Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/06/2016 : 21:34:55
|
quote: Originally posted by supermark
Kovacic je bio najlosiji na terenu! Nisi ni znao da igra, umjesto da ga je pun teren Igra se definitivno raspala njegovim ulaskom...
Stvorio je nekoliko situacija, no imali smo u napadu Mandžukića, no, zanimljivo u zaključku naših vodećih stručnjaka na HTV-eu je: : “ da smo imali kvalitetan napad, bilo bi svašta “. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 17/06/2016 : 21:36:01
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by velka031
Odlična igra, vidjet ćemo dalje, Česi su egal s Turcima, valjalo bi tu već sve riješiti. Gdje je Kruger da nam objasni kako je Modrić igrao :)
Ne znam što je to tako Modrić bogzna što napravio osim ovog gola, a i tu mu nisu izašli u blok, a evo i zbog čega:
http://www.sloboda.hr/turska-bijesni-na-njega-dok-je-modric-zabijao-turcin-je-popravljao-frizuru-video/
Nije Terim glup trener, Rakitića su totalno zatvorili, a Modrića pustili, jer su znali od kud prijeti opasnost, ali eto osvetilo im se, zbog nonšalantnosti.
Kakav si ti lik jebote,ti imas stav da je Modric los igrac i to neces promijenit ni za zivu glavu,tvoj je problem sto ne znas priznat pogresku i reci a gle jebiga u krivu sam bio,ocito da je za to tebe slabost koju si ne mozes prijustit!Vjerovatno u zivotu nisi nikad priznao pogresku ili rekao da si u krivu ili si to uradio jako malo puta!!Ne vezano za ovu utakmicu u kojoj je Modric bio vrlo solidan,zabio je taj gol diktriro tempo igre zajedno sa Badeljom i Rakiticem i bio jedan od ponajboljih igraca na terenu!!Znaci svi su ludi i niko ne zna osim tebe Zidane,Mourinho,Ancheloti,navijaci Reala,Totenhema,nogometna javnost,ne oni ne znaju ti znas!!
Ne znam kako ti to objasniti. Na jednom drugom topicu, culture vulture je objašnjavao kako je u akademskim zajednicama sve pod kontrolom ( moram priznati da to nisam znao niti očekivao ) mislio sam da postoje slobodne sfere ljudskog djelovanja. E sad zamisli situaciju u nogometu, gdje se vriti nezamisliva količina novca, zar misliš da tu ima slobode, ti misliš da to što su ljudi u Realu ili sportska javnost Modrića proglasili odličnim igračem mora odmah biti točna tvrdnja? Oni mogu kreirati informaciju koju žele i svi će im povjerovati, jer su stručnjaci, iako stručnjaci moraju pričati ono što im se kaže da pričaju. Nogomet je prvenstveno biznis, a onda sport, iako je sve manje sporta u nogometu.
Svako ko je igro noogmet i ko se imalo razumije kuzi zasto je Modric nas najbjolj igrac,gore sam ti sve objasnio ti cak i sa naj glupljim argumentima pokusavas obranit svoju tvrdnju umejsto da priznas gle nemam pojma o nogometu nikad nisam u zivotu igro,ili ako si igro gle glup sam za nogomet fakat nemam pojma!Ne ti umjesto toga dajes jedan takav glupi argument,tolko glupi da mogu samo ovo stavit!
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 17/06/2016 : 21:37:47
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Tonka24
Daj izbacite me...
Kad si toliko zapeo...do kraja eura Ajmo sljedeci
Čemu to? Neki drugi pojedinci koji su i započeli vrijeđati, su samim tim činom zaslužili ban, a nisu ga dobili!! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 17/06/2016 : 21:37:51
|
quote: Originally posted by supermark
Kovacic je bio najlosiji na terenu! Nisi ni znao da igra, umjesto da ga je pun teren Igra se definitivno raspala njegovim ulaskom...
Stvorio je nekoliko situacija, no imali smo u napadu Mandžukića, no, zanimljivo u zaključku naših vodećih stručnjaka na HTV-eu je: : “ da smo imali kvalitetan napad, bilo bi svašta “.
Jasno da smo imali kvalitetan napad realiziralizacija bi nam biala bolja,Mandukic po meni igrac koji se ne uklapa u igru nase reprezentacije! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 17/06/2016 : 21:39:53
|
quote: Originally posted by velka031
Odlična igra, vidjet ćemo dalje, Česi su egal s Turcima, valjalo bi tu već sve riješiti. Gdje je Kruger da nam objasni kako je Modrić igrao :)
Ne znam što je to tako Modrić bogzna što napravio osim ovog gola, a i tu mu nisu izašli u blok, a evo i zbog čega:
http://www.sloboda.hr/turska-bijesni-na-njega-dok-je-modric-zabijao-turcin-je-popravljao-frizuru-video/
Nije Terim glup trener, Rakitića su totalno zatvorili, a Modrića pustili, jer su znali od kud prijeti opasnost, ali eto osvetilo im se, zbog nonšalantnosti.
Kakav si ti lik jebote,ti imas stav da je Modric los igrac i to neces promijenit ni za zivu glavu,tvoj je problem sto ne znas priznat pogresku i reci a gle jebiga u krivu sam bio,ocito da je za to tebe slabost koju si ne mozes prijustit!Vjerovatno u zivotu nisi nikad priznao pogresku ili rekao da si u krivu ili si to uradio jako malo puta!!Ne vezano za ovu utakmicu u kojoj je Modric bio vrlo solidan,zabio je taj gol diktriro tempo igre zajedno sa Badeljom i Rakiticem i bio jedan od ponajboljih igraca na terenu!!Znaci svi su ludi i niko ne zna osim tebe Zidane,Mourinho,Ancheloti,navijaci Reala,Totenhema,nogometna javnost,ne oni ne znaju ti znas!!
Ne znam kako ti to objasniti. Na jednom drugom topicu, culture vulture je objašnjavao kako je u akademskim zajednicama sve pod kontrolom ( moram priznati da to nisam znao niti očekivao ) mislio sam da postoje slobodne sfere ljudskog djelovanja. E sad zamisli situaciju u nogometu, gdje se vriti nezamisliva količina novca, zar misliš da tu ima slobode, ti misliš da to što su ljudi u Realu ili sportska javnost Modrića proglasili odličnim igračem mora odmah biti točna tvrdnja? Oni mogu kreirati informaciju koju žele i svi će im povjerovati, jer su stručnjaci, iako stručnjaci moraju pričati ono što im se kaže da pričaju. Nogomet je prvenstveno biznis, a onda sport, iako je sve manje sporta u nogometu.
Svako ko je igro noogmet i ko se imalo razumije kuzi zasto je Modric nas najbjolj igrac,gore sam ti sve objasnio ti cak i sa naj glupljim argumentima pokusavas obranit svoju tvrdnju umejsto da priznas gle nemam pojma o nogometu nikad nisam u zivotu igro,ili ako si igro gle glup sam za nogomet fakat nemam pojma!Ne ti umjesto toga dajes jedan takav glupi argument,tolko glupi da mogu samo ovo stavit!
Na tvoju žalost, ja sam igrao mali nogomet.
Pa debelo znam o čemu se radi!! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25637 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/06/2016 : 21:44:23
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by vešmašina
quote: Originally posted by Tonka24
Dabog da vam hajsuk vise nikad ne buse prvak...dabogda propali.
dabog da nam crkotine poput tebe nikad imale veze s dinamom.
a sad mačak, odi na topic punisher tužakati.
pusica
Smanjite doživljaj.
Ne mišaj se Ovo su hrvatske pizdarije Odi u svastaru
Kakva svaštara, kad je fešta ovde?
Ja sam sa sinom danas navijao za Hrvatsku (njemu je Raketa omiljeni igrač), i kako ste dominirali, mislio sam da će biti jedno 3-4:0.
Kad ono, i vi imate "navijače" kao i mi... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31441 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 17/06/2016 : 21:44:25
|
Može li netko objasniti pojam orjunaši? |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 17/06/2016 : 21:45:51
|
Legitimno je za pretpostaviti da iza ovog ispada stoji desničarsko obavještajno podzemlje, u režiji političkog mrtvaca Mutavog, e da bi se bijes javnosti kanalizirao prema izmaštanim 'orjunašima', komunistima, esdepeovcima, i inim mrziteljima svega hrvatskog. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25637 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/06/2016 : 21:46:46
|
quote: Originally posted by tex2
Može li netko objasniti pojam orjunaši?
Pa ovo čak i ja znam! |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31441 Posts
Posted - 17/06/2016 : 21:48:08
|
pa reci onda |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 17/06/2016 : 21:49:18
|
U smislu mrzitelji Hrvatske, to ti najvise koriste ovi kompleksasi sta redovito glasuju za ADZ, skacu na cajke a nakon toga odu na koncert Thompsona sa ustaskim kapama, veliki katolici i vjernici, moralne vertikale..
Ima povijesni znacaj, pogotovo sta se tice Dalmacije, ali ne da mi se sad o tome.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 17/06/2016 21:49:42 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16484 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 17/06/2016 : 21:50:19
|
Organizacija jugodlovenskih nacionalista.. uglavnom, zalagali su se za drzavu juznih slovene, samim tim su trn u oku nacionaistima ostalih republika... formirani u Splitu, '20-ih godina...
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
MD72
Average Member
682 Posts
Member since 05/10/2014 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16484 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 17/06/2016 : 21:53:08
|
quote: Originally posted by brni
U smislu mrzitelji Hrvatske, to ti najvise koriste ovi kompleksasi sta redovito glasuju za ADZ, skacu na cajke a nakon toga odu na koncert Thompsona sa ustaskim kapama, veliki katolici i vjernici, moralne vertikale..
Ima povijesni znacaj, pogotovo sta se tice Dalmacije, ali ne da mi se sad o tome..
Orjunasu... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31441 Posts
Posted - 17/06/2016 : 21:53:46
|
Hvala, znači još jedna glupa riječ |
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6927 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 17/06/2016 : 22:14:08
|
A siđite s tog Indexa više, šta god navodite za poveznicu stavite Index, otpad otpada, dno dna. A orjuna svakako da postoji i danas mržnju prema Hrvatskoj krije u akcije s nekim u neku ruku možda, ali samo možda razumljivim ciljevima. Kao ruše repku radi lopova Mamića. Pravi razlog se zna. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 17/06/2016 22:18:17 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7335 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 17/06/2016 : 22:16:41
|
Može se svašta još pisati o ovoj utakmici, ali postoje jasne neke činjenice:
- Modrić je pola reprezentacije i kad on ovako igra Hrvatska igra najljepši nogomet na Euru
- Već sam se uplašio da ću priznat sam sebi da je Čačić neki stručnjak, ali me je srećom demantirao s idiotskim načinom vođenja momčadi i glavni je krivac za ovaj rezultat
- Navijači, hmm, podijeljena mišljenja, indirektno su utjecali na ritam završnice utakmice, pa zar nema neke druge taktike za zagorčat Mamiću i mafiji. Nije mi sjelo iako ih podržaam u borbi protiv mafijaškog saveza.
- Kruger ima veliki Modrićev poster na zidu! ;) |
Edited by - Jerry Krause on 17/06/2016 22:17:26 |
|
|
Topic |
|