forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 NOVA OBAVIJEST
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 10/09/2011 : 13:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by ken2špricer i gemišt su bijelo vino + mineralna

Ne, ne, neee ! Spricer je po definiciji iskljucivo sa soda-vodom, ono sto vi zovete gemist a mi u srbadiji "namestaj" (obozavam ovaj termin) je sa kiselom !

Namestaj je valjda bokal - bokal (vino - kisela) pa ti onda to pij kako oces - dal ces posebno ili ces da mesas na debi je da "namesas" kombinaciju. Ne?

Edited by - Grujah. on 10/09/2011 13:45:31
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40286 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/09/2011 : 09:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Namestaj je "kilo-kilo".. U prevodu to sto Grujah. kaze...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/09/2011 : 16:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Aman, bitno je sta je sa sodom, sta je sa kiselom... :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 12/09/2011 : 20:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kupus je kiseo, a voda je gazirana

Pozdrav!!!

Edited by - srleb on 12/09/2011 20:34:12
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8166 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 20/09/2011 : 01:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srleb

quote:

to me podsjeti na onaj vic: meso je mešano, a pica kombinovana

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 24/09/2011 : 22:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Izgleda clan Zoran uletio u neku lovu,vidim da je bidao stripova za par hiljada kuna a ima negativan komentar sto mu je bila skupa postarina za 1 strip.

Porter
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 25/09/2011 : 02:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Na koju aukciju mislis? Pregledao sam nekoliko, nisam nasao Zorana.
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 25/09/2011 : 02:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

Na koju aukciju mislis? Pregledao sam nekoliko, nisam nasao Zorana.

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&header=0&Action=1&Name=&NameDesc=0&SearchTypeCriteria=OR&SearchTypeDesc=0&Seller=&Buyer=Zoran&City=&Country=&aucCategoryID=0&SearchTypeTime=0&SearchTypeTimeValue=0&SearchType=1&submit=Tra%9Ei
Go to Top of Page

miskod66
New Member

Serbia
170 Posts

Member since 13/04/2010

Posted - 25/09/2011 : 09:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send miskod66 a Private Message  Reply with Quote
interesantna aukcija sinoc :D
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 25/09/2011 : 18:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Zoki dobio na LOTOu :)
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 26/09/2011 : 19:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

Zoki dobio na LOTOu :)

Izgleda tako
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8166 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/09/2011 : 14:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pljuštali rekordi ovih dana
blindirana soba za 899 kuna
zagorova odiseja za 505
slomljeno koplje za 428 kn ...

i nije samo zoran dobio na lotu

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

DARKO18
Starting Member

91 Posts

Member since 17/01/2011

Posted - 12/10/2011 : 02:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DARKO18 a Private Message  Reply with Quote
Određeni broj kupaca mi se još nije javio na mail makar je prošlo skoro 2 tjedna od završetka aukcija.Molim da to učine u što kraćem roku.
Hvala
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 14/10/2011 : 21:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Evo, javljam ti se ovde, da sam strip dobio i da je sve super. Ja ti na žalost novce još nisam slao jer nisam imao vremena. No, sledeći tjedan šaljem za teeb i još nekoliko drugih momaka kojim ponešto dugujem...sory!
Poz g

Invincible shield
Go to Top of Page

DARKO18
Starting Member

91 Posts

Member since 17/01/2011

Posted - 25/10/2011 : 21:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DARKO18 a Private Message  Reply with Quote
obavijest za pojedine članove u vezi zadnje aukcije koja je završila prije mjesec dana . Određeni članovi su se javili ,ali nisu ispoštovali dogovor oko plačanja ,član sa nikom RIBA5HR se nije uopšte javio nakon poslanih 5 poruka .Još čekam par dana da obavite svoje obaveze ,u protivnom dajem negativne komentare .
P.S.
Sa većinom članom proteklo sve ok kao i uvjek .
pozdrav
Go to Top of Page

DARKO18
Starting Member

91 Posts

Member since 17/01/2011

Posted - 25/10/2011 : 21:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DARKO18 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DARKO18

obavijest za pojedine članove u vezi zadnje aukcije koja je završila prije mjesec dana . Određeni članovi su se javili ,ali nisu ispoštovali dogovor oko plačanja
,član sa nikom RIBA5HR se nije uopšte javio nakon poslanih 5 poruka .Još čekam par dana da obavite svoje obaveze ,u protivnom dajem negativne komentare .
P.S.
Sa većinom članova proteklo sve ok kao i uvjek .
pozdrav

Go to Top of Page

DARKO18
Starting Member

91 Posts

Member since 17/01/2011

Posted - 26/10/2011 : 13:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DARKO18 a Private Message  Reply with Quote
kupci Zoran i RIBA5HR dobili negativne komentare ,Zoran se javio ali mi je dosta natezanja sa njim ,RIBA5HR se uopšte nije javio.
Malo čudno nik Zoran iz istog mjesta kao i član Ani (koji je izbačen).Mislim da čovjek ima više nikova na aukcijama ,jer kad pogledate bidanje tih nikova ,vidite da se radi o istoj osobi.
(lupanje do besvjesti).Nije mi jasno što ima od toga ,samo zavlači prodavače i kupce koji su htjeli kupiti stripove.Nakon prvog kruga aukcija u jednom trenutku sam htio blokirati Zorana da uopšte sudjeluje na aukcijama ,jer sam vidio da je iziritirao druge kupce.
Što je tu je ,stripovi su ipak ostali ,samo što gubimo dragocjeno vrijeme i živce sa takvim kupcima (navodnim kupcima 9
P.S. možda čovjek svršava kod bidanja ,pa ima opravdanje za svoje postupke
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 26/10/2011 : 15:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Kao što si i sam rekao, najbitnije da nisi stripove poslao ;-)

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/10/2011 : 16:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Kao što si i sam rekao, najbitnije da nisi stripove poslao ;-)

bio bi lud kad bi ih slao unaprijed...ne samo darko...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 26/10/2011 : 18:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DARKO18

kupci Zoran i RIBA5HR dobili negativne komentare ,Zoran se javio ali mi je dosta natezanja sa njim ,RIBA5HR se uopšte nije javio.
Malo čudno nik Zoran iz istog mjesta kao i član Ani (koji je izbačen).Mislim da čovjek ima više nikova na aukcijama ,jer kad pogledate bidanje tih nikova ,vidite da se radi o istoj osobi.
(lupanje do besvjesti).Nije mi jasno što ima od toga ,samo zavlači prodavače i kupce koji su htjeli kupiti stripove.Nakon prvog kruga aukcija u jednom trenutku sam htio blokirati Zorana da uopšte sudjeluje na aukcijama ,jer sam vidio da je iziritirao druge kupce.
Što je tu je ,stripovi su ipak ostali ,samo što gubimo dragocjeno vrijeme i živce sa takvim kupcima (navodnim kupcima 9
P.S. možda čovjek svršava kod bidanja ,pa ima opravdanje za svoje postupke

Da.
Mislim da je u pitanju jedan isti lik,koji se pojavljuje kod razlicitih prodavaca uglavnom na jakim aukcijama.
Kod mene se takodje pojavio,samo pod drugacijim nickom.Inace kod mene se registrovao dan posto sam postavio aukcije,ocigledno sa namerom da bas kod mene licitira.Javio se u medjuvremenu nakon aukcija koje je osvojio i to jedanput,kratkom lakonskom porukom i od tada nista.
Tacno znam njegovih pet nickova sto kod mene,sto kod drugih prodavaca i najozbiljnije mislim da je u pitanju psihicki bolesnik.Verovatno mu osvajanje aukcija podize adrenalin i uzbudjenje.
Kod mene se jos pojavljivao i pod imenom MiljanMiljan.
Sacekacu jos par dana pa cu mu objaviti podatke koje znam i nick,ako nista drugo bar zbog drugih kupaca.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/10/2011 : 18:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dubac

Kod mene se jos pojavljivao i pod imenom MiljanMiljan.
Sacekacu jos par dana pa cu mu objaviti podatke koje znam i nick,ako nista drugo bar zbog drugih kupaca.

Znam ja tog lika licno,uzeo jednom neke stripove od mene,preuzeo licno u centru Nisa,i platio.

Drugi put me za 20tak DD extra zavlacio da ga cekam do plate,pa ne moze danas,pa ovo pa ono-epilog-po prvi put sam ispao pametan i liku nisam poslao stripove jer se vise nikad nije javio ,a zajeb'o je tonu ljudi ovde i na limundu
Izgleda da covek nije sav svoj...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 28/10/2011 : 19:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by srleb

quote:

to me podsjeti na onaj vic: meso je mešano, a pica kombinovana

zayebi vic, nije svejedno sta ce ti konobar doneti...

vino i soda voda = spricer
vino i mineralna voda = gemist
vino i obicna voda = bevanda

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

mister m
Starting Member

Croatia
79 Posts

Member since 20/01/2010

Posted - 28/10/2011 : 20:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mister m a Private Message  Reply with Quote
Nije samo problem u tome što nije bidane stripove preuzeo i platio.
Jednim djelom smo oštećeni i mi drugi aukcioneri koji smo bidali na pojedine stripove na koje je i on. Bezveze je nabio cijenu, ja sam ga prebidao i osvojio strip i u ovom slučaju spušio 87 kn bezveze, u drugim je bilo manje ali nakupi se.
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-bids&BidItemID=4076365
Go to Top of Page

DARKO18
Starting Member

91 Posts

Member since 17/01/2011

Posted - 28/10/2011 : 21:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DARKO18 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mister m

Nije samo problem u tome što nije bidane stripove preuzeo i platio.
Jednim djelom smo oštećeni i mi drugi aukcioneri koji smo bidali na pojedine stripove na koje je i on. Bezveze je nabio cijenu, ja sam ga prebidao i osvojio strip i u ovom slučaju spušio 87 kn bezveze, u drugim je bilo manje ali nakupi se.
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-bids&BidItemID=4076365

Nije bilo puno oštećenih za cijenu jer ga je teško bilo prebidati(pitanje koje je rezervne cijene stavljao )
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/10/2011 : 22:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Lik ovdje ima 5 nikova??
Isto to radi na limundu??

Ma nemojte me zafrkavat da su zbog jednog fetišista ostali oštećeni i prodavač koji nije prodao stripove i stripaši koji ih nisu osvojili.
Zapravo nisu oštećeni, al se valjda razumije šta sam htio reć..
a ništa, šta se čeka.. neka globinjo sredi to..ili Marko ili ko je već nadležan za aukcije..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000