forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 591

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/08/2013 : 20:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Mislim da poslje Mamica mogu samo gora vremena doc...

ovisi o lovi, ne o mamicu, kad ne bude para mamic ce se povuci
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/08/2013 : 21:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde sto Mamic radi na stetu Dinama? Ok Mamic nije ulozio vlastiti novac ali je taj novac on zaradio za Dinamo (ok i dio za sebe)dobrim menadjerstvom i prodajom igraca...

Što radi Mamić na štetu Dinama?
Prije svega, ono što nisi spomenuo, a to je da on sportsku ambiciju koja bi trebala bit osnovna nema.
Da ima sportke ambicije ne bi dovodio beskičmenjake na klupu nego bi sa novcem koji ima platio kvalitetnog trenera(Vaha recimo) i pustio da radi svoj posao.
Ne bi se miješao u odabir igrača i taktike, ne bi u poluvremenima radio cirkus u svlačionici.
Ovako već godinama imate skup vrlodobrih igrača koji se u LP sramote kao malo koja ekipa koja je ikad tu LP igrala.

Mamić na štetu Dinama plaća astronomske plaće igračima koji ne zaslužuju ni približne iznose, i to ne zato što je blesav nego zato što dobar dio te love završi u njegovom džepu.
Na primjer, on ima dil sa igračem da je njegovih 30-40% od plaće.
Što je za Dinamo bolje?
Da Rukavina ima plaću 500000 eura ili 250000 eura?
A šta je za Mamića bolje?

Mamić na štetu Dinama "obnavlja stadion" za 30M Kuna, a izvođač radova sjedi u u onom nekakvom izvršnom odboru GNK.
Onda udre malo jače nevrijeme, pa razgoliti to uređenje od 30M kuna koje se svelo na skele pokrivene plavim plahtama, i tepison kojim je pokriven tartan.
Mamić je na štetu Dinama, osin navijača udaljija obične ljude od Dinama, pa za pun stadion mora stavit cijenu karte koja vrijedi ko vrećica PET ambalaže
.
Ima toga koliko hoćeš, pa ti vidi koliko love je "iscurilo"

Sa budžetom kojim Dinamo raspolaže(30-40M eura) je sramotno imat ovakve rezultate kakve vi imate. A to van nije kriva ni loša sreća, ni suci, ni loši igrači, ni svemirska nepravda, nego loše vodstvo.

Pazi apsurda, Dinamovi navijači su počeli više pričat o tome za koliko se ko prodao nego o dobrim i velikim utakmicama.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/08/2013 : 21:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

otom potom jel jesam ali znam na koji nacin se lova ubacival u hajduk s obzirom da mi je spomenuto zemljišta par km od kuće, a akteri afere dobro poznati...a ovo je samo jedan primjer (:
A sad ti možeš do mile volje vjerovati da to nije tak nitko te ne sprecava!

Ti stvarno ništa ne razumiš.
Moje pitanje "jesi blesav?" ti nije upućeno zbog toga šta mislin da ovo nije istina. Ja virujen da je.
Moje pitanje ti je upućeno jer ne mogu virovat da misliš da tako nešto opravdavan.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/08/2013 : 21:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

bilo bi logicno da cijela dalmacija navija za zadar...

Pa i navijamo. Pogotovo protiv Cibone

Trljam ruke.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/08/2013 : 22:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

otom potom jel jesam ali znam na koji nacin se lova ubacival u hajduk s obzirom da mi je spomenuto zemljišta par km od kuće, a akteri afere dobro poznati...a ovo je samo jedan primjer (:
A sad ti možeš do mile volje vjerovati da to nije tak nitko te ne sprecava!

Ti stvarno ništa ne razumiš.
Moje pitanje "jesi blesav?" ti nije upućeno zbog toga šta mislin da ovo nije istina. Ja virujen da je.
Moje pitanje ti je upućeno jer ne mogu virovat da misliš da tako nešto opravdavan.

ovaj put se moram složiti s tobom

mislil sam da ne vjeruješ u priču

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/08/2013 : 22:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
ili su se brisali komentari ili Kruger priča sam sa sobom:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 22/08/2013 : 22:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by roby05

Pozdrav ekipa...Ima i lipih stvari danas,da ne kvotam svakoga i ne ulazim u neke rasprave,samo kratko.Globalno,po meni je cinjenica da se Dinamo topi u moru vlastite bahatosti,tj.bahatosti brace Mamica.Mislim da nisam nista novo rekao,kao i da ne treba biti filozof za to konstatirat.Cinjenica je i to da,prakticki otkad su oni na vlasti tek rijetke legende kluba imaju uopce pristup tome klubu.Znam dosta navijaca vaseg kluba i zalosti me to da se puno tih ljudi prije klelo u Velez iz Mostara,neki cak i u Crvenu Zvezdu(apsolutno nemam nista protiv pravih navijaca tih klubova,cak stavise,neke i znam,oni vole svoj klub otkad znaju za sebe) ne bi zelio da je od vas netko takav,tzv.novokomponovani navijac.Nemam apsolutno nista protiv nikoga tko navija za taj klub,pogotovo od vas na forumu,ali jeste li se vi navijaci GNK ikad zapitali u stvarnom zivotu i ode na forumu,zasto navijaci drugih klubova navijaju protiv Dinama???Mislim da je dobar dio odgovora na to pitanje danas izneseno u prijasnjim postovima,kao i o braci Mamic.

Necu vise o stvarima van sporta, naravno ja navijam protiv svih u HNL-u al ne mogu razumjeti taj mentalni sklop da navijas protiv hrv. kluba a za neku Dilu Gori ili Austriju Bec isto tako kao sto ne razumijem mentalni sklop bombasa samoubojice...

nemoj se s tim zamarati to ti je latinski mentalitet, latini su mrzili slavenska plemena koja su opasala grad split, nametnuli su svoj los mentalitet s koljena na koljeno, pa tako i na veci dio dalmacije, na srecu sibencani se i dubrovcani s tim ne ravnaju

bilo bi logicno da cijela dalmacija navija za zadar kad dinamo igra protiv zadra, to je logicno, al kad dinamo igra protiv austrije i dio dalmacije navija za austriju to je taj latinski mentalititet i vrlo bolesna stvar

Ja sam u tekstu postavio jedno pitanje pa sam ocekivao mozda neki odgovor od nekoga.Nista ne zamjerm,ali ne treba mi poduka iz povijesti,dovoljno je znam,a niti neko neobavezno znanje.Ja savrseno znam sta valja,a sta nevalja u zivotu.Po tebi bi ja trebao navijati za Dinamo u Europi,a kad oni "slave" te kvazi naslove puna su im usta j....a Splita i Hajduka od strane igraca,sto nasa revna HTV uredno prenosi,znas li za to?.Kao fol na racun hrvatstva.Tko bi tu trebao bit lud?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 22/08/2013 : 22:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

ili su se brisali komentari ili Kruger priča sam sa sobom:))

To sam i ja pomislia..

EDIT: naravno da je ovo potonje..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 22/08/2013 23:00:09
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 22/08/2013 : 23:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Mozemo li se smijat ili....?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/08/2013 : 23:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
da stvarno gdje su nestale one lwoodove prijetnje?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/08/2013 : 23:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

da stvarno gdje su nestale one lwoodove prijetnje?

eto netko je ipak primjetio

sto da radim?

da brisemsvoje postove?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/08/2013 : 23:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ma kakvi, ne budi lwood!

uostalom ti nisi nikom pretil niti vređal....

Edited by - dosada on 22/08/2013 23:21:59
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/08/2013 : 23:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ipak nema veze, mi smo se obrazunali putem PM-a, pa bi bilo dobro da i vi ostaLi obrisete postove vezano uz nase postanje

ja sam ipak obrisaos voje, tako da nema tragova naseg konflikta
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/08/2013 : 23:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pozdrav ekipa...Ima i lipih stvari danas,da ne kvotam svakoga i ne ulazim u neke rasprave,samo kratko.Globalno,po meni je cinjenica da se Dinamo topi u moru vlastite bahatosti,tj.bahatosti brace Mamica.Mislim da nisam nista novo rekao,kao i da ne treba biti filozof za to konstatirat.Cinjenica je i to da,prakticki otkad su oni na vlasti tek rijetke legende kluba imaju uopce pristup tome klubu.Znam dosta navijaca vaseg kluba i zalosti me to da se puno tih ljudi prije klelo u Velez iz Mostara,neki cak i u Crvenu Zvezdu(apsolutno nemam nista protiv pravih navijaca tih klubova,cak stavise,neke i znam,oni vole svoj klub otkad znaju za sebe) ne bi zelio da je od vas netko takav,tzv.novokomponovani navijac.Nemam apsolutno nista protiv nikoga tko navija za taj klub,pogotovo od vas na forumu,ali jeste li se vi navijaci GNK ikad zapitali u stvarnom zivotu i ode na forumu,zasto navijaci drugih klubova navijaju protiv Dinama???Mislim da je dobar dio odgovora na to pitanje danas izneseno u prijasnjim postovima,kao i o braci Mamic.

Necu vise o stvarima van sporta, naravno ja navijam protiv svih u HNL-u al ne mogu razumjeti taj mentalni sklop da navijas protiv hrv. kluba a za neku Dilu Gori ili Austriju Bec isto tako kao sto ne razumijem mentalni sklop bombasa samoubojice...

nemoj se s tim zamarati to ti je latinski mentalitet, latini su mrzili slavenska plemena koja su opasala grad split, nametnuli su svoj los mentalitet s koljena na koljeno, pa tako i na veci dio dalmacije, na srecu sibencani se i dubrovcani s tim ne ravnaju

bilo bi logicno da cijela dalmacija navija za zadar kad dinamo igra protiv zadra, to je logicno, al kad dinamo igra protiv austrije i dio dalmacije navija za austriju to je taj latinski mentalititet i vrlo bolesna stvar

Ja sam u tekstu postavio jedno pitanje pa sam ocekivao mozda neki odgovor od nekoga.Nista ne zamjerm,ali ne treba mi poduka iz povijesti,dovoljno je znam,a niti neko neobavezno znanje.Ja savrseno znam sta valja,a sta nevalja u zivotu.Po tebi bi ja trebao navijati za Dinamo u Europi,a kad oni "slave" te kvazi naslove puna su im usta j....a Splita i Hajduka od strane igraca,sto nasa revna HTV uredno prenosi,znas li za to?.Kao fol na racun hrvatstva.Tko bi tu trebao bit lud?

roby, da li se ti zapitas zasto navijaci drugih klubova navijaju protiv hajduka?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/08/2013 : 23:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

ipak nema veze, mi smo se obrazunali putem PM-a, pa bi bilo dobro da i vi ostaLi obrisete postove vezano uz nase postanje

što je zeko reko, neporeko

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/08/2013 : 23:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

što je zeko reko, neporeko

nije to sad uopce bitno, preselilo se na Pm, pa ak cujete da su se dvojica zgubidana potukla na nekom strip dogadjanju znajte da smo to nas dvojica
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/08/2013 : 23:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
primitivci (:

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/08/2013 : 23:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
pa eto muski se ponekad potuku
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/08/2013 : 23:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
nema to veze s muškima ili ženskim, neke pojave nemaju spol...

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 22/08/2013 : 23:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Jasno je da svak voli svoj klub i navija za njega.Po pitanju navijaca sa GNK nesto nije u redu.Slazes se?GNK ima manjak navijaca i u HR ligi,a kamoli sire.Slazes se?Naravno da svak ima pravo bodriti i volit svoj klub.Puno vise ljudi navija protiv Dinama,nego protiv Hajduka.Slazes li se?

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/08/2013 : 23:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jasno je da svak voli svoj klub i navija za njega.Po pitanju navijaca sa GNK nesto nije u redu.Slazes se?GNK ima manjak navijaca i u HR ligi,a kamoli sire.Slazes se?Naravno da svak ima pravo bodriti i volit svoj klub.Puno vise ljudi navija protiv Dinama,nego protiv Hajduka.Slazes li se?

U RH ukupono sigurno više ljudi simpatizira Dinamo od Hajduka...druga su stvar odlasci na utakmice.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/08/2013 : 23:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa i ne, tesko je odgovorit na to pitanje, mi imamo problem da navijamo za HR klub
tko moze odrediti koliko navijaca drugih klubova navija protiv hajduka, a koliko protiv dinama?, dinamo ima dobar navijacki fond koji se upravo vraca na stadion, za tvoju informaciju i hajdukovi navijaci su bojkotirali poljud, ali krace od dinamovih
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/08/2013 : 23:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

zene se bas i ne tuku izmedj sebe

a mi muski kak kad, a laki smo na okidacu
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/08/2013 : 23:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

zene se bas i ne tuku izmedj sebe

a mi muski kak kad, a laki smo na okidacu

ti ovo ozbiljno
jao, jao, jao

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/08/2013 : 23:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
pa napisal sam bas i ne, dakle, izuzetci nisu pravilo
Go to Top of Page
Page: of 591 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.77 seconds. Snitz Forums 2000