Author |
Topic |
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 17/12/2013 : 20:37:43
|
quote: Originally posted by Kruger a mi često na stadionima palimo zastave i pišemo na glagoljici imena srpskih gradova?
Koji vi? Ti se poistovećuješ sa onima koji pale zastave, pevaju fašističke pokliče? Takvi nisu Srbi ili Hrvati, to su fašisti. Ja sam antifašista, te nijedni, ni drugi nisu moji. A moji protivnici, ovde, na ulici, svuda su ti koji pevaju, uskliču, pale, mrze.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:38:27
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Vlastito dvorište najprije počistiti treba, pa onda prigovarati susjedima. Npr. brade obrijati za početak.
Jeste. Recimo, prvo taj problem u glavi koji imaš da rešiš, pa tek onda da ideš u civilizovan svet. |
Edited by - Jasko on 17/12/2013 20:38:47 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/12/2013 : 20:40:23
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by Kruger a mi često na stadionima palimo zastave i pišemo na glagoljici imena srpskih gradova?
Koji vi? Ti se poistovećuješ sa onima koji pale zastave, pevaju fašističke pokliče? Takvi nisu Srbi ili Hrvati, to su fašisti. Ja sam antifašista, te nijedni, ni drugi nisu moji. A moji protivnici, ovde, na ulici, svuda su ti koji pevaju, uskliču, pale, mrze.
pa eto ja vidjeh mnogo srba kako se paljenju hrvatske zastave vesele, eto za tvoju informaciju nisam srbin po nacinalnosti, ali me te stvari ne vesele |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 17/12/2013 : 20:41:58
|
quote: Originally posted by Kruger
jasko, nemaš ti pojma
kako ti izgleda činjenica da je u tjeku te utakmice cijeli stadion skandirao za dom spremni da li to znači kako bi i oni trebali dobiti zabranu neposjećivanja svih deset utakmica na kojim igra hr repka?
To je više pitanje za hrvatsko društvo. Kako je došlo do toga da toliki broj ljudi razdragano viče fašističke pokliče? Očigledno je nešto trulo u državi...
Vlastito dvorište najprije počistiti treba, pa onda prigovarati susjedima. Npr. brade obrijati za početak.
Zasto da cisti vlastito dvoriste, kada je decko rekao da ne podrzava nista od toga sto se desava u Srbiji. Jel ona palio zastave i vikao ubi Hrvaa? Sa takvim stavom ima pravo da komentarise sta god hoce i gde hoce. Drugo bi bilo da je on radio sranja, a sada ovde popuje vama.
Uostalo ovo nije popovanje, vec jednostavno zdrav razum protiv nezdravog. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 17/12/2013 : 20:42:06
|
Jeste. Recimo, prvo taj problem u glavi koji imaš da rešiš, pa tek onda da ideš u civilizovan svet.
Problem je u tvojoj glavi Jasko-Jasko. Kad ne vidiš gomilu smeća u svom dvorištu a vidiš par papirića u susjedovom. Znaš onu o trunu u tuđem oku i brvnu u svome? |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:43:02
|
pa eto ja vidjeh mnogo srba kako se paljenju hrvatske zastave vesele, eto za tvoju informaciju nisam srbin po nacinalnosti, ali me te stvari ne vesele
Kakve ja veze imam sa njima?! |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 17/12/2013 : 20:43:19
|
quote: Originally posted by Caleb
jasko, nemaš ti pojma
kako ti izgleda činjenica da je u tjeku te utakmice cijeli stadion skandirao za dom spremni da li to znači kako bi i oni trebali dobiti zabranu neposjećivanja svih deset utakmica na kojim igra hr repka?
To je više pitanje za hrvatsko društvo. Kako je došlo do toga da toliki broj ljudi razdragano viče fašističke pokliče? Očigledno je nešto trulo u državi...
Zasto da cisti vlastito dvoriste, kada je decko rekao da ne podrzava nista od toga sto se desava u Srbiji. Jel ona palio zastave i vikao ubi Hrvaa? Sa takvim stavom ima pravo da komentarise sta god hoce i gde hoce. Drugo bi bilo da je on radio sranja, a sada ovde popuje vama.
Uostalo ovo nije popovanje, vec jednostavno zdrav razum protiv nezdravog.
Je li tako energično osuđivao zbivanja na vašim stadionima i gdje? |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:43:49
|
pa eto ja vidjeh mnogo srba kako se paljenju hrvatske zastave vesele, eto za tvoju informaciju nisam srbin po nacinalnosti, ali me te stvari ne vesele
Ne treba da se vesele nikog. Sta je sa onim Srbima koji se toga gnusaju? I ja vide kako Maksimir, kolko, 20/30 tisuca skandira ono. I sta sad, svi Hrvati su takvi. Verujem da nisu i to se vidi na ovom forumu, na svu srecu. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:44:40
|
Problem je u tvojoj glavi Jasko-Jasko. Kad ne vidiš gomilu smeća u svom dvorištu a vidiš par papirića u susjedovom. Znaš onu o trunu u tuđem oku i brvnu u svome?
Da, ne vidim. Problem je, izgleda, što vidim iste probleme ko ovde i u susednim dvorištima? Kako to da ti vidiš probleme u tuđem, a ne vidiš u svom? |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:45:34
|
Je li tako energično osuđivao zbivanja na vašim stadionima i gdje?
Mozda nije tako energicno, jer nije bilo Srba ovde koji su to podrzavali i pravdali. Ali je osudjivao. Ovde ima onih koji podrzavaju Simunica i logicno je da se javi neka potreba da se tome suprotstavi. |
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:45:39
|
Kakve ja veze imam sa njima?!
ah, vrlo dobro
a kakve veze ima joe sa ustašam i fašistima kad ne pozdarvi na njihov način? |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:48:52
|
Ne treba da se vesele nikog. Sta je sa onim Srbima koji se toga gnusaju? I ja vide kako Maksimir, kolko, 20/30 tisuca skandira ono. I sta sad, svi Hrvati su takvi. Verujem da nisu i to se vidi na ovom forumu, na svu srecu.
[/quote]
kao prvo paljenje hvatske zastave i pozdrav za dom spremni uopće nisu ista stvar a to što ti ne vidiš kako u hrvatskoj velika većina podržava pozdrav za dom spremni a ne podržava palenje bilo čije zastave je tvoj problem, žao mi je ako to ne uočavaš |
Edited by - Kruger on 17/12/2013 20:49:59 |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 17/12/2013 : 20:48:57
|
Caleb
možd ti ne znaš, ali pozdrav za dom spremni je star oko 500 godina, japanci ga djelomično na čistom hrvatskom jeziku pjevaju blizu 100 godina, ne vidim u tome problem ako ga japanci pjevaju zašto su hrvati sumnjivi
Moze biti star i od vremena kad se hladila zemljina kora, ali svatko s gramom mozga zna dobro koji je jedini razlog zasto uzvicu taj pozdrav ti koji ga uzvicu. Ovo izvlacenje na stari hrvatski pozdrav je cisti urnebes. Simunica ne bih stavljao u isti kos kao retarde na tribinama ali njegova neinformiranost u 2013. godini ne moze biti isprika. Jedini Zrinski s kojim su ti likovi na tribinama upoznati je Badelov vinjak Zrinski. Cinjenica da Za dom spremni obicno kombiniraju s Ajmo ajmo ajmo Ustase, a onda kazu da to nema veze sa NDH, stvara ih sve skupa jadnicima velebnih proporcija, iako su kao fasisti ionako luzeri po defaultu (to ne kazem ja nego povijest). |
These pretzels are making me thirsty... |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:49:09
|
ah, vrlo dobro
a kakve veze ima joe sa ustašam i fašistima kad ne pozdarvi na njihov način?
Ima veze sa ustašama, jer koristi ustaški poklič.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:51:38
|
ah, vrlo dobro
a kakve veze ima joe sa ustašam i fašistima kad ne pozdarvi na njihov način?
Ima veze sa ustašama, jer koristi ustaški poklič.
koji? izjasni se kako to gasi ustaški poklič? nemoj samo nabadat, jer ako nisi upoznat sa hrvatskom povješću to ne opravdava tvoje nasumično ubadanje |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:54:36
|
quote: Originally posted by dante
Caleb
možd ti ne znaš, ali pozdrav za dom spremni je star oko 500 godina, japanci ga djelomično na čistom hrvatskom jeziku pjevaju blizu 100 godina, ne vidim u tome problem ako ga japanci pjevaju zašto su hrvati sumnjivi
Moze biti star i od vremena kad se hladila zemljina kora, ali svatko s gramom mozga zna dobro koji je jedini razlog zasto uzvicu taj pozdrav ti koji ga uzvicu. Ovo izvlacenje na stari hrvatski pozdrav je cisti urnebes. Simunica ne bih stavljao u isti kos kao retarde na tribinama ali njegova neinformiranost u 2013. godini ne moze biti isprika. Jedini Zrinski s kojim su ti likovi na tribinama upoznati je Badelov vinjak Zrinski. Cinjenica da Za dom spremni obicno kombiniraju s Ajmo ajmo ajmo Ustase, a onda kazu da to nema veze sa NDH, stvara ih sve skupa jadnicima velebnih proporcija, iako su kao fasisti ionako luzeri po defaultu (to ne kazem ja nego povijest).
pa nije bilo ajmo ustaše, obično se taj izraz koristi kad igramo protiv prijateljskih susjednih zemalja koje su nam vrlo " prijateljski naklonjene " star ili ne star u 2013. godini bi trebalo znati što znači za dom spremni, većina to zna, a to što ne znaš ne opravdava te |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:58:59
|
quote: Originally posted by Kruger koji? izjasni se kako to gasi ustaški poklič? nemoj samo nabadat, jer ako nisi upoznat sa hrvatskom povješću to ne opravdava tvoje nasumično ubadanje
Vidim, ti si upoznat. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:59:56
|
quote: Originally posted by Kruger koji? izjasni se kako to gasi ustaški poklič? nemoj samo nabadat, jer ako nisi upoznat sa hrvatskom povješću to ne opravdava tvoje nasumično ubadanje
Vidim, ti si upoznat.
ja jesam, ali ti očito nisi |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Posted - 17/12/2013 : 21:00:26
|
quote: Originally posted by Kruger za dom spremni, većina to zna, a to što ne znaš ne opravdava te
Ni tebe ne opravdava to sto ne koristis zdrav razum po ovom pitanju, vec ides glavom u zid. |
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 21:08:56
|
quote: Originally posted by Kruger za dom spremni, većina to zna, a to što ne znaš ne opravdava te
Ni tebe ne opravdava to sto ne koristis zdrav razum po ovom pitanju, vec ides glavom u zid.
ovisi na što misliš? ako misliš što većina naroda zna i prepoznaje stare pozdrave to je pohvalno, a to što su vlastodršci ulizice i podanici to je zabrinjavajuće za hrvatski narod, a vjerojatno ne samo za hrvatski narod ako gledamo segment podaništva |
Edited by - Kruger on 17/12/2013 21:09:37 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 21:11:06
|
nama hrvatim je podaništvo vladajućih probelm, a kako izgleda nije samo nama hrvatim to problem, nego je to problem većini naroda u europi i šire |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 17/12/2013 : 21:11:11
|
quote: Originally posted by Kruger pa nije bilo ajmo ustaše
Naravno da je bilo, na gotovo svakoj utakmici reprezentacije, od tih istih "povjesnicara".
quote: star ili ne star u 2013. godini bi trebalo znati što znači za dom spremni, većina to zna, a to što ne znaš ne opravdava te
Ne vecina, nego SVI to znaju, samo sto su neki beskicmenjaci i picke pa nemaju muda i svoje JA priznati zasto ga koriste, pa se izvlace na opere, krizarske ratove i Japance. Mi znamo koji je jedini razlog zasto koriste upravo taj poklic, oni koji ga vicu isto to znaju, znas ga naravno i ti, sto tvoje nijekanje i opravdavanje samo cini smijesnijim. Over & out, ostavljam vas diplomirane povijesnicare da drvite dalje. |
These pretzels are making me thirsty... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 17/12/2013 : 21:11:31
|
Ne treba da se vesele nikog. Sta je sa onim Srbima koji se toga gnusaju? I ja vide kako Maksimir, kolko, 20/30 tisuca skandira ono. I sta sad, svi Hrvati su takvi. Verujem da nisu i to se vidi na ovom forumu, na svu srecu.
kao prvo paljenje hvatske zastave i pozdrav za dom spremni uopće nisu ista stvar a to što ti ne vidiš kako u hrvatskoj velika većina podržava pozdrav za dom spremni a ne podržava palenje bilo čije zastave je tvoj problem, žao mi je ako to ne uočavaš [/quote] ma koja velika vecina podrzava Za dom spremni? jesi ti pri sebi? |
Mrzim mrznju! |
|
|
Topic |
|