Author |
Topic |
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 16/06/2016 : 17:57:27
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by roby05
quote: Originally posted by roby05
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by brni
Kad tip navija za prcijetinu od kluba kaze za reprezentaciju da je prcija... vrhunac gluposti
Navijam za Hajduk a ne Dinamo, tako da si pomisa nesto..dakle ajmo utvrdit gradivo PRČIJA NO. 1 - GNK Dinamo Zagreb, PRČIJA NO. 2 - Hrvatska repka (ne nuzno ovim redosljedom)
Ja ne navijam za Hajduk, no iz pouzdanih izvora, sam, neki dan, saznao da je Hajdukova uprava mafijaška i to gora od Dinamove, to me baš i nije iznenadilo, no iznenađuje me naivnost pojedinih navijača Hajduka koji siju mržnju prema Dinamu i repci. Po nekim pitanjima navijači Hajduka su zdraviji od navijača Dinama, ali su očito naivni, lako se s njima manipulira.
I mi tebe volimo.Nemoj isto puno skakat sebi u usta,nezdravo je.Ali je Dinamova uprava mafijaska?
Nakon 4 godine prvi puta platite odstetu za igraca i to za bosanca velikih 200 000 eura...i ti nakon takvo pljačkanja i unistavanja kluba mafijaškim putevima...imaš obraza govoriti o dinamu...
Pa vi u hajduku imate nevjerovatno debel obraz ...
Evo ti pa čitaj za koju prčijetinu od kluba navijaš http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-hnl/2016/06/15/24654192/pu%C5%A1nik-opalio-po-svima-hajduk-nema-viziju-prethodnici-su-se?ICID=HP_HN_HP_RI_1_3
Da mi to kaze covik koji ima obraza,mozda bi se i zamislija,a ovako...
Ti ne samo da nemas obraza nego izgleda jadan nemas ni pameti...to nisam napisao ja nego tako kaze trener tvog omiljenog klubcica.
Spremi se, za koji dan igra italija
tonkice nemoj se srdit
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 16/06/2016 : 18:23:21
|
A slušaj imaju imaju, kao i vi iz grada pod merjanom sta imate dara za kmecanje
Ti cujes sto ja napisem?Svaka cast!
|
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/06/2016 : 00:07:25
|
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by velka031
Odlična igra, vidjet ćemo dalje, Česi su egal s Turcima, valjalo bi tu već sve riješiti. Gdje je Kruger da nam objasni kako je Modrić igrao :)
Ne znam što je to tako Modrić bogzna što napravio osim ovog gola, a i tu mu nisu izašli u blok, a evo i zbog čega:
http://www.sloboda.hr/turska-bijesni-na-njega-dok-je-modric-zabijao-turcin-je-popravljao-frizuru-video/
Nije Terim glup trener, Rakitića su totalno zatvorili, a Modrića pustili, jer su znali od kud prijeti opasnost, ali eto osvetilo im se, zbog nonšalantnosti.
Kakav si ti lik jebote,ti imas stav da je Modric los igrac i to neces promijenit ni za zivu glavu,tvoj je problem sto ne znas priznat pogresku i reci a gle jebiga u krivu sam bio,ocito da je za to tebe slabost koju si ne mozes prijustit!Vjerovatno u zivotu nisi nikad priznao pogresku ili rekao da si u krivu ili si to uradio jako malo puta!!Ne vezano za ovu utakmicu u kojoj je Modric bio vrlo solidan,zabio je taj gol diktriro tempo igre zajedno sa Badeljom i Rakiticem i bio jedan od ponajboljih igraca na terenu!!Znaci svi su ludi i niko ne zna osim tebe Zidane,Mourinho,Ancheloti,navijaci Reala,Totenhema,nogometna javnost,ne oni ne znaju ti znas!!
Ne znam kako ti to objasniti. Na jednom drugom topicu, culture vulture je objašnjavao kako je u akademskim zajednicama sve pod kontrolom ( moram priznati da to nisam znao niti očekivao ) mislio sam da postoje slobodne sfere ljudskog djelovanja. E sad zamisli situaciju u nogometu, gdje se vriti nezamisliva količina novca, zar misliš da tu ima slobode, ti misliš da to što su ljudi u Realu ili sportska javnost Modrića proglasili odličnim igračem mora odmah biti točna tvrdnja? Oni mogu kreirati informaciju koju žele i svi će im povjerovati, jer su stručnjaci, iako stručnjaci moraju pričati ono što im se kaže da pričaju. Nogomet je prvenstveno biznis, a onda sport, iako je sve manje sporta u nogometu. |
|
|
MD72
Average Member
682 Posts
Member since 05/10/2014 |
Posted - 17/06/2016 : 07:14:41
|
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by velka031
Odlična igra, vidjet ćemo dalje, Česi su egal s Turcima, valjalo bi tu već sve riješiti. Gdje je Kruger da nam objasni kako je Modrić igrao :)
Ne znam što je to tako Modrić bogzna što napravio osim ovog gola, a i tu mu nisu izašli u blok, a evo i zbog čega:
http://www.sloboda.hr/turska-bijesni-na-njega-dok-je-modric-zabijao-turcin-je-popravljao-frizuru-video/
Nije Terim glup trener, Rakitića su totalno zatvorili, a Modrića pustili, jer su znali od kud prijeti opasnost, ali eto osvetilo im se, zbog nonšalantnosti.
Kakav si ti lik jebote,ti imas stav da je Modric los igrac i to neces promijenit ni za zivu glavu,tvoj je problem sto ne znas priznat pogresku i reci a gle jebiga u krivu sam bio,ocito da je za to tebe slabost koju si ne mozes prijustit!Vjerovatno u zivotu nisi nikad priznao pogresku ili rekao da si u krivu ili si to uradio jako malo puta!!Ne vezano za ovu utakmicu u kojoj je Modric bio vrlo solidan,zabio je taj gol diktriro tempo igre zajedno sa Badeljom i Rakiticem i bio jedan od ponajboljih igraca na terenu!!Znaci svi su ludi i niko ne zna osim tebe Zidane,Mourinho,Ancheloti,navijaci Reala,Totenhema,nogometna javnost,ne oni ne znaju ti znas!!
Ne znam kako ti to objasniti. Na jednom drugom topicu, culture vulture je objašnjavao kako je u akademskim zajednicama sve pod kontrolom ( moram priznati da to nisam znao niti očekivao ) mislio sam da postoje slobodne sfere ljudskog djelovanja. E sad zamisli situaciju u nogometu, gdje se vriti nezamisliva količina novca, zar misliš da tu ima slobode, ti misliš da to što su ljudi u Realu ili sportska javnost Modrića proglasili odličnim igračem mora odmah biti točna tvrdnja? Oni mogu kreirati informaciju koju žele i svi će im povjerovati, jer su stručnjaci, iako stručnjaci moraju pričati ono što im se kaže da pričaju. Nogomet je prvenstveno biznis, a onda sport, iako je sve manje sporta u nogometu.
Zar mislis da bi u najjacoj svjetskoj ligi dobrim igracem proglasili nekog ko to ne zasluzuje? Eto,izuzet cemo hrvatsku javnost. Njegov transfer u Real proglasavan je najlosijim u sezoni,npr.kroz sportski casopis "Marca". Sad je drugi najkorisniji igrac (nakon Ronalda) u Realu. On to sigurno nije zasluzio svojom frizurom.
|
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12766 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 17/06/2016 : 11:07:47
|
Ljudi, ne kužite vi Krugera. Ne može čovjek reći da je Modrić dobar igrač jer bi morao pojest diplomu.
Kao što je Ćiro rekao za Prosinečkog. |
Have mercy |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 17/06/2016 : 13:05:08
|
Najveći problem je kad ne možeš pronaći diplomu jer se negdje zagubila pa ne možeš ni održati obećanje. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Tonto
Advanced Member
8746 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 17/06/2016 : 13:40:39
|
Globinjo - najveći navijač reprezentacije, 5 sati do utakmice a već pijan. :) |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 17/06/2016 : 18:02:41
|
Amooo nasi... |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 17/06/2016 : 18:50:51
|
5 dana kasnije i nema ništa novog; na poluvremenu 1:0 a glava opet u zavojima. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 17/06/2016 : 18:59:17
|
Dobro poluvrijeme. Perišić nema više domoljubnu frizuru, ali zabio je gol, tako da mu opraštam. Modrić igra stopera. Sudac je naš. Priznao je Čosiću.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 17/06/2016 : 19:42:30
|
Hahahaha...to carevi!Ajde Drago,samo naprid. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10394 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 17/06/2016 : 19:47:15
|
Nista...treba zakonom zabraniti torcidu i hajduk izbaciti iz svih liga pa nwka igraju s talijanima...koji smrdljivci za nepovirovati...necete bando amrdljiva... |
|
|
vešmašina
Average Member
599 Posts
Member since 12/10/2013 |
Posted - 17/06/2016 : 19:48:34
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
E jebi ga. EP nije ni vrime ni misto za ovakvo sranje.
a kad je?
sve ove gnjide od novinara kaj seru i kaj budu srale, gdje su bile zadnjih 15 godina kad se krenulo sa ustašlucima, pljačkom i pretvaranjem nečeg svetog(dinamo i reprezentacija) u privatnu prčiju?
ko im svima jebe mater, igračima i stručnom stožeru. jebo ih sve mamić! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 17/06/2016 : 19:49:54
|
quote: Originally posted by vešmašina
quote: Originally posted by NESVRSTANI
E jebi ga. EP nije ni vrime ni misto za ovakvo sranje.
a kad je?
sve ove gnjide od novinara kaj seru i kaj budu srale, gdje su bile zadnjih 15 godina kad se krenulo sa ustašlucima, pljačkom i pretvaranjem nečeg svetog(dinamo i reprezentacija) u privatnu prčiju?
ko im svima jebe mater, igračima i stručnom stožeru. jebo ih sve mamić!
Bravo, dosta je licimjerja.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 17/06/2016 : 19:50:21
|
Hahahaha.....Bravo nasi!!! |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4757 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
Topic |
|