forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/04/2015 : 22:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Uvalija ga nam je suki:)
Ne znam kako rasisticki?O nacionalistickom bi se moglo pricati ali ovo je ludo.
Bit ce bolja atmosfera na praznom poljudu nego li na punom mm.:)

Mislis da smeće nije znalo za ovo s kaznom?
Uvalio im ga je do jaja

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13080 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/04/2015 : 22:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ako je znao za ovu kaznu, a moguće da je znao, onda im ga je stvarno uvalio

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/04/2015 : 05:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Prorok nije... vrač nije... ma kako bi znao.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/04/2015 : 09:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
sigurno je naslućivao, s obzirom na ponavljanje kazne, a odmah nakon Norveške je bilo glasina iz uefe o novom kažnjavanju.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/04/2015 : 09:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
zato je možda odmah i Bugarsku stavio u poljudski paket, s kojom ćemo sigurno igrati pred punim tribinama, osim ako netko od samih igrača ne bude protiv Italije opet za dom spreman.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/04/2015 : 10:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

sigurno je naslućivao, s obzirom na ponavljanje kazne, a odmah nakon Norveške je bilo glasina iz uefe o novom kažnjavanju.

Priča se o ovome još od kada je završila utakmica s Norveškon.
Nije baš ove iz Hajduka ubila sposobnost, ali ne virujen da ih je ovo iznenadilo.
Mene nije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/04/2015 : 10:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ni mene. idući put oduzimanje 3 boda, a onda i izbacivanje.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/04/2015 : 10:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ali tu se postavlja pitanje kako spriječiti te budale da skandiraju ZDS? Mislim, kaj napraviti? Zaustaviti utakmicu? Povlačenje naših igrača s terena? Mislim, uvijek će se naći glupana koji će to skandirati i nažalost to se još dugo neće promijeniti tako da samo skandiranje na stadionu se na žalost ne može spriječiti ali treba fino snimiti one koji to uzvikuju pa poslije utakmice fino zviznuti kazne. Jer meni je iskreno to skandiranje ili bacanje banana 10 puta gora stvar od pirotehnike (koja je istao katastrofa). Ako teba, može se i donijeti poseban zakon o zabrani isticanja ustaštva, pa fino kad par tih morona dobije kazne od nekoliko desetaka tisuća kuna, budu se malo zamislili.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 09/04/2015 : 10:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ne znam baš za to "mećanje do balčaka".
Brbić samo odustane od utakmice kao što je i napravio.To može biti "mećanje" samo u Šukerovoj glavi.
Splitu dati sljedeće dvije utakmice iza Italije.

Osobno mislim da nisu znali da će doći do praznih tribina.
Jednostavno nema smisla to napraviti,kada nekome ideš kopati rupe obično to radiš iz interesa. Volio bih da mi netko kaže koji je to interes pogotovo kada ste stranicu iza bili 100% uvjereni da politika želi mir pred izbore.Kako je ovo točno mir?
Jučer sam nekom razbješnjelom vršnjaku morao objašnjavati da nije primjereno sada pozivati na nerede,palež i nasilna prekidanja utakmica.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"

Edited by - Leonid on 09/04/2015 10:59:04
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 09/04/2015 : 11:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ali tu se postavlja pitanje kako spriječiti te budale da skandiraju ZDS? Mislim, kaj napraviti? Zaustaviti utakmicu? Povlačenje naših igrača s terena? Mislim, uvijek će se naći glupana koji će to skandirati i nažalost to se još dugo neće promijeniti tako da samo skandiranje na stadionu se na žalost ne može spriječiti ali treba fino snimiti one koji to uzvikuju pa poslije utakmice fino zviznuti kazne. Jer meni je iskreno to skandiranje ili bacanje banana 10 puta gora stvar od pirotehnike (koja je istao katastrofa). Ako teba, može se i donijeti poseban zakon o zabrani isticanja ustaštva, pa fino kad par tih morona dobije kazne od nekoliko desetaka tisuća kuna, budu se malo zamislili.

To ti je nemoguća misija. Prvo bilo koji navijač može staviti ruku na usta ili šal i ajde ti onda dokaži nešto na sudu (ljudi su znaš i sam jako domišljati). Drugo jedna tribina viče samo za dom, a druga spremni tako da tehnički gledano opet mogu zaobići zakon. Treće što je puno puta dokazano zabrane samo pojačavaju neki inat tako da bi toga bilo još više

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/04/2015 : 11:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by jaki

Uvalija ga nam je suki:)
Ne znam kako rasisticki?O nacionalistickom bi se moglo pricati ali ovo je ludo.
Bit ce bolja atmosfera na praznom poljudu nego li na punom mm.:)

Mislis da smeće nije znalo za ovo s kaznom?
Uvalio im ga je do jaja

Uvalio ga je sa jajima...nevjerovatno je kako ovi ljigavci iz HNS-a nemaju ni trunke srama...ono iz vedra neba se odjednom odlučili dati Poljudu domaćinstvo za Italiju.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/04/2015 : 12:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ali tu se postavlja pitanje kako spriječiti te budale da skandiraju ZDS? Mislim, kaj napraviti? Zaustaviti utakmicu? Povlačenje naših igrača s terena?

.
A ko bi to triba napravit?
Nakon utakmice se pričalo sjajnoj atmosferi.
Sjajna atmosfera, a mi bi prikidali utakmicu???

Oće možda Šuker zamolit publiku da ne skandira ustaške povike?
Isti onaj Šuker koji štuje najvećeg smrada u hrvatskoj povijesti i nosi mu cvijeće na grob?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/04/2015 : 12:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Volio bih da mi netko kaže koji je to interes pogotovo kada ste stranicu iza bili 100% uvjereni da politika želi mir pred izbore.Kako je ovo točno mir?

Aj ne budi naivan.
HDZ je do sada među navijačima(generalno) ima sigurnu glasačku bazu.
HDZ-u koji je na žalost u Dalmaciji uvik dobro prolazija ne odgovara masa koja jebe majku Mamiću, jer u toj masi ima i ljudi sa barem natruhama zdravog razuma i kojima je jasno da je omraženi HNS HDZ-ova prčija.
U sukobu navijači-HNS, puši HDZ jer gubi glasače.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/04/2015 12:35:14
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/04/2015 : 12:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Zaista je otuzno da nakon dvadeset i nesto godina se vice ZDS, da se na stadionima daje pozornost jednoj psihicki bolesnoj osobi i odgovara paljenjem nekakvih zastava.
Igra se s Norveskom oni vicu ZDS
Tu treba hitlerovska disciplina.
Jedna kazna, pa druga pa treca, pa izbacivanje na par godina... da vidis kako bi se smirilo...covjek bez zakona je kao zivotinja, tj vecina ljudi bez zakona su kao zivotinje...pusti im sve i bit ce kaos.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/04/2015 : 12:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Jedna kazna, pa druga pa treca, pa izbacivanje na par godina... da vidis kako bi se smirilo...

Ovo podsjeća na nova forumska pravila...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/04/2015 : 13:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/04/2015 : 13:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobar ti je taj avatar, bas ti stoji..Tonka druze stari kako zivot?

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/04/2015 : 14:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

OFF topic
Hvala prijatelju na pitanju...A zivot super kakav bi bio zivot jednog klauna
Salim se...teretana,forum,teretana
Kako ti si bio na brodu?
A avatar je kao stvoren za mene
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/04/2015 : 14:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by brni

quote:

OFF topic
Hvala prijatelju na pitanju...A zivot super kakav bi bio zivot jednog klauna
Salim se...teretana,forum,teretana
Kako ti si bio na brodu?
A avatar je kao stvoren za mene

Je malo sam sad na godisnjem, ajde neka bitno da izbjegavas pizdarije..

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 09/04/2015 : 15:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Volio bih da mi netko kaže koji je to interes pogotovo kada ste stranicu iza bili 100% uvjereni da politika želi mir pred izbore.Kako je ovo točno mir?

Aj ne budi naivan.
HDZ-u koji je na žalost u Dalmaciji uvik dobro prolazija ne odgovara masa koja jebe majku Mamiću, jer u toj masi ima i ljudi sa barem natruhama zdravog razuma i kojima je jasno da je omraženi HNS HDZ-ova prčija.

Pa baš mi zato "mećanje" nema smisla.
Ja sam uvjeren da je KGK naredila Šukeru da prestane glumit budalu i donese Splitu nekoliko utakmica.Samo,žalosno je da to njemu netko mora reći,umjesto da se sam sjeti da je HNS institucija svih nogometnih ogranaka.

Dakle,ako je dobio naredbu onda je malo nelogična priča da je znao da ćemo dobit prazne tribine.Ako me pratiš

@Brni lijepo te je vidjeti

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/04/2015 : 15:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

I tebe isto, i tvoju borbu sa vjetrenjacama..

Edited by - brni on 09/04/2015 15:28:46
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/04/2015 : 16:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
@brni
Toni Kukoč je najbolji evropljanin svih vrimena.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/04/2015 16:18:46
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/04/2015 : 16:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Aj ne budi naivan.

Pa baš mi zato "mećanje" nema smisla.
Ja sam uvjeren da je KGK naredila Šukeru da prestane glumit budalu i donese Splitu nekoliko utakmica.Samo,žalosno je da to njemu netko mora reći,umjesto da se sam sjeti da je HNS institucija svih nogometnih ogranaka.

Dakle,ako je dobio naredbu onda je malo nelogična priča da je znao da ćemo dobit prazne tribine.Ako me pratiš

Slažen se. Ja nisan nigdi to ni napisa.
Ovo s "mećanjen" je zabava za narod.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/04/2015 : 16:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

@brni
Toni Kukoč je najbolji evropljanin svih vrimena.

Dirk je jači..

Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 09/04/2015 : 17:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zaista je otuzno da nakon dvadeset i nesto godina se vice ZDS, da se na stadionima daje pozornost jednoj psihicki bolesnoj osobi i odgovara paljenjem nekakvih zastava.
Igra se s Norveskom oni vicu ZDS
Tu treba hitlerovska disciplina.
Jedna kazna, pa druga pa treca, pa izbacivanje na par godina... da vidis kako bi se smirilo...covjek bez zakona je kao zivotinja, tj vecina ljudi bez zakona su kao zivotinje...pusti im sve i bit ce kaos.

znači radi se o fašističkom pozdravu i onda kao dio osude se zagovara hitlerovska disciplina?

hm, koju posluku porati?
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.43 seconds. Snitz Forums 2000