Author |
Topic |
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 10/07/2011 : 00:26:44
|
Aaaaa.. Trips = The Game. Nisam skontao uopste. Vis, bolje da se ne javljam ja. :P |
Edited by - Grujah. on 10/07/2011 00:27:06 |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
henry
Senior Member
Serbia
1484 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 10/07/2011 : 00:35:38
|
Pa kolko sam ja upoznat, Rej im je oduvek bio tranzicioni šampion, znači daju mu s vremena na vreme titulu na kratko, čisto zarad političke korektnosti i zadovoljstva hispanoamerikanaca, ali ništa na duže staze. Mada je i on na zalasku karijere, zato su i doveli onog Mistika i guraju Alberta del Ria, zbog iste ciljne grupe. A, sem ako nije fora, CM napušta WWE odmah posle ovog PPV-a |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40280 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
henry
Senior Member
Serbia
1484 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 10/07/2011 : 01:01:33
|
Ma nemoj da brišeš, nek vide ljudi |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 10/07/2011 : 06:53:54
|
quote: Originally posted by henry
King, reci mi kakvo je tvoje mišljenje o ternutnoj situaciji u WWE? U poslednjih par godina ostali su bez Šona Majklsa, Edža, Batiste, Krisa Džerika, Hardija, ne mogu za stalno da računaju na Andrtejkera i Tripsa, tako da je knjiga pala samo na Sinu i Ortona koji su više nego potrošeni. Istovremeno im nikako ne uspeva da stvore novog mejniventera, pokušali su i sa Šimusom, Svegerom, Mizom, Morisonom, evo sada i Trutom, ali bezuspešno. A PPV, rejting i poseta konstantno opadaju, da ne pričam o PG-u...
Situcaija je trenutno losa, nazalost bice jos gore. Ratings stalno opadaju i Vince jednostavno nema ideju sta da uradi. Dosta velikih je otislo ili prestalo da se bori zbog povreda, alternativne zamjene su razocarali svi do jednog. Miz je pomalo simpatican, ali u mojim ocima vise klaun nego sampionski materijal. Morrison je definitvno jedan od najboljih atleta u ligi, uz to jos i dobro izgleda, dzaba sve kada nema karizmu koju treba da ima jedan wrestler. Vec neko vrijeme uzima ekstra casove iz glume, ali kako moze da se vidi slabe vajde od toga. Swagger je tip koji je imao potencijal, strpali su ga u pricu sa Coleom i srozali totalno. Sheamus je imao push dok se druzio sa Triple Hom, ocigledno da nisu vise u bratskim odnosima. Ok je kao heel, ali je prerano dobio push i titulu. R-Truth ima potencijal, ali treba polako od njega praviti super heela, a ne strpati ga jednom u main event pa baciti opet u midcard.
Problem je jednostavno sto se Vince previse koncentrisao na Cenu, ok, on mu donosi dosta novca, prije svega prodjom merchandise-majice,figure i ostalo, ali stvar je u tome da Vince misli da je Cena buducnost jer njega vecinom vole klinci koji nisu usli u pubertet. Na taj nacin on misli da ce te ljude zadrzati citav zivot, kvaka je u tome sto ti klinci kako sazrijevaju pretvaraju se u tipove koji zvizde Ceni i zasiceni sa njim okrecu u zrelijim godinama wrestlingu ledja. Nije ni cudo, svaki RAW ili PPV pretvorio se u Cena show. Ljudi mu ne zvizde jer ima ruzan nos, to rade jer im je preko k.... jer je tip na sve strane i zbog njegove superiornosti. Vince ga ne moze prebaciti u negativce, naravno zbog klinaca koji ga obozavaju i koji donose prihod firmi. To je problem politike koju trenutno vodi WWE, okrenuti su vise mladoj publici, za razliku od Austinove Attitude ere kada su sex i nasilje bili u prvom planu.
S druge strane imamo Ortona u Smackdownu, problem je samo protiv koga da se bori. Kazu da je jedan junak toliko dobar koliko mu je mocan neprijatelj, stvar je u tome da u WWE nema vise pravih main eventera. Koga planiraju da bace u main event? Alex Rileya, tipa koji je do sada imao pet meceva. Zack Rydera, koji je vic figura, ali eto neki internet show mu dobro laufa pa ce dobiti push. Kane i Big Show su previse istroseni.
Punk je uvijek dobra alternativa jer moze da funkcionise dobro kao face ili heel, ali najvjerovatnije u sljedecu nedlju napusta WWE. Trenutno je velika polemika oko toga da li je vijest da odlazi samo patka, mozda se planira iznenadjenje i da mu daju titulu. Cinjenica je da se ljudi kao rijetko prije u posljednje vrijeme interesuju za ovaj PPV, medjutim u proslom RAWu Vince je rekao nesto zbog cega sam siguran da ce Punk ipak napustiti ligu-rekao je Ceni da ce mu dati otkaz ako izgubi. E sada, jasno je da je to sa Cenom samo work, ali problem je taj sto smo imali slican storyline prije nekoliko mjeseci kada je Cena ratovao sa Nexus. Cisto sumnjam da bi za kratko vrijeme ponovili istu pricu, zbog toga sam ubijedjen da ce Cena pobijediti i da Punk napusta ligu. Vjerovatno ce se vratiti u roku od dvije godine, ipak je u ovo vrijeme teski gubitak, jer Cena i Orton jednostavno nemaju ozbiljnih protivnika. Izgradtiti jednog dobrog heela kosta vremena, to vrijeme WWE nema. Ratings konstantno opadaju i ako se nastavi ovako bez ideja, crno se pise. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 18/07/2011 : 14:54:52
|
CM PUNK novi WWE šampion
Nevjerovatne scene iz Chicaga! Cijela hala je skandirala Punkovo ime, bilo je čak prijetnji da će fans demolirati halu ukoliko Cena ostane šampion. Nemoguće se zaista desilo, Punk je novi šampion i pred očima Vince McMahona napustio je halu zajedno sa pojasom. Sada čekamo na RAW da vidimo razvoj događaja. Evo svih rezultata sa turnira Money in the Bank 2011
-SmackDown Money-in-the-Bank Ladder Match: Daniel Bryan def. Sheamus, Kane, Wade Barrett, Sin Cara, Cody Rhodes, Heath Slater, & Justin Gabriel to win the SmackDown Money-in-the-Bank briefcase. -Divas Championship: Kelly Kelly (c) def. Brie Bella by pin following the K2 to retain. -Mark Henry def. Big Show by pin following the World’s Strongest Slam and two World’s Strongest Splashes. -RAW Money-in-the-Bank Ladder Match: Alberto Del Rio def. Rey Mysterio, R-Truth, The Miz, Alex Riley, Evan Bourne, Jack Swagger, & Kofi Kingston to win the RAW Money-in-the-Bank briefcase. -World Heavyweight Championship: Title Changes Hands on a DQ or “Bad Referee Call”: Christian def. Randy Orton (c) by DQ following a low blow by Randy Orton (c). As a result, Christian wins the World Heavyweight Title. -WWE Championship: CM Punk’s Final Match: Title or Career: CM Punk -def. John Cena (c) by pin following the GTS to win the WWE Title in his final match in the WWE. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19687 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 18/11/2014 : 14:26:16
|
tražio sam prikladan topik gdje bi mogao postaviti jedno glupo pitanje o nogometu i naletjeh na wrestling
ja sam to pratio dok sam dečak bio i evo sad sam malo pogledo na youtube
ovi danas kečeri mi nisu zanimljivi svi su isti majke im ga
al kako čitam većina starih je već pomrla ali ne od starosti
hmm..
kako god najviše sam volio hitmena i snejka
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 18/11/2014 : 14:28:52
|
ada
glupo pitanje u vezi nogometa
ja iako to nepratim, znam da su nekad slovence zvali skijašima i nisu im pridavali neku važnost u prvoj saveznoj ligi
maribor je uvije bio poslednji u ligi ili ga uopće nije bilo
a sad je maribor u ligi prvaka a neki drugi klub iz bivši lige nije okusio ligu prvaka još odkad su pantweliju sahranili
jel to znači da ukoliko bi još uvijek postaja yu liga, da bi maribor bio prvak ? |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2628 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 22/11/2014 : 01:14:23
|
Hustle, loyalty, respect! Cenation. You can't c me. Od nedavno i You can't stop me. Cena sucks, lets go Cena i te fore.
U nedjelju Team Cena vs Team Authority.
Cena je za mene greatest ever, 12 Wwe naslova, 3 whc naslova, meni omrazeni Cm Punk ga nikad nije pobijedio clean i sad je u penziji. Volim i Ortona i Sheamusa, a mrzim kako pokopavaju Dolpha Zigglera koji je po meni najbolji hrvac na svijetu po znanju i atleticizmu. Ovi iz the shielda su mi bleaaah i zivcira me Daniel Bryan.
Nema vece ljepote u ovom sportu od u cant c me pa 5 knuckle shuffle pa AA. I to kad je AA na Big showu |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
Edited by - Giuda Ballerino on 22/11/2014 01:26:51 |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4541 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2628 Posts
Posted - 15/12/2014 : 01:50:58
|
Za 10 minuta WWE TLC, uzivancija, nadam se kojem epic mecu i dobroj makljazi, prenosi britanski SKY Sports 1 na satelitu. |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2628 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
naker
Advanced Member
4538 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
naker
Advanced Member
4538 Posts
Posted - 07/03/2023 : 20:38:53
|
Wrestlemania je najbitniji i najgledaniji događaj u kalendaru WWE-a, jer tada nastupa kulminacija celokupnog narativa kao uvoda u meč, koji nekada zna da traje i po nekoliko meseci, ili čak i godinu dana, i generalno govoreći najbolji mečevi se ostavljaju za Wrestlemaniju. Ako postoje dva imena koja su tokom istorije obeležili ovaj događaj, onda su to sigurno Shawn Michaels i Undertaker.
Undertaker, koji je imao neprevaziđeni niz pobeda i auru nepobedivosti, takozvani streak, i Michaels koji je imao nadimke kao što su Mr. Wrestlemania i Showstopper, jer su njegovi mečevi na najvećoj pozornici zasenili sve mečeve posle njegovog s obzirom da je publika po pravilu ostajala u šoku nakon onoga što je upravo videla. 2009. godine na WrestleManiji 25 obojica su već bili u silaznim, zrelim godinama, i bilo je samo pitanje vremena kada će ova dva diva imati svoj meč na Wrestlemaniji. Da li je bilo ikakve sumnje da je ono što je usledilo doživljeno kao instant klasik? Teško da ima boljih mečeva 1 vs. 1 od ovoga, uživajte
|
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2628 Posts
Posted - 08/03/2023 : 20:47:39
|
Navijao sam da Dolph Ziggler postane WWE champion. Umjesto njega dobili smo Jindera Mahala, Big Ea, Koffija jebenog Kingstona i tko znam sve koga ne. Ne pratim vec par godina. Navijao sam i za uspjeh Morrisona, dobili smo teskog jobbera, pjesmu HeHe HoHo i na kraju release. |
|
|
naker
Advanced Member
4538 Posts
Posted - 09/03/2023 : 20:51:05
|
Bio je Dolph šampion, ali samo na kratko nažalost. Ali po meni on je najbolji seller ikada, način na koji taj čovek prodaje tuđe poteze kao da su stvarno bolni je stvarno fascinantno. I u pravu si za Morrisona, jedan od najpotcenjenijih likova iz WWE-a. Njegovi mečevi sa Jeffom Hardyjem su bili milina za gledanje. Ali nažalost takvi high flyeri su cenjeni kod publike, ali slabo uzimaju titule. |
|
|
Topic |
|