Author |
Topic  |
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 27/03/2013 : 20:25:55
|
quote: Originally posted by Kruger
hello kakav perisic, zar ti ne govori puno toga da ga je konjina olic istisnuo iz prvih 11 u wolsburgu olic je staro kljuse ali odlican igrac, petric je staro kljuse ali odlican igrac, klasnic je takodjer starac ali vanserijski igrac
koliko ti imaš godina ako su ti 33-godišnjaci stara kljusad?  Šalim se, dobri smo u napadu, nema mjesta za mnoge dobre igrače! |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 27/03/2013 : 21:32:20
|
hello kakav perisic, zar ti ne govori puno toga da ga je konjina olic istisnuo iz prvih 11 u wolsburgu olic je staro kljuse ali odlican igrac, petric je staro kljuse ali odlican igrac, klasnic je takodjer starac ali vanserijski igrac
Ne pratim nešto puno njemačku ligu, ali čini mi se da sam negdje pročitao da su i ozljede utjecale na Perišićevu formu. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 27/03/2013 : 21:36:32
|
hello bravo ti si primjetio da je mandzukic lose odigrao
ne vidim argument zasto je badelj isgrao los ( jednako kao protiv makedonije rakitic )
Badelj je igrao loše zato jer je imao nekoliko opasno izgubljenih lopti i nekoliko krivih dodavanja u kratkom razdoblju. Defanzivno nemam baš nekih velikih zamjerki. Jednostavno vidilo se da nije koncentriran i da je dosta nuvjerljiv i nesiguran. Nadam se da će opet doći u jesensku formu. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 27/03/2013 : 22:07:10
|
quote: Originally posted by hello
Ne pratim nešto puno njemačku ligu...
Zato san ja tu  
...ali čini mi se da sam negdje pročitao da su i ozljede utjecale na Perišićevu formu.
Jesu, ali to nije glavni razlog. Wolfsburg je skupa momčad koja igra ispod razine koja se od nje očekuje. Na pozicijama ofanzivnih veznjaka (krila) di bi Perišić triba igrat je jaka konkurencija, a Olićeva prekomanda na livo krilo (di je, usput budi rečeno, sjajno odigra) samo mu otežava situaciju. On se sjeba što je uopće odlazia iz Borussije i to pogotovo na onakav način. |
Trljam ruke. |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 27/03/2013 : 22:15:10
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Ne pratim nešto puno njemačku ligu...
Zato san ja tu  
...ali čini mi se da sam negdje pročitao da su i ozljede utjecale na Perišićevu formu.
Jesu, ali to nije glavni razlog. Wolfsburg je skupa momčad koja igra ispod razine koja se od nje očekuje. Na pozicijama ofanzivnih veznjaka (krila) di bi Perišić triba igrat je jaka konkurencija, a Olićeva prekomanda na livo krilo (di je, usput budi rečeno, sjajno odigra) samo mu otežava situaciju. On se sjeba što je uopće odlazia iz Borussije i to pogotovo na onakav način.
Pa u Borussiji je bio rezerva i nije bilo naznaka da bi se nešto moglo promjeniti. Očekivao je sigurno da će u novom klubu biti u prvih 11. Ipak vjerujem da će ipak postati jedan od glavnih igrača jer kvalitetu sigurno posjeduje, samo nek se malo ugleda na Olića. A i plaćen je skupo da bi bio na klupi. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 27/03/2013 : 22:19:40
|
Pa u Borussiji je bio rezerva i nije bilo naznaka da bi se nešto moglo promjeniti.
Netočno. Bia je starter u prvim utakmicama sezone i dobiva je minutažu u skoro svakoj utakmici u Bundesligi. Kad uzmeš u obzir ko mu je konkurencija - to je odlično. Igra je u društvu 3 reprezentativca i što bi on tija još? Moga je napredovat - nije tia. Pusti što je Štimac mlia i što su pisali dežurni izbornici, siutacija u Borussiji nije bila tako mračna ka što su je mediji napumpali.
Što se tiče ovog s Olićem... Slažen se. I ne samo za Perišića nego za svih. Svako bi se triba ugledat na njega, čovik ima neslomljiv duh... |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 27/03/2013 22:25:07 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/03/2013 : 22:50:26
|
Pa u Borussiji je bio rezerva i nije bilo naznaka da bi se nešto moglo promjeniti.
Netočno. Bia je starter u prvim utakmicama sezone i dobiva je minutažu u skoro svakoj utakmici u Bundesligi. Kad uzmeš u obzir ko mu je konkurencija - to je odlično. Igra je u društvu 3 reprezentativca i što bi on tija još? Moga je napredovat - nije tia. Pusti što je Štimac mlia i što su pisali dežurni izbornici, siutacija u Borussiji nije bila tako mračna ka što su je mediji napumpali.
To je to.
Inače:
Očekujem slijedeće:
Zlotvor avatar Zdravko Mamić, potpis AAJJJMOOOOOOOOOO Leonid avatar Barcelonin grb, potpis ono meskeunblabla, nek ti supermark točno napiše tinton avatar Slaven Žužul, potpis "triba li šta piturat?" Tonka avatar Hajdukov grb, potpis "Mamiću cigane odlazi iz svetinje"

|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 28/03/2013 01:25:45 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 27/03/2013 : 22:53:43
|
hello
badelj je odigrao osrednje, ali modric je bio gori pa to nitko ne spominje, opet ce bili izgovori kao protiv makedonije za rakitica no sad i nije tako losa situacija posto modric nece igrati, pa ce se ostalim veznjacima otvoriti put, bilo bi realno da u sredini igraju kovacic, badelj i rakitic, no vjerojatno ce ubaciti vukojevica sto opet ne bi bilo lose osim sto je vukojevic buldozer bez mozga i kreativnosti
samir je pokazao svoju ispodprosjecnost, daslva takodjer, mada je u zadrzavanju lopte bio odlican, no u predaji los, nema dobar tajming kada prosljediti loptu mandzukic je bio kstastrofalan |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 27/03/2013 : 23:17:20
|
Jere, imaš čast izabrat sliku 
EDIT: za Leonida san siguran kako će održat rič ako izgubi  tintona nema na forumu od "ubistvenog vica" koji je premijeru triba imat prvog aprila, a Tonka... Kog si se đavla s njim kladia? Više je baniran nego na forumu  |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 27/03/2013 23:24:29 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 27/03/2013 : 23:22:32
|
velka
pa imamo dobrih starih igraca, covjek od 33 godine je pomalo star za vrhunski nogomet, eto olic se ne da, kao ni petric ni klasnic, pa ni simunic koji je usao u trdestpetu izmedju olica i petrica je razlika od godinu dana i nekih cetri mjeseca, a klasnic je tu izmedju mada blizi olicu da silva je napunio tridesetu, u zadnje vrijeme ne pokazuje puno, ali je jos uvjek tu i on se lagano prikljucuje simunic-olic-klasnic-petric grupi |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Posted - 27/03/2013 : 23:24:37
|
Vezni red je živnuo ulaskom Kovačića, a Olić bi trebao igrati u svakoj utakmici u prvih 11, bez obzira koliko su efikasni ostali napadači u svojim klubovima, njegov doprinos i duh nema nitko. Možda Mandžukić donekle, no jučer je bio najgori na terenu (uz kriminalnog Badelja)... Sad je pitanje, nije li teški ritam Bundeslige razotkrio Badeljevu fizičku inferiornost, čovjek je jednostavno neprepoznatljiv, protiv istog tog Walesa je u Osijeku odigrao izvrsno. Mislim da Badelj i Sammir više neće igrati zajedno nijednu utakmicu kao starteri, osim ako cijenjeni izbornik nije potpuni kreten. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 27/03/2013 : 23:52:56
|
sto se tice olica on moze igrati i u vezi ali na krilu, s obzirom da je popunjavao rupe i vracao se u obranu ( a i nije mu to prvi put i u HSV-u je znao odraditi zahtjeven zadatke vezne linije ) kovacic je definitivno vanserijski igrac, O.K. mozda pretjerujem, ali mislim da vec pomalo pokazuje naznake
vidim u dosta toga se slazemo, ali sto se tice badelja ne badelj je grijesio, ali i modric je katastrofalno grijesio pa ga gotovo nitko ne proziva, a i smjesno je usporedjivati samira sa badeljom
sam je vlahovic kao komentator na poluvremenu prozvao veznu liniju kao veznu liniju koja ostavlja dosta prostora, ali nije imao muda prozvati modrica koji je bio katastrofalan i glavni krivac ulaskom kovacica modric je dobio igraca koji je spreman cuvati ledja modricu i biti opasan za protivnika, s dujmovicem i vukojevicem toga nema, oni su sposobni cuvati ledja modricu ali nisu previse opasni za protivnika, a eksperiment sa rakiticem i badeljem je propao
vidim mnogi prozivaju lovrena, valjda za penal u slucaju corlukinog zutog i lovrenovog penala dogodila se ista situacija, stoperi su morali biti korektori pogreske iz vezne linije ucinili su to kako su znali, corluka je imao srecu da se ta pogreska dogodila vise prema centru igralista pa je to napravio van sesnajsterca, a lovren nije bas imao toliko srece jer se pogreska dogodila blize nasem golu mozda grijesim u tome kolika je bila razlika izmedju corlukine i lovrenove korekcije, volio bi da me netko ispravi ako grijesim, jer ti detalji su vrlo bitni ako zelimo nekog suditi
|
Edited by - Kruger on 27/03/2013 23:55:06 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:15:30
|
Jere, imaš čast izabrat sliku 
EDIT: za Leonida san siguran kako će održat rič ako izgubi  tintona nema na forumu od "ubistvenog vica" koji je premijeru triba imat prvog aprila, a Tonka... Kog si se đavla s njim kladia? Više je baniran nego na forumu 
Bilo koja slika glave, sam izaberi. Kako misliš za Leonida ako izgubi? Izgubija je isto ka i svi koji su se kladili
tinton se možda i vrati. Tonku san navuka
supermark je ispa mudriji od svih vas |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:17:23
|
Nije supermark mudriji nego je samo pizda 
Meni je ovo ionako zajebancija - da si mi reka da stavin Jandrokovića na avatar ja bi to napravia, boli me... |
Trljam ruke. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/03/2013 : 00:18:50
|
Meni je ovo ionako zajebancija - da si mi reka da stavin Jandrokovića na avatar ja bi to napravia, boli me...
ipak ne moraš bit baš toliko deguntantan  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:20:11
|
Meni je ovo ionako zajebancija
Mudar je jer nije dovodija u pitanje moju kompetenciju Pa nego šta je nego zajebancija
Doduše, kad malo bolje promislin i nije neka zajebancija ovo šta nan trio ŠMŠ radi od reprezentacije. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 28/03/2013 : 00:22:05
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Meni je ovo ionako zajebancija
Mudar je jer nije dovodija u pitanje moju kompetenciju Pa nego šta je nego zajebancija
Doduše, kad malo bolje promislin i nije neka zajebancija ovo šta nan trio ŠMŠ radi od reprezentacije.
Da ovo je postala totalna smijurija..jbt ne znam koji mi se vise gadi.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Topic  |
|