forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 DARKWOOD: KONAN, knjiga 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/06/2011 : 10:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

quote:
Originally posted by feka82

quote:

ne...biti će po dva trejda/knjiga, veličine ko dosadašnje, boja, a jednom kad dodjemo do kraja reprintat ćemo za kolekcionare i prve dve da imaju unificirano izdanje

ne kontam da li ce ovo biti dva odvojena izdanja ssoc i hronike conana ili to ide po redoslijedu pa ce sve biti objavljeno u zajednickoj biblioteci conan
molim vas ako nije naodmet da neko objasni

DVA RAZLIČITA IZDANJA

jedno u boji , a drugo crno-bijelo , krasno ljudi nema sta
jedva cekam , a jos jedno pitanje a kad ce ovo drugo ....

feka
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 24/06/2011 : 12:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ne...biti će po dva trejda/knjiga, veličine ko dosadašnje, boja, a jednom kad dodjemo do kraja reprintat ćemo za kolekcionare i prve dve da imaju unificirano izdanje

ne kontam da li ce ovo biti dva odvojena izdanja ssoc i hronike conana ili to ide po redoslijedu pa ce sve biti objavljeno u zajednickoj biblioteci conan
molim vas ako nije naodmet da neko objasni

DVA RAZLIČITA IZDANJA

jedno u boji , a drugo crno-bijelo , krasno ljudi nema sta
jedva cekam , a jos jedno pitanje a kad ce ovo drugo ....

Rekli za mesec-dva. Računaj dva.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 24/06/2011 : 16:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Konan u dva razlicita izdanja,oba zeljena i sanjana godinama.Price sa Divljeg Zapada u extra odradjenom izdanju.
Da li nas neko ovde previse mazi???

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 24/06/2011 : 23:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Evo šta ja nadjoh u knjizi "Imenik klasične starine". Mislim da će vas zanimati:
HIPERBOREJCI - srećan i pravedan narod koji živi "s one strane severnog vetra" i obožava boga Apolona. Pindar veli da Hiperborejci žive u svom blagom podneblju bez bolesti,gladi i ratova,da vole pesmu i igru,a kad se nauživaju života,posle bogate gozbe,bace se sa stene u more. Prema nekim mitovima,Apolon je proveo mladost kod Hiperborejaca,a preko zime uvek odlazi k njima. Herodot kazuje da oni žive u blizini Kimerana na Crnom Moru (negde u Južnoj Rusiji) i da svake godine šalju darove na Delos. U nekim tumačenjima tog mita bilo je pokušaja da se putanja kretanja njihovih darova Apolonu racionalistički protumači kao put kojim je išla trgovina ćilibarom ili da je reč o zavetnim darovima koje su grčki kolonisti sa Istoka slali u domovinu. Filozof Pitagora je sebe smatrao inkarnacijom hiperborejskog Apolona.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/06/2011 : 00:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sloba
Red Nails je objavljena tamo gde i treba da bude - u Hronikama broj 4, zajedno sa svim ostalim radovima BWS. Ta prica ide u nasem prvom izdanju Hronika, za mesec, najkasnije dva. Nazalost, nekada pratiti neki serijal prema brojevima nije uvek najbolja opcija, iako je najlaksa

Odlično, propustio sam da će usporedo s ovim ići i Kronike. Ovo će se onda fino nadopunjivati jedno s drugim. Ako će izlaziti na redovnoj bazi, vrlo brzo imat ćemo gomilu objavljenih epizoda iz oba serijala.
U biti, ja sam uzeo BG izdanje već prije, pa si pokušavam opravdati i kupnju ovog.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 25/06/2011 : 08:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
Ljudi,mene interesuje da li ta cena od 1800 dinara u prvih mesec dana vazi samo za kupovinu u Darkvudu,ili takodje vazi za kupovinu u objektima Trafike?
Takodje me interesuje da li u Trafikama vazi popust na karticu VC?
Hvala.
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 25/06/2011 : 09:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ce u VC trafikama biti puna cena od 2800 ali ce kao i do sad vaziti popust pa ce sa 30% cena biti malo manje od 2000.To je moje misljenje,nisam jos proverio ali uskoro cu.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/06/2011 : 12:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Ljudi,mene interesuje da li ta cena od 1800 dinara u prvih mesec dana vazi samo za kupovinu u Darkvudu,ili takodje vazi za kupovinu u objektima Trafike?
Takodje me interesuje da li u Trafikama vazi popust na karticu VC?
Hvala.

Do sada sam u "Trafikama" na karticu od VČ imao popust na sva izdanja od "Darkvuda". Verovatno je isti slučaj i sa "Konanom".
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/06/2011 : 12:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Mislim da ce u VC trafikama biti puna cena od 2800 ali ce kao i do sad vaziti popust pa ce sa 30% cena biti malo manje od 2000.To je moje misljenje,nisam jos proverio ali uskoro cu.

Cena knjige u promotivnom peruodu je 1800.dinara- na to sračunaš popust od 30% na karticu VČ i prava cena izadje 1260.dinara!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 25/06/2011 : 12:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:

Cena knjige u promotivnom peruodu je 1800.dinara- na to sračunaš popust od 30% na karticu VČ i prava cena izadje 1260.dinara!

Ma, ne.
Nisi lepo razumeo rečenicu: "Cena knjige u promotivnom peruodu je 1800.dinara"

To je već popust
Popust na popust - bilo bi previše, zar ne?

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

flying_brick
Starting Member

Serbia
34 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 25/06/2011 : 13:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send flying_brick a Yahoo! Message  Send flying_brick a Private Message  Reply with Quote
quote:
...
Da li nas neko ovde previse mazi???...

ne, ja mislim da zbog ovakvih stvari je definitivno 12.12.2012. kraj sv(ij)eta
"previse dobro da bi trajalo"

Words of wisdom from the immortal Swiss Tony : http://www.jokefile.co.uk/rich/swisstony.html
...malo u Zemunu, a malo i u Benkovcu...
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 25/06/2011 : 15:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da ova knjiga moze kostati 1260 dinara, Libellusove knjige bi trebale biti maksimalno 300 dinara :) Nema sanse, 2800 je u trafikama, provjereno.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 25/06/2011 : 17:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
cena je 1800 dinara samo u darkwoodu, u VC prodavnici je puna cena na koju se obracunava popust

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/06/2011 : 18:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

cena je 1800 dinara samo u darkwoodu, u VC prodavnici je puna cena na koju se obracunava popust

To je onda sledeća računica: 2800 - 840 (30%) = 1960.dinara?
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 25/06/2011 : 18:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by karven

To je onda sledeća računica: 2800 - 840 (30%) = 1960.dinara?

Tako je. Toliko sam ja platio kada sam naručio.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/06/2011 : 18:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Da li neko zna da li se u "Trafikama" može kupiti "Srednjovekovni zamak" od Harolda Fostera i po kojoj ceni? Kada sam prošli put bio u Novom Sadu nisu imali to izdanje...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/06/2011 : 19:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
mozda zato sto jos nije izaslo?

pritom, KOMIKO ne distribuira po Trafikama

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/06/2011 : 19:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Lord Vader89

[/quote
Šteta! Verovatno će se onda moći naručiti preko "Alan Forda" ili "Darkvuda"? Neka mi odgovori neko ko je informisan o ovome...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21136 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 25/06/2011 : 20:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Prijatelju, SZ će se premijerno pojaviti u KG 1-3 jula, a odmah potom će se moći kupiti u NS kod Vuka ili u BG u DW i AF.
Cena u KG je 1100 dinara, a nakon festivala nešto veća, recimo 1200 ili 1300 dinara.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jur
New Member

Slovenia
179 Posts

Member since 31/05/2010

Posted - 25/06/2011 : 20:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jur a Private Message  Reply with Quote
Impresivno izdanje ovaj Conan, na zalost i suvise za tehnicko stanje nekih stripova koje se nalaze unutra. Svi stripovi koji poseduju sivinsko nijansiranje su ocigledno u 300dpi b&w skali . Gledao sam americka izdanja i izgleda, da je situacija ista mada nije izrazena zbog duplo manje velicine i loseg papira. Savage sword serial ima puno epizoda radeno sa sivim nijansiranjem. Ako svi ti materiali za tisak postoje samo u 300 dpi, onda to znaci da cemo sav taj majstorski crtez gledati u krzavim i dihterovanim linijama. Za utehu, ovi stripovi koji koriste cisti line art(recimo ovi koje je tusirao Alfredo Alcala) imaju dobar dpi, pa izgledaju fantasticno u ovakvoj velicini.

-----------------------------------------------
Composition Assistant
http://jugilus.com/composition_assistant/ca.php
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/06/2011 : 20:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Lord Vader89

Šteta! Verovatno će se onda moći naručiti preko "Alan Forda" ili "Darkvuda"? Neka mi odgovori neko ko je informisan o ovome...

nije ti palo na pamet da pitas u odgovarajucoj temi? :P

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/06/2011 : 20:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Prijatelju, SZ će se premijerno pojaviti u KG 1-3 jula, a odmah potom će se moći kupiti u NS kod Vuka ili u BG u DW i AF.
Cena u KG je 1100 dinara, a nakon festivala nešto veća, recimo 1200 ili 1300 dinara.

Hvala na informaciji,kolega! Ovo izdanje se neizostavno mora imati u kolekciji...Lepo će stajati pored serijala "Princ Valijant"!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/06/2011 : 20:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nije ti palo na pamet da pitas u odgovarajucoj temi? :P

Mladi kolega,znaš kako je,ja sam već ljubitelj stripa - veteran,pa se malo teže snadjem od vas mladih...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/06/2011 : 20:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
zato smo mi mladi tu da uputimo :D

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/06/2011 : 20:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

zato smo mi mladi tu da uputimo :D

Sigurno - na mladjima svet ostaje! Na našoj strani je iskustvo,a na vašoj sve ostalo...To je i prirodno.
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000