pogotovo šta ovi naši nisu fašisti. To su ti ovi šta ih je Kruger opisa. Šef ga masira, dica oće ovo-ono, žena ne da, mlada ljubavnica mu je SF, stišću ga krediti, nije rodilo žito, nije pogodija tiket godinu dana, itd ... Lakše je nać vanjskoga neprijatelja nego krenit od sebe. Jebe se njima za fašizam.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/02/2013 : 20:49:54
|
quote: Originally posted by Kruger
nesvrstani
nemoj preuvelicavati, neprihvatljivi povici se ponekad cuju ali svakako nisu glavni dio navijackog folklora
Tebi je vjerovatno prihvatljivo i superefektno ona fora kad jedna tribina viče ZA DOM, a druga SPREMNI? |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/02/2013 : 20:52:35
|
quote: Originally posted by ken2
ne znam krugeru meni bi bilo normalno da ljudi urlaju na vlast i da je ruše a ne na srbe
kakva sad pobogu vlast i srbi kene ti ocito nisi bio bas navijac i ne znas bas najbolje sto je to dobro navijanje (urlikanje), izbacivanje nakupljene negativne energije postoji navijacki folkrol koji je takav kakav je (moglo bi se reci na zalost), treba se dobro na.ebati matere preko puta nekom protivnickom navijacu i tu je prici kraj nakon zavrsene utakmice nikakva sranja ne bi trebala postojati mada ja nisam pobornik ni .ebanja necije majke ni psovki ili bilo kakvih uvredljivih poziva jer u zivotu ne psujem niti mi se vredjaju protivnici, no zaurlikati dinamoo, oopss, to jest hrvatskaaaa ili neki drugi neuvredljivi i nevredjajuci povik za mene je sasvim normalno
Ti ili ne razumiš, ili se praviš da ne razumiš. Pa niko nije ni spomenija urlikanje dinamo/hrvatska/mračaj. Ja se čak volin na.ebati matere, al to radin u 99% slučajeva svojima kad igraju ko pi... ili kad je prisilno Sammir moj. Ovde se priča o "srbe na vrbe" i sličnin umotvorinama koje će se čut baren 80 od 90 minuta utakmice.
naravno da ja dobro razumijem one koji urlicu ubij, ubij srbina bi trebalo kazneno progoniti jer to lici kao poziv na ubojstvo oni koji nekom .ebu mater bi trebalo krivicno ganjati jer se radi o nenarusavanju javnog nemira i nereda iliti narusavanju janog reda i mira
onako regionalno mogu do neke mjere razumit da hajdukov navijac vice ubij, ubij purgera, ali slovenskog nikako ne mogu razumjeti
mozda sam trebao napisati da je navijacki folklor djelomicno neprihvatljiv, tesko je to ispraviti, a ja ga sigurno u cijelosti ne podrzavam
Evo ja priznajem da tebe ništa ne razumijem. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17314 Posts
Posted - 27/02/2013 : 22:40:48
|
quote: Originally posted by ken2
ne znam krugeru meni bi bilo normalno da ljudi urlaju na vlast i da je ruše a ne na srbe
kakva sad pobogu vlast i srbi kene ti ocito nisi bio bas navijac i ne znas bas najbolje sto je to dobro navijanje (urlikanje), izbacivanje nakupljene negativne energije postoji navijacki folkrol koji je takav kakav je (moglo bi se reci na zalost), treba se dobro na.ebati matere preko puta nekom protivnickom navijacu i tu je prici kraj nakon zavrsene utakmice nikakva sranja ne bi trebala postojati mada ja nisam pobornik ni .ebanja necije majke ni psovki ili bilo kakvih uvredljivih poziva jer u zivotu ne psujem niti mi se vredjaju protivnici, no zaurlikati dinamoo, oopss, to jest hrvatskaaaa ili neki drugi neuvredljivi i nevredjajuci povik za mene je sasvim normalno
Ti ili ne razumiš, ili se praviš da ne razumiš. Pa niko nije ni spomenija urlikanje dinamo/hrvatska/mračaj. Ja se čak volin na.ebati matere, al to radin u 99% slučajeva svojima kad igraju ko pi... ili kad je prisilno Sammir moj. Ovde se priča o "srbe na vrbe" i sličnin umotvorinama koje će se čut baren 80 od 90 minuta utakmice.
naravno da ja dobro razumijem one koji urlicu ubij, ubij srbina bi trebalo kazneno progoniti jer to lici kao poziv na ubojstvo oni koji nekom .ebu mater bi trebalo krivicno ganjati jer se radi o nenarusavanju javnog nemira i nereda iliti narusavanju janog reda i mira
onako regionalno mogu do neke mjere razumit da hajdukov navijac vice ubij, ubij purgera, ali slovenskog nikako ne mogu razumjeti
mozda sam trebao napisati da je navijacki folklor djelomicno neprihvatljiv, tesko je to ispraviti, a ja ga sigurno u cijelosti ne podrzavam
Evo ja priznajem da tebe ništa ne razumijem.
hvala, volim takve ljude kao sto si ti, vole se raspravljati ali na argumente odgovaraju da nista ne razumiju, pohvalno i ljepo od tebe barem priznajes |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17314 Posts
Posted - 27/02/2013 : 22:42:30
|
nesvrstani
nemoj preuvelicavati, neprihvatljivi povici se ponekad cuju ali svakako nisu glavni dio navijackog folklora
Tebi je vjerovatno prihvatljivo i superefektno ona fora kad jedna tribina viče ZA DOM, a druga SPREMNI?
po zakonu je to dozvoljeno, pa sto bi te trebalo brinuti sto ja o tome mislim
valjda razumijes, ako ne, prouci zakon |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/02/2013 : 23:00:20
|
nesvrstani
Tebi je vjerovatno prihvatljivo i superefektno ona fora kad jedna tribina viče ZA DOM, a druga SPREMNI?
valjda razumijes, ako ne, prouci zakon

nije to njemu prihvatljivo, njemu je to i poželjno, sigurno mu je i žao što se kuaksti križevi od ljudi ne sastavljaju na svakoj utakmici
 |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17314 Posts
Posted - 27/02/2013 : 23:14:58
|
quote: Originally posted by tinton
nesvrstani

nije to njemu prihvatljivo, njemu je to i poželjno, sigurno mu je i žao što se kuaksti križevi od ljudi ne sastavljaju na svakoj utakmici

ma svako bi se dao okladiti u pet lipa da si ti ta osoba koja zna sto ja mislim i sto bih htio , daklem imas tu privilegiju sto bih dao pet lipa na tebe i kladim se da si ti ta osoba koja zna sto bi ja htio i sto mislim onako, nisam bas skrtac i ponekad ne cjenim previse novac, ali mislim da sam bacio pet lipa na pogresnu okladu
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 28/02/2013 : 16:13:53
|
nesvrstani
po zakomu je zabranjeno isticanje i vikanje nacističih parola, dakle zabranjeno je. Iz tvoje perspektive ustaše nisu nacisti, pa je svaka daljna rasprava suvišna. |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 28/02/2013 : 17:22:22
|
i najmanji oblik fašizma i/ili nacizma je neprihvatljiv i tu nema diskusije. domoljublje se ne može i ne smije izjednačavat s fašizmom. to je najniži oblik ljudske svijesti.nacionalizam (ne nacizam) je nešto drugo i nije nužno loša stvar ako se radi o ljubavi prema zemlji i težnji da se ista poboljša na svim razinama pritom poštivajući sve manjine i vjere. no nacionalizam je na našim područjima poprimio ekstreman i negativno oblik i sve što se pretvori u ekstrem i fanatizam nije dobro. a ljudi koji mrze pripadnike druge nacionalnosti i vjere samo zato jer su "od tamo" su plod dugo zagađivanog terena. svi oni koji na stadionu viču ubij ovog ili onog su isti ljudi koji idu na mise i prave se velikim kršćanima ili vjernicima, neovisno o kojoj se vjeri radi. dakle, licemjeri su. ali to me ne zabrinjava previše jer to je za ljude najnormalnije. inače u nekakve osobne razloge mržnje ne bih ulazio ali širenje opće mržnje je u najmanju ruku nazadno. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/02/2013 : 17:32:00
|
quote: Originally posted by adriano
nesvrstani
po zakomu je zabranjeno isticanje i vikanje nacističih parola, dakle zabranjeno je. Iz tvoje perspektive ustaše nisu nacisti, pa je svaka daljna rasprava suvišna.
ne kužiš ti to adriano paz'vako ako jedna tribina vikne ZA DOM, a druga SPREMNI onda nijedan pojedinac nije izrekao ustašku parolu i nema zločina, pa ni kazne prosto ko pasulj dakle, kruger je pravno gledano - u potpunom pravu |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 28/02/2013 : 17:58:24
|
quote: Originally posted by xilrion
i najmanji oblik fašizma i/ili nacizma je neprihvatljiv i tu nema diskusije. domoljublje se ne može i ne smije izjednačavat s fašizmom. to je najniži oblik ljudske svijesti.nacionalizam (ne nacizam) je nešto drugo i nije nužno loša stvar ako se radi o ljubavi prema zemlji i težnji da se ista poboljša na svim razinama pritom poštivajući sve manjine i vjere. no nacionalizam je na našim područjima poprimio ekstreman i negativno oblik i sve što se pretvori u ekstrem i fanatizam nije dobro. a ljudi koji mrze pripadnike druge nacionalnosti i vjere samo zato jer su "od tamo" su plod dugo zagađivanog terena. svi oni koji na stadionu viču ubij ovog ili onog su isti ljudi koji idu na mise i prave se velikim kršćanima ili vjernicima, neovisno o kojoj se vjeri radi. dakle, licemjeri su. ali to me ne zabrinjava previše jer to je za ljude najnormalnije. inače u nekakve osobne razloge mržnje ne bih ulazio ali širenje opće mržnje je u najmanju ruku nazadno.
ne baš, nacionalizam je čvrsti osjećaj pripadnosti nekoj naciji koji uključuje ponižavanje drugih naroda, tako da je nacionalizam loš, domoljubje je dru stvar |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 28/02/2013 : 18:06:28
|
mozemo se mi salit, ali takvi koji to vicu su mi zgadili nogomet. Dabogda uefa to jednom prevede.quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by adriano
nesvrstani
po zakomu je zabranjeno isticanje i vikanje nacističih parola, dakle zabranjeno je. Iz tvoje perspektive ustaše nisu nacisti, pa je svaka daljna rasprava suvišna.
ne kužiš ti to adriano paz'vako ako jedna tribina vikne ZA DOM, a druga SPREMNI onda nijedan pojedinac nije izrekao ustašku parolu i nema zločina, pa ni kazne prosto ko pasulj dakle, kruger je pravno gledano - u potpunom pravu
|
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 28/02/2013 : 18:22:32
|
quote: Originally posted by tinton
ne baš, nacionalizam je čvrsti osjećaj pripadnosti nekoj naciji koji uključuje ponižavanje drugih naroda, tako da je nacionalizam loš, domoljubje je dru stvar
slažem se. mislio sam na nacionalizam kakav bi, ako već mora, trebao biti. a to što su ljudi krvoloci to je druga stvar. čovjek osiromašene svijesti će i u leptirićima i ptičicama vidjet neprijatelje i zlo. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17314 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:17:44
|
quote: Originally posted by split85
Nek si Platini pogleda u vlastito dvorište, a ne da nama "nazadnima" prodaje floskule.
http://www.index.hr/sport/clanak/lazio-kaznjen-zbog-vrijedjanja-platinija-trula-svinjo-imao-si-snage-igrati-i-slaviti-pored-39-mrtvih/666924.aspx
Ma smeće obično. Više nereda i rasističkih ispada ima u 2 kola francuske lige nego u 5 godina HNL-a i reprezentacije.
Kako samo đubrad pokušava navijače, tj. jedine koji se otvoreno bune protiv trenutnog stanja okrivit za sve. Ako uspiju ušutkat navijače, na konju su.
Ma kakvi navijaci i huliganizam..pa incidenta nije bilo od 2010. kada su Boysi napravili nered na Maksimiru..smijesni su ovi mafijasi na celu s Platinijem..mislim pogledaj ko nas proziva..jebeni Surkis.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 11/03/2013 21:19:17 |
 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 11/03/2013 : 21:23:34
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by split85
Nek si Platini pogleda u vlastito dvorište, a ne da nama "nazadnima" prodaje floskule.
http://www.index.hr/sport/clanak/lazio-kaznjen-zbog-vrijedjanja-platinija-trula-svinjo-imao-si-snage-igrati-i-slaviti-pored-39-mrtvih/666924.aspx
Ma smeće obično. Više nereda i rasističkih ispada ima u 2 kola francuske lige nego u 5 godina HNL-a i reprezentacije.
Kako samo đubrad pokušava navijače, tj. jedine koji se otvoreno bune protiv trenutnog stanja okrivit za sve. Ako uspiju ušutkat navijače, na konju su.
Ma kakvi navijaci i huliganizam..pa incidenta nije bilo od 2010. kada su Boysi napravili nered na Maksimiru..smijesni su ovi mafijasi na celu s Platinijem..mislim pogledaj ko nas proziva..jebeni Surkis..
To je onaj gospodin šta nije kupio EP?? |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
Topic  |
|