forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIBLIOTEKA ZAGOR - Knjige 13-16 uskoro!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 10/07/2011 : 22:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Kada se sve sabere od Kena Parkera ne postoji bolje HC izdanje,jednostavno uradjeno je bezprekorno i ima sve sto se od jednog strip izdavaca moze dobiti za date pare.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 10/07/2011 : 23:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

ne smeta meni sto je zagor ili bilo koji drugi junak u hc izdanju.
smeta mi to,sto takvi serijali imaju na tone zlj crtaca i losih prica,a sve to strpati u debele knjige,ruzno je i nije vredno za takvu opciju.
kad pogledam samo m.m koje je izdavao strip agent,odma mi se bljuje da se takvo nesto spakuje u hc!

Ne moze tacnije od ovoga.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/07/2011 : 20:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

ne smeta meni sto je zagor ili bilo koji drugi junak u hc izdanju.
smeta mi to,sto takvi serijali imaju na tone zlj crtaca i losih prica,a sve to strpati u debele knjige,ruzno je i nije vredno za takvu opciju.
kad pogledam samo m.m koje je izdavao strip agent,odma mi se bljuje da se takvo nesto spakuje u hc!
da je zagora crtao samo ferri"mozda"bi hc bila prava opcija,ovako fala,dosta je bilo bacanja para za hiljaditi reprint!kakvo da je takvo zagor extra je najlepse odradjeno"zagor"izdanje!
ken parker od fibre je jedini koji je zasluzno dobio hc varijantu,mada i tu ima nekoliko mlitavih epizoda,al ih bar nema na stotine jer je berardi udario tacku na vreme!

Ovdje ti je svaka rijec zlatna! KP je jedini Bonelli koji po prosjeku kvaliteta prica zasluzuje HC luksuzno izdanje. Ostali zasluzuju poneku pricu u HC luksuznom izdanju, ali svaku... nema sanse.

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1869 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 12/07/2011 : 00:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
možda je mali offtopic, ali ima donekle veze sa temom tak da...

Može li možda netko napisati koliko u Darkwoodu košta ZKIVČ bez popusta preračunato u kunama? I isto tako koliko ovo Ludensovo izdanje košta u Darkwoodu preračunato u kunama.

Čisto me zanima jer sam nekidan gledao na stranici od Sn2 to KI od veselog četvrta i vidim cijenu 180 kn, a u libellusu je 150kn. Znam da je zbog uvoza vjerojatno malo skuplje, no zanima me koliko točno. Vjerojatno je cijena slična ovoj po kojoj se prodaje u Libellusu, no rekoh da je bolje možda ovdje pitati.

A čak i da kupujem u Libellusu, meni je nekak isplativije kupiti ovo ludensovo izdanje jer za istu cijenu kod Ludensa dobijem 500-ak stranica stripa dok kod veselog oko 300-400 stranica ( vidjeh na stranici sn2 da broj stranica također varira). Mada, to je samo moje mišljenje i s obzirom kakve su cijene tu u Hrvatskoj.
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 12/07/2011 : 10:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Ako me ne lažu konvertori valuta, ovo su cene u kunama u Darkvudu:

Ludens - 157 kuna
VČ - 134 kuna
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 12/07/2011 : 13:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
a sa max.popustom VC-87 kn
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/07/2011 : 14:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Ovdje ti je svaka rijec zlatna! KP je jedini Bonelli koji po prosjeku kvaliteta prica zasluzuje HC luksuzno izdanje. Ostali zasluzuju poneku pricu u HC luksuznom izdanju, ali svaku... nema sanse.

Po meni Kenove epizode koje po kvaliteti zasluzuju HC izdanje mogu se prebrojati na prstima jedne ruke. Valjda je sve stvar ukusa.
Meni su jedino Zagor i Dylan vrijedni HC izdanja, sve ostalo samo u SC.
Mr.Noa VCKI uzimam samo jer je u ovoj opremi. Da je HC, sigurno bih preskocio, zbog cijene. Jedino od MM imam ponesto HC LL izdanja, prvenstveno one prve epizode. Jos se uvijek nadam da cemo jednog dana dobiti Kena, Magicnog i Nathana u SC, npr. od Darkwooda.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/07/2011 : 14:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja bi strašno volija da MM krene isto ko Tex i Mister No od VČ, bilo bi mi izdanje godine. Triba ih pritisnit da krenu sa time, jel zna iko vodstvo VČ-a?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/07/2011 : 14:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Bas su prije nekoliko mjeseci rekli da ne planiraju MM u toj opremi.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/07/2011 : 14:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Bas su prije nekoliko mjeseci rekli da ne planiraju MM u toj opremi.

A jebemu
Pretpostavljan da su opet neki problemi u pitanju, možda isti zbog kojih i redovna MM serija ne izlazi? To bi meni bilo izdanje godine, MM od prvoga broja mekih korica...

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/07/2011 : 14:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
pa, vjerovatno se radi o istom problemu, tj. losa prodaja.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/07/2011 : 14:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Da, vjerojatno... Iako bi se prve epizode po mome mišljenju dosta bolje prodavale, ako ništa onda iz razloga zato šta ih je vrlo teško dobit u Libellusovome izdanju koje je rasprodano. Osim toga, nisu ni toliko naivne ko šta su prve epizode Texa ili Zagora.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/07/2011 : 15:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Kod LL MM odlicno ide. Ima najvise rasprodanih izdanja od svih junaka.
Da, prve epizode su klasika. Mislim da bi vrijedilo pokusati.

Edited by - King Warrior on 12/07/2011 15:01:45
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/07/2011 : 15:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote][i]
Po meni Kenove epizode koje po kvaliteti zasluzuju HC izdanje mogu se prebrojati na prstima jedne ruke. .

Ako ta ruka ima 30-40 prstiju, slažem se.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 12/07/2011 : 15:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

[quote][i]
Po meni Kenove epizode koje po kvaliteti zasluzuju HC izdanje mogu se prebrojati na prstima jedne ruke. .

Mozda King i jest malo pretjerao

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/07/2011 : 15:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nisam
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/07/2011 : 15:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam

Jesi

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/07/2011 : 15:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

[quote][i]

to su oni černobilski crnohumorni

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/07/2011 : 16:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam

od prvih 59 kenova rijetko koji ne zaslužuje i bolje izdanje od sadašnjeg hc-a

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/07/2011 : 08:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Sto se mene tice cjeli KP vrijedi stojiti u HC. Zapravo jedini serijal koji zaista zasluzuje neko posebno (luksuzno) izdanje.
Sve ostalo... moze ali nije potrebno.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17120 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/07/2011 : 08:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ken Parker... Svaka epizoda je "luksuzna" u kojoj god opremi bila izdana...
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 15/07/2011 : 00:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Kada se sve sabere od Kena Parkera ne postoji bolje HC izdanje,jednostavno uradjeno je bezprekorno i ima sve sto se od jednog strip izdavaca moze dobiti za date pare.

možda Alan Ford HC Klasik?

Meni je to broj 1!

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 15/07/2011 : 20:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Pa zar Alan Ford vec nema svoje HC izdanje?

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Ciko Strašni
New Member

Argentina
144 Posts

Member since 01/05/2011

Posted - 15/07/2011 : 21:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Ciko Strašni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by D.J.

Po meni Kenove epizode koje po kvaliteti zasluzuju HC izdanje mogu se prebrojati na prstima jedne ruke. Valjda je sve stvar ukusa.
Meni su jedino Zagor i Dylan vrijedni HC izdanja, sve ostalo samo u SC.
Mr.Noa VCKI uzimam samo jer je u ovoj opremi. Da je HC, sigurno bih preskocio, zbog cijene. Jedino od MM imam ponesto HC LL izdanja, prvenstveno one prve epizode. Jos se uvijek nadam da cemo jednog dana dobiti Kena, Magicnog i Nathana u SC, npr. od Darkwooda.

Po mom mišljenju,i "Priče sa Divljeg Zapada" zaslužuju HC izdanje!

Najkracim putem do pobede po svaku cenu!
Go to Top of Page

oakpeha
Starting Member

92 Posts

Member since 02/01/2011

Posted - 15/07/2011 : 22:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send oakpeha a Private Message  Reply with Quote
Slažem se. Samo Ken i PSDZ zaslužuju HC izdanje. Ajde može i Tex.
Dylan? Za njega je dobar šmirgl papir.
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000