forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/07/2018 : 11:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
[i]Originally posted by NESVRSTANI
Pa ja ti opet kažen da pričan o situaciji u kojoj imamo normalan savez. Normalno da je situacija trenutno nezdrava, al to triba minjat a ne gurat pod tepih.
Zašto bi u normalnoj situaciji Torcida bila protiv reprezentacije?
Jel ti uopće znaš kad je kako i zašto krenila "svađa" između Splita i reprezentacije?

Kantrida pušing znači.
A koja je šema s Rujevicon, jel se ima di širit?

Ja sam bio još na prvoj utakmici u Splitu protiv Danske kad je Ladić dobio gol uz pomoć vjetra pa je već tada bilo obračuna sa Zagrepčanima i bacali su se ljudi u more... Iz prve ruke vidio. Ne znam, jednostavno mi je ugodnije otići u Zagreb na repku nego u Split.
Rujevica je građena nekako čudno. Ta tribina za Armadu je doslovno izmišljena naknadno. Stadion nema cijelinu nego je svaka tribina za sebe, plus onaj odvratni kavez od 3 reda za gostujuće navijače. Ima tamo prostora, ali bi se trebalo srušit i ispočetka gradit stadion kao cjelinu. A ne ovo... nema tu komfora.

Istina, bilo je pizdarija.
Možda jedini period luđi od trenutnog je upravo taj period. Period Croatije kao svehrvatskog kluba. Užasna vrimena.
A to da ti je ugodnije u Zagrebu nego u Splitu ste uglavnon sami krivi.
Ja se stvarno ne sićan da je prije Miška osin možda u nekin ultras đirevima bilo neke netrpeljivostiprema Riječanima.
Iako vas je Dinamo sjeba 100 puta više od Hajduka uvik ste se više palili na nas.
Vjerovatno zato šta smo najveći hrvatski klub

ukrali ste nam stadion, i kup :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/07/2018 : 11:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
i netrpeljivost je jos iz Juge

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/07/2018 : 11:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
a sto se tice dinama i njega smo mrzili, pa 30 godina nije dobio na Kantridi, a izgubio je i prvenstvo zbog nas :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/07/2018 : 11:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ma sve je to bilo goli kurac.
Ne triba se čudit bacanju purgera u more ako se zna da se u to vrime nevezano za utakmicu moglo popit batine u Zagrebu samo zbog naglaska.Tih devedesitih su još i skinsi bili u điru. Glupo je pričat o bacanju u more a zanemarit sve ostalo.
Ali ja neznan da je neko iz Rijeke najeba u Splitu tada.
Isto tako, dosta san boravija u Rijeci tada i nikad se nisan osjeća neugodno.

I mamlaze stadion su ti ukrali Miško i Obersnel

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/07/2018 : 11:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

https://www.index.hr/sport/clanak/finale-kupa-je-krivo-za-sve-godisnjica-kultne-utakmice-hajduka-i-rijeke-u-beogradu/968861.aspx
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 20/07/2018 : 11:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Evo, Dalić daje naslutiti, u svojim izjavama, kako je razočaran ponašanjem odgovornih u savezu...
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/07/2018 : 11:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma sve je to bilo goli kurac.
Ne triba se čudit bacanju purgera u more ako se zna da se u to vrime nevezano za utakmicu moglo popit batine u Zagrebu samo zbog naglaska.Tih devedesitih su još i skinsi bili u điru. Glupo je pričat o bacanju u more a zanemarit sve ostalo.
Ali ja neznan da je neko iz Rijeke najeba u Splitu tada.
Isto tako, dosta san boravija u Rijeci tada i nikad se nisan osjeća neugodno.

I mamlaze stadion su ti ukrali Miško i Obersnel

vi ste prije njih ukrali Mediteranske i nas stadion Poljud :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/07/2018 : 11:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

quote:

https://www.index.hr/sport/clanak/finale-kupa-je-krivo-za-sve-godisnjica-kultne-utakmice-hajduka-i-rijeke-u-beogradu/968861.aspx

pa i rekao sam da su nam zdipili i kup osim stadiona

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/07/2018 : 11:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kako san i napisa.
Među ultrasima je bilo sranja.
Ali za razliku od Zagreba ili Splita u kojima si ka dalmoš ili purger moga popit batine totalno bezveze, samo jer je neko čuja kako govoriš, toga u odnosu Splita i Rijeke nije bilo.
Netrpeljivost je krenila pojavon Miška i oportunizma.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 20/07/2018 11:58:26
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/07/2018 : 11:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

KMEK

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/07/2018 : 12:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

KMEK

stoko bez repa

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/07/2018 : 12:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

KMEK

stoko bez repa

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/07/2018 : 12:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Pa ja ti opet kažen da pričan o situaciji u kojoj imamo normalan savez. Normalno da je situacija trenutno nezdrava, al to triba minjat a ne gurat pod tepih.
Jel ti uopće znaš kad je kako i zašto krenila "svađa" između Splita i reprezentacije?

Kantrida pušing znači.

Ja sam bio još na prvoj utakmici u Splitu protiv Danske kad je Ladić dobio gol uz pomoć vjetra pa je već tada bilo obračuna sa Zagrepčanima i bacali su se ljudi u more... Iz prve ruke vidio. Ne znam, jednostavno mi je ugodnije otići u Zagreb na repku nego u Split.
Rujevica je građena nekako čudno. Ta tribina za Armadu je doslovno izmišljena naknadno. Stadion nema cijelinu nego je svaka tribina za sebe, plus onaj odvratni kavez od 3 reda za gostujuće navijače. Ima tamo prostora, ali bi se trebalo srušit i ispočetka gradit stadion kao cjelinu. A ne ovo... nema tu komfora.

Možda jedini period luđi od trenutnog je upravo taj period. Period Croatije kao svehrvatskog kluba. Užasna vrimena.
Ja se stvarno ne sićan da je prije Miška osin možda u nekin ultras đirevima bilo neke netrpeljivostiprema Riječanima.
Iako vas je Dinamo sjeba 100 puta više od Hajduka uvik ste se više palili na nas.

Trockistu

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/07/2018 : 12:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

quote:

Kantrida pušing znači.

Trockistu

i Bakunjinovac :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 20/07/2018 : 12:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Evo, Dalić daje naslutiti, u svojim izjavama, kako je razočaran ponašanjem odgovornih u savezu...

I ja bih bio razočaran da mi netko ponudi 5 miliona eura po sezoni
Realno gledajući, ovaj rezultat se neće ponovit tako brzo i logično je da se želi otići na vrhuncu, kao pobjednik. Još dobiješ i 5 miliona razloga. Najbolje je sebe proglasiti žrtvom i okriviti neke iz saveza za svoj odlazak. Em dobiješ pare, em ti ispadneš pozitivac.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/07/2018 : 20:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nikola Kalinić se zahvalio i odbio srebrnu medalju
U izjavi za Sportske novosti Nikola Kalinić odbio je srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva.
Nikola Kalinić napustio je reprezentaciju nakon prve utakmice u skupini Svjetskog prvenstva protiv Nigerije, a nakon ulaska u finale i osvajanja srebra, ostalo je pitanje hoće li dobiti medalju ili ne.
Igrači, kao i izbornik Zlatko Dalić, bili su složni da bi ju kao dio momčadi trebao dobiti: "Odluka je na njemu", kazao je hrvatski izbornik.
Danas smo, kako prenose Sportske novosti, ipak saznali konačno rješenje - Nikola Kalinić odbio je medalju, a to je kratko prokomentirao i za spomenute novine.
"Hvala vam na medalji, ali nisam igrao u Rusiji", ovim je riječima riješio sve nedoumice oko ovog pitanja.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/07/2018 : 20:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Realno gledajući, ovaj rezultat se neće ponovit tako brzo i logično je da se želi otići na vrhuncu, kao pobjednik. Još dobiješ i 5 miliona razloga. Najbolje je sebe proglasiti žrtvom i okriviti neke iz saveza za svoj odlazak. Em dobiješ pare, em ti ispadneš pozitivac.

Bilo bi nerazumno da ne prihvati dobru ponudu.

Ostvario je maksimalno, može ići samo naniže.

Par slabih rezultata u jakim utakmicama koje predstoje, a poznata je naša amnezija, krenut će lavina kritika i sve se zaboravlja, a ponude će onda biti malobrojnije i tanje.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 20/07/2018 : 21:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

quote:

Bilo bi nerazumno da ne prihvati dobru ponudu.

Ostvario je maksimalno, može ići samo naniže.

Par slabih rezultata u jakim utakmicama koje predstoje, a poznata je naša amnezija, krenut će lavina kritika i sve se zaboravlja, a ponude će onda biti malobrojnije i tanje.

I sve to stoji.... ali onda reci tako. A ne da svaljuješ na tamo nekog iz saveza... sebi radiš alibi
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 20/07/2018 : 21:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ljepše je reći da više nema žara, nekako smo se udaljili, moram malo razmisliti nego imam bolju udavaču.
Malo lažne diplomacije i bjež koliko te noge nose.
Sigurno neće dobiti ni bezrezervnu podršku, ni slobodne ruke da odlučuje o koje kakvim stvarima.

Bolje mu je da krene iako nije u šoldima sve.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/07/2018 : 21:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Ljepše je reći da više nema žara, nekako smo se udaljili, moram malo razmisliti nego imam bolju udavaču.
Sigurno neće dobiti ni bezrezervnu podršku, ni slobodne ruke da odlučuje o koje kakvim stvarima.

Mene ovaj Dalic nije uvjeria, ono svi ga sad obozavaju ali meni jednostavno tu nesto ne stima, znate ono kad postoji neki lik kojeg svi vole ali vama vasa intuicija ne dozvoljava da padnete pod taj utjecaj, ima tu dosta toga laznog..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 20/07/2018 21:26:36
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/07/2018 : 21:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Mene više zabrinjava da se i neki važni igrači ne oproste od repke ako on ode.
Go to Top of Page

renda
Junior Member

Croatia
325 Posts

Member since 20/09/2002

Posted - 20/07/2018 : 21:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send renda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by ivi skoj

Mene ovaj Dalic nije uvjeria, ono svi ga sad obozavaju ali meni jednostavno tu nesto ne stima, znate ono kad postoji neki lik kojeg svi vole ali vama vasa intuicija ne dozvoljava da padnete pod taj utjecaj, ima tu dosta toga laznog..

Bilo je pitanje vremena kad će proraditi nečiji jal. Nitko u ovoj zemlji ne može
Biti tako dobar. Nismo prvaci svijeta ali poznata naša hrvatska intuicija
drži nas daleko na prvom mjestu na svijetu. Sreća da je to očekivano i ipak od
onih koji ne mogu biti na miru ako ne počnu kopati po tuđem životu.

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2984 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 20/07/2018 : 22:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bio sam na toj utakmici. Išli smo iz Zagreba organizirano. Osim međusobnog dobacivanja na jednoj benzinskoj, ne sjećam se nikakvih incidenata.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13026 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 20/07/2018 : 22:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Nikola Kalinić se zahvalio i odbio srebrnu medalju
U izjavi za Sportske novosti Nikola Kalinić odbio je srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva.
Nikola Kalinić napustio je reprezentaciju nakon prve utakmice u skupini Svjetskog prvenstva protiv Nigerije, a nakon ulaska u finale i osvajanja srebra, ostalo je pitanje hoće li dobiti medalju ili ne.
Igrači, kao i izbornik Zlatko Dalić, bili su složni da bi ju kao dio momčadi trebao dobiti: "Odluka je na njemu", kazao je hrvatski izbornik.
Danas smo, kako prenose Sportske novosti, ipak saznali konačno rješenje - Nikola Kalinić odbio je medalju, a to je kratko prokomentirao i za spomenute novine.
"Hvala vam na medalji, ali nisam igrao u Rusiji", ovim je riječima riješio sve nedoumice oko ovog pitanja.

Ima obraza.
Žao mi čovjeka jerbo sam čuo od onih koji ga poznaju koliko je to čestita obitelj, kršćanska, skromna.

Valjda će se jednoga dana otvoriti.

Have mercy
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 20/07/2018 : 22:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Brni, ne smiješ reći što misliš jer si nacionalna izdajica i jalan.
Velik ne postaješ laki pančem nego kontinuitetom.
Meni je ovo putovanje kad bi iskreno rekao nevjerojatan spoj sreće i olakotnih okolnosti.
Nema podcjenjivanja rezultata, ali kad se sjetim kako su visile kvalifikacije, pa Rebićev crveni karton u zraku protiv Argentine, naš nositelj skupine u totalnom kolapsu, Danska penali, Rusija, Englezi produžetak, naš dio ždrijeba prilično očišćen i prohodan.
Jedino nas je sreća totalno napustila i okrenula nam leđa protiv Francuza, ali taj scenarijo bi ionako svi potpisali.
Bolje u finalu, nego na penalim protiv Danske.
Tako da sam na tvome tragu, da fali da čovjek u miru složi repku i igru, pa da vidimo kako stvari funkcioniraju, ali to najvjerojatnije ne bumo dočekali, iako bi rado pogledao rasplet te priče.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000