forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

BeaGea
Advanced Member

3861 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 27/06/2021 : 09:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Jesu nam to mozda Skoti malo posijali virus

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/06/2021 : 09:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Perišić van igre...šteta, ali koga nema bez njega se mora...mislim da bi ga dobro zamjenio ili Oršić ili Bradarić (super je to odigro protiv Švicarske)

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14061 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 27/06/2021 : 09:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Šteta za Perišića. Ali, možda se Oršić proslavi...
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5012 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 27/06/2021 : 09:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Ma Lovren će sad objasniti fifi da je korona prevara i sve će biti ok.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3861 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 27/06/2021 : 09:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Može i sam Perišić. Da se cijepil sad bi bil u kadru. Ali dečko je pametan pa je sad u izolaciji

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 27/06/2021 : 09:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ako želiš igrati u četvrtfinalu, ne smiješ izgubiti u osmini.

Lovren, Perišić, colaboy bu morao onu sa više šećera srknuti da izdrži do kraja tekme.
Di je sad Sosa kad ga trebaš?

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5331 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/06/2021 : 11:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Može i sam Perišić. Da se cijepil sad bi bil u kadru. Ali dečko je pametan pa je sad u izolaciji

Ovo je sada situacija za sud jer u svibnju su se cjepili i Perišić i Brozović, ne zato jer su glupi niti zato jer su pametni već su se cjepili zato što su morali, pošto im je to klub naredio.
Evo u susjedstvu kod mene ima jedan dom za stare i nemoćne (kumovi ga drže, pa znam detalje) u kojem se 15 korisnika cjepilo pfajzerom i mjesec dana nakon druge doze jedna baka od ovih 15 morala na operaciju, ali joj je test pokazao da ima koronu, pa je usljedilo testiranje cijelog doma zbog kontakata i na kraju se ispostavilo da je ovih 14 preostalih cjepljenih ima pozitivan test na koronu, a 5 koji se nisu cjepili nema😂
E onda sljedi poziv epidemiologa koji želi zatvoriti cijeli dom skupa sa radnicima na 15 dana i tu epidemiolog imao bezobrazan telefonski pristup…ne zanima ga ništa što druga strana ima za reći. E sada pošto kuma ima dobru i sposobnu odvjetnicu i gledajući na to da su prije cjepljenja već prošli jednu prisilnu izolaciju, te pozivajući se na to da svatko tko je inače cjepljen prelazi granice bez ikakvih problema i testiranja, došlo je do situacije (tek nakon tri dana), da je taj isti epidemiolog nazvao i uz izvinjenje odgodio bilo kakve karantene i izolacije.
E sada, što se tu na europskom prvenstvu mulja i komplicira, to ne znam.
Jasno je samo to da bi i Brozović sigurno bio pozitivan na testu.
Ovo što HNS ne želi objaviti podatak da se Perišić cjepio je jadno i ne razumijem kome to koristi???
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5331 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/06/2021 : 11:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
A ti dosado ne budi dosadan sa djeljenjem ljudi na glupe i pametne!
Pola ovog foruma si zagadio svojim ljigavim postovima….daj odi na more na dva tjedna na odmor i pusti ovaj forum da se malo odmori od tebe!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5331 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/06/2021 : 11:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Što se tiče ove tri utakmice na euru…meni početni sastavi Hrvatske na papiru čak nisu ni djelovali loše osim jednog imena koji je i na terenu pokazao da je veliki veliki uteg ekipi,a sada čitam da je u planu da zaigra od prve minute i protiv Španjolske.
U ove tri utakmice nije pokazao apsolutno ništa, igrao je poput amatera među profesionalcima…mnoštvo izgubljenih lopti, krivih dodavanja napamet-kada sve zbrojimo i oduzmemo, mislim da bi bolje bilo da igramo sa desetoricom nego sa njim, a staviti ga u početnu postavu protiv Španjolske je po meni poklon pobjeda Španjolskoj.
Dalić na klupi ima i spremnijeg i iskusnijeg igrača od njega koji ne započinje utakmice na euru…pa jbg, zar ova europska i svjetska prvenstva uvijek moraju služiti kao izlog za prodaju nekih igrača?

Nitko već par dana ne komentira ovaj moj post…uglavnom, moje mišljenje je to da ako Joško Gvardiol zaigra od prve minute protiv Španjolske, šanse za totalnu propast su jako jako velike.
…iako ovo “amater među profesionalcima” možda i nije u redu za reći, sigurno je to da je Gvardiol još itekako neiskusan i nespreman za jedno ovakvo veliko natjecanje.
Borna Barešić bi bio realan izbor za ovakvu utakmicu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/06/2021 : 11:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by Oki

Što se tiče ove tri utakmice na euru…meni početni sastavi Hrvatske na papiru čak nisu ni djelovali loše osim jednog imena koji je i na terenu pokazao da je veliki veliki uteg ekipi,a sada čitam da je u planu da zaigra od prve minute i protiv Španjolske.
U ove tri utakmice nije pokazao apsolutno ništa, igrao je poput amatera među profesionalcima…mnoštvo izgubljenih lopti, krivih dodavanja napamet-kada sve zbrojimo i oduzmemo, mislim da bi bolje bilo da igramo sa desetoricom nego sa njim, a staviti ga u početnu postavu protiv Španjolske je po meni poklon pobjeda Španjolskoj.
Dalić na klupi ima i spremnijeg i iskusnijeg igrača od njega koji ne započinje utakmice na euru…pa jbg, zar ova europska i svjetska prvenstva uvijek moraju služiti kao izlog za prodaju nekih igrača?

Nitko već par dana ne komentira ovaj moj post…uglavnom, moje mišljenje je to da ako Joško Gvardiol zaigra od prve minute protiv Španjolske, šanse za totalnu propast su jako jako velike.
…iako ovo “amater među profesionalcima” možda i nije u redu za reći, sigurno je to da je Gvardiol još itekako neiskusan i nespreman za jedno ovakvo veliko natjecanje.
Borna Barešić bi bio realan izbor za ovakvu utakmicu.

Da Borna je svakako bolje rješenje ali ako se ne varam on je imao nekakvu ozljedu. Valjda će u ponedjeljak biti spreman.
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4458 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 27/06/2021 : 12:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Bradaric i Orsic ni minute na Euru nisu dobili, a oba s uspjesnim klupskim sezonama
Perisiceva korona sad otvara koridor da se Rebic vrati u prvu postavu. Ne mogu on i Dalic jedan bez drugoga.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27100 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/06/2021 : 12:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Sad "ponizni"ima izgovor ako ispadnemo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 27/06/2021 : 12:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ja bi Oršića nabacio u prvih.
Šta možemo izgubiti osim utakmice?
Mi smo svoje odradili prolaskom skupine, dalje je bonus, nema pritiska.
Idu doma i Portugal ili Belgija, Švabe ili Englezi, pa nismo baš bolji od njih, osim u vaterpolu.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/06/2021 : 12:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Rebić ide na svoju prirodnu poziciju tako da je konačno vrijeme da nešto pokaže jer 3 gola u preko 40 utakmica je kurac od ovce 😔
Hoće li Dalić imati hrabrosti ostaviti Juranovića u prvih 11
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4458 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 27/06/2021 : 13:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Ako je stavio Juranovića da može pratiti ritam neugodnog Robertsona, onda ima smisla da dobije i šansu protiv Jordija Albe

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3861 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 27/06/2021 : 14:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

quote:

Ovo je sada situacija za sud jer u svibnju su se cjepili i Perišić i Brozović, ne zato jer su glupi niti zato jer su pametni već su se cjepili zato što su morali, pošto im je to klub naredio.

Nije klub ništa naredil i nije cijepljeni kao ni Christian Eriksen...informiraj se malo!

...i poradi na karkteru kako bi mogao shvatiti ljude sa stavom.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 27/06/2021 14:34:40
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/06/2021 : 15:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Ako je stavio Juranovića da može pratiti ritam neugodnog Robertsona, onda ima smisla da dobije i šansu protiv Jordija Albe

Apsolutno, pogotovo jer Vrsaljko igra veteranski nogomet
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8620 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 27/06/2021 : 15:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Po meni rebic treba biti u prvih 11 umjesto perisica. Orsic ga moze eventualno zamijeniti kasnije.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1702 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 27/06/2021 : 16:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Dobar je Rebić, al vi korisnijeg igrača od Perišića nemate. Ne računam Luku (i Rakitića i Mandžukića).

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3861 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 27/06/2021 : 16:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Dobar je Rebić, al vi korisnijeg igrača od Perišića nemate. Ne računam Luku (i Rakitića i Mandžukića).

Slažem se. Tim je više šteta kaj se dečko nije cijepil....ne bi sad ostavil repku na cjedilu, jer njega će se teško zamijeniti.

Doduše nikad se ne zna kaj bu Gospa rekla, možda ispadne dobro za nas. Veli Dalić da je Bog uz njega kad mu je najteže, sad se samo postavlja pitanje je li Daliću najteže ili nije

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 27/06/2021 16:27:09
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/06/2021 : 16:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by KuntaKinte

Slažem se. Tim je više šteta kaj se dečko nije cijepil....ne bi sad ostavil repku na cjedilu, jer njega će se teško zamijeniti.

Doduše nikad se ne zna kaj bu Gospa rekla, možda ispadne dobro za nas. Veli Dalić da je Bog uz njega kad mu je najteže, sad se samo postavlja pitanje je li Daliću najteže ili nije

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3861 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 28/06/2021 : 10:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Za Okija lokija!
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/reprezentacija/otac-ivana-perisica-za-jutarnji-otkriva-moj-sin-se-nije-cijepio-ma-dao-bog-da-udemo-u-finale-15083989

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27100 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/06/2021 : 10:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Koga boli kuki oće li se neko cijepit ili neće?
Igramo utakmicu a ne vodimo rat.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3861 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 28/06/2021 : 11:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Koga boli kuki oće li se neko cijepit ili neće?
Igramo utakmicu a ne vodimo rat.

Tako je. Igramo utakmicu, ali bez nezamjenjivog Perisica zar ne

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 28/06/2021 : 11:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
Možda će zvučati glupo, ali ja samo osobno zadovoljan što smo izvukli Španjolsku. Nekako me nisu uopće dojmili kao što me od početka nisu niti Nizozemci, što se pokazalo točnim jučer. Daleko je to od one Španjolske sa Xavijem, Iniestom, Ramosom, Puyolom, Torresom….. Nekako imam dojam da prolazimo jer smo jednostavno kvalitetniji. Prije nekog vremena iza Engleske sam napisao da nisam zadovoljan igrom i da ćemo samo zahvaljujući kvaliteti proći Češku i Škotsku i to se pokazalo točnim. Sad mi nekako drugo poluvrijeme protiv Škotske ulijeva povjerenje i nadam se da će tako i nastaviti i neka se pojavi neki novi junak umjesto Perišića..... a onda na Francuze

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."

Edited by - nenno on 28/06/2021 11:44:00
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.95 seconds. Snitz Forums 2000