Author |
Topic  |
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 20/07/2018 : 11:32:58
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by sumohrvat
quote: [i]Originally posted by NESVRSTANI Pa ja ti opet kažen da pričan o situaciji u kojoj imamo normalan savez. Normalno da je situacija trenutno nezdrava, al to triba minjat a ne gurat pod tepih. Zašto bi u normalnoj situaciji Torcida bila protiv reprezentacije? Jel ti uopće znaš kad je kako i zašto krenila "svađa" između Splita i reprezentacije?
Kantrida pušing znači. A koja je šema s Rujevicon, jel se ima di širit?
Ja sam bio još na prvoj utakmici u Splitu protiv Danske kad je Ladić dobio gol uz pomoć vjetra pa je već tada bilo obračuna sa Zagrepčanima i bacali su se ljudi u more... Iz prve ruke vidio. Ne znam, jednostavno mi je ugodnije otići u Zagreb na repku nego u Split. Rujevica je građena nekako čudno. Ta tribina za Armadu je doslovno izmišljena naknadno. Stadion nema cijelinu nego je svaka tribina za sebe, plus onaj odvratni kavez od 3 reda za gostujuće navijače. Ima tamo prostora, ali bi se trebalo srušit i ispočetka gradit stadion kao cjelinu. A ne ovo... nema tu komfora.
Istina, bilo je pizdarija. Možda jedini period luđi od trenutnog je upravo taj period. Period Croatije kao svehrvatskog kluba. Užasna vrimena. A to da ti je ugodnije u Zagrebu nego u Splitu ste uglavnon sami krivi. Ja se stvarno ne sićan da je prije Miška osin možda u nekin ultras đirevima bilo neke netrpeljivostiprema Riječanima. Iako vas je Dinamo sjeba 100 puta više od Hajduka uvik ste se više palili na nas. Vjerovatno zato šta smo najveći hrvatski klub
ukrali ste nam stadion, i kup :) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 20/07/2018 : 11:35:54
|
a sto se tice dinama i njega smo mrzili, pa 30 godina nije dobio na Kantridi, a izgubio je i prvenstvo zbog nas :) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 20/07/2018 : 11:44:17
|
Ma sve je to bilo goli kurac. Ne triba se čudit bacanju purgera u more ako se zna da se u to vrime nevezano za utakmicu moglo popit batine u Zagrebu samo zbog naglaska.Tih devedesitih su još i skinsi bili u điru. Glupo je pričat o bacanju u more a zanemarit sve ostalo. Ali ja neznan da je neko iz Rijeke najeba u Splitu tada. Isto tako, dosta san boravija u Rijeci tada i nikad se nisan osjeća neugodno.
I mamlaze stadion su ti ukrali Miško i Obersnel |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 20/07/2018 : 11:51:49
|
Ma sve je to bilo goli kurac. Ne triba se čudit bacanju purgera u more ako se zna da se u to vrime nevezano za utakmicu moglo popit batine u Zagrebu samo zbog naglaska.Tih devedesitih su još i skinsi bili u điru. Glupo je pričat o bacanju u more a zanemarit sve ostalo. Ali ja neznan da je neko iz Rijeke najeba u Splitu tada. Isto tako, dosta san boravija u Rijeci tada i nikad se nisan osjeća neugodno.
I mamlaze stadion su ti ukrali Miško i Obersnel
vi ste prije njih ukrali Mediteranske i nas stadion Poljud :) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/07/2018 : 12:13:31
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: [i]Originally posted by NESVRSTANI Pa ja ti opet kažen da pričan o situaciji u kojoj imamo normalan savez. Normalno da je situacija trenutno nezdrava, al to triba minjat a ne gurat pod tepih. Zašto bi u normalnoj situaciji Torcida bila protiv reprezentacije? Jel ti uopće znaš kad je kako i zašto krenila "svađa" između Splita i reprezentacije?
Ja sam bio još na prvoj utakmici u Splitu protiv Danske kad je Ladić dobio gol uz pomoć vjetra pa je već tada bilo obračuna sa Zagrepčanima i bacali su se ljudi u more... Iz prve ruke vidio. Ne znam, jednostavno mi je ugodnije otići u Zagreb na repku nego u Split. Rujevica je građena nekako čudno. Ta tribina za Armadu je doslovno izmišljena naknadno. Stadion nema cijelinu nego je svaka tribina za sebe, plus onaj odvratni kavez od 3 reda za gostujuće navijače. Ima tamo prostora, ali bi se trebalo srušit i ispočetka gradit stadion kao cjelinu. A ne ovo... nema tu komfora.
Istina, bilo je pizdarija. Možda jedini period luđi od trenutnog je upravo taj period. Period Croatije kao svehrvatskog kluba. Užasna vrimena. A to da ti je ugodnije u Zagrebu nego u Splitu ste uglavnon sami krivi. Ja se stvarno ne sićan da je prije Miška osin možda u nekin ultras đirevima bilo neke netrpeljivostiprema Riječanima. Iako vas je Dinamo sjeba 100 puta više od Hajduka uvik ste se više palili na nas. Vjerovatno zato šta smo najveći hrvatski klub
ukrali ste nam stadion, i kup :)
Trockistu |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 20/07/2018 : 12:28:35
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by mamlaz
ukrali ste nam stadion, i kup :)
Trockistu
i Bakunjinovac :) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 20/07/2018 : 12:43:07
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Evo, Dalić daje naslutiti, u svojim izjavama, kako je razočaran ponašanjem odgovornih u savezu...
I ja bih bio razočaran da mi netko ponudi 5 miliona eura po sezoni  Realno gledajući, ovaj rezultat se neće ponovit tako brzo i logično je da se želi otići na vrhuncu, kao pobjednik. Još dobiješ i 5 miliona razloga. Najbolje je sebe proglasiti žrtvom i okriviti neke iz saveza za svoj odlazak. Em dobiješ pare, em ti ispadneš pozitivac. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 20/07/2018 : 20:03:50
|
Nikola Kalinić se zahvalio i odbio srebrnu medalju U izjavi za Sportske novosti Nikola Kalinić odbio je srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva. Nikola Kalinić napustio je reprezentaciju nakon prve utakmice u skupini Svjetskog prvenstva protiv Nigerije, a nakon ulaska u finale i osvajanja srebra, ostalo je pitanje hoće li dobiti medalju ili ne. Igrači, kao i izbornik Zlatko Dalić, bili su složni da bi ju kao dio momčadi trebao dobiti: "Odluka je na njemu", kazao je hrvatski izbornik. Danas smo, kako prenose Sportske novosti, ipak saznali konačno rješenje - Nikola Kalinić odbio je medalju, a to je kratko prokomentirao i za spomenute novine. "Hvala vam na medalji, ali nisam igrao u Rusiji", ovim je riječima riješio sve nedoumice oko ovog pitanja.
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 20/07/2018 : 20:15:33
|
Evo, Dalić daje naslutiti, u svojim izjavama, kako je razočaran ponašanjem odgovornih u savezu...
I ja bih bio razočaran da mi netko ponudi 5 miliona eura po sezoni  Realno gledajući, ovaj rezultat se neće ponovit tako brzo i logično je da se želi otići na vrhuncu, kao pobjednik. Još dobiješ i 5 miliona razloga. Najbolje je sebe proglasiti žrtvom i okriviti neke iz saveza za svoj odlazak. Em dobiješ pare, em ti ispadneš pozitivac.
Bilo bi nerazumno da ne prihvati dobru ponudu.
Ostvario je maksimalno, može ići samo naniže.
Par slabih rezultata u jakim utakmicama koje predstoje, a poznata je naša amnezija, krenut će lavina kritika i sve se zaboravlja, a ponude će onda biti malobrojnije i tanje.
|
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 20/07/2018 : 21:07:15
|
quote: Originally posted by Peyo
I ja bih bio razočaran da mi netko ponudi 5 miliona eura po sezoni  Realno gledajući, ovaj rezultat se neće ponovit tako brzo i logično je da se želi otići na vrhuncu, kao pobjednik. Još dobiješ i 5 miliona razloga. Najbolje je sebe proglasiti žrtvom i okriviti neke iz saveza za svoj odlazak. Em dobiješ pare, em ti ispadneš pozitivac.
Bilo bi nerazumno da ne prihvati dobru ponudu.
Ostvario je maksimalno, može ići samo naniže.
Par slabih rezultata u jakim utakmicama koje predstoje, a poznata je naša amnezija, krenut će lavina kritika i sve se zaboravlja, a ponude će onda biti malobrojnije i tanje.
I sve to stoji.... ali onda reci tako. A ne da svaljuješ na tamo nekog iz saveza... sebi radiš alibi |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 20/07/2018 : 21:20:08
|
Ljepše je reći da više nema žara, nekako smo se udaljili, moram malo razmisliti nego imam bolju udavaču. Malo lažne diplomacije i bjež koliko te noge nose. Sigurno neće dobiti ni bezrezervnu podršku, ni slobodne ruke da odlučuje o koje kakvim stvarima.
Bolje mu je da krene iako nije u šoldima sve. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 20/07/2018 : 21:26:01
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Ljepše je reći da više nema žara, nekako smo se udaljili, moram malo razmisliti nego imam bolju udavaču. Malo lažne diplomacije i bjež koliko te noge nose. Sigurno neće dobiti ni bezrezervnu podršku, ni slobodne ruke da odlučuje o koje kakvim stvarima.
Bolje mu je da krene iako nije u šoldima sve.
Mene ovaj Dalic nije uvjeria, ono svi ga sad obozavaju ali meni jednostavno tu nesto ne stima, znate ono kad postoji neki lik kojeg svi vole ali vama vasa intuicija ne dozvoljava da padnete pod taj utjecaj, ima tu dosta toga laznog.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 20/07/2018 21:26:36 |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
renda
Junior Member

Croatia
325 Posts
Member since 20/09/2002 |
Posted - 20/07/2018 : 21:40:55
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by ivi skoj
Bolje mu je da krene iako nije u šoldima sve.
Mene ovaj Dalic nije uvjeria, ono svi ga sad obozavaju ali meni jednostavno tu nesto ne stima, znate ono kad postoji neki lik kojeg svi vole ali vama vasa intuicija ne dozvoljava da padnete pod taj utjecaj, ima tu dosta toga laznog..
Bilo je pitanje vremena kad će proraditi nečiji jal. Nitko u ovoj zemlji ne može Biti tako dobar. Nismo prvaci svijeta ali poznata naša hrvatska intuicija drži nas daleko na prvom mjestu na svijetu. Sreća da je to očekivano i ipak od onih koji ne mogu biti na miru ako ne počnu kopati po tuđem životu.
|
 |
|
Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2984 Posts
Member since 06/03/2012 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13026 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 20/07/2018 : 22:03:04
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Nikola Kalinić se zahvalio i odbio srebrnu medalju U izjavi za Sportske novosti Nikola Kalinić odbio je srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva. Nikola Kalinić napustio je reprezentaciju nakon prve utakmice u skupini Svjetskog prvenstva protiv Nigerije, a nakon ulaska u finale i osvajanja srebra, ostalo je pitanje hoće li dobiti medalju ili ne. Igrači, kao i izbornik Zlatko Dalić, bili su složni da bi ju kao dio momčadi trebao dobiti: "Odluka je na njemu", kazao je hrvatski izbornik. Danas smo, kako prenose Sportske novosti, ipak saznali konačno rješenje - Nikola Kalinić odbio je medalju, a to je kratko prokomentirao i za spomenute novine. "Hvala vam na medalji, ali nisam igrao u Rusiji", ovim je riječima riješio sve nedoumice oko ovog pitanja.
Ima obraza. Žao mi čovjeka jerbo sam čuo od onih koji ga poznaju koliko je to čestita obitelj, kršćanska, skromna.
Valjda će se jednoga dana otvoriti.
|
Have mercy |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 20/07/2018 : 22:13:18
|
Brni, ne smiješ reći što misliš jer si nacionalna izdajica i jalan. Velik ne postaješ laki pančem nego kontinuitetom. Meni je ovo putovanje kad bi iskreno rekao nevjerojatan spoj sreće i olakotnih okolnosti. Nema podcjenjivanja rezultata, ali kad se sjetim kako su visile kvalifikacije, pa Rebićev crveni karton u zraku protiv Argentine, naš nositelj skupine u totalnom kolapsu, Danska penali, Rusija, Englezi produžetak, naš dio ždrijeba prilično očišćen i prohodan. Jedino nas je sreća totalno napustila i okrenula nam leđa protiv Francuza, ali taj scenarijo bi ionako svi potpisali. Bolje u finalu, nego na penalim protiv Danske. Tako da sam na tvome tragu, da fali da čovjek u miru složi repku i igru, pa da vidimo kako stvari funkcioniraju, ali to najvjerojatnije ne bumo dočekali, iako bi rado pogledao rasplet te priče.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
Topic  |
|