Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47314 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 14/05/2014 : 11:35:54
|
ŠIRI POPIS IZBORNIKA KOVAČA ZA SP:
VRATARI: Pletikosa, Subašić, Zelenika
OBRANA: Bubnjić, Ćorluka, Lovren, Pranjić, Schildenfeld, Srna, Strinić, Vida, Vrsaljko
VEZNI RED: Brozović. Badelj, Kovačić, Kranjčar, Močinić, Modrić, Pašalić, Rakitić, Sammir, Vukojević
NAPAD: Čop, Eduardo, Jelavić, Mandžukić, Olić, Perišić, Rebić
Zelenika Toliko o neovisnosti sadašnjega izbornika. Pretpostavljam da će s ovoga popis otpasti sigurno Bubnjić, Močinić, Pašalić i Rebić. Za ovu preostalu trojicu nisam siguran, logično je da Čop i Brozović nemaju što tražiti na prvenstvu, ali ipak znamo tko je pravi gazda reprezentacije |
|
|
Dermentor
Average Member
Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
Posted - 14/05/2014 : 11:47:35
|
Da cim se pozove nekoga iz Dinama odmah je Mamic gazda reprezentacije. Ajd vise odje.... sa Mamicem I teorijama zavjere. hebo vas Manic da vas hebo |
Edited by - Dermentor on 14/05/2014 11:49:18 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 14/05/2014 : 11:50:49
|
Samir? Dobra stvar je što Hrvatska ima dosta iskusnih igrača koji će znati da kultivišu nezadovoljstvo u ekipi. Samo, ako bude ošao Samir, pišite propalo. Sumnjam da će mirno proći. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5323 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 14/05/2014 : 12:04:44
|
quote: Originally posted by Jasko
Samir? Dobra stvar je što Hrvatska ima dosta iskusnih igrača koji će znati da kultivišu nezadovoljstvo u ekipi. Samo, ako bude ošao Samir, pišite propalo. Sumnjam da će mirno proći.
Ovo mi je sigurno najveće iznenađenje...očito banda pritišče i Kovača,al' ako Kovač ima svoje ja, neće voditi Samira na SP. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12750 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 14/05/2014 : 15:16:27
|
quote: Originally posted by Oki
Samir? Dobra stvar je što Hrvatska ima dosta iskusnih igrača koji će znati da kultivišu nezadovoljstvo u ekipi. Samo, ako bude ošao Samir, pišite propalo. Sumnjam da će mirno proći.
Ovo mi je sigurno najveće iznenađenje...očito banda pritišče i Kovača,al' ako Kovač ima svoje ja, neće voditi Samira na SP.
Ovo nema smisla. Ajde da to govoriš za Čopa ili nekog drugog dinamovca, ali stvarno sumnjam da bi Mamić vukao ikakve veze zbog igrača kojeg je potjerao iz kluba. ...ili si mislio na nekog drugog kada si spomenuo bandu? |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5323 Posts
Posted - 14/05/2014 : 15:38:30
|
quote: Originally posted by dr strangelove
quote: Originally posted by Oki
Ovo mi je sigurno najveće iznenađenje...očito banda pritišče i Kovača,al' ako Kovač ima svoje ja, neće voditi Samira na SP.
Ovo nema smisla. Ajde da to govoriš za Čopa ili nekog drugog dinamovca, ali stvarno sumnjam da bi Mamić vukao ikakve veze zbog igrača kojeg je potjerao iz kluba. ...ili si mislio na nekog drugog kada si spomenuo bandu?
Eh...totalno si u pravu. Toliko su tog Sammira u njegovim najgorim danima gurali u reprezentaciju da sam potpuno zaboravio da je isti u Getafe otišao kao slobodan igrač. Tim više, nije mi jasno zašto je Kovač uputio Sammiru poziv? Za svjetsko prvenstvo u Brazilu? Taj bi svaku noć bježao iz kampa reprezentacije... |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5323 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12750 Posts
Posted - 14/05/2014 : 16:15:08
|
Šta ti tu nije jasno? Pa Mamić je to sredio Sam si rekao... Nije ti palo napamet da je Sammir dobar igrač i da je ga zbog toga zvao! |
Have mercy |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5323 Posts
Posted - 14/05/2014 : 18:22:15
|
quote: Originally posted by izivko
Šta ti tu nije jasno? Pa Mamić je to sredio Sam si rekao... Nije ti palo napamet da je Sammir dobar igrač i da je ga zbog toga zvao!
Možda je Samir dobar igrač kada nije mamuran igrač,ali uvrštavanje u reprezentaciju nije vrijedno preispitivanja i bilo kakvog riskiranja.... A između ostalog, jel uopće zaslužio poziv u repku zbog šest godina života provedenih u Hrvatskoj? Danas ga ama baš ništa ne veže sa Hrvatskom,a i nije pošteno da bilo koji hrvatski igrač izvisi zbog jednog Brazilca.... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 14/05/2014 : 19:38:40
|
Nije ti palo napamet da je Sammir dobar igrač i da je ga zbog toga zvao!
mozda i je, ali to se treba pokazati da bi se zaslužilo poziv u reprezentaciju a ne obrnuto |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12750 Posts
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 14/05/2014 : 19:50:04
|
Prije svega je apsurdno glupo,kad netko tko nema apsolutno nikakve veze s vezom sa nekom drzavom,igra za tu reprezentaciju.Nogomet i sport opcenito su otisli u ku.ac,po pitanju toga.Nezamislivo mi je da Turcin igra za Njemacku ili Brazilac za Hrvatsku.Sto se tice Sammira,ne bi ga zvao ni da mi placaju,radije bi uzeo nekoga iz nase lige. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 14/05/2014 : 20:17:40
|
Pa zar godinama nije bio najbolji igrač HNL-a?
ne bih se složio to što su ga novinari učinili najrazvijkanijim, a mamić ga trpio najduže ne znači da je najbolji ja imam svoju glavu i ne kroje mi drugi misljenje i nikad nisam vidio da je sammir tako dobar kao sto ga hvale |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12750 Posts
Posted - 14/05/2014 : 20:56:44
|
quote: Originally posted by supermark
Pa zar godinama nije bio najbolji igrač HNL-a?
ne bih se složio to što su ga novinari učinili najrazvijkanijim, a mamić ga trpio najduže ne znači da je najbolji ja imam svoju glavu i ne kroje mi drugi misljenje i nikad nisam vidio da je sammir tako dobar kao sto ga hvale
Nemoj zajebavat
|
Have mercy |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 14/05/2014 : 23:42:08
|
Nema sanse da Rebic I Pasalic otpadnu, Cop se stvarno razigrao, a za Brozovica vjerujem da ce ispasti. Eh Sammir... |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 15/05/2014 : 00:33:51
|
quote: Originally posted by Dermentor
Da cim se pozove nekoga iz Dinama odmah je Mamic gazda reprezentacije. Ajd vise odje.... sa Mamicem I teorijama zavjere. hebo vas Manic da vas hebo
Svakome tko posjeduje malo zdrave pameti je jasno tko je privatizirao prvo Dinamo, a sada počinje istu stvar raditi i s reprezentacijom. Samo nojevi s glavom u pijesku mogu pušiti priče o nekakvom neovisnom Kovaču (btw. o njegovoj neovisnosti dovoljno govori to što su on i Zoran Mamić kumovi) na čiji odabir nitko ne utječe. Ili da je Duje Čop igrač kalibra za reprezentaciju, ili Brozović. A da ne govorimo o Zeleniki |
Edited by - Dudley Smith on 15/05/2014 00:37:21 |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 15/05/2014 : 19:05:13
|
Ma da stvar bude jasna,trebao je pozvati sve igrace GNK-a,bivse i sadasnje. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 18/05/2014 : 13:16:08
|
Šteta što neće biti Šimunića, dobar čovjek, ljudina!
Bio je odličan stoper... Samo je malo priglup. |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/05/2014 : 21:40:56
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
Da cim se pozove nekoga iz Dinama odmah je Mamic gazda reprezentacije. Ajd vise odje.... sa Mamicem I teorijama zavjere. hebo vas Manic da vas hebo
Svakome tko posjeduje malo zdrave pameti je jasno tko je privatizirao prvo Dinamo, a sada počinje istu stvar raditi i s reprezentacijom. Samo nojevi s glavom u pijesku mogu pušiti priče o nekakvom neovisnom Kovaču (btw. o njegovoj neovisnosti dovoljno govori to što su on i Zoran Mamić kumovi) na čiji odabir nitko ne utječe. Ili da je Duje Čop igrač kalibra za reprezentaciju, ili Brozović. A da ne govorimo o Zeleniki
Ajmo Mexico, Kamerun i Brazil.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 18/05/2014 : 22:24:29
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
Svakome tko posjeduje malo zdrave pameti je jasno tko je privatizirao prvo Dinamo, a sada počinje istu stvar raditi i s reprezentacijom. Samo nojevi s glavom u pijesku mogu pušiti priče o nekakvom neovisnom Kovaču (btw. o njegovoj neovisnosti dovoljno govori to što su on i Zoran Mamić kumovi) na čiji odabir nitko ne utječe. Ili da je Duje Čop igrač kalibra za reprezentaciju, ili Brozović. A da ne govorimo o Zeleniki
POTPIS... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Topic |
|