Author |
Topic  |
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/11/2011 : 17:37:57
|
Hm kako bi dosao do prava taj neko, buduci da LU vec ima prava i na staro i na novo ? Iz ovog razloga sam ignorisao ovu pretpostavku. Neka se javi neko upuceniji. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 05/11/2011 : 17:44:21
|
krs izdanje,kao i v.c. zagor se prodaje i prodavace se godinama ali nikako da ga neko izda u sc izdanju komad po komad po 24-36 broja godisnje! ajde da vidim ko se ne bi zaleteo takvom ritmu sa orginalnim naslovnicama na kurtonu,numeracijom i pristupacnom cenom. svi grabe da zarade,ali nije u tome poenta! eh darkwoode de si bio pre desetak godina! |
Juznjak! Tex Willer.
|
Edited by - cronos six on 05/11/2011 17:50:56 |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/11/2011 : 18:08:57
|
quote: Originally posted by cronos six
zagor se prodaje i prodavace se godinama ali nikako da ga neko izda u sc izdanju komad po komad po 24-36 broja godisnje!
Ma, 48. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Posted - 05/11/2011 : 18:11:39
|
quote: Originally posted by Mairosu
zagor se prodaje i prodavace se godinama ali nikako da ga neko izda u sc izdanju komad po komad po 24-36 broja godisnje!
Ma, 48.
moze. |
Juznjak! Tex Willer.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/11/2011 : 18:17:55
|
krs izdanje,kao i v.c. zagor se prodaje i prodavace se godinama ali nikako da ga neko izda u sc izdanju komad po komad po 24-36 broja godisnje! ajde da vidim ko se ne bi zaleteo takvom ritmu sa orginalnim naslovnicama na kurtonu,numeracijom i pristupacnom cenom. svi grabe da zarade,ali nije u tome poenta! eh darkwoode de si bio pre desetak godina!
   |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Posted - 05/11/2011 : 18:18:54
|
quote: Originally posted by sawitch
krs izdanje,kao i v.c. zagor se prodaje i prodavace se godinama ali nikako da ga neko izda u sc izdanju komad po komad po 24-36 broja godisnje! ajde da vidim ko se ne bi zaleteo takvom ritmu sa orginalnim naslovnicama na kurtonu,numeracijom i pristupacnom cenom. svi grabe da zarade,ali nije u tome poenta! eh darkwoode de si bio pre desetak godina!

ziveo sex. |
Juznjak! Tex Willer.
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 05/11/2011 : 21:19:34
|
ovo "morao" ja vise razumem kao "ma prodavale bi se i pelene za inkontinenciju da imaju gore napis Zagor" a kako drugo osim Zagora i DD nekako Ludensu bas i ne ide... ponovno Zagor |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 08/11/2011 : 14:49:35
|
quote: Originally posted by acestroke
momci iz Ludensa: Necu da zvucim kao neki supak, ali nisam mogao odolit. Vasa prva knjiga Zagora biblioteke je izasla u Junu, a trenutno je Novembar, pa gdje onda je druga? Mislim, ionako nemate previse fanova zbog loseg kvaliteta izdanja, a da stvari budu gore, ne mozete se drzat ni 3 knjige godisnje/svaka 4 mjeseca ritma (sto je ionako premalo)? Pa majko mila, vidim da vam je cilj da udaljite fanove, a ne da im ugodite. Vi mora da ste prva vrsta 'kontra-izdavaca' u istoriji covjecanstva.
s postovanjem, Ace
a zašto ti razbijaš glavu oko ovog izdanja,ionako ga stalno gadiš...lipo se uhvati zagora pa ga ti izbacuj svako 3 mjeseca...najlakše je sa strane filozofirat...pa ajde,uhvati se pa počni izdavat stripove... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2876 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 08/11/2011 : 15:19:59
|
quote: Originally posted by globinjo
knjiga broj 2. izlazi u petak...
Globinjo,
kad te vec na onom topicu o Interliberu nema, eto pitam ovdje .. Izlaze Plave Bluze i Bruno 2? Mozda jos nesto? |
Taylor. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 08/11/2011 : 18:24:17
|
momci iz Ludensa: Necu da zvucim kao neki supak, ali nisam mogao odolit. Vasa prva knjiga Zagora biblioteke je izasla u Junu, a trenutno je Novembar, pa gdje onda je druga? Mislim, ionako nemate previse fanova zbog loseg kvaliteta izdanja, a da stvari budu gore, ne mozete se drzat ni 3 knjige godisnje/svaka 4 mjeseca ritma (sto je ionako premalo)? Pa majko mila, vidim da vam je cilj da udaljite fanove, a ne da im ugodite. Vi mora da ste prva vrsta 'kontra-izdavaca' u istoriji covjecanstva.
s postovanjem, Ace
a zašto ti razbijaš glavu oko ovog izdanja,ionako ga stalno gadiš...lipo se uhvati zagora pa ga ti izbacuj svako 3 mjeseca...najlakše je sa strane filozofirat...pa ajde,uhvati se pa počni izdavat stripove...
Jednostavno sam pitao zasto su toliko spori, a da ne i spominjemo ostale slabosti ovog izdanja... ok, sto se tice mog interesa u ovo izdanje, tu imas pravo, interes mi polako pada dole na nulu, ali ne brini, uopste ne razbijam glavu brinuci se za ovo: jednostavno pitam ono sto i vecina nas ovdje hoce da zna. Stavise, ne vjerujem da je ono sto sam rekao ikakvo 'filozofiranje', nego realna obzervacija. Ne slazem se s nekim izjavama ovdje, da bi ovo trebalo izlaziti 6 puta godisnje, to u stvari nije nikako realno, ali ako ne mogu da izdaju 3 knjige godisnje (sto znaci svaka 4 mjeseca), onda se stvarno ne trude previse. Pet mjeseci izmedju izlaska prve dvije knjige... hmm... to znaci da ce ovo izdanje da stigne danasnje redovne brojeve kad nasa unucad budu djedovi...? zanimljivo. Nigdje ne tvrdim da je izdavanje bilo kojeg stripa, pa kamoli i Zagora, lagana stvar za izdavace, i zato ne uzimam to odgovornost na sebe. Ali cinjenica je ko god uzme tu obavezu na sebe, ipak ima neku duznost prema citaocima i ljudima koji kupuju njihova izdanja. Ovo uopste ne vidim s Ludensove strane, makar ne u poslednju godinu dana.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 09/11/2011 : 00:52:44
|
momci iz Ludensa: Necu da zvucim kao neki supak, ali nisam mogao odolit. Vasa prva knjiga Zagora biblioteke je izasla u Junu, a trenutno je Novembar, pa gdje onda je druga? Mislim, ionako nemate previse fanova zbog loseg kvaliteta izdanja, a da stvari budu gore, ne mozete se drzat ni 3 knjige godisnje/svaka 4 mjeseca ritma (sto je ionako premalo)? Pa majko mila, vidim da vam je cilj da udaljite fanove, a ne da im ugodite. Vi mora da ste prva vrsta 'kontra-izdavaca' u istoriji covjeca
s postovanjem, Ace
a zašto ti razbijaš glavu oko ovog izdanja,ionako ga stalno gadiš...lipo se uhvati zagora pa ga ti izbacuj svako 3 mjeseca...najlakše je sa strane filozofirat...pa ajde,uhvati se pa počni izdavat stripove...
Jednostavno sam pitao zasto su toliko spori, a da ne i spominjemo ostale slabosti ovog izdanja... ok, sto se tice mog interesa u ovo izdanje, tu imas pravo, interes mi polako pada dole na nulu, ali ne brini, uopste ne razbijam glavu brinuci se za ovo: jednostavno pitam ono sto i vecina nas ovdje hoce da zna. Stavise, ne vjerujem da je ono sto sam rekao ikakvo 'filozofiranje', nego realna obzervacija. Ne slazem se s nekim izjavama ovdje, da bi ovo trebalo izlaziti 6 puta godisnje, to u stvari nije nikako realno, ali ako ne mogu da izdaju 3 knjige godisnje (sto znaci svaka 4 mjeseca), onda se stvarno ne trude previse. Pet mjeseci izmedju izlaska prve dvije knjige... hmm... to znaci da ce ovo izdanje da stigne danasnje redovne brojeve kad nasa unucad budu djedovi...? zanimljivo. Nigdje ne tvrdim da je izdavanje bilo kojeg stripa, pa kamoli i Zagora, lagana stvar za izdavace, i zato ne uzimam to odgovornost na sebe. Ali cinjenica je ko god uzme tu obavezu na sebe, ipak ima neku duznost prema citaocima i ljudima koji kupuju njihova izdanja. Ovo uopste ne vidim s Ludensove strane, makar ne u poslednju godinu dana.
Za zadnje tri rečenice se slažem u potpunosti. |
 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1942 Posts
Member since 20/09/2010 |
|
gjuro76
New Member

Croatia
135 Posts
Member since 14/09/2011 |
Posted - 09/11/2011 : 12:59:07
|
knjiga broj 2. izlazi u petak...
Jedva cekam da izadje.
Inace, u ovoj nasoj jadnoj drzavi tesko se je baviti bilo cime, a kamoli jednom tako marginalnom djelatnoscu, kao sto je izdavanje stripova. Neka bilo tko pokusa svoje novce investirati u takvu jednu radnju, brzo ce shvatiti kako je lako propasti. Ljudi, ne budimo nestrpljivi, nije da Ludens ne zeli izdavati knjige o Zagoru (ili bilo kome), ali situacija nije lagana, kako njima, tako i nama, obzirom da nije vise ni ona "...jedva cekam 1. u mjesecu da dobijem placu..." vec je vise ona "...ako uopce dobijem placu...".
Budimo zato realni s vremenom u kojem zivimo...
A Zagor, neka izlazi polaksim tempom ako treba, samo da se skroz ne ugasi...
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 09/11/2011 : 15:20:54
|
Živimo u usranim vremenima ali i dalje smo kao razmažena djeca... Meni osobno je ok, ako ove godine izađu 2 knjige, a recimo naredne 5... Kroz nekoliko godina bi stigle taj zaostatak... Možda se i situacija nešto popravi ili još uvijek nismo dotakli dno, tko zna... Svakako ću podržati ovo izdanje, jer Zagor je za mene više od stripa, a onaj tko ga izdaje moj "prijatelj", zato živjeli 100 godina Ludens i Veseli četvrtak... |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
pwild
New Member

120 Posts
Member since 11/09/2011 |
Posted - 09/11/2011 : 17:12:27
|
mogli su staviti dvojnike na naslovnicu
btw, postoje li i za ovu knjigu mat i glat naslovnice? |
Edited by - pwild on 09/11/2011 17:13:35 |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17687 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19603 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 09/11/2011 : 18:51:58
|
ih, poješču jezik dug jednog dana....nisam siguran da neću kupit i dvojku iako sam par postova nazad odlučio reći dosta.... Zagor je to, to je jaće od mene...,Slomljeno koplje je odlična naslovnica...k vragu kupujem,... ali sledeće godine bar u to vrijeme ima da izdaju bar 6-ticu. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Topic  |
|