Author |
Topic  |
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 17/12/2022 : 19:04:58
|
NEKA PATI KOGA SMETA
HRVATSKA JE PO SVEMU PRVAK SVIJETA !!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO DEČKI TO JE BORBA DO ZADNJE KAPI ZNOJA |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/12/2022 : 19:14:47
|
nadam se da ovo nije lukina zadnja utakmica u kockastom dresu ako ne više od toga, barem da dovrši ligu nacija |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14545 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 17/12/2022 : 19:15:48
|
quote: Originally posted by ken2
nadam se da ovo nije lukina zadnja utakmica u kockastom dresu ako ne više od toga, barem da dovrši ligu nacija
Najavio je maločas da će igrati Ligu nacija, za dalje će vidit. |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Posted - 17/12/2022 : 19:18:26
|
Malo komentara iz novina
Skidam kapu Hrvatskoj Nakon Brazila vladala je euforija, nakon Argentine cijela je Hrvatska bila tužna, a danas se ekipa morala vratiti i odigrati jednu jako teško utakmicu. Momčad je pokazala mentalnu snagu, karakter, stav i odlučnost. Ma, ljudi moji, pa skidam kapu Hrvatskoj. |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/12/2022 : 19:24:48
|
nadam se da ovo nije lukina zadnja utakmica u kockastom dresu ako ne više od toga, barem da dovrši ligu nacija
Šteta za onu crnu epizodu na sudu. Modrić je meni primjer sportaša i kapetana kakvoga oću u svojoj ekipi. Nogometni Toni Kukoč. Radi sve na terenu i svih oko sebe čini boljima. Vođa koji vodi primjeron a ne vikon.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Posted - 17/12/2022 : 19:29:03
|
U zemlji glamura i Fifinih 'mućki' mala Hrvatska ima medalju |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Posted - 17/12/2022 : 19:31:07
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Šteta za onu crnu epizodu na sudu. Modrić je meni primjer sportaša i kapetana kakvoga oću u svojoj ekipi. Nogometni Toni Kukoč. Radi sve na terenu i svih oko sebe čini boljima. Vođa koji vodi primjeron a ne vikon.
ja mu to ne zamjeram mafija je to i bio je ucijenjen i lagao je da zaštiti obitelj ostalo potpis najbolji naš igrač ikada |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14545 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 17/12/2022 : 19:35:22
|
ja mu to ne zamjeram mafija je to i bio je ucijenjen i lagao je da zaštiti obitelj ostalo potpis najbolji naš igrač ikada
Zar je moguće da bi neki pribjegli takvom načinu... |
 |
|
Edi B
Average Member

.jpg)
Croatia
816 Posts
Member since 21/05/2020 |
Posted - 17/12/2022 : 19:42:14
|
quote: Originally posted by logo111
Kakva borba, kava bitka... protiv protivnika i nepravde za svoj dres, grb, domovinu....Bravo !
I opet su nam davali male šanse, i opet nisu vjerovali....ali nešto se pitalo naše dečke i našeg maga Zlatka Dalića koji je opet našao način i put do novog grandioznog uspjeha.
Hrvatska je dokazala da je vrh nogometnog svijeta...opet medalja na koju su ovi naši dečki već naučili.
Nogomet je najbolji izvozni proizvod, svi ljudi koji rade u hrvatskom nogometu rade fantastičan posao. Hvala im svima za ovu radost i veselje, ma ponos....
Iako smo i ovdje vidjeli neke pokušaje pljuvanja opskurnim upisima raznih marginalnih likova ovi dečki su opet sve razuvjerili novim fantastičnim rezultatom.
Dečki volim Vas....samo ponos. Hrvatska iznad svih !
Iznenađuješ me zadnjih dana, ali ugodno. Pljuvatore nema smisla komentirat, frustracija i nezadovoljstvo samima sobom je zajebana stvar, ali ipak, to nije razlog da se sere po Gospodinu Daliću i ovim momcima koju su btw, jedna od rijetkih svijetlih i pozitivnih stvari ove surove današnjice.
|
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 17/12/2022 : 19:48:29
|
Edi B
Ma to što se oko nečeg nismo složili ne znači da u 100 drugih stvari nedijelimo slična razmišljanja. A i ono sam zaboravio.
Tko zna možda nekad bude prilika uz neku pivu da prijateljski i pročaskamo. Živio ti meni i uživaj u ovom uspjehu naših |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 17/12/2022 : 19:50:58
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Šteta za onu crnu epizodu na sudu.
U stvari on je dio novaca predao mamićima a manji dio ostavio sebi. To je prvotno izjavio u istrazi a onda naglo sve zaboravija na sudu. Tu je tužiteljstvo odigralo igru za mamiće jer mu nisu ponudili imunitet za tu stvar(pod uvjetom da vrati lovu i svjedočenje protiv mamića). Pa čak ga i ne krivim toliko jer bi tako optužija i sebe(pa ko bi to napravija?).Više se ljutim na pravosuđe što su odlučili zaboravit na tu njegovu ulogu a mamića su teretili istim.Tako su u biti dodatno dodali težinu na mamićeve tvrdnje da ako je on kriv da je kriv i Modrić i Lovren ili niko nije kriv. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Edi B
Average Member

.jpg)
Croatia
816 Posts
Member since 21/05/2020 |
Posted - 17/12/2022 : 19:54:25
|
quote: Originally posted by logo111
Edi B
Ma to što se oko nečeg nismo složili ne znači da u 100 drugih stvari nedijelimo slična razmišljanja. A i ono sam zaboravio.
Tko zna možda nekad bude prilika uz neku pivu da prijateljski i pročaskamo. Živio ti meni i uživaj u ovom uspjehu naših
Potpisujem. Uživaj kockasti brate |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Posted - 17/12/2022 : 20:02:25
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
ja mu to ne zamjeram mafija je to i bio je ucijenjen i lagao je da zaštiti obitelj ostalo potpis najbolji naš igrač ikada
Zar je moguće da bi neki pribjegli takvom načinu...
odgovaram za slučaj da nisi sarkastičan 
ne mislim da mu je mamić baš prijetio preko obitelji, ali luka je obiteljski čovjek i braneći sebe, brani i obitelj a mamić i njegovi ljudi su ga sigurno ucjenjivali i prijetili na razne načine, a moguće i vršili pritisak na suprugu koja je davno radila u mamićevoj agenciji i ponavljam, nije se s takvim ljudima zezati i ja mu ništa ne zamjeram, iako sam bio razočaran promjenom iskaza na sudu |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Posted - 17/12/2022 : 20:11:42
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Zar je moguće da bi neki pribjegli takvom načinu...
odgovaram za slučaj da nisi sarkastičan 
ne mislim da mu je mamić baš prijetio preko obitelji, ali luka je obiteljski čovjek i braneći sebe, brani i obitelj a mamić i njegovi ljudi su ga sigurno ucjenjivali i prijetili na razne načine, a moguće i vršili pritisak na suprugu koja je davno radila u mamićevoj agenciji i ponavljam, nije se s takvim ljudima zezati i ja mu ništa ne zamjeram, iako sam bio razočaran promjenom iskaza na sudu
zbilja je odvratno od vas da u ovakvom momentu trolate topic i zagađujete sve gdje možete..odvratno
Hrvatska je pokazala da je svjetska supersila kojoj se divi cijeli svijet, a protiv Maroka su konačno vidjeli i koliko ofenzivnog talenta ima. Jedna generacije je u zadnjem stadiju zalaska, ali nove snage su na ovom turniru pokazale da nema straha za budućnost.
|
Edited by - risbozg on 17/12/2022 20:13:52 |
 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8171 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 17/12/2022 : 20:15:02
|
quote: Originally posted by logo111 Hrvatska je dokazala da je vrh nogometnog svijeta...opet medalja na koju su ovi naši dečki već naučili.
Nogomet je najbolji izvozni proizvod, svi ljudi koji rade u hrvatskom nogometu rade fantastičan posao. Hvala im svima za ovu radost i veselje, ma ponos....
Iako smo i ovdje vidjeli neke pokušaje pljuvanja opskurnim upisima raznih marginalnih likova ovi dečki su opet sve razuvjerili novim fantastičnim rezultatom.
Dečki volim Vas....samo ponos. Hrvatska iznad svih !

Bravo naši! Naklon do poda!
    |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
Edited by - Spock on 17/12/2022 20:15:40 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 17/12/2022 : 20:17:21
|
Čestithe našoj reprezentaciji, Hrvatska je u 4 godine druga i treća na svijetu, hvala im što su mnoge od nas razveselii u ova vremena! Sretno ubuduće! |
Till I Collapse |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 17/12/2022 : 20:46:30
|
Što još reći, srce ko kuća. Još jedan nevjerojatan uspjeh naših. Čudo neviđeno.
Na početku prvenstva sam kritizirao Dalića, ali sad sve povlačim. Vrhunski je vodio ekipu od početka do kraja, i danas je svojim potezima ugodno iznenadio. Ekipa je opet fantastično reagirala i rezultat je mogao biti puno veći. Kapa do poda! |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13074 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Posted - 17/12/2022 : 21:29:53
|
quote: Originally posted by ken2 zamjeram, iako sam bio razočaran promjenom iskaza na sudu
pa s takvim iskazom na sudu tereti i sam sebe. zašto mu tužiteljstvo nije dalo imunitet za tu stvar?
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/12/2022 : 21:34:41
|
Čekaj, jel' ti stvarno činjenje jednog kaznenog djela opravdavaš time što je ta osoba prethodno počinila drugo kazneno djelo koje bi došlo na vidjelo ukoliko se novo kazneno djelo ne bi počinilo? I onda sam ja prolupa? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/12/2022 : 21:40:00
|
quote: Originally posted by tinton
Čekaj, jel' ti stvarno činjenje jednog kaznenog djela opravdavaš time što je ta osoba prethodno počinila drugo kazneno djelo koje bi došlo na vidjelo ukoliko se novo kazneno djelo ne bi počinilo? I onda sam ja prolupa?
Ako nisi zna to se redovno događa na suđenju mafijašima u USA. Svjedok pokajnik dobije potpuni imunitet ,novi identitet ,čak i misečnu pomoć od države. Čudno da to ne znaš a opsjednut si s USA. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/12/2022 : 21:43:28
|
Čudno da ti ne znaš čitati, a na forumu si skoro dvadeset godina. Nije pitanje jel' Modriću trebalo dati imunitet nego jel' to što ga nije imao može opravdati njegove postupke. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Posted - 17/12/2022 : 21:49:00
|
Pa da.To je normalno ponašanje kad si već prekršija zakon.Nećeš sam protiv sebe nepotrebno svjedočit. Ne očekujem to od nikog jer ni ja ne bi to napravija. Ja nisam razočaran nesvjedočenjem istine na sudu od Modrića nego sam razočaran tužiteljstvom dva puta.Prvo zašto mu nisu dali imunitet a kad mu već nisu dali imunitet onda je i njega trebalo optužit i to za dvije stvari:za lažno svjedočenje i za krađu novca(kojeg nije još vratio?). |
 |
|
Topic  |
|