Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Amos
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/biblical-scholar.gif)
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 14/06/2015 : 23:22:53
|
quote: Originally posted by lwood
reka san ja,mamič se krije iza ![](icon_smile_clown.gif)
Da sam bar Mamic. Sad bi vas prca iz vile na Gornjem Prekrizju s tableta od iljadu eura, a ne iz podstanarskog stana (doduse velikog:) s moba koji ne vridi 50 kuna. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
lwood
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47388 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/06/2015 : 23:24:37
|
quote: Originally posted by Amos
quote: Originally posted by lwood
reka san ja,mamič se krije iza ![](icon_smile_clown.gif)
Da sam bar Mamic. Sad bi vas prca iz vile na Gornjem Prekrizju s tableta od iljadu eura, a ne iz podstanarskog stana (doduse velikog:) s moba koji ne vridi 50 kuna.
onda i nisi baš pametan kad podržaješ njegovu reprezentaciju a nemaš ništa od toga. ![](icon_smile_big.gif) |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
Amos
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2896 Posts
Posted - 14/06/2015 : 23:31:19
|
Isto ka sto ti imas od velikog podrzavanja Hajduka, kojim se toliko dicis![](icon_smile_wink.gif) |
|
lwood
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Colombia
47388 Posts
Posted - 14/06/2015 : 23:34:13
|
quote: Originally posted by Amos
Isto ka sto ti imas od velikog podrzavanja Hajduka, kojim se toliko dicis![](icon_smile_wink.gif)
ko ti kaže da neman? |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 14/06/2015 : 23:38:21
|
Nitko, ali cisto sumnjam da bi glava koja sisa Hajduka u ponoci manje 20 u nedilju sidila i slajfala po stripovskom forumu. |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8589 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 14/06/2015 : 23:59:54
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by paro
Mamić je naravno kriv za križ. Susjed Ilija opet dobio proljev. Super, repku će izbacit s prvenstva, a brend i ekipa će još više zabetonirat svoj položaj. Svaka čast umjetnicima koji su šarali po travnjaku. Neviđena hrpa idiota, nesposobnih da zbroje 2+2. Teorija evolucije dovedena pod debeli upitnik. A i neki majmuni imaju više soli uglavi. Sramota.
Barba Ilija iz boračke kaže da ga je ovo sitilo na njegove dane u gerili, i da se možda pretjeralo ali cijeni um koji je smislija ovakvu pizdariju. Inače, barba Ilija je dobro(viroza, ništa opasno), i reka je da te puno pozdravin.
Drago mi je zbog barba Ilije, uvijek mi je bio drag, samo mi je žao što Ilija podržava ovaj čin, jer ako je nešto trebao naučit s godinama, onda je to činjenica da se kreteni ne mogu pobijedit kretenizmom (makar se to ponekad čini kao najbolja i nažalost jedina solucija). Pozdravi Iliju kad ga vidiš. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 15/06/2015 00:02:45 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
|
Tonto
Advanced Member
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8765 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
MSBlueberry
Senior Member
![](AvatarUpload/MoebGir.jpg)
1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27134 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 15/06/2015 : 14:11:46
|
čelnici hns su kriminalna udruga i njih je trebala srezati vlast a kako se to vlasti ne radi(jedni jer su s njima u simbiozi a drugi jer im odgovara nered u nogometu kojeg vodi suprotna politička opcija)ostalo je na hajduku i pojedincima da se bore protiv uzurpatora hr nogometa. ovaj pojedinac(ili grupa)su možda izabrali kretenski način borbe u kojoj će pacijentu odsjeći ruku umjesto podrezati nokte ali oni se ipak bore. bolje i ovako nego nikako.
|
Ja sam fetišist papira! |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
|
Jasko
Advanced Member
![](AvatarUpload/2(2)(2).gif)
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 15/06/2015 : 15:12:29
|
Koje je poenta ići od grada do grada i igrati na praznom stadionu? Mislim, ako je već prazan, onda je Maksimir najbolja opcija, taj je prazan, pa je prazan :D |
|
dante
Senior Member
![](AvatarUpload/neil_young_by_anna_nias(1).jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 15/06/2015 : 15:44:45
|
quote: Originally posted by Jasko
Koje je poenta ići od grada do grada i igrati na praznom stadionu? Mislim, ako je već prazan, onda je Maksimir najbolja opcija, taj je prazan, pa je prazan :D
Pa ovo je Hrvatska, zemlja u kojoj su logika i zdrav razum odavno rekli laku noc. |
These pretzels are making me thirsty... |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10431 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/06/2015 : 16:45:57
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Mamić je naravno kriv za križ. Susjed Ilija opet dobio proljev. Super, repku će izbacit s prvenstva, a brend i ekipa će još više zabetonirat svoj položaj. Svaka čast umjetnicima koji su šarali po travnjaku. Neviđena hrpa idiota, nesposobnih da zbroje 2+2. Teorija evolucije dovedena pod debeli upitnik. A i neki majmuni imaju više soli uglavi. Sramota.
Barba Ilija iz boračke kaže da ga je ovo sitilo na njegove dane u gerili, i da se možda pretjeralo ali cijeni um koji je smislija ovakvu pizdariju. Inače, barba Ilija je dobro(viroza, ništa opasno), i reka je da te puno pozdravin.
Drago mi je zbog barba Ilije, uvijek mi je bio drag, samo mi je žao što Ilija podržava ovaj čin, jer ako je nešto trebao naučit s godinama, onda je to činjenica da se kreteni ne mogu pobijedit kretenizmom (makar se to ponekad čini kao najbolja i nažalost jedina solucija). Pozdravi Iliju kad ga vidiš.
Oko nacizma i upotrebe nacističkih simbola se slažemo 100%, to je valjda jasno, ali upravo u ovome boldanome šta si napisa ti leži razlog zašto dobar dio ljudi u većoj ili manjoj mjeri opravdava ovaj čin.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 15/06/2015 : 18:10:22
|
quote: Originally posted by jaki
čelnici hns su kriminalna udruga i njih je trebala srezati vlast a kako se to vlasti ne radi(jedni jer su s njima u simbiozi a drugi jer im odgovara nered u nogometu kojeg vodi suprotna politička opcija)ostalo je na hajduku i pojedincima da se bore protiv uzurpatora hr nogometa. ovaj pojedinac(ili grupa)su možda izabrali kretenski način borbe u kojoj će pacijentu odsjeći ruku umjesto podrezati nokte ali oni se ipak bore. bolje i ovako nego nikako.
glupost mene uopće (ni najmanje!) ne zanima Hajduk, HNS, Dinamo, navijači... zanima me samo hrvatska reprezentacija (koja je godinama uspješna, usput za vas slijepce). ovi neki problemi Hajduka, ha, možda je tako kako kažeš, možda nije, sasvim mi je svejedno - ali, ako se misle boriti, ovo je idiotski način. najobičniji egoizam. sigurno da ne mogu tako nešto podržati, time dakle, ni Hajduk. neka nađu bolju metodu, malo uzvišenije gledište, iznad malih sitnih partikularnih (Hajdukovih) interesa.
uostalom, da je ovo najpogrešniji način, ukazuje s koje strane dolazi enormno "zanimanje" za stvar: ovaj četnik jasko i slični. |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 15/06/2015 : 18:24:01
|
quote: Originally posted by stinky uostalom, da je ovo najpogrešniji način, ukazuje s koje strane dolazi enormno "zanimanje" za stvar: ovaj četnik jasko i slični.
Pod ovo slični verovatno misliš na Nesvrstanog, lwooda ili vešmašine (dodati nasumično-logično) Eto, vi ste četnici, ako niste znali Sad, mene baš briga šta trabunja difovac, ali difovci su prvi krenuli u Italiji sa eugenikom, te oprez
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 15/06/2015 : 18:34:33
|
mali, možeš prodavati svoju maglu negdje drugdje kad se budeš ovako predano brinuo za svoje dvorište, za podizanje predmeta Mihailović na dnevni red, tada možeš doći kenjati ovdje. u međuvremenu, začepi gubicu, licemjeru. |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/6124b66ad5b0a828775f3f0b8c0cf283.jpg)
4622 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 15/06/2015 : 18:38:33
|
Jugočetnik, moliću
Ferije za tebe dođu kao pun mesec za likantrope
No, nisi zanimljiv, pa bih radije diskutovao s svojom braćom Nesvrstanim, lwoodom i vešmašinom |
Edited by - Jasko on 15/06/2015 18:39:27 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19782 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/06/2015 : 18:56:37
|
quote: Originally posted by stinky
quote: Originally posted by jaki
glupost mene uopće (ni najmanje!) ne zanima Hajduk, HNS, Dinamo, navijači... zanima me samo hrvatska reprezentacija (koja je godinama uspješna, usput za vas slijepce). ovi neki problemi Hajduka, ha, možda je tako kako kažeš, možda nije, sasvim mi je svejedno - ali, ako se misle boriti, ovo je idiotski način. najobičniji egoizam. sigurno da ne mogu tako nešto podržati, time dakle, ni Hajduk.
![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif) Tebe zanima??? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Posted - 15/06/2015 : 20:58:21
|
ne smij se jerbo češ i ti upast među orjunaše,urbane jugoslavene ,separatiste itd ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Edited by - lwood on 15/06/2015 20:58:40 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|