Je l' zna neko koji su bili kriterijumi za izbor moderatora na ovom forumu? Sta su bili zahtevi i ocekivanja? Sta recimo Manhunter i ono imaju zajednicko? Znanje za ulogovati na forum?
Globinjo je specijalna vrsta planinske zivuljke ali ni on ne ide u istu kategoriju..
Jbt. Citam i ne verujem...
"Ono" će te koštati 48 sati
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Koliko moras biti pakostan da banujes zbog ovoga i jos ponovis post na drugu stranu? Koliko mora da te boli? Koliko moras imati problema u glavi sam sa sobom?
Sme li topic o politickoj orijentaciji? Onaj test politickog spektra pa malo debate o tome.. Gde smo, gde smo bili, gde mozda zelimo da budemo itd.? Teoretski nivo, ne aplikativno...
Sme li topic o politickoj orijentaciji? Onaj test politickog spektra pa malo debate o tome.. Gde smo, gde smo bili, gde mozda zelimo da budemo itd.? Teoretski nivo, ne aplikativno...
Pa i nije bas. Evo ja sam ziv primer da sam promenio dosta mesto u politickom spektru. Bio sam nezreo pre 15 godina, neinformisan, zatrovan nasom TV propagandom itd.
Ne znam koliko sam puta pravio takve eksperimente u nadi da ljudi mogu da teoretski raspravljaju na tu temu. I uvek je ispalo drugačije, to jest, očekivano.
Nemam nikakav problem sa još jednim eksperimentom, ali već vidim ključ i izbacivanja u najavi.
Pa i nije bas. Evo ja sam ziv primer da sam promenio dosta mesto u politickom spektru. Bio sam nezreo pre 15 godina, neinformisan, zatrovan nasom TV propagandom itd.
Jaoj, sećam se kad sam te ubeđivao u neke stvari, a ti mi dolazio sa tradicijom, običajima, precima, nekim fiks idejama..
Jebeš politiku, mene zanima nešto drugo, isto tako škakljivo. Nemoj ovo shvatit ka provokaciju, ali jesi li i dalje stava da bi se odreka vlastitog diteta da je gej?
Jaoj, sećam se kad sam te ubeđivao u neke stvari, a ti mi dolazio sa tradicijom, običajima, precima, nekim fiks idejama..
I evo, sitnih petnaestak godina kasnije, tu smo.
Nije da se bas odricem tradicije, lepo mi je to. Ali ni blizu onoliki imperativ kao nekad.
Originally posted by NESVRSTANI Jebeš politiku, mene zanima nešto drugo, isto tako škakljivo. Nemoj ovo shvatit ka provokaciju, ali jesi li i dalje stava da bi se odreka vlastitog diteta da je gej?
Originally posted by NESVRSTANI Jebeš politiku, mene zanima nešto drugo, isto tako škakljivo. Nemoj ovo shvatit ka provokaciju, ali jesi li i dalje stava da bi se odreka vlastitog diteta da je gej?
Verovatno. Ne znam..
Ma ti nisi normalan. Ali dobro, za par godina možda i budeš.
Verovatno. Ne znam..
Ajoj...pa nebi reć da je ubojica, silovatelj tako nešto...
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Verovatno. Ne znam..
Ajoj...pa nebi reć da je ubojica, silovatelj tako nešto...
Verovatno. Ne znam..
Ovisi o tome da li bi mu decko bio Partizanovac ili Zvezdas
Verovatno. Ne znam..
Ovisi o tome da li bi mu decko bio Partizanovac ili Zvezdas