savrsen je maksimum koliko je moguce u nasim izdanjima...ali nikakav u odnosu na italijanski original,veruj druze kad bi uporedio video bi razliku...ali naravno...original je ipak original
znam prijatelju, nabavljao sam par godina talijanska izdanja u Opčinama(kod Trsta)kad se mi nije ni sanjalo koliko izdanja čemo dobiti na kioscima koju godinu kasnije i znam da je kod Bonelli otriginal izdanja čistiji crtež,puno je to od original tabla a dosta i od papira, kod talijana je papir manje gladak i tvrđi što daje čistiji otisak, kod nasih izdavaća je mekši(štednja valjda) pa crtež dođe zamazaniji, iako ja sa malim izuzetkima na Slobodnu nemam primjedbi..bar za sada.. kako dobro rećeš-najbolje trenutno moguće za kiosk izdanja, Libellus ima još kvalitetniji tisak ali zato i skuplja izdanja.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ludens definitivno obrađuje originalne naslovne strane i one na kraju izgledaju kao u Tutto izdanju. Nije mi jasno zašto ne koriste gotove Tutto strane i uštede sebi trud.
Samo originalni strip ima kostura na levoj strani i vidi se cela litica na desnoj strani.
Izgleda da ova originalna odozgo na lijevoj strani pokazuje najvise od naslovnice, druge dvije skracuju sliku pa cak toliko, pogotovo Ludensova, onaj kostur na lijevoj strani koji se vidi a Italijanskim se uopste i ne vidi na Extra naslovnici.
Originally posted by hua Ludens definitivno obrađuje originalne naslovne strane i one na kraju izgledaju kao u Tutto izdanju. Nije mi jasno zašto ne koriste gotove Tutto strane i uštede sebi trud.
Samo originalni strip ima kostura na levoj strani i vidi se cela litica na desnoj strani.
Da, ludens obrađuje originalne naslovnice već neko vreme. Verovatno zato što tako dobijaju materijale. Ne znam koji bi bio drugi razlog.
They have money for wars, but can't feed the poor!