Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 14/08/2013 : 22:20:39
|
.ebo vam ja kokuruz
kak mozete tak pisat, pa i bilic je koristio linhestaj kad je trebalo motivirati nasu svemocnu hr momcad
zasto za to optuziti stimca |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 14/08/2013 : 22:36:47
|
quote: Originally posted by Kruger
.ebo vam ja kokuruz
kak mozete tak pisat, pa i bilic je koristio linhestaj kad je trebalo motivirati nasu svemocnu hr momcad
zasto za to optuziti stimca
Je...i dobili ih sa Bilićom 5:0,a kakva je ovo motivacija kad od Lihenštajna dobiješ 2 gola? Trebali smo igrati protiv San Marina!
          |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 14/08/2013 : 23:04:10
|
Meni je ovo danas bilo baš dobro. Konačno smo se riješili Strinića, a u mladom Pivariću dobili dugoročno rješenje za lijevi bok. Šteta šta se nije zvalo Luča, barem za backup jer ovaj Milić je katastrofa. Mali Halil je već sad čudo od igrača, i ja neznam zašto nije igrao od početka. Ovakva utakmica je bila idealna da se sačuva Manđukića, a da prilika Čopu koji po svim kriterijima zaslužuje bit barem na širem spisku??? I jel problem dat pola sata Maloči da se pomogne prijatelju?
Linhenštajn nije neozbiljna ekipa, i danas svi igraju nogomet, tako da je ova pobjeda i te kako vrijedna, a zaboravljamo da nam glavni kreativac ne igra jer je ozlijeđen i trenutno je na Hvaru na rehabilitaciji. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 14/08/2013 : 23:12:26
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Linhenštajn nije neozbiljna ekipa, i danas svi igraju nogomet, tako da je ova pobjeda i te kako vrijedna, a zaboravljamo da nam glavni kreativac ne igra jer je ozlijeđen i trenutno je na Hvaru na rehabilitaciji.
lihtenštajn nema ni 35 000 stanovnika... tu negdje kao zaprešić
ako su nam oni ozbiljan protivnik mozemo svi lijepo u "#$"% |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Posted - 14/08/2013 : 23:14:20
|
Meni je ovo danas bilo baš dobro. Konačno smo se riješili Strinića, a u mladom Pivariću dobili dugoročno rješenje za lijevi bok. Šteta šta se nije zvalo Luča, barem za backup jer ovaj Milić je katastrofa. Mali Halil je već sad čudo od igrača, i ja neznam zašto nije igrao od početka. Ovakva utakmica je bila idealna da se sačuva Manđukića, a da prilika Čopu koji po svim kriterijima zaslužuje bit barem na širem spisku??? I jel problem dat pola sata Maloči da se pomogne prijatelju?
reci da se zajebavaš |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 14/08/2013 : 23:16:33
|
Ionako se više nizašta ne živciram. Mi smo prvo mjesto izgubili protiv Škotske, tako da je tak svejedno... Ovo je jedna pobjeda više, možda skočimo za jedno mjesto na FIFA listi, s tom smiješnom top listom se jako volimo hvaliti... E, a koji je na njoj Lihtenštajn?? Mislim da je dosta nisko, nešto se na terenu nije vidjela razlika... Volio bi da sve dobro završi i da odemo u Brazil, bez obzira na sav ovaj cirkus oko repke, ipak je to svetinja... Ali čisto sumnjam da hoće. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 14/08/2013 : 23:17:28
|
quote: Originally posted by supermark
reci da se zajebavaš
Zar stvarno nisi ositia kako mu post isijava sarkazam? |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 14/08/2013 23:18:17 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/08/2013 : 23:26:23
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by Kruger
.ebo vam ja kokuruz
zasto za to optuziti stimca
Je...i dobili ih sa Bilićom 5:0,a kakva je ovo motivacija kad od Lihenštajna dobiješ 2 gola? Trebali smo igrati protiv San Marina!

si normalan? pa da izgubimo?  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Posted - 14/08/2013 : 23:26:52
|
vjeruj mi da pola posta nisam ni pročitao, skacem napreskokce na pet strana pa sam tek sad obratio pozornost na cijeli post
bilo bi mi dovoljno da sam pročitao ovo ispod da skužim koliko sam retardiran :) "I jel problem dat pola sata Maloči da se pomogne prijatelju?" "a zaboravljamo da nam glavni kreativac ne igra jer je ozlijeđen i trenutno je na Hvaru na rehabilitaciji."
kao što bi rekli rimljani: mea culpa, ili u prijevodu: moj bed |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 14/08/2013 : 23:34:13
|
quote: Originally posted by velka031
bez obzira na sav ovaj cirkus oko repke, ipak je to svetinja...
Ne. Samo rezultat ove likove drži ovde di jesu, a od svetinje su napravili bordel. Doguzičit će se nekako kroz kvalifikacije do Brazila(dobron igron sigurno ne), i onda puneći vlastite džepove raji prodavat priču o uspjehu isto ka šta su prodali priču o uspješnom Dinamu. Najžalosnije od svega je šta ni eventualni neuspjeh u ovin kvalifikacijama neće ništa prominit.
Ja se jednostavno ne mogu veselit nečemu čemu se veseli trio ŠMŠ. Njihova sreća za mene je nesreća.
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8961 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 15/08/2013 : 02:34:44
|
Zadnjih pet utakmica ista stvar... prvih desetak minuta važem, a onda navijam za protivnika. E sad je dosta, za srbe navijam od samog početka... koja gomila debila. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 15/08/2013 : 09:43:34
|
Sve sam više uvjeren kako gubimo u Beogradu... A to se ne smije, jebo BDP, nezaposlenost, pedofiliju u crkvi, kada od Srbije izgubiš, to je nacionalna sramota... Mamiću i ostalima tada neće biti lako... Možda i dupelisci okrenu leđa...
|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 15/08/2013 : 11:07:51
|
"Podjeli pa vladaj".
Zar ste milili da će bit drukčije od ovoga. U samom startu prije kvalifikacija je ovakvo nešto vonjalo, svaki normalan čovik je to osjetija.
Jebe mi se i za reprezentaciju i za hrvatski nogomet, baren ću gledat SP bez opterečenja od rezultata. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 15/08/2013 : 11:19:51
|
Daleko od toga da gotivim Štimca, dapače, ali moramo priznati da su nam neki igrači limitirani i da na nekim pozicijama jednostavno nemamo klasu koja treba da budemo u rangu s najboljima. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8961 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 15/08/2013 : 11:54:24
|
quote: Originally posted by selanne
Daleko od toga da gotivim Štimca, dapače, ali moramo priznati da su nam neki igrači limitirani i da na nekim pozicijama jednostavno nemamo klasu koja treba da budemo u rangu s najboljima.
To je istina, ali bojim se da od štimca nitko nije limitiraniji... |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 15/08/2013 : 11:56:28
|
Ima i toga.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12632 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/08/2013 : 13:36:16
|
Drago mi ja zbog Rebica, ali ovakva igra Hrvatske je grozna sramota sramotna. VIdili smo sta moze ovaj Halilovic koji je vec sada kao neka zvijezda |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 15/08/2013 : 15:47:25
|
Ja san to govoria još od Švice. Dabogda ja prvi izija govno pa nas ovaj kozorog odvede na SP i da još nekog kurca napravimo.
Ali bojin se da ću prije skakat bungee sa šibenskog mosta nego što ćemo otić u Brasil... |
Trljam ruke. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 15/08/2013 : 16:07:45
|
Komentira mu je jedan lik sliku na FB-u, di je Štimac na plaži s najmlađim ditetom: "Kupat ces se Igore i sljedece lito s maleckim na Jadranu ako ne smislis kako do Brazila"
Je li moran naglasit da je ovaj komentar ima najviše lajkova  |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 15/08/2013 : 16:31:27
|
Ima i toga. 
Ne da ima i toga nego je to sve Kakvi god naši igrači bili ipak se tu uglavnom radi o solidnim do vrhunskim igračima u evropskim okvirima (osim naravno ovih pozvanih po dekretu).Takvi igrači bi uz pristojnog trenera mogli igrat odličan nogomet i bez obzira na nekakvu limitiranost igrat ravnopravno sa najvećima. Može li limitirana obrana sa Strinićen, Vidom, Šifom, Pranjićem, Srnom i Ćorlukom zaustavit napad sa Xavijem, Silvom, Iniestom, Torresom? Na papiru ne može, na terenu može |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12632 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/08/2013 : 18:03:37
|
Ima i toga. 
Ne da ima i toga nego je to sve Kakvi god naši igrači bili ipak se tu uglavnom radi o solidnim do vrhunskim igračima u evropskim okvirima (osim naravno ovih pozvanih po dekretu).Takvi igrači bi uz pristojnog trenera mogli igrat odličan nogomet i bez obzira na nekakvu limitiranost igrat ravnopravno sa najvećima. Može li limitirana obrana sa Strinićen, Vidom, Šifom, Pranjićem, Srnom i Ćorlukom zaustavit napad sa Xavijem, Silvom, Iniestom, Torresom? Na papiru ne može, na terenu može
da nije obrnuto? |
 |
|
Topic  |
|