forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR EXTRA 201 - Plamena lobanja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 12/07/2011 : 14:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ma baš... Meni je Ferri no. 1, ali neću skakati na nikoga kome je isti nepodnošljiv. Isto kao što ne mogu smisliti Chiarollu opet mi je ok da je isti nekom drugom odličan. Mislim, otkad se neistomišljenike tretira cirkusom? Kako bi rekli ovi naši preplaćeni političari - budimo parlamentarni i demokratični
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 12/07/2011 : 14:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Ma baš... Meni je Ferri no. 1, ali neću skakati na nikoga kome je isti nepodnošljiv. Isto kao što ne mogu smisliti Chiarollu opet mi je ok da je isti nekom drugom odličan. Mislim, otkad se neistomišljenike tretira cirkusom? Kako bi rekli ovi naši preplaćeni političari - budimo parlamentarni i demokratični

Ferri je no. 1 puno ljudima ovdje... oni koje ga ne vole su u tankoj manjini

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/07/2011 : 14:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Mislin da i nema baš ljudi koji ne vole Ferrija, već se radi o ljudima kojima Ferri nije najbolji.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/07/2011 : 14:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

donatelli,ferri,nuccio,andrejauči,delausna harmonika i amen...ovi ostali im ne mogu doći ni blizu...karijola,brnjoti...pa to je živi užas...da,zaboravih i laurentija

Malo sam ispremjestao redosljed imena. Ovako bolje izgleda.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 12/07/2011 : 15:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Da je izbacit sve epizode koje nisu crtali Ferri, Donatelli i Toricelli ZAgor bi bija zamalo pa savršen strip, od prve do zadnje.

Da, probaj...izbaci SD 9-43 i Zagora danas nebi bilo

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 12/07/2011 : 16:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

quote:

Da je izbacit sve epizode koje nisu crtali Ferri, Donatelli i Toricelli ZAgor bi bija zamalo pa savršen strip, od prve do zadnje.

Da, ali izbaci Nolitu i Ferrija, i Zagora uopste ne bi bilo, nikad!

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/07/2011 : 17:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

quote:

Da, ali izbaci Nolitu i Ferrija, i Zagora uopste ne bi bilo, nikad!

Ma da, ali da izbacimo sve korisnike stripova.com ovog foruma danas ne bi bilo.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/07/2011 : 18:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:
Originally posted by Krunoslav

quote:
Originally posted by globinjo

superčmarko,nećeš ući na barcu,ja ti garantiram
donatelli,bignotti,ferri,nuccio i amen...ovi ostali im ne mogu doći ni blizu...karijola,andrejauči,delausna harmonika...pa to je živi užas...da,zaboravih i laurentija

Ja bih ovdje još dodao: Michele Pepe.

Ova prva četvorica što si ih nabrojao mogu samo sanjati da crtaju kao Andreucci.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17048 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 12/07/2011 : 23:42:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ferri je broj 1, a na broju 2 su mnogi, zato je Zagor i opstao sve ove godine... Po meni, samo ovi crtači nikako ne valjaju : Gamba, Segna i braća Cassaro... Sedioli, Gramaccioni, Chiarolla, Verni su podnošljivi, a ostali su dobri do odlični (osim Ferrija, Bisi, Rubini, Torricelli, Nuccio...)
Go to Top of Page

marcho
New Member

Croatia
270 Posts

Member since 23/04/2008

Posted - 16/07/2011 : 12:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send marcho a Private Message  Reply with Quote
kupio sam ovaj strip iz čiste nostalgije kao što uostalom kupujem sve druge zagorove stripove zadnjih godina... dakle nemam ga ni najmanju namjeru čitati, prije svega da si ne pokvarim lijepe uspomene iz djetinstva...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/07/2011 : 12:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
O isusati šta sve neću pročitat

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/07/2011 : 13:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Kupio i pročitao. Zasad je ok.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 16/07/2011 : 13:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Segna ima neke kultne epizode, a i Gamba u prvih 5-6 gostovanja kod Zagora nije bio los.Tada je ipak postojao neki nivo i Zagorov lik prepoznatljive crte nisi mogao da skrnavis kao danas.Jesu se malo razlikovali ali nisu mogli da pisaju po Zagoru kao danasnji crtaci.Pogledajte Laurentijeve naslovnice na Knjigama Zagor,izgleda kao da jede malu decu,cupav rastrojen na svakoj slici izgleda kao drogirani dobrovoljac.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 16/07/2011 : 14:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
Zašto vas većina ne voli Laurentija? Za Chiarollu kužim, čovjek mi je strašno drag crtač, ali jasno mi je da mnogi njegov stil neće htjeti probaviti. S druge strane, Laurentijev crtež je atraktivan za oči, dinamičan i originalan, a Zagor ostavlja dojam pravog čovjeka iz šume.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21384 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/07/2011 : 14:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Andreuci,Laurenti,Dela Monika,Kjiarola i braća Kasaro su meni jako drago crtači i dali su neke odlične Zagorove epizode.
Kjiarloa - Dugo putovanje - možda i najbolji Zagor ikad.
braća Kasaro - Napuštena utvrda
Laurenti - Smrtonosna močvara
Andreuci - ona priča u Africi
Dela Monika - treći Vampir
...
A Feri mi je najomiljeniji crtač SBE moje mladosti, a i danas mu skidam kapu.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 16/07/2011 14:59:58
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/07/2011 : 17:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel

Zašto vas većina ne voli Laurentija? Za Chiarollu kužim, čovjek mi je strašno drag crtač, ali jasno mi je da mnogi njegov stil neće htjeti probaviti. S druge strane, Laurentijev crtež je atraktivan za oči, dinamičan i originalan, a Zagor ostavlja dojam pravog čovjeka iz šume.

Slazem se sa ovim.Iako volim "klasicnog" Zagora Laurentijev crtez mi bas pase.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/07/2011 : 17:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Meni sustinski ne smeta nijedan Zagorov crtac, mada su mi Ferri i Donatelli pri dnu liste jer su tehnicki bolesno inferiorni u odnosu na novu generaciju. Vise mi smeta sto pojedini misle da je Ferri izmislio crtanje, po obicaju, kako to vec ide na forumima, bolna tacka su fanovi a ne autori/junaci.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 16/07/2011 : 18:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Meni sustinski ne smeta nijedan Zagorov crtac, mada su mi Ferri i Donatelli pri dnu liste jer su tehnicki bolesno inferiorni u odnosu na novu generaciju. Vise mi smeta sto pojedini misle da je Ferri izmislio crtanje, po obicaju, kako to vec ide na forumima, bolna tacka su fanovi a ne autori/junaci.

Nije izmislio crtanje, ali je izmislio Zagora Besmisleno je reći da voliš Zagora, a ne voliš Ferrijev crtež jer čovjek je kreirao taj lik. To je isto kao kad ekipa na Texovu topicu veli da ne voli Galepa i priznaje samo Villu.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/07/2011 : 18:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
To sto ti kazes nikako nije tacno. To kao da kazes da moras voljeti Beatles-e, da bi shvatio Rammstein.
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 16/07/2011 : 18:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

To sto ti kazes nikako nije tacno. To kao da kazes da moras voljeti Beatles-e, da bi shvatio Rammstein.

To nema ama baš nikakve veze. Ovdje je riječ o stripovskom liku kojemu je jedan crtač dao vizualnu stranu. Danas 50 godina kasnije taj lik ima svoju povijest i tradiciju.
To što ti spominješ su dvije različite stvari koje jedna s drugom nemaju veze. Osim možda električnih gitara.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/07/2011 : 18:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Pa sve je to evolucija rock'n'roll-a. Ima veze, nego sta. Ljudi mogu da obozavaju Bosellijeve epizode, a Nollitine da im budu necitljive.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 16/07/2011 : 18:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oasis pre.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 16/07/2011 : 18:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa sve je to evolucija rock'n'roll-a. Ima veze, nego sta. Ljudi mogu da obozavaju Bosellijeve epizode, a Nollitine da im budu necitljive.

Da, ali ovdje je riječ o Zagoru, a ne evoluciji stripa Al nebitno. Ja uostalom nisam rekao da se Ferrija mora voljeti nego da je besmisleno nazivati se Zagorovim fanom, a odbacivati Ferrija. Time se odbacuju i sve naslovnice, svi jubilarci, većina priča s glavnim neprijateljima i još gomila drugih iz svih razdoblja Zagorove povijesti.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/07/2011 : 18:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Eh, puca mi q i za naslovnice i za jubilarce i za gvozdene titane i osage i americke odiseje i zimske zmije i liberty sama. Citam ono sto mi se svidja - Ferri mi se, uglavnom, _ne svidja_, i zadrzavam to pravo.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13495 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/07/2011 : 19:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ljudi mogu da obozavaju Bosellijeve epizode, a Nollitine da im budu necitljive.

taj sam mada, nije da ih baš obožavam, ali su sasvim dobre
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000