forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/06/2016 : 17:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
A slušaj imaju imaju, kao i vi iz grada pod merjanom sta imate dara za kmecanje
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/06/2016 : 17:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by roby05

quote:

quote:
Originally posted by roby05

quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by brni

quote:

Kad tip navija za prcijetinu od kluba kaze za reprezentaciju da je prcija...
vrhunac gluposti

Navijam za Hajduk a ne Dinamo, tako da si pomisa nesto..dakle ajmo utvrdit gradivo PRČIJA NO. 1 - GNK Dinamo Zagreb, PRČIJA NO. 2 - Hrvatska repka (ne nuzno ovim redosljedom)

Ja ne navijam za Hajduk, no iz pouzdanih izvora, sam, neki dan, saznao da je Hajdukova uprava mafijaška i to gora od Dinamove, to me baš i nije iznenadilo, no iznenađuje me naivnost pojedinih navijača Hajduka koji siju mržnju prema Dinamu i repci. Po nekim pitanjima navijači Hajduka su zdraviji od navijača Dinama, ali su očito naivni, lako se s njima manipulira.

I mi tebe volimo.Nemoj isto puno skakat sebi u usta,nezdravo je.Ali je Dinamova uprava mafijaska?

Nakon 4 godine prvi puta platite odstetu za igraca i to za bosanca velikih 200 000 eura...i ti nakon takvo pljačkanja i unistavanja kluba mafijaškim putevima...imaš obraza govoriti o dinamu...

Pa vi u hajduku imate nevjerovatno debel obraz ...

Evo ti pa čitaj za koju prčijetinu od kluba navijaš
http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-hnl/2016/06/15/24654192/pu%C5%A1nik-opalio-po-svima-hajduk-nema-viziju-prethodnici-su-se?ICID=HP_HN_HP_RI_1_3

Da mi to kaze covik koji ima obraza,mozda bi se i zamislija,a ovako...

Ti ne samo da nemas obraza nego izgleda jadan nemas ni pameti...to nisam napisao ja nego tako kaze trener tvog omiljenog klubcica.

Spremi se, za koji dan igra italija

tonkice nemoj se srdit

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/06/2016 : 17:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 16/06/2016 : 18:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A slušaj imaju imaju, kao i vi iz grada pod merjanom sta imate dara za kmecanje

Ti cujes sto ja napisem?Svaka cast!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/06/2016 : 00:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

quote:
Originally posted by velka031

Odlična igra, vidjet ćemo dalje, Česi su egal s Turcima, valjalo bi tu već sve riješiti.
Gdje je Kruger da nam objasni kako je Modrić igrao :)

Ne znam što je to tako Modrić bogzna što napravio osim ovog gola, a i tu mu nisu izašli u blok, a evo i zbog čega:

http://www.sloboda.hr/turska-bijesni-na-njega-dok-je-modric-zabijao-turcin-je-popravljao-frizuru-video/

Nije Terim glup trener, Rakitića su totalno zatvorili, a Modrića pustili, jer su znali od kud prijeti opasnost, ali eto osvetilo im se, zbog nonšalantnosti.

Kakav si ti lik jebote,ti imas stav da je Modric los igrac i to neces promijenit ni za zivu glavu,tvoj je problem sto ne znas priznat pogresku i reci a gle jebiga u krivu sam bio,ocito da je za to tebe slabost koju si ne mozes prijustit!Vjerovatno u zivotu nisi nikad priznao pogresku ili rekao da si u krivu ili si to uradio jako malo puta!!Ne vezano za ovu utakmicu u kojoj je Modric bio vrlo solidan,zabio je taj gol diktriro tempo igre zajedno sa Badeljom i Rakiticem i bio jedan od ponajboljih igraca na terenu!!Znaci svi su ludi i niko ne zna osim tebe Zidane,Mourinho,Ancheloti,navijaci Reala,Totenhema,nogometna javnost,ne oni ne znaju ti znas!!

Ne znam kako ti to objasniti. Na jednom drugom topicu, culture vulture je objašnjavao kako je u akademskim zajednicama sve pod kontrolom ( moram priznati da to nisam znao niti očekivao ) mislio sam da postoje slobodne sfere ljudskog djelovanja.
E sad zamisli situaciju u nogometu, gdje se vriti nezamisliva količina novca, zar misliš da tu ima slobode, ti misliš da to što su ljudi u Realu ili sportska javnost Modrića proglasili odličnim igračem mora odmah biti točna tvrdnja? Oni mogu kreirati informaciju koju žele i svi će im povjerovati, jer su stručnjaci, iako stručnjaci moraju pričati ono što im se kaže da pričaju. Nogomet je prvenstveno biznis, a onda sport, iako je sve manje sporta u nogometu.
Go to Top of Page

MD72
Average Member

682 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 17/06/2016 : 07:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

quote:
Originally posted by velka031

Odlična igra, vidjet ćemo dalje, Česi su egal s Turcima, valjalo bi tu već sve riješiti.
Gdje je Kruger da nam objasni kako je Modrić igrao :)

Ne znam što je to tako Modrić bogzna što napravio osim ovog gola, a i tu mu nisu izašli u blok, a evo i zbog čega:

http://www.sloboda.hr/turska-bijesni-na-njega-dok-je-modric-zabijao-turcin-je-popravljao-frizuru-video/

Nije Terim glup trener, Rakitića su totalno zatvorili, a Modrića pustili, jer su znali od kud prijeti opasnost, ali eto osvetilo im se, zbog nonšalantnosti.

Kakav si ti lik jebote,ti imas stav da je Modric los igrac i to neces promijenit ni za zivu glavu,tvoj je problem sto ne znas priznat pogresku i reci a gle jebiga u krivu sam bio,ocito da je za to tebe slabost koju si ne mozes prijustit!Vjerovatno u zivotu nisi nikad priznao pogresku ili rekao da si u krivu ili si to uradio jako malo puta!!Ne vezano za ovu utakmicu u kojoj je Modric bio vrlo solidan,zabio je taj gol diktriro tempo igre zajedno sa Badeljom i Rakiticem i bio jedan od ponajboljih igraca na terenu!!Znaci svi su ludi i niko ne zna osim tebe Zidane,Mourinho,Ancheloti,navijaci Reala,Totenhema,nogometna javnost,ne oni ne znaju ti znas!!

Ne znam kako ti to objasniti. Na jednom drugom topicu, culture vulture je objašnjavao kako je u akademskim zajednicama sve pod kontrolom ( moram priznati da to nisam znao niti očekivao ) mislio sam da postoje slobodne sfere ljudskog djelovanja.
E sad zamisli situaciju u nogometu, gdje se vriti nezamisliva količina novca, zar misliš da tu ima slobode, ti misliš da to što su ljudi u Realu ili sportska javnost Modrića proglasili odličnim igračem mora odmah biti točna tvrdnja? Oni mogu kreirati informaciju koju žele i svi će im povjerovati, jer su stručnjaci, iako stručnjaci moraju pričati ono što im se kaže da pričaju. Nogomet je prvenstveno biznis, a onda sport, iako je sve manje sporta u nogometu.

Zar mislis da bi u najjacoj svjetskoj ligi dobrim igracem proglasili nekog ko to ne zasluzuje?
Eto,izuzet cemo hrvatsku javnost.
Njegov transfer u Real proglasavan je najlosijim u sezoni,npr.kroz sportski casopis "Marca".
Sad je drugi najkorisniji igrac (nakon Ronalda) u Realu.
On to sigurno nije zasluzio svojom frizurom.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 17/06/2016 : 09:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Ma hajd' ne zezaj, "friz" otkida!

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12766 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 17/06/2016 : 11:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, ne kužite vi Krugera.
Ne može čovjek reći da je Modrić dobar igrač jer bi morao pojest diplomu.

Kao što je Ćiro rekao za Prosinečkog.

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/06/2016 : 13:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Najveći problem je kad ne možeš pronaći diplomu jer se negdje zagubila pa ne možeš ni održati obećanje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/06/2016 : 13:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
kako danas ne navijat za češku?
Za zemlju u kojoj je začet najveći klub u Hrvata
Kako?
Zemlju u kojoj je zlatna praha
Ista ona praha gdje su srbi(pardon splitski Srbi)
Začeli embrij budućeg narodnog kluba
Pa partizanskog kluba
Ali Uvik dalmatinskog
Jer ti Srbi sta su ga osnovali
Su bili građani Splita i Dalmacije
I kako onda ne navijati za češku braću
Živili Srbi koji su osnovali Hajduka
Zivila zlatna praha
Živio Dalmatinac luka Modrić
I Dalmatinac Ante Čačić

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8746 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 17/06/2016 : 13:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Globinjo - najveći navijač reprezentacije, 5 sati do utakmice a već pijan. :)

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/06/2016 : 14:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Prije 20 godina...

http://www.uefa.com/60-years/videoid=2115196.html

Šuker... veliki igrač, malen čovjek...

Edited by - nagor on 17/06/2016 14:50:37
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 17/06/2016 : 18:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Amooo nasi...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/06/2016 : 18:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
5 dana kasnije i nema ništa novog; na poluvremenu 1:0 a glava opet u zavojima.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/06/2016 : 18:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Dobro poluvrijeme.
Perišić nema više domoljubnu frizuru, ali zabio je gol, tako da mu opraštam.
Modrić igra stopera.
Sudac je naš. Priznao je Čosiću.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/06/2016 : 19:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Cesi zabili za 2:1 evo malo slavlja za split i torcidu.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 17/06/2016 : 19:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Hahahaha...to carevi!Ajde Drago,samo naprid.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/06/2016 : 19:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/06/2016 : 19:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Đaba vam i pedeset udaraca na gol.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10394 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/06/2016 : 19:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
E jebi ga.
EP nije ni vrime ni misto za ovakvo sranje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/06/2016 : 19:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nista...treba zakonom zabraniti torcidu i hajduk izbaciti iz svih liga pa nwka igraju s talijanima...koji smrdljivci za nepovirovati...necete bando amrdljiva...
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 17/06/2016 : 19:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

E jebi ga.

a kad je?

sve ove gnjide od novinara kaj seru i kaj budu srale, gdje su bile zadnjih 15 godina kad se krenulo sa ustašlucima, pljačkom i pretvaranjem nečeg svetog(dinamo i reprezentacija) u privatnu prčiju?

ko im svima jebe mater, igračima i stručnom stožeru. jebo ih sve mamić!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/06/2016 : 19:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

E jebi ga.

a kad je?

sve ove gnjide od novinara kaj seru i kaj budu srale, gdje su bile zadnjih 15 godina kad se krenulo sa ustašlucima, pljačkom i pretvaranjem nečeg svetog(dinamo i reprezentacija) u privatnu prčiju?

ko im svima jebe mater, igračima i stručnom stožeru. jebo ih sve mamić!

Bravo, dosta je licimjerja..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 17/06/2016 : 19:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Hahahaha.....Bravo nasi!!!

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4757 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 17/06/2016 : 19:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Kucak, kaj je bilo?

Go kneel and weep
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.29 seconds. Snitz Forums 2000