Author |
Topic  |
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 23/08/2013 : 00:01:58
|
to je novije vrijeme, noviji klinci
ali koliko god ti ti pisao o tom necu se sloziti, jer ukaze mi se prilika naci se u nocnom zivotu i da tvoje tvrdnje ne drze vodu u nocnom zivotu se uglavnom obracunavaju muski zene se drzer podalje toga
mada sam jednom imao prilike gledati zensku makljazu, jos uvjek mislim da to nije precesta pojava |
Edited by - Kruger on 23/08/2013 00:03:06 |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 23/08/2013 : 00:09:10
|
Ocito je da u HR osim dvostrukih kriterija imamo i raznovrsna j....a u zdrav mozak.Nije problem tko je vise bojkotirao,problem je ima li tko bojkotirat!!!Nisi mi odgovorio na sva pitanja zmaju???Vidi,imam ja i negdje pametnije trosit vrijeme nego na ovom topicu...
|
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 23/08/2013 : 00:20:53
|
roby, pa drugi nickovi su ti odgovorili na neka pitanja, na sto da ti odgovorim kad postavljas opcenita povrsna pitanja?
postavi neko konkretnije pitanje, napr. jesu li hajdukovi igraca bolji od dinamovih iako imaju manje para, nego tko ima vise navijaca?
mada sam na neki nacin i na to odgovorio u svojem postanju, ali trebas postaviti pitanje tog tipa |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 23/08/2013 : 00:24:03
|
u HR ima dvostrukih kriterija, ali ne u nogometu, dobro u HR nogometu je mamic glavni ( u zadnjih par godina, prije nije bio, ali je i prije imao para kao i sad kad je glavni ) no i drugi se bore svojim spletkama |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 23/08/2013 : 20:10:01
|
quote: Originally posted by Dermentor
quote: Originally posted by roby05
Pozdrav ekipa...Ima i lipih stvari danas,da ne kvotam svakoga i ne ulazim u neke rasprave,samo kratko.Globalno,po meni je cinjenica da se Dinamo topi u moru vlastite bahatosti,tj.bahatosti brace Mamica.Mislim da nisam nista novo rekao,kao i da ne treba biti filozof za to konstatirat.Cinjenica je i to da,prakticki otkad su oni na vlasti tek rijetke legende kluba imaju uopce pristup tome klubu.Znam dosta navijaca vaseg kluba i zalosti me to da se puno tih ljudi prije klelo u Velez iz Mostara,neki cak i u Crvenu Zvezdu(apsolutno nemam nista protiv pravih navijaca tih klubova,cak stavise,neke i znam,oni vole svoj klub otkad znaju za sebe) ne bi zelio da je od vas netko takav,tzv.novokomponovani navijac.Nemam apsolutno nista protiv nikoga tko navija za taj klub,pogotovo od vas na forumu,ali jeste li se vi navijaci GNK ikad zapitali u stvarnom zivotu i ode na forumu,zasto navijaci drugih klubova navijaju protiv Dinama???Mislim da je dobar dio odgovora na to pitanje danas izneseno u prijasnjim postovima,kao i o braci Mamic.
Necu vise o stvarima van sporta, naravno ja navijam protiv svih u HNL-u al ne mogu razumjeti taj mentalni sklop da navijas protiv hrv. kluba a za neku Dilu Gori ili Austriju Bec isto tako kao sto ne razumijem mentalni sklop bombasa samoubojice...
Dear Dermentor, samoubojice koje viđaš na televizijama su osobe koje od života nemaju šta očekivat. Dužni su svima (državi, bankama, svom poslodavcu, lihvarima, elektroprivredi u svojoj zemlji, kontejneri za smeče su im prazni...), i na ovom svijetu više nemaju zašto živit, samo se muče. I onda im ˝prijatelji˝ i vjerske vođe objasne da će im na nebu bit sve lipo (sve besplatno: kina, auta, hrana, odijela, zimovanja/ljetovanja sa manekenkama...ukratko neopisivo dobro), i naravno ovi požure što prije na ˝posao˝ da što prije završu u takvom raju. Drago mi je da san ti sa ovin proširija vidike, nije potrebno da mi zahvaljuješ. Puno pozdrava, MSBlueberry. |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 23/08/2013 : 21:44:47
|
quote: Originally posted by mamlaz
jebote. ovaj forum sisao sa umova:)
Svete rici!!!   |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17119 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
Posted - 24/08/2013 : 00:22:40
|
quote: Originally posted by MSBlueberry
Pozdrav ekipa...Ima i lipih stvari danas,da ne kvotam svakoga i ne ulazim u neke rasprave,samo kratko.Globalno,po meni je cinjenica da se Dinamo topi u moru vlastite bahatosti,tj.bahatosti brace Mamica.Mislim da nisam nista novo rekao,kao i da ne treba biti filozof za to konstatirat.Cinjenica je i to da,prakticki otkad su oni na vlasti tek rijetke legende kluba imaju uopce pristup tome klubu.Znam dosta navijaca vaseg kluba i zalosti me to da se puno tih ljudi prije klelo u Velez iz Mostara,neki cak i u Crvenu Zvezdu(apsolutno nemam nista protiv pravih navijaca tih klubova,cak stavise,neke i znam,oni vole svoj klub otkad znaju za sebe) ne bi zelio da je od vas netko takav,tzv.novokomponovani navijac.Nemam apsolutno nista protiv nikoga tko navija za taj klub,pogotovo od vas na forumu,ali jeste li se vi navijaci GNK ikad zapitali u stvarnom zivotu i ode na forumu,zasto navijaci drugih klubova navijaju protiv Dinama???Mislim da je dobar dio odgovora na to pitanje danas izneseno u prijasnjim postovima,kao i o braci Mamic.
Necu vise o stvarima van sporta, naravno ja navijam protiv svih u HNL-u al ne mogu razumjeti taj mentalni sklop da navijas protiv hrv. kluba a za neku Dilu Gori ili Austriju Bec isto tako kao sto ne razumijem mentalni sklop bombasa samoubojice...
Dear Dermentor, samoubojice koje viđaš na televizijama su osobe koje od života nemaju šta očekivat. Dužni su svima (državi, bankama, svom poslodavcu, lihvarima, elektroprivredi u svojoj zemlji, kontejneri za smeče su im prazni...), i na ovom svijetu više nemaju zašto živit, samo se muče. I onda im ˝prijatelji˝ i vjerske vođe objasne da će im na nebu bit sve lipo (sve besplatno: kina, auta, hrana, odijela, zimovanja/ljetovanja sa manekenkama...ukratko neopisivo dobro), i naravno ovi požure što prije na ˝posao˝ da što prije završu u takvom raju. Drago mi je da san ti sa ovin proširija vidike, nije potrebno da mi zahvaljuješ. Puno pozdrava, MSBlueberry.
Na ovo cu odgovorit samo recenicom jednog mudrog covjeka ''Radje bi bio magarac nego umro''. Al dosta off topic-a:) Dinamo ce razbit Austriju u uzvratu ko beba zvecku:))))))))))) |
Edited by - Dermentor on 24/08/2013 00:23:52 |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 24/08/2013 : 00:33:30
|
quote: Originally posted by MSBlueberry
Dear Dermentor, samoubojice koje viđaš na televizijama su osobe koje od života nemaju šta očekivat. Dužni su svima (državi, bankama, svom poslodavcu, lihvarima, elektroprivredi u svojoj zemlji, kontejneri za smeče su im prazni...), i na ovom svijetu više nemaju zašto živit, samo se muče. I onda im ˝prijatelji˝ i vjerske vođe objasne da će im na nebu bit sve lipo (sve besplatno: kina, auta, hrana, odijela, zimovanja/ljetovanja sa manekenkama...ukratko neopisivo dobro), i naravno ovi požure što prije na ˝posao˝ da što prije završu u takvom raju. Drago mi je da san ti sa ovin proširija vidike, nije potrebno da mi zahvaljuješ. Puno pozdrava, MSBlueberry.
Na ovo cu odgovorit samo recenicom jednog mudrog covjeka ''Radje bi bio magarac nego umro''. Al dosta off topic-a:) Dinamo ce razbit Austriju u uzvratu ko beba zvecku:)))))))))))
 |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 25/08/2013 : 22:23:57
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Ma neka ide vani, pametnije mu je. More komotno u neki srednji klub iz L5.
ili osrednji? |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia