Jeremiah. Dopo la bomba. Machu Picchu. Hombre. Mutant World, a čak i Bloodstar na neki način iako je tamo apokalipsa samo isprika za barbariju. Les eaux de Mortelune. Neige (Snježni). Brendon. (?) Sergej.
hvala mcn i Mairosu..jos, jos.. Machu Picchu mi se svidja.. cini mi se u Stripoteki sam citao dosta tih prica.ali se ne sjecam Dalas bar? jedan italijan Gioletti (crtao je za amere u 60tim) ili tako nesto je imao jednu epizodu ako se sjecam?
>jedan italijan Gioletti (crtao je za amere u 60tim)
To je bilo neko sranje za Strip-art, jedan album.
Dalas Bar je budućnost, ali nije post-apo, mislim. A ako ćeš miješati daleku budućnost, neću se igrati, zna se što je post-apo.
Zarobljenik zvijezda. Neke od Priča iz nesavršene budućnosti. Stratoz, možda. Ima i Nathan Never neku kataklizmu. V for Vendetta ima ograničeni nuklearni rat. Marshal Law The Last American. Appleseed, mislim.
Just a Pilgrim Eden: It's an Endless World! Martha Washington Eternaut The Drifting Classroom Sweet Tooth Nausicaa of the Valley of the Wind Atomic Knights Judge Dredd Xenozoic Tales Legend of Mother Sarah Killraven Scout Yokohama Shopping Log (Yokohama Kaidashi Kiko) Wasteland Mighty Samson Trigun/Trigun Maximum
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins