forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/07/2018 : 12:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by supermark

inače, Vrsaljko i Modrić man of the match
nije mi jasno zašto su svi slijepi na igru Vrsaljka
pa preko čovjeka je išlo 90% hrvatskih napada

Da bar ima upotrebljiv centaršut...

pa koliko ih je uputio krivnja napadača je što nisu barem jedan spremili u mrežu
s druge strane Perišić i Strinič nisu dva centaršuta uspjeli u 120 minuta...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/07/2018 : 12:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Pune engleske novine ponovo bahatih engleza...da ih bar nabijemo i to preko penala a to im je gore od bilo čega
englesku ligu obožavam ali njihovu repku sve suprotno..
seratori engleski

da mi netko ponudi da ćemo razbit bahatu stoku u srijedu,a popušit u finalu,odmah bi potpisao...mamicu im prepotentnu i umišljenu...

+1

sve potpisujem po bezbroj puta

nek pobijedimo u srijedu 1-0 pa možemo u finalu i sa 4-0 izgubiti
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/07/2018 : 12:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by supermark

inače, Vrsaljko i Modrić man of the match
nije mi jasno zašto su svi slijepi na igru Vrsaljka
pa preko čovjeka je išlo 90% hrvatskih napada

Da bar ima upotrebljiv centaršut...

Potpis

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 08/07/2018 : 12:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pune engleske novine ponovo bahatih engleza...da ih bar nabijemo i to preko penala a to im je gore od bilo čega
seratori engleski

da mi netko ponudi da ćemo razbit bahatu stoku u srijedu,a popušit u finalu,odmah bi potpisao...mamicu im prepotentnu i umišljenu...

+1

Jesu li se engleski igraci bahatili po novinama ili se radi o klasicnoj engleskoj novinarskoj prici gdje se oni kao nekakvi favoriti vide u finalu nakon utakmice sa nama?

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 08/07/2018 : 12:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by roby05

Onda mi ne zivimo u istoj drzavi,istom kontinentu...
Pazi,velicina,u redu sto se tice rezultata,ide kako ide,ali ide bez obzira.
Otvoreno je sve i nije iznenadjenje ako se bude prvacima.
Znaci li to da ako imas neke zasluge,da sa druge strane mozes radit sto te volja i kako te volja?
Skacete sebi u usta.Nije valja Sanader i ostali (puno ih je za nasu malu zemlju),a Mamic (Modric) valja!??
U normalnim sustavima su i vece glave padale.Ja sam siguran i znam da je lagao,a vi dokazite da nije.

Naravno da ne živimo u istom svijetu.
Ja ne padam u histeriju ako netko nešto kaže na sudu, taman i ako laže. Svašta se događa u životu i sve to treba nositi i smjestiti na pravo mjesto.
A onaj tko može pucati penale na svjetskom, može se nositi i sa sitnim sudskim stvarima. Tako ti je to, a ti se grizi.

Puno filozofiras,cak i previse,a malo kazes,tj.nista smisleno.
Vjerovatno govoris iz samo svoje perspektive,tj.vidis,a ne vidis.
Histerija?Smisan si,ja samo razlikujem dobro i lose,ruzno i lipo i tako to.Penali?Tu ti prakticki vise hrabrosti triba vrataru nego igracu.
Ja se inace ne grizem,vise se ti grizes hoce li Lukica dat ili falit taj penal.
Heroj nacije kriminalac Luka Modric!
To je ka u Kominu,najpametniji covik je ludi Jure.Pametnome dosta!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/07/2018 : 12:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DKoor

quote:

quote:

quote:

seratori engleski

+1

Jesu li se engleski igraci bahatili po novinama ili se radi o klasicnoj engleskoj novinarskoj prici gdje se oni kao nekakvi favoriti vide u finalu nakon utakmice sa nama?

novinari ka novinari... svugdi su isti.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32887 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 08/07/2018 : 12:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Sinoć na TV'u...

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/07/2018 : 12:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Da smo izgubili
Živo me zanima bi li plivarica pribili na križ
Kao strinica nakon Portugala
Inace
Sinoc obojica ajme i kuku
Lovren je doktor
Neobično je bilo vidjeti mandzu kako lipše pri kraju
Potrošnja je bila maximalna

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/07/2018 : 12:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212439454841622&id=1238993353

Hajduku slijedi kazna
Glupi orjunaši

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4608 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 08/07/2018 : 12:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Englezi su puno suverenije prošli Šveđane, mi smo nakon 90.minute jedva trčali, ako fizička sprema bude odlučivala jao nama

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16637 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/07/2018 : 12:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Englezi su puno suverenije prošli Šveđane, mi smo nakon 90.minute jedva trčali, ako fizička sprema bude odlučivala jao nama

sa englezima bu nam puno lakše igrat...zna se da teško igramo sa ekipama koje se brane a bahati englezi bu napali jel oni su kao extra klasa a onda sljedi njihov potop...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 08/07/2018 12:56:35
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7918 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/07/2018 : 13:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Nije mi nikako jasan onaj Strinić. Takvog igrača mislim da nikad dosad nisam vidio. Totalno izgubljen, prestrašen, mlitav, beskrvan. Boji se krenuti naprid, centrirati, čak i dodati prema naprid...
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2979 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 08/07/2018 : 13:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

a di su ocjene za po meni jednog od top 3 igrača - vrsaljka ???

Ocijene pratim na ESPN-u. Ekipa je dobra i prilično objektivna (možda se osjete mala naklonost prema Englezima i našima).

Najbolji: Modrić 9, Subašić i Rakitić 8
Najlošiji: Perišić, Pivarić i Kovačić 5
Dalić 6

Opća ocijena je da smo zaslužili prolaz, hvale psihološku stabilnost i ne mogu se načuditi zašto ne koristimo svoje najjače oružje, najbolji vezni red na svijetu.

P.S.
Ostale ocijene: Lovren, Vida, Kramarić, Mandžukić, Brozović i Vrsaljko 7. Strinić i Rebić 6. Čorluka je neocijenjen.

Edited by - Ernie Pike on 08/07/2018 13:34:21
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17898 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/07/2018 : 13:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

https://www.tportal.hr/sport/clanak/rusi-iz-bizarnog-razloga-naslikali-ogromnog-luku-modrica-na-svojoj-zgradi-foto-20180707

Nastranu sad ta blesava praznovjerja, nego pogledajte mural...
Fenomenalan!
Bilo bi lijepo da koji naš grafiter složi slično kod nas..

isto djeca
ili ono kod petog penala selektora na klupu povukao neko da bude kao i protiv danske

nisam znao da sz ljudi tako praznovjerni i da se hvataju za slamke

raketa vs golman
nista drugo nije bitno
kakvi murali kakvi bakraci

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 08/07/2018 : 13:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
ja samo razlikujem dobro i lose,ruzno i lipo

Ne razlikuješ ti ništa. Da bi mogao razlikovati, treba misliti, tj. "filozofirati".
Pričaš ovdje gluposti, neke svoje hajdučke fore o kriminalcima, a Hrvatska u polufinalu svjetskog prvenstva. To je ono što se pamti, a tvoje cendranje je ko lanjski snijeg.
Modrić, kad god vidim njegove izjave poslije utakmice, izgleda kao istinska veličina. To je zaslužno.
Idi se sad brini jel netko varao na porezu, možda u slastičarnici nije izdao račun. Znaš da se sada puno sladoleda pojelo. Vjerojatno i lažu p osudovima, pazi da te infarkt ne strefi. Ah da, možda je i Kolinda uzela dnevnicu, a rekla da neće, ima da svisneš.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 08/07/2018 : 13:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da smo izgubili
Živo me zanima bi li plivarica pribili na križ
Kao strinica nakon Portugala
Inace
Sinoc obojica ajme i kuku

i strinić i pivarić slabi
inače sam fulao, jer sam baš htio da pivarić igra umjesto strinića. kad ono, početničke greške.

ali, pobjedaaaaaaaa
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1668 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 08/07/2018 : 13:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by drogsy

Je li netko ikad s ovako lošom igrom stigao do polufinala? :D

Je.
Francuzi 1998.

I Italija 2006.
Zato će sad nepravda od te godine biti ispravljena i Francuzi će osvojiti kup.

Čestitke Hrvatima na prolazu u polufinale!
Moguće da ipak budu oni protivnici Francuzima u finalu,
pogotovo ako se budu pucali penali i protiv Engleske...
(Pod uslovom da igrači ne budu imali problema sa kondicijom ili povredama)

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12989 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/07/2018 : 13:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by markotamara

quote:

quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by jaki

Sa ovakvom igrom pregazit ce nas englezi ko plitak potok.Sad cemo mi zadrzavat i cekat penale.

Jebote nemos virovat koliko ova govna imaju srece, ono kako se sinkopi Modricu pri pucanju penala odbilo u gol je za nevirovat, i onda neko kaze da postoji Bog i pravda, ako i postoji onda je frajer jebeni kuckin sin..

poslje ovakve izjave zbilja te sram može bit

Stvarno si mucki provokator,ovo sto si napisa te stvarno more sram biti,siguran sam da “imas muda “izaci di ljudi slave pa reci da su govna
Cak i Nesvrstani koji nevoli je prizna da ipak ima respekt,siguran sam i Globinjo da slave vani,ako ne vani onda u sebi ali ne ovako da pisu
Ja da sam moderator zalipia bi ti ban na godinu dan zbog ovoga
Bas si pička od covika

Je
Globinjo je gleda svaku
I skaka ka šimja
Vidio sam sina posli utakmice koji ima nepunih 5 godina koji mi je rekao
Tata,ovo je najbolji dan ikad
Ćer koja je promukla od urlikanja

A ženu cu poslat u neku stvar
Satrala me sa pitanjima usred utakmice
Oko produžetaka i nadoknade
Sve u svemu
Naravno da mi je drago
Gorčina ostaje zbog starih grijeha bande
Miješaju se osjećaji radosti i bijesa
Valjda tako mora bit

P.s.
Mali pizdek je svjetska klasa
Leti ka metak

Pitao sam se možeš li biti toliki nečovjek i ne navijati i tako uskratiti djeci te trenutke veselja i sreće.
Ipak si čovjek

Have mercy
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/07/2018 : 14:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

ono kad dovedeš pevaljku u ložu...

Jebenti, pa šta nema nijednog pedera u Hrvatskoj pa da je obuče kako se spada

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 08/07/2018 : 15:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne razlikuješ ti ništa. Da bi mogao razlikovati, treba misliti, tj. "filozofirati".
Pričaš ovdje gluposti, neke svoje hajdučke fore o kriminalcima, a Hrvatska u polufinalu svjetskog prvenstva. To je ono što se pamti, a tvoje cendranje je ko lanjski snijeg.
Modrić, kad god vidim njegove izjave poslije utakmice, izgleda kao istinska veličina. To je zaslužno.
Idi se sad brini jel netko varao na porezu, možda u slastičarnici nije izdao račun. Znaš da se sada puno sladoleda pojelo. Vjerojatno i lažu p osudovima, pazi da te infarkt ne strefi. Ah da, možda je i Kolinda uzela dnevnicu, a rekla da neće, ima da svisneš.

Cime se budala ponosi,pametan se stidi.
Nije problem biti ni glup,problem je kad si glup,a pravis se pametan.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/07/2018 : 15:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

quote:
Originally posted by markotamara

quote:

quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by jaki

Sa ovakvom igrom pregazit ce nas englezi ko plitak potok.Sad cemo mi zadrzavat i cekat penale.

Jebote nemos virovat koliko ova govna imaju srece, ono kako se sinkopi Modricu pri pucanju penala odbilo u gol je za nevirovat, i onda neko kaze da postoji Bog i pravda, ako i postoji onda je frajer jebeni kuckin sin..

poslje ovakve izjave zbilja te sram može bit

Stvarno si mucki provokator,ovo sto si napisa te stvarno more sram biti,siguran sam da “imas muda “izaci di ljudi slave pa reci da su govna
Cak i Nesvrstani koji nevoli je prizna da ipak ima respekt,siguran sam i Globinjo da slave vani,ako ne vani onda u sebi ali ne ovako da pisu
Ja da sam moderator zalipia bi ti ban na godinu dan zbog ovoga
Bas si pička od covika

Je
Globinjo je gleda svaku
I skaka ka šimja
Vidio sam sina posli utakmice koji ima nepunih 5 godina koji mi je rekao
Tata,ovo je najbolji dan ikad
Ćer koja je promukla od urlikanja

A ženu cu poslat u neku stvar
Satrala me sa pitanjima usred utakmice
Oko produžetaka i nadoknade
Sve u svemu
Naravno da mi je drago
Gorčina ostaje zbog starih grijeha bande
Miješaju se osjećaji radosti i bijesa
Valjda tako mora bit

P.s.
Mali pizdek je svjetska klasa
Leti ka metak

Pitao sam se možeš li biti toliki nečovjek i ne navijati i tako uskratiti djeci te trenutke veselja i sreće.
Ipak si čovjek

Sta im ja imam uskraćivati
Naši smo
Ipak
Tata:tko je najbolji nas igrac?
Modrić
A zašto onaj barba kaze Da je govno maleno
Zato sto nije dobar kao čovjek
Zašto
Izvarao dvije države
Lagao na sudu
A zašto
A sinko,sinkopa
Tata,pa to nije u redu
Nije sinko
Pa oce ga kazniti
Možda
Kako možda
Ajde mali Ne razbijaj glavu
Gledaj i pamti

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7119 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 08/07/2018 : 15:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kao ti tako.
Neće ti Hajduk nikad biti prvak dok ste vi takvi, sićao se Lukica ili ne, otišla iz HNS-a mafija ili ne jer uvijek su vam krivi drugi, drugi će biti samo nova mafija a sve zato što ste nesposobni palamudani, mrzite se međusobno i sve okolo, nijedna vam uprava ne traje 2 godine, nijedan trener kompletnu sezonu. Pometite bagerom prvo pred svojim prljavim dvorištem pa onda napadajte okolo.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 08/07/2018 15:21:12
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/07/2018 : 15:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/vidi-zbog-poruke-iz-videa-prijeti-izbacivanje-sa-spa-fifa-pokrenula-istragu/2009704.aspx

davno rekoh-kreten...

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 08/07/2018 : 15:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

quote:

quote:

[quote]Originally posted by roby05

Kao ti tako.
Neće ti Hajduk nikad biti prvak dok ste vi takvi, sićao se Lukica ili ne, otišla iz HNS-a mafija ili ne jer uvijek su vam krivi drugi, drugi će biti samo nova mafija a sve zato što ste nesposobni palamudani, mrzite se međusobno i sve okolo, nijedna vam uprava ne traje 2 godine, nijedan trener kompletnu sezonu. Pometite bagerom prvo pred svojim prljavim dvorištem pa onda napadajte okolo.

[/quote
Imas nekih problema?

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/07/2018 : 15:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
A vidi ovog majmuna, iz kojeg je on zoološkog vrta pobjegao.

https://rumble.com/v5x3tx-legendarni-navija-bacio-kau-kroz-prozor-nakon-pobjede-hrvatske.html

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.64 seconds. Snitz Forums 2000