Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13080 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 09/04/2015 : 09:22:22
|
sigurno je naslućivao, s obzirom na ponavljanje kazne, a odmah nakon Norveške je bilo glasina iz uefe o novom kažnjavanju. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Posted - 09/04/2015 : 09:25:03
|
zato je možda odmah i Bugarsku stavio u poljudski paket, s kojom ćemo sigurno igrati pred punim tribinama, osim ako netko od samih igrača ne bude protiv Italije opet za dom spreman. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/04/2015 : 10:05:09
|
quote: Originally posted by adriano
sigurno je naslućivao, s obzirom na ponavljanje kazne, a odmah nakon Norveške je bilo glasina iz uefe o novom kažnjavanju.
Priča se o ovome još od kada je završila utakmica s Norveškon. Nije baš ove iz Hajduka ubila sposobnost, ali ne virujen da ih je ovo iznenadilo. Mene nije. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/04/2015 : 10:58:06
|
Ali tu se postavlja pitanje kako spriječiti te budale da skandiraju ZDS? Mislim, kaj napraviti? Zaustaviti utakmicu? Povlačenje naših igrača s terena? Mislim, uvijek će se naći glupana koji će to skandirati i nažalost to se još dugo neće promijeniti tako da samo skandiranje na stadionu se na žalost ne može spriječiti ali treba fino snimiti one koji to uzvikuju pa poslije utakmice fino zviznuti kazne. Jer meni je iskreno to skandiranje ili bacanje banana 10 puta gora stvar od pirotehnike (koja je istao katastrofa). Ako teba, može se i donijeti poseban zakon o zabrani isticanja ustaštva, pa fino kad par tih morona dobije kazne od nekoliko desetaka tisuća kuna, budu se malo zamislili. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 09/04/2015 : 10:58:26
|
Ne znam baš za to "mećanje do balčaka". Brbić samo odustane od utakmice kao što je i napravio.To može biti "mećanje" samo u Šukerovoj glavi. Splitu dati sljedeće dvije utakmice iza Italije.
Osobno mislim da nisu znali da će doći do praznih tribina. Jednostavno nema smisla to napraviti,kada nekome ideš kopati rupe obično to radiš iz interesa. Volio bih da mi netko kaže koji je to interes pogotovo kada ste stranicu iza bili 100% uvjereni da politika želi mir pred izbore.Kako je ovo točno mir? Jučer sam nekom razbješnjelom vršnjaku morao objašnjavati da nije primjereno sada pozivati na nerede,palež i nasilna prekidanja utakmica. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
Edited by - Leonid on 09/04/2015 10:59:04 |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 09/04/2015 : 11:06:08
|
quote: Originally posted by mladjo
Ali tu se postavlja pitanje kako spriječiti te budale da skandiraju ZDS? Mislim, kaj napraviti? Zaustaviti utakmicu? Povlačenje naših igrača s terena? Mislim, uvijek će se naći glupana koji će to skandirati i nažalost to se još dugo neće promijeniti tako da samo skandiranje na stadionu se na žalost ne može spriječiti ali treba fino snimiti one koji to uzvikuju pa poslije utakmice fino zviznuti kazne. Jer meni je iskreno to skandiranje ili bacanje banana 10 puta gora stvar od pirotehnike (koja je istao katastrofa). Ako teba, može se i donijeti poseban zakon o zabrani isticanja ustaštva, pa fino kad par tih morona dobije kazne od nekoliko desetaka tisuća kuna, budu se malo zamislili.
To ti je nemoguća misija. Prvo bilo koji navijač može staviti ruku na usta ili šal i ajde ti onda dokaži nešto na sudu (ljudi su znaš i sam jako domišljati). Drugo jedna tribina viče samo za dom, a druga spremni tako da tehnički gledano opet mogu zaobići zakon. Treće što je puno puta dokazano zabrane samo pojačavaju neki inat tako da bi toga bilo još više |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 09/04/2015 : 11:54:58
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by jaki
Uvalija ga nam je suki:) Ne znam kako rasisticki?O nacionalistickom bi se moglo pricati ali ovo je ludo. Bit ce bolja atmosfera na praznom poljudu nego li na punom mm.:)
Mislis da smeće nije znalo za ovo s kaznom? Uvalio im ga je do jaja
Uvalio ga je sa jajima...nevjerovatno je kako ovi ljigavci iz HNS-a nemaju ni trunke srama...ono iz vedra neba se odjednom odlučili dati Poljudu domaćinstvo za Italiju.

|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 09/04/2015 : 12:28:46
|
quote: Originally posted by mladjo
Ali tu se postavlja pitanje kako spriječiti te budale da skandiraju ZDS? Mislim, kaj napraviti? Zaustaviti utakmicu? Povlačenje naših igrača s terena?
. A ko bi to triba napravit? Nakon utakmice se pričalo sjajnoj atmosferi. Sjajna atmosfera, a mi bi prikidali utakmicu???
Oće možda Šuker zamolit publiku da ne skandira ustaške povike? Isti onaj Šuker koji štuje najvećeg smrada u hrvatskoj povijesti i nosi mu cvijeće na grob? |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 09/04/2015 : 12:29:59
|
quote: Originally posted by Leonid
Volio bih da mi netko kaže koji je to interes pogotovo kada ste stranicu iza bili 100% uvjereni da politika želi mir pred izbore.Kako je ovo točno mir?
Aj ne budi naivan. HDZ je do sada među navijačima(generalno) ima sigurnu glasačku bazu. HDZ-u koji je na žalost u Dalmaciji uvik dobro prolazija ne odgovara masa koja jebe majku Mamiću, jer u toj masi ima i ljudi sa barem natruhama zdravog razuma i kojima je jasno da je omraženi HNS HDZ-ova prčija. U sukobu navijači-HNS, puši HDZ jer gubi glasače.
|
Edited by - NESVRSTANI on 09/04/2015 12:35:14 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15034 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 09/04/2015 : 12:45:03
|
Zaista je otuzno da nakon dvadeset i nesto godina se vice ZDS, da se na stadionima daje pozornost jednoj psihicki bolesnoj osobi i odgovara paljenjem nekakvih zastava. Igra se s Norveskom oni vicu ZDS  Tu treba hitlerovska disciplina. Jedna kazna, pa druga pa treca, pa izbacivanje na par godina... da vidis kako bi se smirilo...covjek bez zakona je kao zivotinja, tj vecina ljudi bez zakona su kao zivotinje...pusti im sve i bit ce kaos. |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 09/04/2015 : 12:57:07
|
quote: Originally posted by Tonka24
Jedna kazna, pa druga pa treca, pa izbacivanje na par godina... da vidis kako bi se smirilo...
Ovo podsjeća na nova forumska pravila... |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15034 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 09/04/2015 : 13:59:27
|
Dobar ti je taj avatar, bas ti stoji..Tonka druze stari kako zivot? |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15034 Posts
Posted - 09/04/2015 : 14:10:20
|
quote: Originally posted by brni
Dobar ti je taj avatar, bas ti stoji..Tonka druze stari kako zivot?
OFF topic Hvala prijatelju na pitanju...A zivot super kakav bi bio zivot jednog klauna  Salim se...teretana,forum,teretana   Kako ti si bio na brodu? A avatar je kao stvoren za mene  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/04/2015 : 14:36:01
|
quote: Originally posted by brni
Dobar ti je taj avatar, bas ti stoji..Tonka druze stari kako zivot?
OFF topic Hvala prijatelju na pitanju...A zivot super kakav bi bio zivot jednog klauna  Salim se...teretana,forum,teretana   Kako ti si bio na brodu? A avatar je kao stvoren za mene 
Je malo sam sad na godisnjem, ajde neka bitno da izbjegavas pizdarije.. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 09/04/2015 : 15:01:52
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Volio bih da mi netko kaže koji je to interes pogotovo kada ste stranicu iza bili 100% uvjereni da politika želi mir pred izbore.Kako je ovo točno mir?
Aj ne budi naivan. HDZ je do sada među navijačima(generalno) ima sigurnu glasačku bazu. HDZ-u koji je na žalost u Dalmaciji uvik dobro prolazija ne odgovara masa koja jebe majku Mamiću, jer u toj masi ima i ljudi sa barem natruhama zdravog razuma i kojima je jasno da je omraženi HNS HDZ-ova prčija. U sukobu navijači-HNS, puši HDZ jer gubi glasače.
Pa baš mi zato "mećanje" nema smisla. Ja sam uvjeren da je KGK naredila Šukeru da prestane glumit budalu i donese Splitu nekoliko utakmica.Samo,žalosno je da to njemu netko mora reći,umjesto da se sam sjeti da je HNS institucija svih nogometnih ogranaka.
Dakle,ako je dobio naredbu onda je malo nelogična priča da je znao da ćemo dobit prazne tribine.Ako me pratiš 
@Brni lijepo te je vidjeti   |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/04/2015 : 15:28:22
|
@Brni lijepo te je vidjeti  
I tebe isto, i tvoju borbu sa vjetrenjacama..  |
Edited by - brni on 09/04/2015 15:28:46 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 09/04/2015 : 16:18:30
|
@brni Toni Kukoč je najbolji evropljanin svih vrimena . |
Edited by - NESVRSTANI on 09/04/2015 16:18:46 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 09/04/2015 : 16:21:43
|
Pa baš mi zato "mećanje" nema smisla. Ja sam uvjeren da je KGK naredila Šukeru da prestane glumit budalu i donese Splitu nekoliko utakmica.Samo,žalosno je da to njemu netko mora reći,umjesto da se sam sjeti da je HNS institucija svih nogometnih ogranaka.
Dakle,ako je dobio naredbu onda je malo nelogična priča da je znao da ćemo dobit prazne tribine.Ako me pratiš 
@Brni lijepo te je vidjeti  
Slažen se. Ja nisan nigdi to ni napisa. Ovo s "mećanjen" je zabava za narod. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/04/2015 : 16:30:08
|
@brni Toni Kukoč je najbolji evropljanin svih vrimena .
Dirk je jači..   |
 |
|
vešmašina
Average Member

600 Posts
Member since 12/10/2013 |
Posted - 09/04/2015 : 17:09:01
|
Zaista je otuzno da nakon dvadeset i nesto godina se vice ZDS, da se na stadionima daje pozornost jednoj psihicki bolesnoj osobi i odgovara paljenjem nekakvih zastava. Igra se s Norveskom oni vicu ZDS  Tu treba hitlerovska disciplina. Jedna kazna, pa druga pa treca, pa izbacivanje na par godina... da vidis kako bi se smirilo...covjek bez zakona je kao zivotinja, tj vecina ljudi bez zakona su kao zivotinje...pusti im sve i bit ce kaos.
znači radi se o fašističkom pozdravu i onda kao dio osude se zagovara hitlerovska disciplina?
hm, koju posluku porati? |
 |
|
Topic  |
|