forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/09/2013 : 16:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

o mrtvima sve najbolje...RIP

o mrtvima kao i živima samo ono kaj su svojim životom zaslužili, i ostavimo se tih licemjernih floskula...kad prestanemo biti licemjerni svima u društvu bu bilo bolje!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2013 : 16:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

o mrtvima kao i živima samo ono kaj su svojim životom zaslužili, i ostavimo se tih licemjernih floskula...kad prestanemo biti licemjerni svima u društvu bu bilo bolje!

daj nemoj ti meni floskulavat...ne bi bilo dovoljno 5 strana šta mislim o liku i djelu pokojnoga...ali,nismo životinje ni barbari...čovik je umra,počivao u miru i amen...aj dođi na komemoraciju ili na sahranu markovića pa tamo to reci uživo šta misliš o njemu...oće li ti biti bolje tebi i društvu...oće malo sutra...
tko je bez grijeha,nek baci kamen prvi...ja sam svoje rekao...idući idiotski komentar-hlađenje do svih svetih...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/09/2013 : 16:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ja sam samo htel reči da ono kaj sam o njemu mislil jučer mislim i danas....

kad sam govoril o licemjerju onda sam mislil općenito bi bilo bolje da smo manje licemjerni, a te komemoracije su ionak cirkus same po sebi.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2013 : 17:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam samo htel reči da ono kaj sam o njemu mislil jučer mislim i danas....

kad sam govoril o licemjerju onda sam mislil općenito bi bilo bolje da smo manje licemjerni, a te komemoracije su ionak cirkus same po sebi.

čuj,mislim i ja isto o njemu što i jučer...ali...čovika više nema,pokojni je...evo i još jedna floskula:"povijest će sudit o njemu i njegovim djelima"...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/09/2013 : 17:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

+1

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/09/2013 : 17:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
čuj,mislim i ja isto o njemu što i jučer...ali...čovika više nema,pokojni je...evo i još jedna floskula:"povijest će sudit o njemu i njegovim djelima"...

e bome i hoće, i to baš po njegovim djelima. A ja bum taj (po službenoj dužnosti) koji bu deci pripovedal o njegovim djelima

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/09/2013 : 17:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

e bome i hoće, i to baš po njegovim djelima. A ja bum taj (po službenoj dužnosti) koji bu deci pripovedal o njegovim djelima

E da su bar meni profesori predavali takve stvari..

Edited by - brni on 23/09/2013 17:20:24
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2013 : 17:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
'Požurite, ulazim u tunel, nestaje mi signala'

Vlatko Marković, kad bi se opustio u društvu, znao bi reći da je još prije pola stoljeća rušio Jugoslaviju.

"Pa, zbog mog autogola na Svjetskom prvenstvu u Čileu, Jugoslavija nije osvojila medalju."

Novinari su ga znali nazivati i 'mister lapsus'. Griješio bi govoreći imena, pa se tako znalo čuti.

"Izaslanstvo Saveza ide u posjet kod premijera Gračana."

Ili...

"Izvrsno igra onaj Račan iz Hajduka."

Nakon otvaranja Kuće nogometa 1998. godine, prisjetio se dolaska prvog predsjednika FIFA-e Julesa Rimeta u Zagreb. No, kazao je...

"Bio je u Zagrebu svojedobno i Jules Verne."

Teško je govorio o pogibiji sina. Ipak, kad bi smogao snage, prisjetio se kako su mu Hajdukovi navijači pokušali ublažiti bol.

"Na terenu sam bio, a cijeli stadion skandira moje ime. A onda krene pjesma 'Bili su bili vrhovi planina, bila je košulja hajdučkoga sina'. To se ne zaboravlja. Nikad!"

Vlatko Marković volio je pomagati. Priznao je da mu je bilo teško gledati slijepe osobe koje prolaze pokraj HNS-a. Odmah je predložio Izvršnom odboru Saveza da im se uputi donacija za kupnju i dresuru pasa vodiča za slijepe. Od ideje do realizacije nije prošlo puno.

"Gore nesreće nema, pa da im barem malo olakšamo."

S medijima se nije slagao, već su antologijska bila njegova ispričavanja, sve kako bi izbjegao razgovor za medije. Zapravo, nema novinara koji nije čuo...

"Požurite, ulazim u tunel, nestaje mi signala."

Neki su, pak, slušali sljedeće...

"Evo me u avionu, baš polijeće, moram ugasiti mobilni uređaj."

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 23/09/2013 : 20:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
O Markoviču ništa najljepše. Bio je uvik partijac (za one na vlasti), moral mu je bio nepotrebni teret, uvik naš i za naše (i za vrime Juge i RH), uvik je priznavao da je rijetko sposoban i da se svi mogu oslonit na njega. Nama je upropastio 77-78 sezonu, jedinu gdje Hajduk u 70-ima nije osvojio ništa, gotovo je rasturio momčad (srića da se vratija Ivić). Kao i drugi, po direktivi Vođe, pljuvao po Dinamu iako je decenijama ranije u medijima govorio da mu je Dinamo sve u životu (i više od života). Partijskom odlukom postao prvi čovjek saveza, a na koji način je zadržavao...,to znamo. Srića da je Vođa minja ime Dinamovo, jer da je minja ime Hajdukovo primjetili bi smo jako mnogo takvih Markoviča ovdje u Splitu. Dakle, bolje da je takvih osoba sve manje.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33558 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/09/2013 : 21:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
R.I.P.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/09/2013 : 11:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

tonto je u pravu...bez debilnih komentara...ili izrazite sućut ili šetajte odavde...

O mrtvima sve najbolje?
Ma kako da ne.
I Hitler je mrtav, oću i o njemu sve najbolje?
I on je bio nečiji sin, brat, ljubavnik, itd...

Povijest će o njemu sudit?
Evo imamo povijest dugu 15 godina, meni je to dovoljno da mu sudin.

Nisan toliko govno da slavin ičiju smrt, al zašto ne bi smija komentirat?

Kraden jedan upis sa drugog foruma koji najbliže ocrtava isto ono šta i ja mislin:
"Smeće.

Čovjek pod čijim je ravnanjem HNS-om propala HNL do temelja, a on je za sve okrivio "premale plaće trenera mlađih kategorija". Čovjek koji je 1999. u onom sramotnom prvenstvu izrekao tezu o "najkatoličkijem klubu" koji je zasluženo uzeo naslov. Čovjek koji je nakon što su pali Širić i Djedović pravio se glup "ma ne bi oni to napravili" manirom, čovjek koji je dopustio Mamiću da se razmaše iako je imao instrumente da ga zauvijek udalji iz sporta, čovjek koji je odnarodio repku koja nije igrala "nikad" južnije od Laništa službenu utakmicu.. 37 kamena temaljaca za kamp HNS-a s tim da je posebno sramotna epizoda gdje se pošteno osramotio mašući kopijom nepostojećeg čeka Barclays banke od 42 milijuna eura, koji su trebali poslužiti za izgradnju kampa reprezentacije, a ispao je naravno lažan... 0 glasova za euro 2012 s prenapuhanom cijenom za kandidaturu, općenita krađa po HNS-u, relativiziranje zločina u Auschwitzu, nabijanje na kurac, jebe mi se za argumente, itd itd itd...

Stanje je sad gore, ali sadašnja močvara izgrađena je na temeljima Markovića, koji je 14 godina upravljao HNS-om... Smeće"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8958 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/09/2013 : 11:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Mnogo ti je dobra ova usporedba s Hitlerom, nema što... tu su negdje Marković i Hitler.
Ja ne kažem da nisi u pravu, ali kažem da nije trenutak, pusti čovika da se oladi bar... biće vrimena za ovakve rasprave.
Moj post se nije odnosio na tebe, nego uglavnom na Brnijev koji JESTE slavio nečiju smrt.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/09/2013 : 12:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Moj post se nije odnosio na tebe, nego uglavnom na Brnijev koji JESTE slavio nečiju smrt.

Tu su modertori koji ce svojim postovima (ili banovima) uredivat sto ce neko pisat po forumu a ne ti..ne slavim ja nista, da mi je drago da ovakvo govno umre svakako jest..

Edited by - brni on 24/09/2013 12:39:22
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/09/2013 : 12:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mnogo ti je dobra ova usporedba s Hitlerom, nema što... tu su negdje Marković i Hitler.
Ja ne kažem da nisi u pravu, ali kažem da nije trenutak, pusti čovika da se oladi bar... biće vrimena za ovakve rasprave.

Hitler je tu samo zato da bi do kraja iskarikira ovakvu situaciju

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8958 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/09/2013 : 12:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Tu su modertori koji ce svojim postovima (ili banovima) uredivat sto ce neko pisat po forumu a ne ti..ne slavim ja nista, da mi je drago da ovakvo govno umre svakako jest..

Ne uređujem ja ništa, već iskazujem nezadovoljstvo tvojim kretenizmom. Ako ćeš nastaviti raspravu, nastavi je sam sa sobom.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/09/2013 : 12:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne uređujem ja ništa, već iskazujem nezadovoljstvo tvojim kretenizmom. Ako ćeš nastaviti raspravu, nastavi je sam sa sobom.

Zavrsili smo..doviđenja i hvala na ulozenom vremenu i trudu..

Edited by - brni on 24/09/2013 12:55:22
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/09/2013 : 12:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Eh kad bi još ono smeće od Mamića krepalo di bi nam bia kraj..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/09/2013 : 13:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Brni,mislim da sam bio jasan...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/09/2013 : 13:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Jere,pa bar smo mi pričali sto puta o pokojnome i ostalima...
Rekoh već,par stranica ne bi bilo dovoljno da ga ocrnim...

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/09/2013 : 13:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

....di bi nam bia kraj..

nigdje, jer velika je njihova ostavština (:

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2013 : 23:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

....di bi nam bia kraj..

nigdje, jer velika je njihova ostavština (:

nažalost u pravu si.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/10/2013 : 21:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Vidi, vidi, Sammir nije u kombinaciji za Belgiju... Što se događa, Štimac otkazao poslušnost???
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/10/2013 : 22:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

quote:

Eh kad bi još ono smeće od Mamića krepalo di bi nam bia kraj..

Je, fala bogu (malo slovo) kaj Dinamo ne živi vječno (ko onaj klub iz Splita, nemrem se setit kak se zove) pa bu valjda krepal jednom.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/10/2013 : 16:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Naši mediji su pokrenuli priču da bi Adnan Januzaj eventualno mogao odabrati i nas pošto mu je (navodno) majka Hrvatica. To bi bilo odlično, no mislim da baš i nemamo šanse. Što se mene tiče, trebamo što prije pridobiti Hrgotu, a vidio sam da se u prvu momčad Hoffenheima probija Jeremy Toljan, lijevi bek, igrao je za mlađe njemačke uzraste, 94.' godište, otac Amerikanac, mama Hrvatica. Uz to, lik je crnac, tj. mulat, pa ako bi zaigrao za naše mlade to bi bilo nešto slično kao Gebre Selassie za Češku.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 07/10/2013 : 19:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Meni to sve postalo bezveze...Turcin da igra za Njemacku,Brazilac za Hrvatsku...cili svit osa u p.m.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.52 seconds. Snitz Forums 2000