forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 592

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2011 : 11:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by brni

quote:

Maleš nije možda cigo nego ON JE cigan!
Mamiću se bar ne vidi po faci da je ROM!

ne ja sam mislia u kontekstu cigan kao covjek koji lovi u mutnome..sta se tice Roma neman nista protiv ljudi..nisam rasist ko neki ovdje na forumu..

Možda ispada da sam rasist ali bar se ne ističem postavljanjem sličica po forumu

aj bar si prizna..i to je pocetak..na putu prema ozdravljenju..sritno..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2011 : 11:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

ti pazi šta pišeš...

Naravno pazit ću što pišem kad se takne nešto što je tvoje onda se najmanje sitnice gledaju a kad ti okolo vrijeđaš i dijeliš uvrede šakom i kapom nikom ništa. Mislim da smo to odavno riješili. Ne treba mi nova predstava.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2011 : 11:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ne ja sam mislia u kontekstu cigan kao covjek koji lovi u mutnome..sta se tice Roma neman nista protiv ljudi..nisam rasist ko neki ovdje na forumu..

Možda ispada da sam rasist ali bar se ne ističem postavljanjem sličica po forumu

možda sam ispao je prizanje? Tko tu treba ozdraviti ja ili ti?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2011 : 12:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

možda sam ispao je prizanje? Tko tu treba ozdraviti ja ili ti?

je dobro si reka..ispa si ti odavna..ispa i pa na glavu..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2011 : 12:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Pa si ti na glavu čim si se rodio izgleda meni i to si gadno pao.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2011 : 12:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

iz mojih recenica to bar nemos skuzit..dok iz ovih tvojih nedovrsenih nepovezanih covik stvarno dobije dojam da razgovara sa covikom koji je pretrpio gadnu ozljedu glave..daj prvo se nauci pisati pa dodi na forum..vjezbaj malo prije nego se odvazis..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2011 : 12:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

iz mojih recenica to bar nemos skuzit..dok iz ovih tvojih nedovrsenih nepovezanih covik stvarno dobije dojam da razgovara sa covikom koji je pretrpio gadnu ozljedu glave..daj prvo se nauci pisati pa dodi na forum..vjezbaj malo prije nego se odvazis..

Ok shvatio sam ajde ne tupi jedno te isto. Ali eto jadan simpatičan si mi nisi zlonamjeran kao dosta njih na forumu... pa eto pozdravljam te bez ljutnje.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2011 : 12:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ok shvatio sam ajde ne tupi jedno te isto. Ali eto jadan simpatičan si mi nisi zlonamjeran kao dosta njih na forumu... pa eto pozdravljam te bez ljutnje.

pa nisam zlonamjeran..pozdrav i tebi..ovo je sve zafrkanicja i to cemo tako protumacit..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2011 : 12:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

pa nisam zlonamjeran..pozdrav i tebi..ovo je sve zafrkanicja i to cemo tako protumacit..

Slažem se u potpunosti napokn nešto pametno danas
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2011 : 12:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

dsormaze,nema tu jala i zavisti...osobno,želim vam svu nesreću u ligi prvaka,kao i svih ovih godina...pametnome dosta...je li sramota za dinamo da od prevlake do dunava svi navijaju za malmo...je li sramota da vam na svim stadionima diljem hrvatske viču "cigani"...ti,koji se zna se kako orijentiran,je li ovo hrvatska koju si čekao...ovo nije moja hrvatska,eto ti je zapravo...pozdrav svim nojevima,ma gdje bili...

A počeo si s rečenicom "nema tu jala i zavisti". Mogao si slobodno i preskočiti tu rečenicu jer sve što dalje iznosiš, baš ima veze s tim.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/08/2011 : 12:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

dsormaze,nema tu jala i zavisti...osobno,želim vam svu nesreću u ligi prvaka,kao i svih ovih godina

Niti jala, niti zavisti, a pogotovo ne mržnje. Ovim si sve rekao.
Ja Hajduk ne mrzim, niti sam ga ikad mrzio.

quote:
je li sramota za dinamo da od prevlake do dunava svi navijaju za malmo...

Odakle ti to da su svi protiv Dinama. Dinamo u svim krajevima ima svoje navijače.
Sad i oko ove utakmice sa Splitom izvodite teorije zavjere. Da ste bili toliko bolji zgazili bi ih bez problema. Ako i nije bilo zaleđa u 88. minuti ne znači da sudac ne može i pogriješiti, bez namjere da nekog ošteti.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2011 : 12:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
evo ovdje mozete pratiti Mamicevu presicu..

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/uzivo-na-gol-hr-mamic-opet-sazvao-press-konferenciju.html

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2011 : 12:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/uzivo-na-gol-hr-mamic-opet-sazvao-press-konferenciju.html

Kako te nije sramota nazivati to presicom... to je predstava.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2011 : 12:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kako te nije sramota nazivati to presicom... to je predstava.

pa istina..ovo je bolje od iti jednog filma..jos besplatno gledas..evo taman su mi kokice gotove..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2011 : 13:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

dsormaze,nema tu jala i zavisti...osobno,želim vam svu nesreću u ligi prvaka,kao i svih ovih godina...pametnome dosta...je li sramota za dinamo da od prevlake do dunava svi navijaju za malmo...je li sramota da vam na svim stadionima diljem hrvatske viču "cigani"...ti,koji se zna se kako orijentiran,je li ovo hrvatska koju si čekao...ovo nije moja hrvatska,eto ti je zapravo...pozdrav svim nojevima,ma gdje bili...

A počeo si s rečenicom "nema tu jala i zavisti". Mogao si slobodno i preskočiti tu rečenicu jer sve što dalje iznosiš, baš ima veze s tim.

ma koji jal,o čemu pričamo...ma šta mene briga da ste vi ušli u ligu prvaka...miješaš kruške i jabuke...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2011 : 13:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

dsormaze,nema tu jala i zavisti...osobno,želim vam svu nesreću u ligi prvaka,kao i svih ovih godina

Niti jala, niti zavisti, a pogotovo ne mržnje. Ovim si sve rekao.
Ja Hajduk ne mrzim, niti sam ga ikad mrzio.

quote:
je li sramota za dinamo da od prevlake do dunava svi navijaju za malmo...

Odakle ti to da su svi protiv Dinama. Dinamo u svim krajevima ima svoje navijače.
Sad i oko ove utakmice sa Splitom izvodite teorije zavjere. Da ste bili toliko bolji zgazili bi ih bez problema. Ako i nije bilo zaleđa u 88. minuti ne znači da sudac ne može i pogriješiti, bez namjere da nekog ošteti.

ne mrzim ja nikoga,samo ne vam želim sportski neuspjeh...razlika je...dakle,tebi je normalno da utakmicu sudi sudac koji nas je na maksimiru 2009.masakrirao...penal još mogu progutat,ali poništit gol u 87.minuti...pa da je to učinjeno dinamu,taj sudac bio dobio izgon iz hrvatske...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2011 : 13:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

U MORU priopćenja i proglasa navijača Hajduka koje smo dobili od sinoć izdvojili smo komentar jednog starijeg torcidaša (podaci poznati redakciji).

Tekst donosimo u cijelosti:

Evo jedan moj „kratki“ komentar na stanje u Hajduku, GNK-u, HNL-u, medijima i općenarodnom ludilu vezanom za Dinamo.

Naime, sve televizijske postaje, tiskani mediji, portali oduševljeni su „povijesnom“ uspjehu najkatoličkijeg kluba u Hrvata. Propinju se na zadnje noge kako bi dokazali svekoliku ljubav prema klubu koji je navodni pojam hrvatstva, domoljublja, patriotizma i skoro pa ilegalnog pokreta otpora u bivšoj Jugoslaviji, koji se iz ilegale izborio za nezavisnu državu Hrvatsku. Interesira me da li je ova hrvatska šutnja intelektualnog dijela Hrvatske znak odobravanja svega što se događa u hrvatskom nogometu ili vlada jednostavna nezainteresiranost potaknuta nemogućnošću ikakve promjene. GNK Dinamo vode i u njegovu promidžbu upregnuti su svi ljudi sumnjivog morala, ratni profiteri, ratni dezerteri, ljudi koji balansiraju na granici zakona. Da li slučajno? Država u kojoj nogometni klub vodi čovjek koji je na početku domovinskog rata imao 30-ak godina i koji je na nekakav svoj „velikohrvatski“ način odbio obući odoru hrvatskog vojnika i stati na liniju bojišnice protiv daleko snažnijeg, brojnijeg, opremljenijeg neprijatelja, i koji je u međuvremenu svoj bankovni račun podebljao na opet „velikohrvatski“ nepoznat način. Zdravko Mamić pogađate, je čovjek koji se javno hvalio kako je plaćao nogometne suce i navodno mu je sada žao (možda zato što je mogao svoju rabotu proširiti i na europske suce). Čitamo uvažene novinare, pa tako u današnjoj SD možemo pročitati u kolumni Zdravka Reića kako piše o Jurčiću kao Ivićevom sljedbeniku, kao da je uopće bitno tko vodi GNK kada se zna da je sve, ali apsolutno sve titule od neovisnosti, kupio, opljačkao, potplatio…samo slijepci misle da nije istina, samo oni koji guraju glavu u pijesak i govore kako je Dinamo uistinu najbolji hrvatski klub. Hajduka može voditi reinkarnacija Tomislava Ivića, križana s Joseom Mourinhom, Trapattonijem, i Pepeom Guardiolom i opet pored Širića, Svilokosa, Marića, Kovačića, potpomognuta Beusanom, i kao vrhom zločinačke organizacije koja se naziva i Hrvatski nogometni savez, a koju vodi čovjek upitne inteligencije, čovjek koji je javno hvalio fašizam, koji je spoznao u jednom od svojih bisernih izjava da Boga ima tek kada je nakon opljačkane nogometne utakmice Rijeka-Osijek, voljeni klub Dinamo postao prvak. Dno dna, nogometna močvara, mulj iz kojeg se teško izvući, to je hrvatski nogomet. Misle li uvaženi mediji da bi hrvatski nogomet bio imalo lošiji da je od neovisnosti prvak države bila Rijeka ili Varteks ili netko iz osiromašene i ratom poharane Slavonije? Misle li da hrvatski nogomet ne čeka sudbina hrvatske košarke u kojoj je svaki košarkaš iz Šibenika, Zadra, Splita, Rijeke, ako je želio igrati u reprezentaciji MORAO prijeći u Cibonu, za koju smo svjedoci kako nakon makabizacije naše lige puca po svim šavovima, a ta ista reprezentacija je od svjetske velesile postala vreća za udaranje na svakom natjecanju na kojeg se nekim čudom uspije plasirati. Gospodo, ozbiljne košarke u nas Hrvata više nema, a pitanje je dana kada će se to isto dogoditi i u nogometu zbog bolesnih ambicija bolesnih ljudi u HNL-u. Pljačke, namještene utakmice, ucjene pa i ubojstva (nikad razjašnjeno ubojstvo Dina Pokrovca, koji je gle bio navijač Hajduka), smiješni rezultati, smiješni transferi (Brezovac, Špehar, Škvorc…) sve u cilju nelegalnog prepuštanja bodova voljenom najkatoličkijem klubu.

Za divno čudo, poslije posljednje šetnje GNK-a kroz Osijek i „pobjede“ 4:0, igrači Osijeka su dva dana poslije dobili plaće. Živo blato, kaljuža natjecanja koje bi trebalo biti sportsko, viteško, curi sa svih strana, a USKOK, DORH, intelektualne snage, političari okreću glavu na drugu stranu prepuštajući smeću hrvatskog društva da se razmeće sumnjivim novcem. Bivši premijer na proslavi RNK Splita koji se tada nalazio u četvrtom rangu nogometnog natjecanja, govorio je kako će taj klub vrlo brzo ući u prvu HNL. Otkud mu taj podatak, je li bio vidovit ili je imao veze kod don Mamića, ili je imao dojavu iz kladionice? Takva jedna izjava od dotičnog gospodina jednostavno je bio znak svim ostalim klubovima u drugim, trećim, četvrtim ligama da zaborave napredovanje u viši rang sljedeće četiri godine. Ministar, mislim da se Mlakar zove (mijenjaju se kao tečaj švicarca), nije imao snage, obraza, karaktera i ministarske obveze proglasiti nevažeću sjednicu na kojoj je kum Marković manirom velikog Vita Corleona ostao u sedlu i nastavio u svojim starački ishlapjelim odlukama pomagati dokazanom mafijašu Zdravku Mamiću (plaćao sam suce) širiti svoj zločinački biznis s ciljem bogaćenja jedne porodice, a sve lijepo upakirano u tzv ljubav prema Dinamu. Istinski, pravi navijači Dinama, s kojima sam osobno bio na istoj valnoj dužini u natjecanju u kojem su politički podobni bili jedino Partizan i C. Zvezda, a nama Hrvatima ostavljane su samo mrvice. Zaboravimo one floskule i komunističke pizdarije kako je Tito bio navijač Hajduka, jer da je uistinu bio samo deseti dio naš navijač kao što je predsjednik Tuđman bio navijač Dinama, Hajduk bi bio prvak Jugoslavije barem 20 puta.

Intelektualne snage trebaju više pisati, poticati, nastojati zainteresirati one koji bi se trebali baviti mitom, korupcijom, pljačkom, pustošenjem u HNL-u. Gdje su doktor Paladino, Pavuna, Radman, predsjednica Vlade, ministri, Josipović, Zidić, Karamarko, novinari i svi oni kojima je dužnost, a nekima i zakon nalaže borbu protiv ovakvih anomalija. Čast iznimkama, koji imaju hrabrosti, te se kritički znaju očešati o ratnog profitera Zdravka Mamića i bolest hrvatskog nogometa, prvenstveno mislim na Juricu Pavičića, Vinka Vukovića, Damira Petranovića.

Žalosno je da ja, a tako i velika većina hrvatskog puka želi potop Dinama u Ligi prvaka, samo iz jednog jedinog razloga, a taj se zove Zdravko Mamić. U jednom poštenom natjecanju u HNL-u u kojem bi prvak bio Dinamo bez Mamića, Širića, Vrbanovića, Breznih, Markovića, sumnjivih rezultat, nepostojećih jedanaesteraca postao prvak, s gušton bi gledao njihove uspjehe, kao i svakog drugog hrvatskog kluba u nekom od europskih natjecanja. Ovako, na žalost…od malih nogu navijam za Lyon, Ajax, Real…

Apeliram u ime svih ljubitelja nogometa da se ovakve nepravde isprave, ako treba ići i do svih europskih sudova i institucija osim UEFE, o kojoj također imam loše mišljenje, poglavito od vremena Michel Platinia kojemu je jedina vrlina što je bio vrhunski nogometaš. Ako je to bio dovoljan kriterij za postati predsjednik UEFA-a, onda je svaka daljnja diskusija nepotrebna. Još nisam čuo da je najbolji varilac u škveru postao i direktor istog. Taj isti Platini ovih se dana oglasio o problemima španjolskog nogometa, dok je za ostale siromašne lige slijep i baš me interesira da li bi na isti način postupio kod nas.

Zabranimo, uništimo, zaustavimo nogometno prvenstvo u kojem jedan klub unaprijed ulazi u natjecanje s + 30 bodova na svom kontu. Netko će reći kako je nogomet sporedan problem, kako postoje puno veći problemi u društvu od nogometa. Nezaposlenost, bijeda, siromaštvo…imamo kao društvo u cjelini puno problema, ali stotinjak tisuća gledatelja na prvih par utakmica Hajduka na Poljudu nisu mala masa nezadovoljnika već cijeli jedan pokret kojem je pun kufer da ih šačica mafijaša smatra budalama.

Za ovakvu državu i za ovakav sport i nogomet, gospodo, nismo se borili. Mislio sam se potpisati punim imenom i prezimenom, ali poučen iskustvima Luke Bonačića i još drastičnijem slučaju Dina Pokrovca, ne pada mi na pamet, ne zato što nemam osobne hrabrosti (imao sam je 1991.), već jednostavno nisam za to plaćen, a oni koji bi o ovom trebali pisati, oni kojima bi ovakvi problemi trebali vrištati s naslovnica i za to su predobro plaćeni, ne rade ništa. Ja sam samo navijač koji živi jedino od svog osobnog dohotka i koji svaku godinu kupuje pretplatu za utakmice svog voljenog stogodišnjaka i voli svoj grad, državu i ne miri se činjenicom da pojedinac terorizira većinu, jer gospodo, Zdravko Mamić je baš to, terorista i ubojica hrvatskog nogometa. Čovjek koji je uspio ono što Srbi u Domovinskom ratu nisu uspjeli, a to je razdijeliti Hrvatsku na sjever i jug.
HŽV.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2011 : 14:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ti pazi šta pišeš...

Naravno pazit ću što pišem kad se takne nešto što je tvoje onda se najmanje sitnice gledaju a kad ti okolo vrijeđaš i dijeliš uvrede šakom i kapom nikom ništa. Mislim da smo to odavno riješili. Ne treba mi nova predstava.

već dugo si na piku svih moderatora...najrađe bi te šutnuo s foruma,ali će ispast da je to bilo s navijačke strane...da sam neobjektivan...pazi se,prate te svi moderatori na forumu...nećeš dugo...bolje govno pojest,nego svašta reć...letili su i veći od tebe...dakle,pripazi,i ne obraćaj mi se više...

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2011 : 14:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Završila press-konferencija Mamića.

Nije u redu da Hajduk čini sve da Šimunić ne dođe u Dinamo, koji igra u Ligi prvaka i predstavlja u Hrvatsk

"Malešovi potezi su katastrofalni za Hajduk, on je kupovao igrače kao da je na tržnici. Njegov je problem što njegova momčad ne može stvoriti šansu protiv Zadra i Splita.

"Oni nikako da izmisle jednog normalnog predsjednika. Umjesto da suhim zlatom poploče tepih Frediju Fiorentiniju, bacili su ga da prima plaću, a ne radi posao. On kad ima krmelje, zna o nogometu koliko oni neće zajedno za 20 godina. Funkcioner se stvara dok ne umre, a jedinog koji razumije nogomet su marginalizirali, a Maleš je jučer s padobranom pao u nogometne vode. Eto, hvala vam lijepo, pusa!", zaključio je Mamić.
OVE RIJEČI POTPISUJEM.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2011 : 14:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ti pazi šta pišeš...

već dugo si na piku svih moderatora...najrađe bi te šutnuo s foruma,ali će ispast da je to bilo s navijačke strane...da sam neobjektivan...pazi se,prate te svi moderatori na forumu...nećeš dugo...bolje govno pojest,nego svašta reć...letili su i veći od tebe...dakle,pripazi,i ne obraćaj mi se više...

Moje zadnje obraćanje tebi. Ako misliš prijetiti nemoj to raditi preko foruma. Neman se ja koga paziti. Prate mi svi modovi?! Neka samo prate sa nekima od njih sam dobar i na normalnoj komunikaciji. vec dugo sam na piku svih modova? Govoriš gluposti ovdje se nisam pojavljivao mjesec dana. Samo jedno znaj tko jesi pa da jesi meni nećeš prijetiti ničime. Ovo je moja zadnja upčena tebi ako te nešto mori ili uznemiruje javi se normalno na PM a te nekakve prijetnje ostavi za nekoga kome možeš prijetiti meni ne samo da nemaš pravo prijetiti nego nećeš.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 29/08/2011 : 19:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Prve informacije kažu da će se prodavati karte u paketu,i to 1200 kn zapad dolje,800 istok itd.
Kvragu ovo je veliki udarac mojoj nadi da vidim Real uživo.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"

Edited by - Leonid on 29/08/2011 19:28:41
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 29/08/2011 : 19:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Ja kupujem odmah ....
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 29/08/2011 : 20:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ja sam mislio ako dobijem karte da bi preprodao zagriženim dinamovcima ove utakmice za Lyon i Ajax,tad bi dobro prošao.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 29/08/2011 : 20:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
@globinjo

Vezano za tekst koji si prenio, lik se mogo i potpisati al' nema veze. Vezano za "osiromašenu i ratom poharnu Slavoniju", dok je motike gladni nećmo ostati - pomoći ionako neće nitko, još će sami sebi i odmoći, no dobro...

Vezano za opetovano i sramotno skidanje gaća kada se igra protiv Dinama (automatski smo se svi ustali i ošli sa istoka kod gola br. 3 na ovoj zadnjoj sramoti), evo tekst kolege koji piše izvještaje sa utakmica NK Osijeka, ovaj je sa presice prije Cibalije, a vezan je za sav džumbus oko NK Osijeka, odvija se dan poslije transfera Špehara, a ovi nemaju blagog pojma, Kreže iz naslova je najiskusniji osječki sportski novinar:

NK Osijek: Kerže: „Pomirili smo se s činjenicom da smo drugorazredan klub!“

U Vinkovcima ćemo nastupiti bez dva standardna prvotimca, Gorana Ljubojevića i Dine Špehara. Poraz protiv Dinama nas je malo poljuljao, ali već protiv Cibalie imamo priliku vratiti pozitivnu atmosferu u svlačionicu... Čekaj, čekaj, koga uopće zanima nadolazeća utakmica u Vinkovcima kada je doslovno preko noći prodan „najveći osječki talent u posljednjih 10 godina“?! A na pressici koja je već standardno počela u četvrtak točno u podne... Nikoga! Niti predsjednika kluba, niti direktora kluba, čak ni kapetana. Pred okupljenim novinarima se znoje glasnogovornik Dado Kasač, koji nema svježih informacija, već standardno ležeran trener Vlado Bilić i Branko Vrgoč, osječki branič koji tek sada saznaje da je Dino Špehar prodan u Dinamo...

Čovjek se zapita kakav smo mi to klub!? Jedno je kada duboko u sebi shvaćaš da si daleko od ozbiljnog kluba, ali svejedno ga bezrezervno podržavaš i gutaš informacije o njemu na svakom koraku, a i nemjerljivo ti je stalo do njega. Drugo je kada pospremiš svu ljubav, neutemeljenu ambiciju i drage uspomene u ormar i zatvoriš vrata iza sebe... Ovakav NK Osijek ne treba nikome, jer se po profesionalnosti i pristupu ne razlikuje u mnogočemu od Osijeka kakav bi bio da završi u stečaju i 5. ligi.

Nakon što je u uvodu glasnogovornik kluba Dalibor Kasač poručio kako i dalje nema konkretnijih informacija o transferu Dine Špehara, počelo se s pričom o stanju u svlačionici, ozljedama i utakmici s Cibaliom. Upitnike nad glavama okupljenih novinara i nevjericu na licu prekinuo je najiskusniji među nama, Dragutin Kerže:
- Mislite li stvarno da je u ovom trenutku ikoga briga za subotnju utakmicu u Vinkovcima? Rečeno nam je da ćemo informacije o transferu Dine Špehara moći dobiti tijekom sutrašnjeg dana!? Do tada ćemo sve već moći pročitati u sutrašnjem izdanju Sportskih novosti. Pomirili smo se s činjenicom da smo drugorazredni klub bez ikakve ambicije. Ovaj transfer se odigrao preko noći bez da je o njemu službeno obaviješten ijedan osječki sportski novinar!

Trenutna situacija u klubu doista podsjeća na kokošinjac, a igrači NK Osijeka na kokoši pred klanje. Koji je sljedeći na redu da bi se isplatile plaće igračima? Moj pik nekako pada na Šoršu, ipak njega već godinama smatram najboljom osječkom kokom. Ili će možda red prvo pasti na Jugovića? Karduma? Kako sam već više puta spomenuo, kada je NK Osijek u pitanju, ništa nije sigurno, pa ni to da ćete sutra nositi njegov dres. Ipak, Osijekovi igrači se od kokoši razlikuju u tome što je bijeg iz kokošinjca za njih svojevrstan spas. Vjerojatno se već i među sobom klade koji će se prvi izvući s broda koji tone, a u skoroj budućnosti će možda poput Luke Modrića kucati na vrata predsjednika Špehara s pismenom molbom za transferom u rukama. Kada nema novca za plaće, tada je najlakše utopiti igrača za 250.000 eura (neslužbeno). Istog onoga za kojeg se tvrdilo da će u budućnosti Osijeku donijeti prve ozbiljnije novce. Istog onoga za kojeg su se „trgali“ Bayern, Manchester United i Arsenal. Priča oko Dine Špehara dobila je svoj tužni epilog. Iako će mnogi od vas biti sretni što je klub prestao biti talac jednog igrača, koji objektivno po svojim igrama i zrelosti još uvijek nije zaslužio punu minutažu, ali ni zvižduke, koji su trebali biti adresirani negdje drugdje, žalosno je što nanovo jedan mladi igrač, nakon braće Plum, odlazi iz NK Osijeka preko noći, bez puno pompe, i kao da se radi o najnormalnijoj stvari na svijetu.

Predsjednik Špehar je spasio svog sina, i to mu mislim nitko ne može zamjeriti, ali pitanje je što dalje? Igrači će nakratko moći trenirati u miru, zadovoljni s jednom i pol ili dvije isplaćene plaće, ali neće proći puno vremena dok se ponovo ne isprazni kasa. A što onda? Ovaj klub više ne tone u provaliju lagano i sigurno, kao što je to bio slučaj posljednjih deset godina, ovaj klub je otpustio sve kočnice i juri prema stečaju, amaterizmu i 5. ligi. Valjda će tada svi oni koji su ga mogli spasiti biti sretni. I pritom ne mislim na Grad...

Nameće se pitanje kome je u cijeloj priči uopće stalo? Teško da je igračima, oni su ipak profesionalci s kratkim radnim vijekom i ne mogu si priuštiti da trunu u klubu koji ne isplaćuje plaće. Koliko god oni bili sentimentalno vezani za Osijek, vezat će se još brže za onoga koji uredno isplaćuje plaće (vidi primjer Domagoja Vide, najvećeg Dinamovca na Plesu, op. a.). Upravi kluba? Trebalo bi vidjeti klupske račune, jer samo ćemo tako doznati je li istina da su si isplaćivali plaće dok su igrači nosili kopačke kod postolara. Stoga budimo do kraja otvoreni, do ovog je kluba stalo jedino navijačima! Šteta što ih nema više na terenu i u klubu, što tavore tamo na istoku, jugoistoku i zapadu... Ali koga briga za navijače, njih se ionako ništa ne pita, tek ih se kurtoazno spomene pred derbije. A oni bi i dalje bili uz taj Osijek i da je u 5. ligi. I zato gospodo, ključ u bravu, pa kud koji...

Piše: Mladen Kovačević

Toliko od kolege Mladena, ako netko ima želju vidjeti fotke (trener NK Osijeka opet u majci bez rukava češe nos) i pročitati sa boldanim dijelovima evo link:

http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=33528

Komentari su rashomon, a ja ostajem kod onog "Benstonom protiv sporta".

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2011 : 21:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@andjusticeforall

evo jako mi je drago da se javia netko ko nije navijac dinama ili hajduka..
to je samo dokaz da nam se liga totalno raspala i da su potrebne korjenite promjene..
mene najvise zalosti kad vidim da se Davor Suker onako proda..osjecko dite a on onako..umisto da pomogne svoj klub on se lize sa Mamicem koji mu otvara put ka fotelji predsjednika saveza..

Edited by - brni on 29/08/2011 21:55:55
Go to Top of Page
Page: of 592  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.79 seconds. Snitz Forums 2000