- Kada Zagor ide na evropsku odiseju? Pretpostavljam da bi odogovor mogao biti 2017 ili 2018. Sigurno je i sam Bure vec razmisljao o tome, pa pokusajte da istisnete planove iz njega.
[/quote]
Mene cudi kako do sada Zagor nije bio na europsku odiseju.To bi sigurno bio pravi buum u prodaji.
Mislim da barem toga ne može da usfali. Još kad anto repetira onu svoju čačanku, bit će mrtvih
Inace, Anto je deo forumskog lobija koji pokusava da od festivala napravi 'rakijadu', ali mi trezvenjaci (kad kazem 'mi' mislim na sebe i Grujaha) cemo se tome ostro usprotiviti.
Mislim da barem toga ne može da usfali. Još kad anto repetira onu svoju čačanku, bit će mrtvih
Inace, Anto je deo forumskog lobija koji pokusava da od festivala napravi 'rakijadu', ali mi trezvenjaci (kad kazem 'mi' mislim na sebe i Grujaha) cemo se tome ostro usprotiviti.
Kao sto sam i rekao kod Slobe na rodjendanu Darkwooda, ja ostavih alkohol potpuno.
- Kada Zagor ide na evropsku odiseju? Pretpostavljam da bi odogovor mogao biti 2017 ili 2018. Sigurno je i sam Bure vec razmisljao o tome, pa pokusajte da istisnete planove iz njega.
[/quote]
Mene cudi kako do sada Zagor nije bio na europsku odiseju.To bi sigurno bio pravi buum u prodaji. [/quote] Zagorovu posetu staroj dobroj Evropi treba staviti u 1848.godinu kada su izbile Revolucije...To bi bio zanimljiv predložak za seriju novih,uzbudljivih avantura "Duha sa sekirom"!!!
Originally posted by Grujah. Kao sto sam i rekao kod Slobe na rodjendanu Darkwooda, ja ostavih alkohol potpuno.
Ajd nemoj da moram ić po fotkama kopat
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Posebnu zahvalnost za organizaciju dolaska tandema Burattini & Nuccio dugujem Goranu Zečeviću. Druže, ne mogu ti se odužiti za ovako nešto. Dogovor koji smo inicirali polovinom novembra prošle godine u vezi ovog događaja, koji je bukvalno ušao u sve sfere naših života, kulminiraće ovih dana na najbolji mogući način. Stotine telefonskih razgovora, stotine mejlova... za jednu stvar... O peripetijama, zgodama i nezgodama, trivijama... koje smo imali tokom ovih meseci pričaćemo drugom prilikom
Hvala još jednom!
(inače Colt je insistirao da ne veličam njegovu ulogu u svemu ovome (što je neizvodljivo), pa očekujem prekore već koji minut posle ovog posta )
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ultras, samo se vi svi zajedno lijepo udružite i potrudite da ovaj festival postane tradicija...da vam dogodine dođe u posjet par balavandera iz Hrvatske, a ne samo jedan
Naravno, ovime ciljam na tebe Dee
Ultras, samo se vi svi zajedno lijepo udružite i potrudite da ovaj festival postane tradicija...da vam dogodine dođe u posjet par balavandera iz Hrvatske, a ne samo jedan
Postoji jedna mala šansa da se pojave tri lole iz CG... Samo da ve upozorim na vrijeme... Da spremite dosta rakije...
Dražen DRB mi je u razgovoru juče rekao da se ta mala šansa povećala toliko da dolazite sigurno Oduševili ste me
Ali-Anto i 60 razbojnika dobijaju pojačanje Kako je krenulo ovo će po broju stripovskih učesnika prevazići sajam knjiga
Pa bilo je čupavo. Varijanta da dođemo drugarovim autom je otpala pa ćemo se držati starih dobrih "Krstića" tako da ćemo u KG prvi stići u subotu - negdje oko 6 ujutru (samo da u međuvremenu ne uleti neka radna obaveza za vikend, daleko bilo, pu pu). Kad otvaraju prve kafane?
Originally posted by vope Pa bilo je čupavo. Varijanta da dođemo drugarovim autom je otpala pa ćemo se držati starih dobrih "Krstića" tako da ćemo u KG prvi stići u subotu - negdje oko 6 ujutru (samo da u međuvremenu ne uleti neka radna obaveza za vikend, daleko bilo, pu pu). Kad otvaraju prve kafane?
Dobro je ispalo Noćni klub Geto radi od 00.00 do 08.00 a nalazi se u Glavnoj ulici