forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 13/06/2015 : 13:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

mogu se vadit na ukazanje.
uostalom zašto ne.
milijuni hindu hodočasnika svake godine.
Split -novi Varanasi

propao biznis s međugorjem nakon izjava pape, zaista ne bi bilo loše razmisliti o tom.

i naravno obredno kupanje na bačama
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 13/06/2015 : 14:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je jasno da je svastika nacrtana isključivo s ciljem da se našteti savezu i njegovim vođama, jer njihovi protivnici znaju da je ono što se u nogometu najžešće kažnjava upravo "fašizam", "rasizam" i ostali -izmi (za razliku od mita, korupcije i ostalog kriminala koji se toleriraju), te se nadaju da će zbog mogućeg financijskog udarca kojeg bi izbacivanje polučilo, Mamić & co. otići iz našeg nogometa (o tome je li ovo najbolji način borbe, drugom prilikom). Ovo kao propagiranje fašizma mogu vidjeti samo oni koji prate nogomet u onih tjedan dana koliko Hrvatska igra na nekom prvenstvu ili dežurni lovci na "fašističke" vještice koji jedva čekaju priliku da Hrvatsku proglase "fašističkom" državom.

Ako će ovo rezultirati odlaskom mafije s čela saveza, makar po cijenu izbacivanja s Eura, podržavam. Nažalost, bojim se da će ovo samo ojačati njihove pozicije.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/06/2015 : 14:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

Mislim da je jasno da je svastika nacrtana isključivo s ciljem da se našteti savezu i njegovim vođama, jer njihovi protivnici znaju da je ono što se u nogometu najžešće kažnjava upravo "fašizam", "rasizam" i ostali -izmi (za razliku od mita, korupcije i ostalog kriminala koji se toleriraju), te se nadaju da će zbog mogućeg financijskog udarca kojeg bi izbacivanje polučilo, Mamić & co. otići iz našeg nogometa (o tome je li ovo najbolji način borbe, drugom prilikom). Ovo kao propagiranje fašizma mogu vidjeti samo oni koji prate nogomet u onih tjedan dana koliko Hrvatska igra na nekom prvenstvu ili dežurni lovci na "fašističke" vještice koji jedva čekaju priliku da Hrvatsku proglase "fašističkom" državom.

Ako će ovo rezultirati odlaskom mafije s čela saveza, makar po cijenu izbacivanja s Eura, podržavam. Nažalost, bojim se da će ovo samo ojačati njihove pozicije.

potpis...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/06/2015 : 14:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
u hrvatskoj fašizma ima na kapaljku ali antifašista ima na bacanje.što bi ti ljudi radili kad ne bi pronalazili fašizam?
normalno da je ovo upereno protiv hns-a i da nema veze sa fašizmom.
svako oružje protiv nadmočnog protivnika se koristi pa makar ono bilo i sramotno.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 13/06/2015 : 14:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

slažem se i ja da je sinoćnja svastika pokušaj s kojim žele poterali mafiju iz nogometa.

al ovo oko propagiranja fašizma i pogotovo vezano za nogomet, onda očigledno ne živimo u istoj zemlji.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 14:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Leonid

Misliš na Šukerovo slikanje na grobu? To valjda svi osuđujemo, samo što imam osjećaj da Dea osuđuje na osnovu "tko",a ne "što".

Usput,ova fronta protiv Šukera i Mamića ne bori se samo protiv njih, vrlo malo spominju ljude u pozadini za koje su ova dvojica obični komarci. Mamić zarađuje za sebe i za njih.

HDZ? Na njih misliš?

Na dva gospodina(jedan ćelav,drugi jako visok) koji Mamića štite od zakona.
Nedavno su kupili jedne velike dnevne novine.

Ne vjerujete valjda da Maminjo onako priglup i prost može upravljati toliko složenim operacijama?
Mora postojati razlog zašto ga nitko ne dira.

Mamić nije glup i dobar kakvim se pokušava prikazati. U to sam siguran. Ovo ostalo, više-manje.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 13/06/2015 : 14:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

u hrvatskoj fašizma ima na kapaljku ali antifašista ima na bacanje.što bi ti ljudi radili kad ne bi pronalazili fašizam?
svako oružje protiv nadmočnog protivnika se koristi pa makar ono bilo i sramotno.

tri tisuće razbijenih obilježja boraca nob-a, preslagivanje povijesti i izjednačavanje određenih mjesta posljednih dvadeset godina sigurno je fašizam na kapaljku?

na kraju krajeva, neka boro to bolje objasni http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/285055/Default.aspx
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 14:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

u hrvatskoj fašizma ima na kapaljku ali antifašista ima na bacanje.

Je da, a onda ili nemamo istu definiciju fašizma ili netko od nas nije svijestan ničega što se događa.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 13/06/2015 : 14:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Yeah, right. To ti je, druže, ono što ja zovem "Borussia Dortmund"-propaganda - crno-žuta prodaja muda pod bubrege. Ono čega u Hrvatskom ima na bacanje je "herojska" borba protiv nekog imaginarnog, nepostojećeg i davno sahranjenog komunizma i 25 godina nepostojeće Jugoslavije. Čovjek bi rekao da svi ti silni borci protiv komunizma žive u strahu da će ih KGB-ovi i KOS-vi agenti likvidirati, razdrlje košulju i viču: "Pucajte, komunisti, ne bojim vas se!" I sve bi to bilo super da komunizma i komunista ima.

Ljubljenje nacizma se minimalizira, tretira kao eksces za koji su opet krivi oni koji uperuju prst u to umjesto onih koji su to izazvali. Refleks usađen devedesetih.

[/quote]očigledo nismo čitali iste vijesti o ponašanju beiha navijača
[/quote]

@Igor - ne kontaš ti ništa.

Potpis.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 13/06/2015 : 14:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Za Tonku;
Naslici iz 1996 mali Suker je namamljen lizalicama na grob, izmamljen je iz kampa Reala. Mali Suker tu ima samo 28 godina, tek malo stariji od Tonke, tek je jadan naucio hodati i pricati i guziti Anu Obregon.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 13/06/2015 : 14:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Za Tonku;
Naslici iz 1996 mali Suker je namamljen lizalicama na grob, izmamljen je iz kampa Reala. Mali Suker tu ima samo 28 godina, tek malo stariji od Tonke, tek je jadan naucio hodati i pricati i guziti Anu Obregon.

Potpis.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 14:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tonka24

Dosadni ste s kmecanjem...odvojte se pa si napravite reprezentaciju hajduk split ako vam toliko smeta... samo se vi cujete.

očemo,čin svi igrači donesu stomatološke kartone

Evo sam si daoa da toga nisi ni svjestan, formulu po kojoj vi kmecavci pljujete ostale.... vesmasina napise tonki koliko zubiju imas, spomene stomatolsoki karton i dode kmecavac iwood i nastane mamicu cigane ili tonka krezubi
Tragdeija gdje ja zivim s kakvim ljudima....pa otici cu u svabiju u zivotu se necu ovdje vratiti izbrisati ovu seljačku i kriminalnu lopovsku drzavu s karte svijeta

Edited by - Tonka24 on 13/06/2015 14:58:30
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 14:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

quote:
Originally posted by igor 12

quote:

quote:
Originally posted by vešmašina

quote:

BBB - Torcida...ista pasta krezubi narkomani i klosari.

a nek nam se tonka onda pohvali koliko ima on zuba, da li radi, ima li radnog staža, kaj je završio od škola s obzirom da je upoznat sa socijalnom strukturom dvije najveće navijačke grupe u državi.

Koji te k**** boli koliko ja imam zubiju??!! Gledaj svoja posla i svoje zube.

nije te mislio uvrijedit,

brijem da je htio pitat jel imaš sve umnjake?

O di si ti koji gledas sto ja googlam po netu?
Ne brini ne guglam svatika kao sto si mislio da guglam fasizam...
Takvi su mi najbolji...igor iz sibra se pojavi tu i tamo, lik za kojeg pojma nemas tko je i onda ti nesto kao serucka...nastavi pratiti i smijati se... i usput skini mi se, ne sjecam se da sams tobom ulazio u bilo kave konflikte a islim da nitkome ne treba navijanje ili advokat...ugodno przenje na vrucini.

iz dugog sela

ljubavnik,ratnik,general u pemziji

samo za lovu

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/06/2015 : 14:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za Tonku;

jebi ga,pa on je još na razini djeteta...tako da ova slija ne znači ništa

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/06/2015 : 14:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Ne znam zašto je naš mentalitet morao spasti na te grane da se idu izvoditi ovakve stvari.

Jebemu, ako su Mamić i Šuker u pitanju, organizirajte atentat i kraj priče.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 14:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dosadni ste s kmecanjem...odvojte se pa si napravite reprezentaciju hajduk split ako vam toliko smeta... samo se vi cujete.

Evo sam si daoa da toga nisi ni svjestan, formulu po kojoj vi kmecavci pljujete ostale.... vesmasina napise tonki koliko zubiju imas, spomene stomatolsoki karton i dode kmecavac iwood i nastane mamicu cigane ili tonka krezubi
Tragdeija gdjeja zivim s kakvim ljudima....pa otici cu u svabiju u zivotu se necu ovdje vratiti izbrisati ovu seljačku i kriminalnu lopovsku drzavu s karet svijeta

O lopovskoj državi govori osoba koja podržava HNS i Mamića.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 14:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za Tonku;

Nije svatac ali ne treba ni generalizirati...sta ja se naljutim na nekog razbijem mu glavu s 30 godina ili on meni nebitno...netko tu uslika i stavi mi pod njusku kad sam recimo na nekoj funkciji s 50 + godina zivota
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Za Tonku;

jebi ga,pa on je još na razini djeteta...tako da ova slija ne znači ništa

Rece on :

Kmeeeeeeee:

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

Tragdeija gdjeja zivim s kakvim ljudima....pa otici cu u svabiju u zivotu se necu ovdje vratiti izbrisati ovu seljačku i kriminalnu lopovsku drzavu s karet svijeta

O lopovskoj državi govori osoba koja podržava HNS i Mamića.

Briga me za hns i mamica... zanima me Dinamo repka i svi nasi klubovi u europi.
Takvi kao sto si ti ce kemcati da im dode Mojsije,Ilija i Isus u hns,drzavu stoli vec...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/06/2015 : 15:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Podržavati ovako nešto radi borabe protiv HNS-a je fakat suludo.
Znači da nas izbace sa prvenstva i da se osramotimo pred cijelim svijetom, ispadamo fašisti i pljunemo na trud dečki iz repke zato što se ne slažemo s vodstvom? Pa tko može reći a je to normalno?!
A usput, zar stvarno netko misli da ako nas izbnace da će se mamić i Šuker maknuti?
Pa naravno da neće!
Sve bi ostalo isto smo bi pred cijelim svijetom ostali obilježeni kao skupina neciviliziranih huligana i primitivaca koja u 21. stolejću veliča fašizam
Borba protiv mafija?
SA KUKASTIM KRIŽEM?!!
Pa kakav mozak to može podržavati?

Nemojmo se zavaravati - nije ovo borba protiv mafije, ovo je veličanje fašizma od nekolicine najtežiš primitivaca koje teba pod hitno iskorijeniti.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Sory globinjo... da si Isus Krist a ne moderator, mene cipelarit neces...na svaku tvoju uvredu dobit ces s kamatama... pa radi sta hoces izbacuju, baniraj... ne bi se cudio kmecavcim je to u krvi da ne znaju nista drugo na posten i normalan nacin osim koristiti funkcije kmecavski iza leda...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

quote:

mogu se vadit na ukazanje.
uostalom zašto ne.
milijuni hindu hodočasnika svake godine.
Split -novi Varanasi

propao biznis s međugorjem nakon izjava pape, zaista ne bi bilo loše razmisliti o tom.

i naravno obredno kupanje na bačama

E e tooo. sad mogu skupa s bosancima jedni kmecu mamic,suker hns ukralo drugi kmecu papaukrao zaradu od pansiona kmeeeeeeeee
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/06/2015 : 15:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Super, evo meni se ne sviđa npr. predsjednik malonogometnog saveza koprivnice, idem na tekme urlati ZDS, i nacrtati kukaste križeve i tući ljude na stadionu ali sve je to sa "pravednim ciljem borbe protiv mafije".
Koja glupost.

Kažem, ponovo - ovdje je isključivo riječ o veličanju ustaštva, ali ipak to ne mogu oni koji to rade reći otvoreno pa onda to masiraju u nekakvu borbu protiv mamića.

Kakav primitivizam.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Podržavati ovako nešto radi borabe protiv HNS-a je fakat suludo.
Znači da nas izbace sa prvenstva i da se osramotimo pred cijelim svijetom, ispadamo fašisti i pljunemo na trud dečki iz repke zato što se ne slažemo s vodstvom? Pa tko može reći a je to normalno?!
A usput, zar stvarno netko misli da ako nas izbnace da će se mamić i Šuker maknuti?
Pa naravno da neće!
Sve bi ostalo isto smo bi pred cijelim svijetom ostali obilježeni kao skupina neciviliziranih huligana i primitivaca koja u 21. stolejću veliča fašizam
Borba protiv mafija?
SA KUKASTIM KRIŽEM?!!
Pa kakav mozak to može podržavati?

Nemojmo se zavaravati - nije ovo borba protiv mafije, ovo je veličanje fašizma od nekolicine najtežiš primitivaca koje teba pod hitno iskorijeniti.

Ne pricaj gluposti... njih nije briga ni za talijane ni za hrvate ni za svastike ni za fasizam ni za hitlera...njima je jedino vazan hajduk split kao prvak drzave...za to su u stanju zgaziti svakog covjeka. I tu zavrsava kraj svake price.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/06/2015 : 15:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

te svastike sa pravim/krivim krakovima ima cila azija a zašto ne bi i mi u splitu jednu stavili?

naravno, pa barem su splice poznate po tome da su potomci hindusa i budista

valjda ima svastika sasvim drugi znacaj na zapadu nego tamo di joj je mjesto

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.26 seconds. Snitz Forums 2000