forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/06/2016 : 06:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/06/2016 : 08:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
žgabavce je pohvatala francuska policija ali su ih prije toga livnjaci dobro po kičmi naravnali.žgabadiji je sigurnije da ostanu u francuskom zatvoru idućih dvadeset godina

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2016 : 08:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
autogol su zabili huligani
izgubili su podršku javnosti, od onog dijela kojega su dosad imali
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2016 : 08:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

autogol su zabili huligani
izgubili su podršku javnosti, od onog dijela kojega su dosad imali

Čiju su to podršku imali, a čiju su izgubili?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2016 : 08:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
imali su podršku onog neutralnog dijela javnosti koja je protiv nepravde,
tu su podršku sad izgubili
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 18/06/2016 : 09:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Vecina likova su boysi..sad vjerovatno je Torcida unila baklje i pobacala ih jer kako sam reka dobri su sa St. Etiennovim ali sva ova imena koja izlaze vecina su BBB, oni su ocito bili zaduzeni za šaketanje..

Koliko znam zastavu Vatikana nosi Torcida a ovu prekrizenu glavu Mamića BBB..

Umirem na ovu sliku. Jbt, u šumi ko neka brdsko planinska satnija.

Jedan kromanjonac mi je sa slika na stadionu upao u oči. Ne znam tko je, ali njega bi trebalo držati što dalje od normalnog svijeta, pogotovo djece. Mamićev counterpart.

Nego, mišljenja sam da su im ove sabotaže koje traju već neko vrijeme strahovito loša stvar. Naime, politici samo daju izgovor da budu meta i to baš prava.
Od bakljade bi puno bolje bilo da se te navijačke skupine ujedine u jedno glasačko monolitno tijelo i ispregovaraju s političkim strankama uvjete za dobit glas.
UEFA-u nije briga koji su razlozi za ovo, Glavonju skinut može jedino politika, ali pošto je politika pogana i potkupljiva, s njom treba pregovarat, prisilit ju da ga makne.

Mene je iskreno uvijek čudilo zašto "stožerna" desna stranka po ovom pitanju ima suprotan stav od svoje najjače baze. Tu dobiješ najviše glasova, a podržavaš onog što ih ponižava.
A lijevi pandan nikako da poentira na tom nezadovoljstvu.

Isto me zanima zašto su pojedini likovi hrabri kada idu tući starce na tribinama, a Glavonji i Brandonu se nitko ništa ne usudi. Zasuli ga bakljama i utekli. A hrabrosti.

Bez obzira na broj sabotaži i seniorsku vrstu, Glavonja zbog toga neće pasti niti izgubiti povlašteni položaj kod pravog plijena, a to su one U-vrste(16-17-18-19).

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2016 : 09:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Kruger jesi ti ikad rjesavo neke psihotestove ili nesto slicno??Mislim gle ocito je da imas nekih problema,svi tvrde nesto sto je ocito a ti suprotno,ne nisi ti igro nogomet a i da jesi sta,kolko ima glupih nogometasa koji ne osjecaju nogomet,Modric je jedan od najboljih veznih igraca na svijetu i najbolji igrac nase reprezentacije!I da uglavnom se dosta toga u repci vrti oko njega,isto kao sto se u Realu uglavom vrti sve oko njega i Krossa!

Jel slušaš ti komentare Joška Jelčića nakon utakmice?Modrić je imao manje točnih dodavanja u postocima od Badelja, a Badelj igra na vrlo važnoj poziciji zadnjeg veznog.

Ma igrao sam ja i veliki nogomet, ali cijelo dječaštvo i mladost sam proveo na uličnom haklu i malom nogometu.

A što se tiče psiho testa, ako te baš zanima, zadnji sam imao u 10 mjesecu prošle godine, ja to riješim na brzinu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2016 : 09:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

I samo da se razumimo..Zdravko Mamić je najveci huligan u ovoj drzavi i najveci problem ove drzave vec 15 godina..

Nisam upucen u politiku Dinama i Hnsa al jel mozes nabrojat par stvari di je Mamic direktno kriv za lose stanje u nogometu??

Upravo je obrnuto, uprava Hajduka radi sve protiv svog vlastitog kluba ( informacija iz pouzdanih izvora ) i hrvatskog nogometa.
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 18/06/2016 : 09:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Gdje su ti baklje kad ti majka ima penziju 800 kuna i nema ni za režije nakon 30 godina rada?
Gdje su ti baklje dok imaš plaću 2800 u skladištu?
Gdje su ti baklje dok ti se grad i država pretvaraju u ruglo i gaze te ko zadnju pičku?

Gdje su ti, majmune primitivni, baklje dok se treba borit za nešto borbe vrijedno?

Nigdje. Jer si govno primitivno. Jer si pičkica. Jer si kukavički slabić. Jer si eunuh. Jer si glup.

Jer nemaš muda.
I onda ideš zapalit stadion na kojem igra repka.
Jer tu ćeš bit bitan pred ekipom.
Tu ćeš se BORIT za nešto BITNO.
Borit ćeš se za izbor reprezentacije.
Jer nisi zadovoljan sa sastavom i s ljudima koji su ju radili.

Onda ćeš se vratit u kvartovsku birtiju i godinama pričat samo o tome.
Dok ti mama umire od gladi nakon što je 30 godina radila ko stoka da bi othranila glupog majmuna.
Dok ti djeca nemaju budućnost.
Dok ti žena, ako već nije otišla, trpi tvoja glupa herojska sranja u vezi nogometa.

Sa ponosom ćeš zapalit stadion.
Sa ponosom ćeš se BORIT.
Sa ponosom ćeš bit heroj političkih igara nogometa.

A nula herojstva u pravom životu.
Ti mali, bezmudi, jadni, primitivni, glupi čovječe.
Hrvatu.
Bijedni"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2016 : 10:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od tih koji su nakon svega što se dogodilo još uvijek bili neutralni nije bilo ni za očekivat da će im dati podršku.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 18/06/2016 : 10:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Sigurno je tako kako Kruger kaže. Čovjek ima imformacije iz pouzdanih izvora.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 18/06/2016 : 10:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ante care,javili su mi da ces dobit ulicu u Donjim Mamicima.Cekaj me doli za daljnje upute.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29467 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/06/2016 : 10:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Uvijek za Hrvatsku reprezentaciju, nikad za Mamićevu repku.

Trouble will find me
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 18/06/2016 : 10:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

+1

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2016 : 10:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:
Originally posted by Markos

+1

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 18/06/2016 : 10:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Od svih utakmica jucer, Hr mi je bila najveci zicer za pobjedu.
Jbt koja dominacija, Cesi nisu ni presli centar u 1.poluvremenu,
stvarno mi je zao ekipe jer igraju izvanredno i jako atraktivno i uopce ne bi bilo cudno da stignu do finala. Jedina stvar koja mozda fali za sad je bolja realizacija u samom napadu, ne znam koliko sansi treba Mandzukicu da zabije?!
Al dzaba sve, dzaba sto momci ginu na terenu, dzaba sto Srna place, patoloski delikventi bez mozga nemaju ni stid ni ponos. Jebem vam mater. Jedino sto su postigli ovi kreteni je da su miljunima Hrvata i navijaca unistili dan, 95% nas zaboli kita i za Dinamo i za Hajduk. Bracne probleme rjesavaj u 4 zida a ne kad si u gostima.
I da, unistili su atmosferu, bojim se da je prvenstvo vise manje gotovo, prelijepo je to igledalo bi bi bilo stvarno.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2016 : 10:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Od tih koji su nakon svega što se dogodilo još uvijek bili neutralni nije bilo ni za očekivat da će im dati podršku.

ja sam taj
i moju su podršku izgubili
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/06/2016 : 10:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Navijači su krivi za kratkotrajni prekid, ne i za ishod meča.
Za ishod je ponajviše kriv fudbaler koji se igrao rukometa.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2016 : 10:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

ja sam taj
i moju su podršku izgubili

Jaka ti je podrška bila do sada.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/06/2016 : 10:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Bas tako, poceli su oni padati u igri puno prije prekida, tj. izlaskom Modrića, ovo je sad samo stvaranje alibija u slucaju ispadanja..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 18/06/2016 : 10:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako da ne.
Narušili su tempo i dinamiku, tako su došle i greške. Kako se boriti dalje kad te "tvoj" jebe u glavu.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/06/2016 : 10:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ne može Hrvatska da ispadne, ide dalje. Ako ne pobedi Španiju, najverovatnije na Italiju.
Italija leži Hrvatskoj.

A za pad si potpuno u pravu. Ulaskom Kovačića umesto Modrića igra je postala bleda.
Modrić je mozak ekipe.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 18/06/2016 : 10:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bas tako, poceli su oni padati u igri puno prije prekida, tj. izlaskom Modrića, ovo je sad samo stvaranje alibija u slucaju ispadanja..

Kruger se ne slaže s tobom. S Mateom su digli nivo igre barem za 120%
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16484 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/06/2016 : 10:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I nije bas. Uticalo je u velikoj meri ono na tribinama.. ma koliki profesionalci bili igraci, ipak su ljudi i svakako je ostavilo raga u njihovoj igri... video si kako su Cesi poleteli posle divljanja... neke reakcije posle onoga mora biti, a Cesi su se bolje snasli, sto je i razumljivo, s obzirom da je Hr imala igru i dobar rezultat, a to je sve prekinuto u par minuta...
Lepo je rekao onaj lik na HTV-u sinoc nako izlaska Modrica, da je trebalo bolju izmenu izvrsiti i koncentrisati se malo vise na odbranu...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/06/2016 : 10:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

quote:

quote:

Kruger se ne slaže s tobom. S Mateom su digli nivo igre barem za 120%

Modric je pola ekipa, sto se tice Kovacica ne shvacam sta taj radi u Reala, lik ne zna stajati na terenu, apsolutno nikakve takticke potkovanosti..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.49 seconds. Snitz Forums 2000