forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 591

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/08/2013 : 23:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ne bi ti vjeroval koliko se klinke u osnovnoj i srednjoj kefaju, nikaj manje klinaca....kasnije manje jer postaju ranije zrelije i svijesne svojih vrijednosti.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/08/2013 : 00:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
to je novije vrijeme, noviji klinci

ali koliko god ti ti pisao o tom necu se sloziti, jer ukaze mi se prilika naci se u nocnom zivotu i da tvoje tvrdnje ne drze vodu u nocnom zivotu se uglavnom obracunavaju muski
zene se drzer podalje toga

mada sam jednom imao prilike gledati zensku makljazu, jos uvjek mislim da to nije precesta pojava

Edited by - Kruger on 23/08/2013 00:03:06
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 23/08/2013 : 00:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ocito je da u HR osim dvostrukih kriterija imamo i raznovrsna j....a u zdrav mozak.Nije problem tko je vise bojkotirao,problem je ima li tko bojkotirat!!!Nisi mi odgovorio na sva pitanja zmaju???Vidi,imam ja i negdje pametnije trosit vrijeme nego na ovom topicu...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/08/2013 : 00:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
roby, pa drugi nickovi su ti odgovorili na neka pitanja, na sto da ti odgovorim kad postavljas opcenita povrsna pitanja?

postavi neko konkretnije pitanje, napr. jesu li hajdukovi igraca bolji od dinamovih iako imaju manje para, nego tko ima vise navijaca?

mada sam na neki nacin i na to odgovorio u svojem postanju, ali trebas postaviti pitanje tog tipa
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/08/2013 : 00:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
u HR ima dvostrukih kriterija, ali ne u nogometu, dobro u HR nogometu je mamic glavni ( u zadnjih par godina, prije nije bio, ali je i prije imao para kao i sad kad je glavni ) no i drugi se bore svojim spletkama
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 23/08/2013 : 15:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
http://sportski.net.hr/nogomet/liga-prvaka/nenad-bjelica-imam-preko-250-utakmica-na-klupi-mislim-da-je-to-vise-i-od-jurcica-a-pogotovo-od-bilica-ili-stimca

There can be only one, me!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 23/08/2013 : 20:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

quote:
Originally posted by roby05

Pozdrav ekipa...Ima i lipih stvari danas,da ne kvotam svakoga i ne ulazim u neke rasprave,samo kratko.Globalno,po meni je cinjenica da se Dinamo topi u moru vlastite bahatosti,tj.bahatosti brace Mamica.Mislim da nisam nista novo rekao,kao i da ne treba biti filozof za to konstatirat.Cinjenica je i to da,prakticki otkad su oni na vlasti tek rijetke legende kluba imaju uopce pristup tome klubu.Znam dosta navijaca vaseg kluba i zalosti me to da se puno tih ljudi prije klelo u Velez iz Mostara,neki cak i u Crvenu Zvezdu(apsolutno nemam nista protiv pravih navijaca tih klubova,cak stavise,neke i znam,oni vole svoj klub otkad znaju za sebe) ne bi zelio da je od vas netko takav,tzv.novokomponovani navijac.Nemam apsolutno nista protiv nikoga tko navija za taj klub,pogotovo od vas na forumu,ali jeste li se vi navijaci GNK ikad zapitali u stvarnom zivotu i ode na forumu,zasto navijaci drugih klubova navijaju protiv Dinama???Mislim da je dobar dio odgovora na to pitanje danas izneseno u prijasnjim postovima,kao i o braci Mamic.

Necu vise o stvarima van sporta, naravno ja navijam protiv svih u HNL-u al ne mogu razumjeti taj mentalni sklop da navijas protiv hrv. kluba a za neku Dilu Gori ili Austriju Bec isto tako kao sto ne razumijem mentalni sklop bombasa samoubojice...

Dear Dermentor, samoubojice koje viđaš na televizijama su osobe koje od života nemaju šta očekivat. Dužni su svima (državi, bankama, svom poslodavcu, lihvarima, elektroprivredi u svojoj zemlji, kontejneri za smeče su im prazni...), i na ovom svijetu više nemaju zašto živit, samo se muče. I onda im ˝prijatelji˝ i vjerske vođe objasne da će im na nebu bit sve lipo (sve besplatno: kina, auta, hrana, odijela, zimovanja/ljetovanja sa manekenkama...ukratko neopisivo dobro), i naravno ovi požure što prije na ˝posao˝ da što prije završu u takvom raju. Drago mi je da san ti sa ovin proširija vidike, nije potrebno da mi zahvaljuješ. Puno pozdrava, MSBlueberry.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/08/2013 : 20:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
jebote. ovaj forum sisao sa umova:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 23/08/2013 : 21:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

Svete rici!!!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17119 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/08/2013 : 22:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Svete rici!!!

Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 24/08/2013 : 00:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

quote:

quote:

Pozdrav ekipa...Ima i lipih stvari danas,da ne kvotam svakoga i ne ulazim u neke rasprave,samo kratko.Globalno,po meni je cinjenica da se Dinamo topi u moru vlastite bahatosti,tj.bahatosti brace Mamica.Mislim da nisam nista novo rekao,kao i da ne treba biti filozof za to konstatirat.Cinjenica je i to da,prakticki otkad su oni na vlasti tek rijetke legende kluba imaju uopce pristup tome klubu.Znam dosta navijaca vaseg kluba i zalosti me to da se puno tih ljudi prije klelo u Velez iz Mostara,neki cak i u Crvenu Zvezdu(apsolutno nemam nista protiv pravih navijaca tih klubova,cak stavise,neke i znam,oni vole svoj klub otkad znaju za sebe) ne bi zelio da je od vas netko takav,tzv.novokomponovani navijac.Nemam apsolutno nista protiv nikoga tko navija za taj klub,pogotovo od vas na forumu,ali jeste li se vi navijaci GNK ikad zapitali u stvarnom zivotu i ode na forumu,zasto navijaci drugih klubova navijaju protiv Dinama???Mislim da je dobar dio odgovora na to pitanje danas izneseno u prijasnjim postovima,kao i o braci Mamic.

Necu vise o stvarima van sporta, naravno ja navijam protiv svih u HNL-u al ne mogu razumjeti taj mentalni sklop da navijas protiv hrv. kluba a za neku Dilu Gori ili Austriju Bec isto tako kao sto ne razumijem mentalni sklop bombasa samoubojice...

Dear Dermentor, samoubojice koje viđaš na televizijama su osobe koje od života nemaju šta očekivat. Dužni su svima (državi, bankama, svom poslodavcu, lihvarima, elektroprivredi u svojoj zemlji, kontejneri za smeče su im prazni...), i na ovom svijetu više nemaju zašto živit, samo se muče. I onda im ˝prijatelji˝ i vjerske vođe objasne da će im na nebu bit sve lipo (sve besplatno: kina, auta, hrana, odijela, zimovanja/ljetovanja sa manekenkama...ukratko neopisivo dobro), i naravno ovi požure što prije na ˝posao˝ da što prije završu u takvom raju. Drago mi je da san ti sa ovin proširija vidike, nije potrebno da mi zahvaljuješ. Puno pozdrava, MSBlueberry.

Na ovo cu odgovorit samo recenicom jednog mudrog covjeka ''Radje bi bio magarac nego umro''. Al dosta off topic-a:) Dinamo ce razbit Austriju u uzvratu ko beba zvecku:)))))))))))

Edited by - Dermentor on 24/08/2013 00:23:52
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 24/08/2013 : 00:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by MSBlueberry

quote:

quote:

Na ovo cu odgovorit samo recenicom jednog mudrog covjeka ''Radje bi bio magarac nego umro''. Al dosta off topic-a:) Dinamo ce razbit Austriju u uzvratu ko beba zvecku:)))))))))))

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 25/08/2013 : 21:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
kramarić otjeran iz dinama, kontam da mu je to i najbolje, da ode u normalan klub sada

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 25/08/2013 : 21:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Rijeka?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/08/2013 : 21:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ma neka ide vani, pametnije mu je.
More komotno u neki srednji klub iz L5.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/08/2013 : 22:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Ma neka ide vani, pametnije mu je.
More komotno u neki srednji klub iz L5.

ili osrednji?
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 25/08/2013 : 23:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
u osrednjem je bio :D

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/08/2013 : 00:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

u osrednjem je bio :D

ma dobro, zasluzuje vise od dinama, na to sam ionak mislil
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/08/2013 : 00:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
maddox

nemoj me bas toliko .ebat
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/08/2013 : 18:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Hajmo Dinamo!!!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/08/2013 : 18:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ajmo bjelica:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 27/08/2013 : 18:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
hajmo kaj bi to značilo...

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/08/2013 : 18:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
jel ima gdje tv prenos veceras?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 27/08/2013 : 19:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovisi koje programe imaš! Na BiH javnim servisma prenose, na gol.hr mislim isto i tak...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/08/2013 : 19:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Arena 1
Ja se ne mogu nacudit da nema prijenosa
Na HRT.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 591 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll