forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 CGC graded comics
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

BOJ@N
Starting Member

Canada
73 Posts

Member since 27/08/2010

Posted - 29/07/2011 : 19:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BOJ@N a Private Message  Reply with Quote
Dali neko ovdje na forumu ima CGC graded (http://www.cgccomics.com) Americke stripove? Stavite slike da vidimo kolekcije.

Ovo su neki iz moje kolekcije

As the ancient Tibetan philosophy states, “Don't start none, won't be none.”

Edited by - BOJ@N on 31/07/2011 19:19:17

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2011 : 20:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni je to iskreno bezveze i nepotrebno bacanje novaca.
Nije baš da me nešto mami, a i čujem da nije baš jeftin za dobit taj "certifikat" (ili kako već da ga nazovem) kada šalješ svoje stripove na ocjenjivanje... To eventualno za neke stvarno stare i rijetke stripove, ali ovako mi je bezveze.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 29/07/2011 : 23:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
ja imam neke stare i rijetke stripove ali mi ne pada na kraj pameti da jih šaljem njima ocenjivat. nekako je i meni malo bezveze.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

BOJ@N
Starting Member

Canada
73 Posts

Member since 27/08/2010

Posted - 30/07/2011 : 00:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send BOJ@N a Private Message  Reply with Quote
Sve koje ja imam CGC su rijetki i stari kao prvi Wolverine ili prvi Watchmen ili su ih potpisali Jim Lee, Alex Ross, Romita sr. i Stan Lee.

Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 30/07/2011 : 00:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Strip je da se čita, ne da stoji na polici u hermetičnom plastičnom lijesu...
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 30/07/2011 : 00:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
pa može se lako slomit ova plastika da se pročita strip :)

Go to Top of Page

BOJ@N
Starting Member

Canada
73 Posts

Member since 27/08/2010

Posted - 30/07/2011 : 00:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BOJ@N a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

pa može se lako slomit ova plastika da se pročita strip :)

Teze je nego sto mislis . Ja jos uvijek trazim prvo Italijansko izdanje Dylan Dog #1 da ga posaljem u CGC ali ga je nemoguce naci.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9615 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/07/2011 : 01:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
to otprilike lici na ona plasticna pakovanja u koja pakuju elektronske zezalice, poput slusalica, kablova za net, itd....
to se lako pokida sa par poteza makazama

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 30/07/2011 : 01:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
nije da mislim, razpakirao sam ja to :D

Go to Top of Page

BOJ@N
Starting Member

Canada
73 Posts

Member since 27/08/2010

Posted - 30/07/2011 : 01:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BOJ@N a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

nije da mislim, razpakirao sam ja to :D

Koje si stripove otvarao da citas? :)

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 30/07/2011 : 02:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
daredevil: father broj 1, jedno par silver surfera, marvel tales 48, the juggernaut one shot, hitman vs. lobo i još neke koje sam zaboravio. dobio na poklon od prijateljice koja je mislila da je ta plastika nekakva zaštita za transport pa jih kupila.
pošto mi je cijeli koncept cgc mrzak naravno da sam otvorio. cgc i variant covers su mi dvije stvari koje baš ne podnosim u ovoj ameriškoj strip industriji. a i variant covers mogu još nekako smislit jer je barem neki crtač dobio neku paru da je nacrtao nešto a kod cgc nitko od avtora nema ništa od toga da računaju gadne pare za stripove koje ne možeš ni prolistat ako nečeš da izgube vrijednost koju si platio. to da ti oni ocijene neki strip i to gadno računaju može svakako zadržat zasebe.

Go to Top of Page

kra-kra
New Member

Slovenia
106 Posts

Member since 20/09/2004

Posted - 30/07/2011 : 13:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kra-kra a Private Message  Reply with Quote

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books ... and now there's only time to say ... THANK YOU GOD! LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 30/07/2011 : 15:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandyboy

Pa ne bas.
Strip je za ono sto njegovom vlasnniku pricinjava najvise zadovoljstva. Ako je to pakovanje u plasticne kutije i slanje na procenu kvaliteta, onda je to njegova namena za tu osobu.

Inace ovo je sigurno najperverzinji vid kolekcionarstva koji sam ikad video.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9615 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/07/2011 : 15:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Sorry, morao sam, necu vise

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - Lord Vader89 on 30/07/2011 15:59:39
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/07/2011 : 16:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
@Vader:
Baš sam jučer čita ovaj strip i ta tabla me se skroz dojmila

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

BOJ@N
Starting Member

Canada
73 Posts

Member since 27/08/2010

Posted - 30/07/2011 : 20:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send BOJ@N a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

quote:
Originally posted by sandyboy

Pa ne bas.
Strip je za ono sto njegovom vlasnniku pricinjava najvise zadovoljstva. Ako je to pakovanje u plasticne kutije i slanje na procenu kvaliteta, onda je to njegova namena za tu osobu.

Inace ovo je sigurno najperverzinji vid kolekcionarstva koji sam ikad video.

Slazem se. Svakome ono sto voli. Ja licno za svaki svoj CGC strip koji imam, imam taj isti u HC da mogu da citam.
Ja licno to ne radim to da bih mogao da ih prodajem kasnije, ali se ne moze zanemariti cinjenica da Walking Dead #1 CGC vrijedi $500-$600.
U svakom slucaju vidim da sam ovdje na forumu kao heretik sto se tice CGC.

Edited by - BOJ@N on 30/07/2011 20:47:20
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/07/2011 : 18:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma šta ti je, kakvi heretik?
Mislin, ja nisam baš ni upoznat previše sa time, al pretpostavljan da se ta plastika ne može otvorit kad god želiš i zatvorit opet? Meni je to u jednu ruku super za neke stvarno stare stripove, zaštićeni su i sve, ali i njih bi nekad sigurno volija ponovo prolistat i zbog toga mi je ža šta se ne može.

Go to Top of Page

BOJ@N
Starting Member

Canada
73 Posts

Member since 27/08/2010

Posted - 31/07/2011 : 19:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send BOJ@N a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ma šta ti je, kakvi heretik?
Mislin, ja nisam baš ni upoznat previše sa time, al pretpostavljan da se ta plastika ne može otvorit kad god želiš i zatvorit opet? Meni je to u jednu ruku super za neke stvarno stare stripove, zaštićeni su i sve, ali i njih bi nekad sigurno volija ponovo prolistat i zbog toga mi je ža šta se ne može.

Tacno je da se ne mogu zatvoriti kada se otvori. CGC prvo stavi zatvori strip u plastificiranu "kesu" i onda ga zatvore i zapecate u plasticnu "kutiju". Strip se moze izvaditi ali se mora opet slati u CGC da ga vrate u plastiku. Sve CGC koje imam su stari osim nekih novijih koje su potpisani. Volio bih da jos nabavim i originalni prvi broj Dylan Dog :)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000