Author |
Topic  |
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 18/10/2014 : 16:59:03
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Josip2000
Evo Krugeru, jel i ovo kriminal i mafijaština?
http://www.realmadrid.com/en/news/2014/10/luka-modric-nominated-for-best-liga-bbva-midfielder-for-2013-2014-award
Prvo, što bi ti na to rekao? Naravno kako je to dio mafijaško – menadžerskog miljea. U Realu imamo situaciju kad nakon odlaska Xavia Real ne funkcionira baš najbolje ( i modrić bi trebao biti taj koji zaslužuje nagradu za nešto bitno ?, a ničim se nije potrudio da se nedostatak Xavija ne osjeti ). Tebi se ismijavaju, mene pokušavaju ismijati u smislu teorije zavjere ( d. ickea, iako je on dosta kompliciran slučaj, a ja se svakako ne nalazim ni približno u njegovim razmišljanjima, najbliži sam po tome mišaku iako se ne slažem uglavnom s mnogim njegovim isticanjima nekih bitnih teoretičara po njemu ). Ovdje imamo situaciju kako se pojedinci ismijavaju Bobanu aludirajući na beznačajnost i nebitnost modrića u bilo kakvom kontekstu kvalitete nogometne igre. S pravom ti pojedinci ističu kako je Maminjo bitan i važan za našu HR repku ( a kad njega ne bi bilo bio bi netko drugi ), zanimljivo ne ističu kako je tako/slično/isto u većini svjetskih/europskih nogometnih saveza ( ali kad ja to spomenem za njih sam ja d. icke ).
LOL očito uopće ne pratiš Real.......mislim neznaš ni kako se piše čovjekovo ime, nije Xavi nego Xabi Alonso. A Modrinho je donio revoluciju u Real, pa kvragu odmah su osvojili Decimu.....ma ne stoji ti nijedan argument. Najlakše je stvarati nepostojeće teorije zavjere i pljuvati nego odati priznanje nekome tko je otišao iz ove balkanske bijede i uspio vani. Tipično balkanski.
Znam da se piše Xabi, i da nije onaj Xavi iz Barcelone ( to je nebitno ). Španjolska liga mi nije zanimljiva i mogu je pratiti kao devedeset posto forumaša što pišu na ovom forumu ( kroz tisak i društvene mreže ), pogledam ponekad poneku utakmicu te lige. Meni je jedna druga liga zanimljiva. Kontradiktorno je što pojedinci pljuju po Dinamu i HNS i ističu lopovluk i ostale nepravilnosti, a kad dirneš u neki drugi klub onda je tamo sve čisto. Mada ima dosta istine u tom pisanju, ali zar ti Josipe misliš da je u Realu drugačije, misliš da je tamo sve pošteno i korektno onda ne znaš mnogo o nogometu. Nogomet je danas biznis, a gdje je biznis i novac tu je i mafija koja će kupiti i vrtjeti lovu. Misliš da ti mešetari ne mogu uvaliti prosječnog igrača u Real, engleska liga je puna bezveznih i prosječnih igrača, a u toj ligi je još veća lova u pitanju.
U realu ti je ista situacija kao i u Dinamu,trosi se puno novaca a losi se rezultati ostvaruju tek su sad osvojili ligu prvaka nakon deset godina nakon 800 milja eura utucenih u klub,Real je razjebo Perez isto koliko i Mamic dinamo!!Al Modric je definitivno najbolji vezni igrac u spanjolskoj uz Iniestu!! |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 18/10/2014 : 17:03:30
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Pratio,ne pratio ahhhahahahahha vecu glupost dugo nisam cuo znaci isto znas ako pratis i nepratis nogomet,sad ce neko ic meni govorit koji gledam svaku utakmicu reala!!I da je donio je revoluciju u paru s Xabi alonsom!!
pa postoje ljudi koji gledaju nogomet i ne kuže što točno vide, znaju samo ponavljati ono što izrežirani mediji napišu. barem 90% posto ljudi se nikad neće suprotstaviti pisanju medija, ako ne i više. samo mediji ponekad znaju zamutiti situaciju, pa dođe i do neslaganja.
ne znam što bi to trebalo značiti gledam/pratim real, jel možeš pogledati neku utakmicu i napisati analizu svojim riječima?
modrić je imao u utakmici s azerima tri netočna dodavanja prema naprijed i to s pozicije zadnjeg veznog gdje takve stvari mogu biti dosta opasne prije onog dobrog dodavanja srni za asistenciju za gol. većina ljudi takve sitnice ne primijeti.
Jel primjecujes ti kako funkcionira nasa repka??Ocito ti Modricu brojis samo pogreske sto mu nisi izbrojao tocna dodavanja, vidis li kako nasi kad nemaju rjesenja neznaju sta bi samo Modricu vracaju jebes Azerbajđan gle tekmu s bugarima cijelu tekmu Modric dominira u veznom redu,istina da Modric igra bolje u realu nego u repki al jbg u klubu obicno svi igraju bolje!! |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 18/10/2014 : 19:08:43
|
quote: Originally posted by roby05
http://www.realmadrid.com/en/news/2014/10/luka-modric-nominated-for-best-liga-bbva-midfielder-for-2013-2014-award
Prvo, što bi ti na to rekao? Naravno kako je to dio mafijaško – menadžerskog miljea. U Realu imamo situaciju kad nakon odlaska Xavia Real ne funkcionira baš najbolje ( i modrić bi trebao biti taj koji zaslužuje nagradu za nešto bitno ?, a ničim se nije potrudio da se nedostatak Xavija ne osjeti ). Tebi se ismijavaju, mene pokušavaju ismijati u smislu teorije zavjere ( d. ickea, iako je on dosta kompliciran slučaj, a ja se svakako ne nalazim ni približno u njegovim razmišljanjima, najbliži sam po tome mišaku iako se ne slažem uglavnom s mnogim njegovim isticanjima nekih bitnih teoretičara po njemu ). Ovdje imamo situaciju kako se pojedinci ismijavaju Bobanu aludirajući na beznačajnost i nebitnost modrića u bilo kakvom kontekstu kvalitete nogometne igre. S pravom ti pojedinci ističu kako je Maminjo bitan i važan za našu HR repku ( a kad njega ne bi bilo bio bi netko drugi ), zanimljivo ne ističu kako je tako/slično/isto u većini svjetskih/europskih nogometnih saveza ( ali kad ja to spomenem za njih sam ja d. icke ).
LOL očito uopće ne pratiš Real.......mislim neznaš ni kako se piše čovjekovo ime, nije Xavi nego Xabi Alonso. A Modrinho je donio revoluciju u Real, pa kvragu odmah su osvojili Decimu.....ma ne stoji ti nijedan argument. Najlakše je stvarati nepostojeće teorije zavjere i pljuvati nego odati priznanje nekome tko je otišao iz ove balkanske bijede i uspio vani. Tipično balkanski.
Pratio,ne pratio,nije Luka Modric donio bas toliku revoluciju u igru Reala.Pamti Real i bolje dane u veznom redu,ka i ciloj ekipi.Opcenito,on nije igrac koji bas donosi prevagu,vec ima bljeskova,a toga danas imas napretek.Prakticki nije sastavio par utakmica u kontinuitetu,a ni Realu bas ne blistaju ruze.
Pratio,ne pratio ahhhahahahahha vecu glupost dugo nisam cuo znaci isto znas ako pratis i nepratis nogomet,sad ce neko ic meni govorit koji gledam svaku utakmicu reala!!I da je donio je revoluciju u paru s Xabi alonsom!!
Svaka slicnost sa stvarnim osobama i dogadjajima je slucajna ili jos bolje "No coment"! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 18/10/2014 : 21:54:15
|
Pratio,ne pratio,nije Luka Modric donio bas toliku revoluciju u igru Reala.Pamti Real i bolje dane u veznom redu,ka i ciloj ekipi.Opcenito,on nije igrac koji bas donosi prevagu,vec ima bljeskova,a toga danas imas napretek.Prakticki nije sastavio par utakmica u kontinuitetu,a ni Realu bas ne blistaju ruze.
Svaka slicnost sa stvarnim osobama i dogadjajima je slucajna ili jos bolje "No coment"!
  |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 19/10/2014 : 01:02:15
|
quote: Originally posted by velka031
A što se tiče Hrvatske reprezentacije, Kovač napokon može malo odahnuti od negativnih, loših i neutemeljenih kritika. Još da izvuče povoljan rezultat kod Talijana.
Tome se svi nadamo, ako on napravi rezultat na velikom natjecanju kao što je EP 2016, plasman na koje mislim da ne smije biti sporan, ja ću prvi pojesti govno i ispričati se za sve loše što sam o njemu rekao. I bilo bi mi jako drago to napraviti. Samo što on to neće napraviti, kužiš?
držim te za riječ. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 19/10/2014 : 01:04:25
|
Krugeru, trabunjaš li ga trabunjaš. I Modrinjo i Raketa su nominirani za najboljeg veznjaka i ofenzivnog veznjaka od strane svojih kolega, igrača španjolske lige....
Da i što?, ajd objasni svojim riječima, nemoj samo prenositi podatke iz medija.
Pa odakle bih trebao prenijeti podatke? Ne živim u španjolskoj niti igram za nijedan klub iz Primere pa da bi to mogao znati.....pročitao na Realovoj stranici
pa rekao si kako si odgledao dosta utakmica reala. jel znaš objasniti kakav je tip igrača rakitić, a kakav modrić, tko je u čemu bolji itd? jel to tako teško napisati? |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 19/10/2014 : 01:07:32
|
quote: Originally posted by VALTER
Krugeru, zar nisi ti nedavno stalno pisao da je Ivan Klasnić (nogometnog nadimka 'Killer') kao igrač bio 'razigravač'?
To dovoljno govori o tome kakav si znalac.
Ivan Klasnić je bio jedan od najboljih asistenta Bundes lige. I što je onda on? A uvijek je igrao iz napadača, čak i u Engleskoj u Boltonu.
U kojim to sezonama je Klasnić bio to što navodiš?
2002., uostalom dok su on i još neki igrači igrali za verder, verder je napredovao, igrao u ligi prvaka, a kad su ti igrači otišli, a s njima i klasnić verder je postao prosječan klub. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 19/10/2014 : 01:12:08
|
Rahazlam
vidiš li ti što pišeš? to što pišeš se zove nesposobnost uspoređivanja.
situacija obrtanja love se događa i u prosječnom klubu kao što je dinamo i u vrhunskom klubu kao što je real, to nema veze sa uspjesima kako si to usporedio. |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 19/10/2014 : 11:23:32
|
quote: Originally posted by VALTER
Znači, 2002. je imao najviše asistencija u Bundesligi i zato je po vokaciji razigravač? Svašta.
Nego, prokomentiraj tko stoji iza ovoga:
http://www.index.hr/sport/clanak/telegraph-modric-medju-100-najboljih-nogometasa-u-povijesti-premierlige/778373.aspx
Jesi li ti ikad čuo što o tim stvarima kaže trener Arsenala Arsene Wenger? Ne postoje najbolji igrači u nogometu, jer je nogomet momčadski sport gdje svi igrači zajedno sudjeluju u stvaranju rezultata. Top sto su svakako izmislili mešetari.
Gle, što se tiče Klasnića. ako netko igra iza napadača i često upošljava suigrače neovisno jesu li iz napada ili vezne linije, znaš kako se to zove, a to što još dodatno zabija golove to je samo dobro. Klasnić je cijelo vrijeme svoje nogometne karijere u raznim klubovima igrao iza napadača. Klasnić je zanimljiv igrač, nakon sukoba sa svojim klubom Werderom zbog problema s bubregom, za njega su nastali problemi, odlazak iz kluba čudne i teške situacije ( optužba za silovanje, provala pljačkaša u stan, rastava od žene ). No, iako je u svom životu proživljavao teške traumatične situacije to se u njegovoj igri nije osjetilo, on je svoj posao i dalje obavljao onako najbolje kako zna. Osim što je prvi put zaradio crveni karton u svojoj nogometnoj karijeri igrajući za Bolton ( ali tamo su ga stvarno tukli, a teško mu je oduzeti loptu ) pljunuvši protivničkog igrača. Dok pojedini igrači poput, kako sam već spomenuo, Čorluke zbog ljubavnih problema imaju oscilacija u igri. Toga je u nogometu puno, pa i po pitanju noćnih izlazaka, trčanja za manekenkama ( a tko bi im odolio? ), depresije i razno raznih situacija. Za Klasnića je šteta što naši u reprezentaciji nisu prepoznali njegov talenat, a kako su i mogli kad je on sve u svom životu napravio sam bez pomoći naših mešetara. |
 |
|
Josip2000
Average Member

712 Posts
Member since 20/08/2014 |
Posted - 19/10/2014 : 11:35:35
|
Ti govoris o istom treneru koji nije osvojio nista vec vise od desetljeca? I rest my case, krugeru stvarno nemas blage veze o nogometu :) |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 19/10/2014 : 11:52:45
|
Ti govoris o istom treneru koji nije osvojio nista vec vise od desetljeca? I rest my case, krugeru stvarno nemas blage veze o nogometu :)
na žalost znam i previše i više nego što bi smio pisati. to što si napisao o Wengeru govori da živiš u “ oblacima “ i da poštuješ samo ono što medijska mašinerija nametne. ispada da ovo što je Wenger izjavio nema težinu jer već dugo nije osvojio neki značajniji trofej, a da je trener koji konstantno nešto osvaja onda bi to imalo težinu. kako kontradiktorno napisano s tvoje strane.  |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 19/10/2014 : 12:01:34
|
Ti govoris o istom treneru koji nije osvojio nista vec vise od desetljeca? I rest my case, krugeru stvarno nemas blage veze o nogometu :)
Wenger je osvojio dva trofeja ove godine. A ranije u karijeri je napravio najveći pojedinačni uspjeh vjerojatno u povijesti engleske lige, koji će teško itko ikada ponoviti. |
 |
|
Josip2000
Average Member

712 Posts
Posted - 19/10/2014 : 12:24:25
|
na žalost znam i previše i više nego što bi smio pisati. to što si napisao o Wengeru govori da živiš u “ oblacima “ i da poštuješ samo ono što medijska mašinerija nametne. ispada da ovo što je Wenger izjavio nema težinu jer već dugo nije osvojio neki značajniji trofej, a da je trener koji konstantno nešto osvaja onda bi to imalo težinu. kako kontradiktorno napisano s tvoje strane. 
Pa naravno da moraš imati rezultate iza tebe da trenerove riječi imaju težinu, hvala bogu,koga briga za trenera koji ništa ne osvaja, a Dudley ove nebitne engleske kupiće ne računam, svim većim engleskim klubovima je bitna jedino Premier liga, nekima bitnija i od lige prvaka, koliko ja znam, Arsenal je veliki klub. A i prije toga koliko ono dugo nije NIŠTA osvojio? Pa Mourinho briše pod s njim već 15 utakmica..........nek uzmu Murinja za trenera pa ćeš vidjet šta će već u prvoj sezoni napraviti. |
Edited by - Josip2000 on 19/10/2014 12:25:55 |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 19/10/2014 : 12:45:45
|
Rahazlam
vidiš li ti što pišeš? to što pišeš se zove nesposobnost uspoređivanja.
situacija obrtanja love se događa i u prosječnom klubu kao što je dinamo i u vrhunskom klubu kao što je real, to nema veze sa uspjesima kako si to usporedio.
Ma nemoj kako nema Real je trosio novce da moze osvojit 10. naslov lige prvaka i da moze parirat barci a bili su sprdnaj od kluba kantali su ih redom lyon,liverpol,barca nisu mogli proc osmina finalu lige prvaka isto ko sto dinamo nemoze docekat proljece u erupoi a igra sa puno siromasnijim sastavima!! |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Josip2000
Average Member

712 Posts
Posted - 19/10/2014 : 14:24:19
|
Što se tiče trenerskog znanja, "njuha", Wenger je tata mata za Mourinha... Pa makar ništa ne osvojio deset godina.
U tom mrtvom razdoblju gdje Wenger nije osvojio ništa s Arsenalom, Mou je osvojio 3 lige prvaka s 3 različita kluba s tim da ih je prije toga podigao s dna, pogotovo to vrijedi za Porto i Inter, da ne spominjem nebrojena prvenstva u istom tom razdoblju. Usput ga je Mourinho od 15 susreta između Chelsea i Arsenala 10 puta išamarao i 5 odigrali nerješeno,dakle bez poraza, tako da ti ta izjava BLAGO rečeno nebulozna. Pazi ovo trenerskog njuha, ako pod tim misliš na njuha za neuspjehe onda si apsolutno u pravu. Jedin igrač s kojim je Wenger ikada pogodio je Henry, i on je donio Arsenalu prvenstvo a ne Wenger, sve ostale talente je Wenger isključivi krivac za njihovu propast, pogledaj šta je napravio Ozilu u godinu dana.... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 19/10/2014 : 14:31:26
|
Pa u Chelseau je imao odriješenu kesu, u Realu također, u Arsenalu Wenger nije baš imao te mogućnosti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Josip2000
Average Member

712 Posts
Posted - 19/10/2014 : 14:46:44
|
quote: Originally posted by tinton
Pa u Chelseau je imao odriješenu kesu, u Realu također, u Arsenalu Wenger nije baš imao te mogućnosti.
Pa nije imao u Portu niti novca niti zvijezda, a niti u Interu bome. A tamo gdje jest imao, u Realu i Chelseau nije ni uzeo LP. E to je po meni trener, kad od nikakvih igrača stvori europske prvake.....a ne npr ona umjetna tvorevina Guardiola, dobio svjetske zvijezde kad je dobio Barcu u ruke, baš je teško s takvom ekipom osvajati trofeje, dobio trostrukog prvaka bayerna u ruke, isto gotove igrače i svjetske zvijezde, sve dobiva na pladnju i kao veliki trener. Kad napravi ono što je napravio Mou sa Portom i Interom nek se javi. A šta radi Wenger u Arsenalu? Dobiva ogromne pare za vječno drugi. |
Edited by - Josip2000 on 19/10/2014 14:47:38 |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 19/10/2014 : 16:13:38
|
Ti pokazujes epsko nogometno neznanje. FA kup nije nebitni kupic, nego najstarije natjecanje na svijetu, medju pravim engleskim navijacima vrijednije od Premier lige. Guardiola u Barceloni nije dobio momcad svjetskih zvijezda, dobio je ekipu u rasulu, koja je sezonu prije bila u prvenstvu uvjerljivo treca, prodali su mu Deca, Ronaldinha, Zambrottu, Thuram je otisao u penziju, Messi je bio nedokazani klinjo, Pique isto tako, Busquets se tek pojavio. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 19/10/2014 : 16:42:07
|
Josipe.
Vidi se da si se pogubio. Inter nije siromašan klub, oko njega se vrti puno love, ali je istina kad je Murinho iz Intera otišao taj klub nije sjajno stajao na tablici, to se mora priznati. Kao i to što je napravio od Porta. Al ostalo ne stoji kako ti je Dudley objasnio. Wenger nema baš neku preveliku lovu u odnosu kakvu ima Murinho u Chelseu. Ozil je priča za sebe, nije ga se Real rješavao bez razloga, niti je Wenger kriv što ovaj loše igra. Mada je malo čudno to što se Real riješio Di Marije. |
 |
|
Topic  |
|