forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 24/06/2014 : 18:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Sinoc nismo imali nikakve sanse pobjedit kad je Meksiko na klupi ima trenera a mi manekena.Pitanje je ko bi nam moga bit iduci izbornik,moji favoriti su Zoran Mamic i Goran Vlaovic.Malu prednost ipak dajem Vlaovicu.On bar zna da je ona momcad koja prva da gol u prednosti.Kovac ne zna ni to.A i nismo odavno imali komentatora za izbornika.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/06/2014 : 18:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

Smiješno je bilo čitati naslove tipa "Sada smo opet velesila" nakon te pobjede. Meksiko je bio favorit u jučerašnjoj utakmici, i to je i pokazao.

Meni je još bilo najbolje ono kak je Kovač govorio da od Mandžukića očekuje puno jer je on kao ključan igrač. A ne znam čime on toliko pridonosi repki uopće. Lik postigne dva gola protiv Kameruna i cijeli narod se napali, ono u stilu "prvi naš igrač koji je postigao dva gola na SP-u", ko da je postigao ne znam šta. Sinoć se vidjelo koliko je uistinu "ključan". Najlakše je dat gol gdje samo šutneš loptu, to mogu i ja.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 24/06/2014 : 18:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by Dudley Smith

Smiješno je bilo čitati naslove tipa "Sada smo opet velesila" nakon te pobjede. Meksiko je bio favorit u jučerašnjoj utakmici, i to je i pokazao.

Meni je još bilo najbolje ono kak je Kovač govorio da od Mandžukića očekuje puno jer je on kao ključan igrač. A ne znam čime on toliko pridonosi repki uopće. Lik postigne dva gola protiv Kameruna i cijeli narod se napali, ono u stilu "prvi naš igrač koji je postigao dva gola na SP-u", ko da je postigao ne znam šta. Sinoć se vidjelo koliko je uistinu "ključan". Najlakše je dat gol gdje samo šutneš loptu, to mogu i ja.

Mandzukic je jedan od nasih najboljih igraca,nije on kriv sta cilu utakmicu nismo stvorili nijednu sansu.A nije ni Messi pa da sam uzme balun na centru predribla tri igraca i da gol.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/06/2014 : 18:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Naravno da on nije kriv jer su svi sad ovu tekmu igrali loše.

Al ne sjećam se kad je on u našoj repki bio predriblao protivnika i stvorio šansu za gol. Istina, lik je borben, trči i trudi se, al tehnika mu nije jača strana.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/06/2014 : 19:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Mi imamo dosta jakih pojedinaca (malo jačih na papiru nego u stvarnosti, ali hebi ga), no problem je u tome što oni kao tim skoro nikad ne funkcioniraju kako treba.
Meksikanci su pojedinačno na papiru slabiji i manje "teški" u milijunima eura i dolara, ali kao momčad funkcioniraju gotovo besprijekorno.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/06/2014 : 19:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Upravo je u tome i problem, nažalost.

Ovo je ipak natjecanje gdje je pobjednik/zvijezda cijela momčad, ne pojedinci. Daklem, za pobjedu je važan timski rad.

To da pojedinac vodi cijelu ekipu do pobjede je moguće, recimo kad imaš Jordana. Al mi nismo za tako nešto.

Mislim da je glavni krivac za poraz jučer isključivo Kovač. Ne znam, on ili jednostavno ne zna kojem igraču leži koja pozicija, ili voli eksperimentirat.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5456 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 24/06/2014 : 20:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Evo...za ovo SP još nisam nabacio niti jedan komentar za reprezentaciju Hrvatske...što reći?
Kovač reprezentaciju vodi daleko bolje nego što je to radio Štimac s kojim je igra reprezentacije bila negledljiva,t.j. bila je pravo mučenje i za igrače i za gledatelje,a sada pod Kovačom to dosta dobro izgleda jer u globalu imamo kontrolu igre, kod igrača je izraženija borbenost i želja za pobjedom,ali ipak...na kraju se ispostavilo da je Kovač "prezelen" za izbornika.
Po meni je krivo slagao momčad. Rakitić i Modrić su bili neiskorišteni jer su bili postavljanj previše otraga,a time smo dobili propustivljivu obranu i manje ubojit napad...
Sustav za igru nam je bio isti za sve tri utakmice bez obzira na pobjedu protiv Kameruna,a odlika dobrog izbornika bi trbala biti da mjenja taktiku te da ju prilagođava protivniku što Kovač nije uradio...
Našim igračima ne zamjeram ništa...bar se nismo osramotili.
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/06/2014 : 20:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

Upravo je u tome i problem, nažalost.

Ovo je ipak natjecanje gdje je pobjednik/zvijezda cijela momčad, ne pojedinci. Daklem, za pobjedu je važan timski rad.

To da pojedinac vodi cijelu ekipu do pobjede je moguće, recimo kad imaš Jordana. Al mi nismo za tako nešto.

Mislim da je glavni krivac za poraz jučer isključivo Kovač. Ne znam, on ili jednostavno ne zna kojem igraču leži koja pozicija, ili voli eksperimentirat.

Potpuno se slažem. I dodajem da je funkcioniranje HNS-a takvo kakvo jest, dovelo do HNL-a takvog kakav jest, a to zadnje, između ostaloga, da se u Hrvatskoj ne razvijaju treneri kakvi su se razvijali nekad. Rezultat je taj da se već treći put zaredom na poziciji izbornika reprezentacije smjenjuju oni koji prethodno nisu imali nikakvoga ozbiljnijeg iskustva. Bilić i Kovač (na stranu za trenutak jučerašnja katastrofa od taktike i pripreme; u prve dvije utakmice Kovaču doista nije bilo previše toga za zamjeriti) su solidni, a možda će izrasti i u kvalitetne trenere, ali to ni jedan ni drugi nisu bili u trenutku preuzimanja repke. Zato se, kao iduća posljedica dosad navedenoga, kvalitetan strani trener ovoga trenutka nameće kao najbolje rješenje, ali to se neće dogoditi opet zbog HNS-a (kako će Mamić preko uglednoga stranog imena prodavati igrače?), i žalosni krug se zatvara...
Go to Top of Page

renda
Junior Member

Croatia
325 Posts

Member since 20/09/2002

Posted - 24/06/2014 : 20:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send renda a Private Message  Reply with Quote
Mislim da bismo trebali prihvatiti da za nas jednostavno nema mjesta na ozbiljnijoj smotri nogometa. To je jednostavno politički tako. Evo gledam isključenje Talijana. Nevjerojatno. Možda bi to trebalo nazvati panameričkim prvenstvom. Pa Francuzi. Što god da se desi oni moraju biti tamo.
Stalno spominjete kako naš nogomet vodi mafija i sl. Pitam se ima li razlike na nivou svjetskog nogometa.
U svakom slučaju mene to više ne zanima.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/06/2014 : 20:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Nerijetko je uz vrhunski sport vezan organizirani kriminal pa tako ni nogomet nije imun.
Samo je pitanje razmjera.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2014 : 20:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

Sinoc nismo imali nikakve sanse pobjedit kad je Meksiko na klupi ima trenera a mi manekena.Pitanje je ko bi nam moga bit iduci izbornik,moji favoriti su Zoran Mamic i Goran Vlaovic.Malu prednost ipak dajem Vlaovicu.On bar zna da je ona momcad koja prva da gol u prednosti.Kovac ne zna ni to.A i nismo odavno imali komentatora za izbornika.

i to je napredak

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 24/06/2014 : 21:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by renda

Mislim da bismo trebali prihvatiti da za nas jednostavno nema mjesta na ozbiljnijoj smotri nogometa. To je jednostavno politički tako. Evo gledam isključenje Talijana. Nevjerojatno. Možda bi to trebalo nazvati panameričkim prvenstvom. Pa Francuzi. Što god da se desi oni moraju biti tamo.
Stalno spominjete kako naš nogomet vodi mafija i sl. Pitam se ima li razlike na nivou svjetskog nogometa.
U svakom slučaju mene to više ne zanima.

Politički nema mjesta za nas? Stvarno možeš ovo reći nakon što nam je sudac oprostio čisti PENAL I CRVENI KARTON za našega igrača, ti tvrdiš da smo MI pokradeni zbog "panameričkog prvenstva"
Čekaj, mi smo pokradeni, a Meksiku su poništena dva regularna gola kod 0-0 protiv Kameruna (na kraju su zabili treći), i kod 0-0 u našoj utakmici već spomenuti penal i crveni karton. Kako se te stvari uklapaju u tvoju teoriju?

Ispali smo zato što nas vodi diletant na klupi kojega je postavio kriminalac koji kontrolira naš nogomet. I točka.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/06/2014 : 21:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@Dudley
Moram priznati da opravdavas svakim postom svoj avatar..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 24/06/2014 : 21:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Ciro me nasmija prije pola sata kad je gostova u Studiu4.Urla da odakle je Kovac iskopa Pjanjica(bar pet puta je ponovia Pjanjic prije nego se ispravia i reka Pranjic)i da u njegovoj momcadi Pranjic nikad ne bi igra ako radi niceg onda radi frizure:)
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/06/2014 : 00:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Uzalud nam se nadati....kaže Brand da će Kovač ostati.Vjerojatno je dobio poziv Glavonje i detaljne upute.Ili je Glavonja preko Sive Eminencije Vrbanovića razgovarao s vazalima,tko će znati.

Kovač je tvrdoglav kao magare,kaže "Raketa će i dalje biti zadnji vezni".To je izjava za zatvora i dugogodišnje robije.
Nadam se da više nikad neću vidjeti onog Pranjića,koji je to jado....ne sjećam se da sam ikad u nogometu vidio da neka ekipa toliko iskorisiti neznanje jednog igrača.Viđao sam situacije gdje bekove igraju ljudi koji su stoperi,veznjaci ali nikad nitko nije bio tako jadan kao Pranjić.

Mislim,čovjek s onakvom frizurom ne može biti normalan.

mislio sam kako će mediji kovača zbog stavljanja pranjića u veznu liniju razapeti. no, u sportskim novostima su tu ideju smatrali dobrom. što je pranjić i pokazao. gotovo je više puta iznio loptu prema napadu nego modrić u tri utakmice, otišao s lijevog krila u sredinu namjestio loptu na lijevu nogu i dobro opalio prema golu ( iz takve pozicije u kojoj se on našao kao ljevak on je morao namještati loptu na svoju lijevu nogu što treba nešto vremena dovoljno da se protivnički igrači namjeste, ali eto on je to uspio izvrsno odraditi ), koliko je modrić opalio prema golu u tri utakmice?. svaki put kad su ga stisnuli vraćao je loptu nazad ili je davao teške lopte prema suigračima ( znam nije lako dati točnu loptu kad te protivnički igrači stišću, ali za igrača takve klase to ne bi trebao predstavljati problem )
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/06/2014 : 00:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Mamićevih 11: Prekinimo glumu, ovo je prava Hrvatska

PROZIRNO pokrivalo za ono što se javno zove reprezentacija Hrvatske, a zapravo je Mamićev biznis, zrelo je za skidanje, jer ionako već odavno ne zavarava ni one najgluplje.

Ili ipak je, one koji još uvijek ovako složenu "repku" nazivaju svetinjom ili one koji trabunjaju "nije bitno tko igra, podržimo dečke na svetom cilju", ne shvaćajući kako se od vrha HNS-a, preko klimavaca na klupi, pa do igrača pozvanih da im se digne cijena, ovo već dugi niz godina svodi na istu, neukusnu priču.

Jednako bljutavu kako zbog sastojaka, tako i zbog okusa koji ostane nakon što vidite što su od najtalentiranije hrvatske generacije nakon 1998. napravili Bilić, Štimac i sada Kovač, koji su od trenerskih referenci imali dobru volju, finu oblekicu, frajerski gard i Mamićev blagoslov.

Jasno, uz opću medijsku mobilizaciju "kolega", koji su izborničke uzdanice slavili isticanjem njihovih igračkih kvaliteta (jer trenerske naprosto nisu imali kad steći), kao da nogometna povijest nije puna primjera da su itekako veća igračka imena od ove trojice bili loši treneri.

Ruku je pri tome dao i "nogometni puk", koji je u onima što su se odmah drznuli prepoznati obrazac, vidio antihrvatsku urotu. Jer ako si protiv Mamića, uči nas gazda hrvatskog nogometa, onda si i protiv Hrvatske.

Kako nam nije ni na kraj pameti biti na strani suprotnoj od te dvije temeljne vrijednosti, odlučili smo se preobratiti dok nam je na vrijeme i pomoći "našoj stvari".

Sastavili smo tako reprezentaciju Hrvatske potpuno po mjeri Velikog gazde. Nismo se zamarali sitnicama kao što su "najbolji i najspremniji" igrači, kao i oni koji nisu iz Dinama/Lokomotive/Agencije.

100 posto Mamićeva Hrvatska:

Zelenika; Vrsaljko, Šimunić, Ćorluka, Pivarić - Modrić, Brozović - Andrijašević, Sammir, Halilović, - Čop

Zelenika je jedna od dvije najveće šale na Kovačevom popisu za Brazil i dokaz njegove "neovisnosti" kao izbornika. Mladi golman, koji je u prvom dijelu sezone u Dinamu branio tako loše da je poslan na kaljenje u filijalu Lokomotivu, a za njega dovedena zamjena iz Istre (Antonio Ježina), pretpostavljen je Vargiću, koji je za Rijeku prošle sezone branio odlično, a posebno se istaknuo na utakmicama protiv jakih protivnika u Europa Ligi. Sve to nije mu bilo dovoljno da bude makar treći golman na popisu. Kovač je pozivanje Zelenike obrazložio time što ga "poznaje iz mlade reprezentacije".

Vrsaljko je na SP-u rebrendiran kao lijevi bek i za nastup na tom mjestu na otvaranju protiv Brazila dobio je pretjerane komplimente. S obzirom da na tom mjestu imamo podobnog igrača, Šimu vraćamo na desnu stranu i njegovu prirodnu poziciju.

Ćorluka ispunjava sve kriterije da bude u novoj Hrvatskoj. Ne samo što je dobar stoper, nego je i "na liniji", jer sjetimo se kako je Mamić kudio Eduarda hvaleći Čarlija: "Dudu je zaboravio klub koji ga je stvorio, a Ćorluka svaki put kad je u Zagrebu, svrati do kluba s malim poklonima za kuharice, čistačice i radnu zajednicu na stadionu."

Šimunić je kao što znamo, drastično kažnjen i najavio je skori kraj karijere, ali ne podcjenjujmo Mamićevu slatkorječivost i moć nagovaranja, pred kojima bi pokleknuo i kameni stoper mekanog srca. Uostalom, ovoj mladoj i perspektivnoj momčadi, s nekoliko još neprodanih igrača, prijeko je potreban iskusni vođa i kapetan.

Pivarić naravno drži lijevi bok u 100 posto Mamićevoj Hrvatskoj. Novinari skloni Gazdi pokušavali su prije njega u kockastu majicu ubaciti Lucha Ibaneza, ali je on povratkom u rodnu Argentinu otvorio mjesto domaćem dečku.

Modrić je također Da Silvi pokazao kako se nikad ne rastaješ od Mamića i njegovog postotka, a uvjereni smo kako bi barem za ovu Hrvatsku odigrao nešto, kada već na velikim natjecanjima nikako da proigra za "pravu".

Brozović, još je jedan uguran na Kovačev popis, ali ovdje ne bi dobio samo 20-ak minuta na otvaranju SP-a protiv Brazila, nego bi bio Xabi Alonso poslovođi Luki. Nakon što je promoviran na najvećoj sceni prodaja je pitanje dana, ali i dalje će ponosno igrati za reprezentaciju, posebno ovakvu.

Andrijašević. Kako li su samo smiješno izgledali pokušaji splitskih novinara koji prate klub s Poljuda, da preko svojih tekstova u reprezentaciju uvale "Hajdukovo dite" i kapetana Bilih, jer on je tek nedavnim dolaskom pod Tatino okrilje neusporedivo bliže oltaru s kojeg se čuje izbornikova propovijed.

Sammir igra kao na haklu, pluća i kondicija su mu na razini rekreativca i kapaciteta za 60-ak minuta, ali ako to nije smetalo Biliću, Štimcu i Kovaču, zašto bi izborniku Mamiću mlađem?

Halilović je nepravedno izostavljen sa spiska za Brazil, posebno nakon što je Hrvatski Messi potpisao za klub u kojem igra onaj pravi. U ovoj reprezentaciji pokazao bi da mu je mjesto ne samo među 23, nego prvih 11.

Čop je sljedeća velika Kovačeva nepravda koju ispravljamo tako što ovog Dinamovog golgetera sa šireg popisa promičemo u prvih 11. Stvarno, da u Brazilu nije bilo mjesta za najboljeg strijelca "jedne" HNL, koji je u Europi mrežu tresao takvom gigantu kao što je Šerif iz Tiraspolja?!

Stručni stožer:

Izbornik: Zoran Mamić

Tko bolje poznaje ove igrače nego onaj koji ih je kupovao, prodavao i trenirao. Jedino logično rješenje.

Pomoćnik izbornika: Niko Kovač

Dobar je Niko, ali još puno toga ima za naučiti, pa nek školovanje započne kod svog vjenčanog kuma, koji je kao i on mladi trener, ali ipak s većim iskustvom od Kovača, da ne spominjemo osvojene trofeje.

Tehnički tajnik: Davor Bukovina

Dobri duh Dinamove kabine nameće se kao jedino logično rješenje za odgovornu funkciju dodavanja ceduljica četvrtom sucu prilikom mijenjanja igrača.

Glasnogovornik: Tomislav Marčinko

Žao nam je, ali Tomislav Pacak mora otići. Previše je ljubazan i na raspolaganju novinarima, a ovakav tip reprezentacije zahtjeva pravog "portparola", odnosno "društveno-političkog radnika", a tko je za to bolje potkovan od komunističkog funkcionera u Novom Sadu i ratnog urednika Informativnog programa na HTV-u?

Šef osiguranja: Suki

Zoran Cvrk također kupi prnje. Još jedan koji je previše popustljiv, pa se za ovu funkciju angažman jednog od najvjernijih Mamićevih podanika nameće sam po sebi.

Ticketing officer: Nitko, ulaznice se neće prodavati, jer ih nitko neće kupovati, nego dijeliti

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/06/2014 : 00:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Po meni je krivo slagao momčad. Rakitić i Modrić su bili neiskorišteni jer su bili postavljanj previše otraga,a time smo dobili propustivljivu obranu i manje ubojit napad...

koliko sam ja shvatio njegovo objašnjenje on je to radio jer je očekivao kako će dva vrhunska igrača jednako odrađivati i defanzivne i ofenzivne zadatke. kad na tu poziciju staviš jako kvalitetne igraće ( igrače koji mogu uklizavati, oduzimati lopte i boriti se u duelima, a opet nakon toga dati kvalitetnu loptu napadu ) dobiješ ubojitu veznu liniju. rakitić je te zadatke odrađivao, modrić nije, a i nekako se njih dvojica nikad nisu mogla složiti u veznoj liniji. ne odgovaraju si i to se vjerojatno nikad neće promijeniti. kad jednog ne bude ovaj drugi će možda zablistati
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/06/2014 : 00:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
globinjo u nekom dijelu dobro zboriš, a u nekom dijelu ne
da je netko drugi umjesto mamića gazda bilo bi nešto drugačije, no kako god bilo izrodi se tu i dosta dobrih igrača, ali naravno i loših
e sad koji su to loši?
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/06/2014 : 00:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

da je netko drugi umjesto mamića gazda bilo bi nešto drugačije, no kako god bilo izrodi se tu i dosta dobrih igrača, ali naravno i loših
e sad koji su to loši?

Nije to globinjo napisao, to je s Indexa.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/06/2014 : 00:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

>Pranjić na beku(Ima li još neko ko misli da je Strinić truba???)

Strinić je bio toliko dobar da je čak i Kranjčar moga igrati ispred njega... Samo debili su mogli kriviti Stinića ikada za išta.

Nije Pranjić kriv ništa, kriv je onaj koji ga je tamo stavio... a najbolje mi je bilo kako su meksikanci nanjušili krv kad je ovaj poša na livog beka, ko da su samo to čekali cilu utakimicu.

naravno nanjušili su oni krv kad je pranjić prešao na lijevog beka ali u veznoj liniji, a to što je on bio standardno loš na lijevom beku nije toliki problem koliko je naša vezna linija standardno loša bez nekog poput pranjića u njoj
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 25/06/2014 : 00:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Eh opet je kriv Mamic :( debili ne odustaju
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/06/2014 : 00:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Ja se iskreno nadan da će do EP-a sve u vezi rvackog nogometa (osim Hajduka, naravno) završit u pičci materinoj.
Jerbo samo od nule bi mogli nešto ponovo pokrenit. Na gnjilim temeljima nemoš gradit ništa ma kakve talente stvara.

90% Meksikanaca (možda pumpan postotak, nebitno) sinoć igra u domaćoj ligi. Vako iz glave, Chicarito, Guardado, Dos Santos Ochoa su u Europi (Salcido? Biće je na klupi bia, ne znan), a ostatak nogometni kruh zarađuje po domaćim ledinama. Nama su u 23 jedino Bronzović i Zelembać iz HNL-a (opet, ako san koga propušta sori), a svi ostali igraju vanka po vrhunskim klubovima. I ta grupa Azteka nas strpa u džep ka da igraju protiv Velebita iz Benkovca.

Postavlja se pitanje: zašto Meksikanci mogu, a mi ne možemo?
Ne tribate odgovarat, retoričko je.

nisam o tome htio razmišljati ali s obzirom kako po malo otpadaju europski klubovi možda je u nekom dijelu i klima kriva
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/06/2014 : 00:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:
Originally posted by Kruger

e sad koji su to loši?

Nije to globinjo napisao, to je s Indexa.

pa i globinjo tako razmišlja
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 00:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Stvarno, da u Brazilu nije bilo mjesta za najboljeg strijelca "jedne" HNL, koji je u Europi mrežu tresao takvom gigantu kao što je Šerif iz Tiraspolja?!

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/06/2014 : 00:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Eh opet je kriv Mamic :( debili ne odustaju

i ja sam dinamovac, no činjenica jest kako je mamić taj koji drma u repki, to i nije neki problem s obzirom ako ne bi drmao on svakako bi drmao netko drugi, i u tom slučaju ne bi se puno toga promijenilo oko repke
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.39 seconds. Snitz Forums 2000