forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/06/2016 : 21:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Ne ubaciš li šifu-letiš

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/06/2016 : 21:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Kovacic je bio najlosiji na terenu!
Nisi ni znao da igra, umjesto da ga je pun teren
Igra se definitivno raspala njegovim ulaskom...

Stvorio je nekoliko situacija, no imali smo u napadu Mandžukića, no, zanimljivo u zaključku naših vodećih stručnjaka na HTV-eu je: : “ da smo imali kvalitetan napad, bilo bi svašta “.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 17/06/2016 : 21:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

quote:
Originally posted by velka031

Odlična igra, vidjet ćemo dalje, Česi su egal s Turcima, valjalo bi tu već sve riješiti.
Gdje je Kruger da nam objasni kako je Modrić igrao :)

Ne znam što je to tako Modrić bogzna što napravio osim ovog gola, a i tu mu nisu izašli u blok, a evo i zbog čega:

http://www.sloboda.hr/turska-bijesni-na-njega-dok-je-modric-zabijao-turcin-je-popravljao-frizuru-video/

Nije Terim glup trener, Rakitića su totalno zatvorili, a Modrića pustili, jer su znali od kud prijeti opasnost, ali eto osvetilo im se, zbog nonšalantnosti.

Kakav si ti lik jebote,ti imas stav da je Modric los igrac i to neces promijenit ni za zivu glavu,tvoj je problem sto ne znas priznat pogresku i reci a gle jebiga u krivu sam bio,ocito da je za to tebe slabost koju si ne mozes prijustit!Vjerovatno u zivotu nisi nikad priznao pogresku ili rekao da si u krivu ili si to uradio jako malo puta!!Ne vezano za ovu utakmicu u kojoj je Modric bio vrlo solidan,zabio je taj gol diktriro tempo igre zajedno sa Badeljom i Rakiticem i bio jedan od ponajboljih igraca na terenu!!Znaci svi su ludi i niko ne zna osim tebe Zidane,Mourinho,Ancheloti,navijaci Reala,Totenhema,nogometna javnost,ne oni ne znaju ti znas!!

Ne znam kako ti to objasniti. Na jednom drugom topicu, culture vulture je objašnjavao kako je u akademskim zajednicama sve pod kontrolom ( moram priznati da to nisam znao niti očekivao ) mislio sam da postoje slobodne sfere ljudskog djelovanja.
E sad zamisli situaciju u nogometu, gdje se vriti nezamisliva količina novca, zar misliš da tu ima slobode, ti misliš da to što su ljudi u Realu ili sportska javnost Modrića proglasili odličnim igračem mora odmah biti točna tvrdnja? Oni mogu kreirati informaciju koju žele i svi će im povjerovati, jer su stručnjaci, iako stručnjaci moraju pričati ono što im se kaže da pričaju. Nogomet je prvenstveno biznis, a onda sport, iako je sve manje sporta u nogometu.

Svako ko je igro noogmet i ko se imalo razumije kuzi zasto je Modric nas najbjolj igrac,gore sam ti sve objasnio ti cak i sa naj glupljim argumentima pokusavas obranit svoju tvrdnju umejsto da priznas gle nemam pojma o nogometu nikad nisam u zivotu igro,ili ako si igro gle glup sam za nogomet fakat nemam pojma!Ne ti umjesto toga dajes jedan takav glupi argument,tolko glupi da mogu samo ovo stavit!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/06/2016 : 21:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Tonka24

Daj izbacite me...

Kad si toliko zapeo...do kraja eura
Ajmo sljedeci

Čemu to? Neki drugi pojedinci koji su i započeli vrijeđati, su samim tim činom zaslužili ban, a nisu ga dobili!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 17/06/2016 : 21:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

Kovacic je bio najlosiji na terenu!
Nisi ni znao da igra, umjesto da ga je pun teren
Igra se definitivno raspala njegovim ulaskom...

Stvorio je nekoliko situacija, no imali smo u napadu Mandžukića, no, zanimljivo u zaključku naših vodećih stručnjaka na HTV-eu je: : “ da smo imali kvalitetan napad, bilo bi svašta “.

Jasno da smo imali kvalitetan napad realiziralizacija bi nam biala bolja,Mandukic po meni igrac koji se ne uklapa u igru nase reprezentacije!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/06/2016 : 21:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by velka031

Odlična igra, vidjet ćemo dalje, Česi su egal s Turcima, valjalo bi tu već sve riješiti.
Gdje je Kruger da nam objasni kako je Modrić igrao :)

Ne znam što je to tako Modrić bogzna što napravio osim ovog gola, a i tu mu nisu izašli u blok, a evo i zbog čega:

http://www.sloboda.hr/turska-bijesni-na-njega-dok-je-modric-zabijao-turcin-je-popravljao-frizuru-video/

Nije Terim glup trener, Rakitića su totalno zatvorili, a Modrića pustili, jer su znali od kud prijeti opasnost, ali eto osvetilo im se, zbog nonšalantnosti.

Kakav si ti lik jebote,ti imas stav da je Modric los igrac i to neces promijenit ni za zivu glavu,tvoj je problem sto ne znas priznat pogresku i reci a gle jebiga u krivu sam bio,ocito da je za to tebe slabost koju si ne mozes prijustit!Vjerovatno u zivotu nisi nikad priznao pogresku ili rekao da si u krivu ili si to uradio jako malo puta!!Ne vezano za ovu utakmicu u kojoj je Modric bio vrlo solidan,zabio je taj gol diktriro tempo igre zajedno sa Badeljom i Rakiticem i bio jedan od ponajboljih igraca na terenu!!Znaci svi su ludi i niko ne zna osim tebe Zidane,Mourinho,Ancheloti,navijaci Reala,Totenhema,nogometna javnost,ne oni ne znaju ti znas!!

Ne znam kako ti to objasniti. Na jednom drugom topicu, culture vulture je objašnjavao kako je u akademskim zajednicama sve pod kontrolom ( moram priznati da to nisam znao niti očekivao ) mislio sam da postoje slobodne sfere ljudskog djelovanja.
E sad zamisli situaciju u nogometu, gdje se vriti nezamisliva količina novca, zar misliš da tu ima slobode, ti misliš da to što su ljudi u Realu ili sportska javnost Modrića proglasili odličnim igračem mora odmah biti točna tvrdnja? Oni mogu kreirati informaciju koju žele i svi će im povjerovati, jer su stručnjaci, iako stručnjaci moraju pričati ono što im se kaže da pričaju. Nogomet je prvenstveno biznis, a onda sport, iako je sve manje sporta u nogometu.

Svako ko je igro noogmet i ko se imalo razumije kuzi zasto je Modric nas najbjolj igrac,gore sam ti sve objasnio ti cak i sa naj glupljim argumentima pokusavas obranit svoju tvrdnju umejsto da priznas gle nemam pojma o nogometu nikad nisam u zivotu igro,ili ako si igro gle glup sam za nogomet fakat nemam pojma!Ne ti umjesto toga dajes jedan takav glupi argument,tolko glupi da mogu samo ovo stavit!

Na tvoju žalost, ja sam igrao mali nogomet.

Pa debelo znam o čemu se radi!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25637 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/06/2016 : 21:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by vešmašina

quote:
Originally posted by Tonka24

Dabog da vam hajsuk vise nikad ne buse prvak...dabogda propali.

dabog da nam crkotine poput tebe nikad imale veze s dinamom.

a sad mačak, odi na topic punisher tužakati.

pusica

Smanjite doživljaj.

Ne mišaj se
Ovo su hrvatske pizdarije
Odi u svastaru

Kakva svaštara, kad je fešta ovde?

Ja sam sa sinom danas navijao za Hrvatsku (njemu je Raketa omiljeni igrač), i kako ste dominirali, mislio sam da će biti jedno 3-4:0.

Kad ono, i vi imate "navijače" kao i mi...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31441 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/06/2016 : 21:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Može li netko objasniti pojam orjunaši?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 17/06/2016 : 21:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Legitimno je za pretpostaviti da iza ovog ispada stoji desničarsko obavještajno podzemlje, u režiji političkog mrtvaca Mutavog, e da bi se bijes javnosti kanalizirao prema izmaštanim 'orjunašima', komunistima, esdepeovcima, i inim mrziteljima svega hrvatskog.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25637 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/06/2016 : 21:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Pa ovo čak i ja znam!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31441 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/06/2016 : 21:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
pa reci onda

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/06/2016 : 21:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

U smislu mrzitelji Hrvatske, to ti najvise koriste ovi kompleksasi sta redovito glasuju za ADZ, skacu na cajke a nakon toga odu na koncert Thompsona sa ustaskim kapama, veliki katolici i vjernici, moralne vertikale..

Ima povijesni znacaj, pogotovo sta se tice Dalmacije, ali ne da mi se sad o tome..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 17/06/2016 21:49:42
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16484 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/06/2016 : 21:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Organizacija jugodlovenskih nacionalista.. uglavnom, zalagali su se za drzavu juznih slovene, samim tim su trn u oku nacionaistima ostalih republika... formirani u Splitu, '20-ih godina...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

MD72
Average Member

682 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 17/06/2016 : 21:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message  Reply with Quote
Upravo ide reklama Hr.Telecoma:
"Kad igra Hrvatska,svi smo kao jedan"
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16484 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/06/2016 : 21:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

U smislu mrzitelji Hrvatske, to ti najvise koriste ovi kompleksasi sta redovito glasuju za ADZ, skacu na cajke a nakon toga odu na koncert Thompsona sa ustaskim kapama, veliki katolici i vjernici, moralne vertikale..

Ima povijesni znacaj, pogotovo sta se tice Dalmacije, ali ne da mi se sad o tome..

Orjunasu...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31441 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/06/2016 : 21:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Hvala, znači još jedna glupa riječ

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 17/06/2016 : 21:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Dovoljno je upisati u google 'ORJUNA' i samo će vam se kaz'ti.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/06/2016 : 21:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Orjunasu...

Javia se pravi..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/06/2016 : 22:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/06/2016 : 22:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Jebote koliko su neki mentalni sklopovi slični... orjunaši pa orjunaši... i to danas, 2016.... un-fucking-believeable!!!!!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-sisla-s-uma-za-nerede-na-utakmici-okrivila-orjunase/900537.aspx

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/06/2016 : 22:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
I još jedan gadan zajeb, izgleda da je Modrić otpisan za Španjolsku.

http://www.telegram.hr/sport/hrvatska-ceska-telegramov-reporter-na-stadionu-u-saint-etienneu/

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/06/2016 : 22:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Jebote koliko su neki mentalni sklopovi slični... orjunaši pa orjunaši... i to danas, 2016.... un-fucking-believeable!!!!!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-sisla-s-uma-za-nerede-na-utakmici-okrivila-orjunase/900537.aspx

Bravo za Kolindu, našu predsjednicu. Malo je čudno, al odlično je locirala problem!!

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6927 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 17/06/2016 : 22:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
A siđite s tog Indexa više, šta god navodite za poveznicu stavite Index, otpad otpada, dno dna. A orjuna svakako da postoji i danas mržnju prema Hrvatskoj krije u akcije s nekim u neku ruku možda, ali samo možda razumljivim ciljevima. Kao ruše repku radi lopova Mamića. Pravi razlog se zna.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 17/06/2016 22:18:17
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/06/2016 : 22:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Netko priseban u ovoj situaciji:

http://www.index.hr/tema/euro-2016/dok-je-huligana-u-lo%c5%beama-huligani-s-tribina-%c4%87e-zasipati-teren-bakljama-900540

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7335 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/06/2016 : 22:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Može se svašta još pisati o ovoj utakmici, ali postoje jasne neke činjenice:

- Modrić je pola reprezentacije i kad on ovako igra Hrvatska igra najljepši nogomet na Euru

- Već sam se uplašio da ću priznat sam sebi da je Čačić neki stručnjak, ali me je srećom demantirao s idiotskim načinom vođenja momčadi i glavni je krivac za ovaj rezultat

- Navijači, hmm, podijeljena mišljenja, indirektno su utjecali na ritam završnice utakmice, pa zar nema neke druge taktike za zagorčat Mamiću i mafiji. Nije mi sjelo iako ih podržaam u borbi protiv mafijaškog saveza.

- Kruger ima veliki Modrićev poster na zidu! ;)

Edited by - Jerry Krause on 17/06/2016 22:17:26
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.48 seconds. Snitz Forums 2000