Pusti udarac, tu su obadvojica jaki. Modrić je ove godine zabio par eurogolova iz daleka za Real (napamet mi pada samo MANU, ako se ne varam).
Kod Rakitića ja najviše cjenim njegovu nesebičnost, zahvalnost (+karizma) kao igrača. Staložen je i odlično razumije igru. Za centaršut se slažem tu je kralj za naše pojmove. Recimo, po meni Modrić nebi mogao biti kapetan neke momčadi dok je Rakitić obavljao tu funkciju u Sevilli i itekako zasluženo. Naravno, ima Raketa i udarac, ali mi je on nekako podčinjen u odnosu na njegove navedene kvalitete. Ja moram priznat da Modrića nisam gledao koliko Rakitića (većina utakmica) ove sezone, ali ga gledao jesam. I tu su negdje, ali ne mogu se oteti dojmu da Rakitićevi najbolji dani još dolaze, a da je već sad u egalu s Modrićem. Kažem, možemo biti zahvalni da imamo takvu dvojicu majstora u veznom redu, kad bismo tek imali tek upola dobru obranu...
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
a tko mi se može suprotstaviti klasnić vs modrić,? kad većina nije gledala nogomet dvijetisuće i neke, a zna prosipat svoje neznanje iz medija, eto ja sam gledao mada moram priznati kako što se tiče europe i nije toliki problem ( glede naše repke/klubova ), ali glede svijeta ne mogu se baš pohvaliti i nisam toliko financijski moćan, pa moram priznati kak nisam gledao naše klubove/repku van europe u živo
Aj nam objasni kako ti to i po cemu usporedjujes Modrica i Klasnica?
Kad ljudi ocjenjuju Modrića ili daju sud o njemu,prvo moraju znati nešto više o nogometu,više od par pogledanih utakmica reprezentacije i gledanja Champions lige.
dijete drago(bez uvrede)...kad sam ja gledao modrića uživo,ti još nisi imao ni malu maturu...pratim balun preko 30 godina...jebeš igrača koji nikad nije ništa odigrao za nacionalnu vrstu...ne bidite bloesavi,nogomet se igrao i prije modrića...
Kad ljudi ocjenjuju Modrića ili daju sud o njemu,prvo moraju znati nešto više o nogometu,više od par pogledanih utakmica reprezentacije i gledanja Champions lige.
dijete drago(bez uvrede)...kad sam ja gledao modrića uživo,ti još nisi imao ni malu maturu...pratim balun preko 30 godina...jebeš igrača koji nikad nije ništa odigrao za nacionalnu vrstu...ne bidite bloesavi,nogomet se igrao i prije modrića...
pa to objašnjava puno toga , nogomet dokazano zatupljuje...
pa to objašnjava puno toga , nogomet dokazano zatupljuje...
a jebi ga,ja kontam da će mi kad tad dopizdit,ali nikako...droga
Nisu ni Ronaldo ni Messi nista napravili sa Portugalom,odnosno sa Argentinom pa su dva daleko najbolja igraca na svitu.
Boban je najkompletniji igrač kojeg smo imali.dobra igra u obrani.
je,kako da ne...pitaj thurama...
pa svakom igraću možeš pronaći neki kiks u karijeri. Ali primijetio sam da ti Boban bas i nije nešto drag. Imao je vrhunsku i klupsku i reprezentativnu karijeru
pa svakom igraću možeš pronaći neki kiks u karijeri. Ali primijetio sam da ti Boban bas i nije nešto drag. Imao je vrhunsku i klupsku i reprezentativnu karijeru
Ne voli ga zato sta je Boban skoro zavrsia u Hajduku ali je umisto toga karijeru napravia u Dinamu.Iz istih razloga ne voli ni Modrica.
Prati ga i Špaco Poklepović 60 godina pa i dalje lupeta gluposti tipa "danas na svijetu nema trkački moćnog igrača kao što je to bio Zlatko Vujović". To što ti pratiš "balun" 30 godina ne znači da si imun na lupanje gluposti(bez uvrede).
Mislim,netko tko toliko voli Hajduka sigurno da će pokušati osporiti Modrića ali ne moram ja biti nikakvo mjerilo. Dovoljan je Boban.Sad,ako će netko biti drzak i osporiti Zvonino mišljenje...
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Modric je definitivno najbolji nas igrac, tko to ne vidi, stvarno bi trebao pogledati malo bolje... Rakitic je blizu, ali jebe ga motorika i igra u obrani, Modric je tu ipak dosta bolji, Rakitic je konkretniji u zavrsnici, bolji je realizator i asistent... Ako cemo Modrica usporediti sa Bobanom, mislim da je i tu Luka u prednosti, vec sada, a ima jos sezona ispred sebe...
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Nek zabije bilo tko, sam da dobijemo! Zadnja pobjeda Cameroona na SP je kad i naša, 2002. godina, bilo bi lijepo spojiti ovo SP dvije u nizu, ali prvo Cameroon! SRETNO!!!!
Originally posted by globinjo
ostavimo se lukice i ostalih...poželimo sriću našima...i da Bog da oba brazilca zabila
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Da, sretno! I samo neka ne misle na odlicni Meksiko, prvo Kamerun, jer o tome ovisi da li ce nam uopce biti bitna zadnja utakmica! I neka taj Manaus ne pamtimo samo po nasem pilotu!