hm, ako mogu ja...sada je www.ifedizioni.it izdao 48 broj Mikija, nekako si mislim da če bit kraj na 50-tici, esse-geese se izpucaju na 35 broju, ostalo Bignotti, Principe i ostali meni ne tako dobri junaci....Miki nema(koliko znam)nekih specijala pa je to to, 50 brojeva približno dobijamo i kod Ludensa jer taj prati original, bar do sada.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Hvala vam na odgovorima,danas sam kupio prvi broj ,jer od moguca tri kod nas ima na kioscima samo taj pa da vidim ocu li imat zivaca da skupim sve,usput sam kupio i PSDZ bROJ 2 I Zagora 192.
Neznam dali ludens daje neke penale, kada im se vrate stripovi posarani, ili zaljepljeni, opet sam imao situaciju, di na kiosku, oba primjerka zagora, posarana,kemijskom, i pitam zenu, pa zasto pisete po njima, a sifra kaze. Odem do drugog, jedini primjerak, i naljepnica na njemu, i na naljepnici, sifra.
Neznam dali ludens daje neke penale, kada im se vrate stripovi posarani, ili zaljepljeni, opet sam imao situaciju, di na kiosku, oba primjerka zagora, posarana,kemijskom, i pitam zenu, pa zasto pisete po njima, a sifra kaze. Odem do drugog, jedini primjerak, i naljepnica na njemu, i na naljepnici, sifra.
Već je bilo govora da bi se Ludens trebao pozabaviti malo Tiskom, odnosno uništavanjem stripova od strane djelatnica dotične firme