Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 31/05/2014 : 23:03:53
|
Na tim prvenstvima, najbolje je odigrati turnir tako da će se pamtiti barem jedna utakmica (globalno) :D Ona Ukrajina dođe 2006. do 1/4 finala ne odigravši nijednu kasvetnu utakmicu. Ko će njih da se seti da su igrali prvenstvo? |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 01/06/2014 : 10:07:55
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by velka031
Ahahaha, Luka ko neki djecarac!
Ali igra ko veliki. Sezona za pamćenje.
A sve nije Luka neki igrač, te ne daje golove, te nema asistencije, te šta bi Realu pa proda onakvog igrača Ozila a ostavi Luku, te ovo-ono...
A vidi vraga, Luka nositelj igre i jedan od najboljih igrača Reala, najvećeg kluba na kugli zemaljskog.
A tek što znači za našu selekciju...
Slazem, veliki Luka Modric, VELIKI ... Samo ludi ljudi ne vide ocito, najvazniji je vezni Reala, a ako je to malo... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Posted - 01/06/2014 : 10:10:16
|
quote: Originally posted by tex2
Putuje 23 igrača i tu bi se uvijek moralo naći mjesta za prvog strijelca lige, nitko ne kaže da mora igrati, ali među 23 bi trebao biti!
Ne slazem se, pogledaj ove napadace koji putuju, svi su daleko bolji od Copa... Uostalom, prvi strijelac HNL-a sa 22 gola i to kao clan apsolutno najbolje momcadi... Zvuci ne bas jako, zasto bi netko isao na SP s takvim rezultatom. Ajd da je 42 gola, ali 22... Nije ga trebao zvati ni u siri krug. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Posted - 01/06/2014 : 10:11:59
|
quote: Originally posted by brni
Rijetko ruzan covik..
Takvih sam se komentara jucer naslusao od curica na utakmici s Malijem MOgu ti reci da najbolje kotira Corluka, tu su negdje Pletikosa i Mandzo |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Posted - 01/06/2014 : 10:13:24
|
quote: Originally posted by tinton
Bušit će nas na lijevom beku, bušili su nas i sa Strinićem, a tek ovako.
Šteta Pašalića, trebao je poslati Brozovića doma.
Jbg, treba utopit Brozovica, cim Faraon izvuce koji milijuncic za njega, necemo o njemu vise nista cuti... |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
HŠK ZRINJSKI 1905
New Member
200 Posts
Member since 25/04/2014 |
Posted - 01/06/2014 : 12:25:33
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by HŠK ZRINJSKI 1905
Pozdrav ljudi, molim samo malo više objektivnosti 90% igraća Hajduka ne mogu igrati u Zrinjskom a ne u našoj reprezentaciji, na žalost ali tako je !
u splitu bi ti rekli: bolje govno izist,nego svašta reć...da zrinjski
U Mostaru bi rekli dajte Hajduk da se igramo.... druže mi smo barem prvaci svoje kakve takve lige , kad ste ono vi uzeli titulu zadnji put nesto ne pamtim zadnjih desetak godina. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 01/06/2014 : 12:25:43
|
Rijetko ruzan covik..
Takvih sam se komentara jucer naslusao od curica na utakmici s Malijem MOgu ti reci da najbolje kotira Corluka, tu su negdje Pletikosa i Mandzo
Sorry stari ali ja jos uvik volim samo žene.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 01/06/2014 : 13:31:54
|
Rijetko ruzan covik..
Takvih sam se komentara jucer naslusao od curica na utakmici s Malijem MOgu ti reci da najbolje kotira Corluka, tu su negdje Pletikosa i Mandzo
Sorry stari ali ja jos uvik volim samo žene..
Kod mojih kuci (sestra I mama) isti komentari na Modrica, najvise su im Kranjcar I Corluka. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 01/06/2014 : 19:07:57
|
Pa ta dva i jesu najveći jebači po svim informacijama koje stižu u javnost haha. Niko Cvitešić i Vedran Batelić |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 01/06/2014 : 19:27:31
|
quote: Originally posted by Leonid
Pa ta dva i jesu najveći jebači po svim informacijama koje stižu u javnost haha. Niko Cvitešić i Vedran Batelić
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47355 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 02/06/2014 : 11:52:19
|
Bili na tekmi, sve u svemu ok.
Pogled na Gradski Vrt, koji je bio krcat, iako su rekli da je bilo oko 15000 ljudi, podatak sukladan prodanim kartama, dojam je ipak kako je bilo više (one bajke na karti, sektor, broj sjedala isl. jest tiskano za naivčine, tko je kasnio taj je stajo...)
Robocop kolo
Što zbog pogleda, što zbog inertnosti pri kupovini karta, ošli smo na zapad:
Navijanje i nije bilo bog zna šta, igra ok, Hakan Šuker je zasluženo dobio rugalicu (no bar nije opet hodao po gradu u roza vesti), Mali je dobio pljesak i navijanje nakon gola, fora je bila zamjena Raktića za Modrića (izlazi osvajač Europske lige - ulazi osvajač Lige prvaka), zajebali smo se odlaskom na pivo - naivno vjerujući kako eto imamo karte s brojem sjedala i sektorom i sve to tako nešto, kad ono kao u onoj pjesmi Problema, ali bolje popiti pivo prije nego kasnije, pa makar i stajali
A zbog piva je i fajt skoro izbio, obzirom na to da je hrpa ljudi stajala na stepenicama između sjedalica, tuda se furalo pivo (tu činjenicu smo također smetnuli s uma), pa su nervozniji kupci karata koji su kontali sjediti pizdili na ove što furaju pivo, no Robocopi su smirili situaciju. |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 02/06/2014 : 15:05:29
|
quote: Originally posted by izivko
Ali igra ko veliki. Sezona za pamćenje.
A sve nije Luka neki igrač, te ne daje golove, te nema asistencije, te šta bi Realu pa proda onakvog igrača Ozila a ostavi Luku, te ovo-ono...
A vidi vraga, Luka nositelj igre i jedan od najboljih igrača Reala, najvećeg kluba na kugli zemaljskog.
A tek što znači za našu selekciju...
Slazem, veliki Luka Modric, VELIKI ... Samo ludi ljudi ne vide ocito, najvazniji je vezni Reala, a ako je to malo...
Frustirani hajdukovac Nije igrao u Hajduku, mora da ne valja Ali zato je Kranjčar igračina |
Have mercy |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Posted - 03/06/2014 : 08:35:12
|
Kranjčar je za Modrića nula... Iako Niko itekako može biti od koristi... Ah, krasan pogled na Gradski vrt, gdje su oni dani iz 90-ih kada je skoro na svakoj HNL tekmi bilo tako... U svakom slučaju, da se ovo igralo na Maksimiru ne bi bilo ni 5000 ljudi, što više utakmica repke dajte u Osijek!! |
|
|
fred perry
Average Member
526 Posts
Member since 19/01/2008 |
Posted - 03/06/2014 : 09:55:46
|
Pozdrav ljudi, molim samo malo više objektivnosti 90% igraća Hajduka ne mogu igrati u Zrinjskom a ne u našoj reprezentaciji, na žalost ali tako je !
U Mostaru bi rekli dajte Hajduk da se igramo.... druže mi smo barem prvaci svoje kakve takve lige , kad ste ono vi uzeli titulu zadnji put nesto ne pamtim zadnjih desetak godina.
Šta jest jest.U Mostaru bi rekli,dajte Hajduk da se igramo,al to ne bi rekli navijači Zrinjskog,več omrženi ti rođeni ilitiga red army tj.navijači Veleža za koji si i ti navijao zdušno do rata a sad ga mrziš i više od Hajduka... |
SAMO HAJDUK!!! |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 03/06/2014 : 16:40:25
|
quote: Šteta Pašalića, trebao je poslati Brozovića doma.
Bitno da Pokrivača nije zvao
Btw, imam osjećaj da si je Perišić ziher osigurao kartu za prvih 11 nakon ovih golova sad... |
"Nothing lasts forever." |
|
|
HŠK ZRINJSKI 1905
New Member
200 Posts
Member since 25/04/2014 |
Posted - 03/06/2014 : 16:50:13
|
quote: Originally posted by fred perry
U Mostaru bi rekli dajte Hajduk da se igramo.... druže mi smo barem prvaci svoje kakve takve lige , kad ste ono vi uzeli titulu zadnji put nesto ne pamtim zadnjih desetak godina.
Šta jest jest.U Mostaru bi rekli,dajte Hajduk da se igramo,al to ne bi rekli navijači Zrinjskog,več omrženi ti rođeni ilitiga red army tj.navijači Veleža za koji si i ti navijao zdušno do rata a sad ga mrziš i više od Hajduka...
Aufff druže pa ti si polupao lončiće do bola, kakvi bolan omrženi rođeni, stari FK Velež Mostar je mrtav, umro je 92 ovo sada je Velež iz Vrapčića i uopće nije omržen, mali klub iz predgrađa malo pri dnu prve lige malo u drugoj, čisto simpatičan nešto kao i Hajduk koji mi je jako drag i dosta ljudi u Hercegovini (moram priznat i mojih prijatelja) navija za njega i to je sasvim OK...a da sam "zdušno" navijao za prijeratni Velež je također notorna glupost, ti to tako opališ bez veze jel de (ugrija zvizdan?).. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 04/06/2014 : 18:30:38
|
quote: Originally posted by fred perry
Šta jest jest.U Mostaru bi rekli,dajte Hajduk da se igramo,al to ne bi rekli navijači Zrinjskog,več omrženi ti rođeni ilitiga red army tj.navijači Veleža za koji si i ti navijao zdušno do rata a sad ga mrziš i više od Hajduka...
Aufff druže pa ti si polupao lončiće do bola, kakvi bolan omrženi rođeni, stari FK Velež Mostar je mrtav, umro je 92 ovo sada je Velež iz Vrapčića i uopće nije omržen, mali klub iz predgrađa malo pri dnu prve lige malo u drugoj, čisto simpatičan nešto kao i Hajduk koji mi je jako drag i dosta ljudi u Hercegovini (moram priznat i mojih prijatelja) navija za njega i to je sasvim OK...a da sam "zdušno" navijao za prijeratni Velež je također notorna glupost, ti to tako opališ bez veze jel de (ugrija zvizdan?)..
Hmmmmmm...Ovdje mi nešto smrdi na Makija iz Mostara...Starog esesovca... |
Wtf?
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47355 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Topic |