Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25516 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/11/2011 : 19:20:32
|
quote: Originally posted by mavra
Da li bi bio ljubazan da mi das svoju interpretaciju doticne izjave edit, ovo je pitanje za manhunter-a
Da. On kaže da su srpki i hrvatski jedan jezik. To jest, onaj koji je on čitavog života koristio- srpskohrvatski. Tako da zeza nacionaliste i sa jedne i sa druge strane, pošto zna kako će ga i jedni i drugi razumeti. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 03/11/2011 : 19:21:32
|
Dok se Borislav "angazovao", ne toliko doduse koliko tigrovi Prele (za koga otvoreno govorim da mi je drago sto je crkao jer je bio tezak govnar) i Oliver (ovaj je jos ziv, sramota me sto ga gotivim), Milan, Cane, Vlada, Gile itd. su drzali mirovne koncerte po Srbiji i pokusavali da spasu nesto sto se ipak ispostavilo kao neodrzivo. Ali, oni su stali iza svoje ideje, ovi su stali iza svoje...godine su prosle i znam ko mi je miliji.
Ipak, ako je Psihomodo "Hrvatska mora pobijediti" Pop uspesno zapalio pretprosli Beerfest, pritom niko nije pretio da ce minirati koncert ili baciti suzavac...sta znam, mozda je vreme da i Bora zakopa svoju privatnu ratnu sekiru. Taj rat je davno gotov.
|
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 03/11/2011 : 19:23:57
|
quote: Originally posted by Mairosu
Meni je EKV najbolji bend evah i ljudi se krste kad kazem da slusam i Corbu. Al ljudi su cudni. U stvari, ja sam cudan, trudim se da imam perfect bazu ex-YU rock vinila i diskova...
Stvarno i jesi malo cudan Salu na stranu, jesam malo mladji (26 god), ali sam preslusao 90% pesama koje je Djole snimio, moram da prznam da mi se neke njegove pesme svidjaju(Putuj Evropo, O Boze, Slow Motion, Devedesete, Soliter...), ali to ne moze da promeni moje misljenje da je on jedna najobicnija ljiga i dupeuvlakac, a imao je potencijala, da ne gresim dusu mnogo |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25516 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:24:41
|
Ja sam to shvatio kao vic vise. Apropo nacionalizma, Mavra je mladji coek, ne seca se kad je taj isti miroljubivi Balasevic podjebavao Slovence povodom ocepljenja pocetkom 90tih, citajuci poeziju "laku noc braco smucari, skroz ste mi se smucili" i tome sl.
A dobro, snimio je i Računajte na nas, Sloboda-ne, Ne lomite mi bagrenje..Čovek je politički angažovan, šta ćeš.
Ali dobro, s obzirom šta su sve pevači i sa jedne i sa druge strane izjavljivali za vreme rata, ovo njegovo je ništa. |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:24:48
|
quote: Originally posted by manhunter Slušaj BRE, meni terapija ne pomaže, pa sam odavno odustao. Sad sam i bez pilula dostigao nirvanu i postao eterično biće.
evo,ljudi moji,vidite kakvim se moderatorom služi markos...došao je ovdje,bacio kost,pa je glođite...nakon fine rasprave o čorbi,došao je admin i sjebao topic,a to je probudilo nacionalni ponos i zver u hunteru...sramota,srbin iz inozemstva,i hrvat koji tvrdi da nije srbin iz čačka...dakle,nije problem u domaćim srbima,nego ovima drugima...markos,izbaci prvo sebe,pa ovog švicarca koji ne voli čorbu |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:26:24
|
Meni je Odlazi Cirkus od Ranog Mraza top 15 domaca ploca recimo. Mozda i top 10. Ja nalazim vise pluseva u njegovom opusu :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:27:32
|
quote: Originally posted by manhunter
A dobro, snimio je i Računajte na nas, Sloboda-ne, Ne lomite mi bagrenje..Čovek je politički angažovan, šta ćeš.
Do dana danasnjeg Balasevic odbija teoriju zavere da je Bagrenje o Kosovu. Ja mu verujem, mislim da je to ipak previse necije maste. :D |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:28:02
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by manhunter Slušaj BRE, meni terapija ne pomaže, pa sam odavno odustao. Sad sam i bez pilula dostigao nirvanu i postao eterično biće.
evo,ljudi moji,vidite kakvim se moderatorom služi markos...došao je ovdje,bacio kost,pa je glođite...nakon fine rasprave o čorbi,došao je admin i sjebao topic,a to je probudilo nacionalni ponos i zver u hunteru...sramota,srbin iz inozemstva,i hrvat koji tvrdi da nije srbin iz čačka...dakle,nije problem u domaćim srbima,nego ovima drugima...markos,izbaci prvo sebe,pa ovog švicarca koji ne voli čorbu
, placem,placem... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:28:32
|
A na slovence ima pik odranije. "A na sestome katu / neki skupovi tuzni / ti se ne druze s nama / mi smo suvise juzni / i kad razmislim malo / njima nije bas stalo / za nas so-li-ter!". |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25516 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:28:43
|
[quote]Originally posted by manhunter
evo,ljudi moji,vidite kakvim se moderatorom služi markos...došao je ovdje,bacio kost,pa je glođite...nakon fine rasprave o čorbi,došao je admin i sjebao topic,a to je probudilo nacionalni ponos i zver u hunteru...sramota,srbin iz inozemstva,i hrvat koji tvrdi da nije srbin iz čačka...dakle,nije problem u domaćim srbima,nego ovima drugima...markos,izbaci prvo sebe,pa ovog švicarca koji ne voli čorbu
Pfffff...Pa i ti navijaš za srpski klub, tako da imaš nešto zajedničko sa Hrvatom iz Čačka i Srbinom iz Švice. A ionako si mi bre sumnjiv- Dalmoš koji sluša Čorbu?? Jesi ti siguran da te nisu zamenili u porodilištu? |
|
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 03/11/2011 : 19:29:15
|
Opa! Sad smo u fazonu "yeah, kill the motherfucker, riblja čorba forever!" Kenjao ja ili ne, vidim da ti treba malo pojašnjenja. Evo, ja ću polako...
Onaj period do odlaska Bajage mi je jak i tu ima par dobrih pesama. E sad, to "par" se odnosi na bar 10-25 pesama iz tog perioda. Pošto Čorba ima valjda više od 300 pesama, meni je tih desetak "par". Jasno? Idemo dalje.
Nisam rekao da posle Bajaginog odlaska nema dobre pesme. Rekao sam da su mi ispodprosečne, uzevši kao prosek period dok je ovaj bio u grupi. Još malo jasnije?
Pogledaj dom svoj anđele je solidna pesma. Ali do zla boga izlizana. Ne mogu da je čujem. Ako se tebi sviđa, ok, neću da ti kažem da kenjaš. Svako ima sopstveni ukus.
Meni najomiljenija Čorbina pesma je Noćas gubim meč, toliko o tome da mislim da je grupa trebalo da se ugasi pošto je Momčilo otišao.
Mislim da ne bi ušli u mojih top 50, najozbiljnije. Ne znam zašto se iščuđavaš? Jednostavno mi se njihov stil ne sviđa. Imam oko 200GB muzike, možda nekih 50GB domaće. I od toga možda 5 Čorbinih pesama. Zašto bi onda trebalo da ih uvrstim na tu listu? Da bih plivao sa strujom i da ne ispadnem glup sa jedne, a arogantan sa druge strane??
Meni je EKV najbolja grupa uopšte (ne samo domaća) a mislim da je njihov i Čorbin stil dijametralno suprotan. Ali svejedno ne bih nikad nekome ko ne voli EKV rekao da kenja. Ali dobro, to valjda ide jedno sa drugim...
Evo ti i jedna , da ne misliš da te ne volim.
1. Mlatis kad nipodastavas Corbu. Ja licno ne volim EKV, ali mi ne pada na pamet da omalovazavam tu grupu.
2. Jasno?! Sine, nismo u vojsci...
3. Jasnije?! Sine, zajebao si i mog sefa...
4. Pogledaj izjavu Pece Popovica o ljudima koji kazu da je Andjeo solidna pesma i nista vise ti necu reci...
5. Kojih je to 49 grupa ispred Corbe da ti ovi ne bi usli u top 50?!
6. Cenim i postujem EKV, i bili bi bar u top 5 grupa koje bi ja naveo, a licno ne volim njihove pesme, osim par njih...
7. Nemoj ljubac, postidecu se... |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:29:47
|
Dok se Borislav "angazovao", ne toliko doduse koliko tigrovi Prele (za koga otvoreno govorim da mi je drago sto je crkao jer je bio tezak govnar) i Oliver (ovaj je jos ziv, sramota me sto ga gotivim), Milan, Cane, Vlada, Gile itd. su drzali mirovne koncerte po Srbiji i pokusavali da spasu nesto sto se ipak ispostavilo kao neodrzivo. Ali, oni su stali iza svoje ideje, ovi su stali iza svoje...godine su prosle i znam ko mi je miliji.
Ipak, ako je Psihomodo "Hrvatska mora pobijediti" Pop uspesno zapalio pretprosli Beerfest, pritom niko nije pretio da ce minirati koncert ili baciti suzavac...sta znam, mozda je vreme da i Bora zakopa svoju privatnu ratnu sekiru. Taj rat je davno gotov.
nemoj jebat,gobac je to izveo na beerfestu?inače,naciju na stranu,pisma je prejebena...kad je nakon sto godina orgazam došao u split,gile se usrao..."ma ovi hajdukovci su ludi,neću da pevam igra r'n'r cela jugoslavija"...kurac nije,4 puta je MORAO pjevati ali naj izjava je canetova nakon što su brejkersi nakon 20-ak godina došli u split..."dobro veče splićani,drago mi je da se ponovo vidimo...koliko vidim,ima vas puno,dakle,uz heroin i hajduka,samo smo vam mi ostali"...kao po zapovijedi,zapalile su se bengalke i ludilo je moglo početi... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25516 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:30:30
|
Do dana danasnjeg Balasevic odbija teoriju zavere da je Bagrenje o Kosovu. Ja mu verujem, mislim da je to ipak previse necije maste. :D
Meni je rekao da tu ipak ima nečeg. |
|
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:31:12
|
Da li bi bio ljubazan da mi das svoju interpretaciju doticne izjave edit, ovo je pitanje za manhunter-a
Da. On kaže da su srpki i hrvatski jedan jezik. To jest, onaj koji je on čitavog života koristio- srpskohrvatski. Tako da zeza nacionaliste i sa jedne i sa druge strane, pošto zna kako će ga i jedni i drugi razumeti.
Ne slazem se sa tvojim misljenjem, ali ga postujem, mrzi me da nastavljam sa anti-Balasevic argumentacijom, ovde je ipak tema jedan mnogooooo veci kralj, nego doticni. Ako neko otvori temu o Balasevicu ja obecavam da necu ni priviriti u nju |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:33:17
|
[quote]Originally posted by manhunter
Pfffff...Pa i ti navijaš za srpski klub, tako da imaš nešto zajedničko sa Hrvatom iz Čačka i Srbinom iz Švice. A ionako si mi bre sumnjiv- Dalmoš koji sluša Čorbu?? Jesi ti siguran da te nisu zamenili u porodilištu?
tko ne voli hajduka iz splita,da bog da mu ćaća pomanita u sve mi se diraj,u hajduka ne izbacit ću te,ne diraj mi se u svetinju,kad je ti već nemaš kako ono sawitch kaže:hunter je ciganštura |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:33:53
|
quote: Originally posted by globinjo nemoj jebat,gobac je to izveo na beerfestu?
Naravno da nije, to bi ipak bilo malo previse |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:35:08
|
nemoj jebat,gobac je to izveo na beerfestu?
Ma nije, samo sam to iskoristio da napravim paralelu :D To bi ipak bilo malo previse, mada, od Gopca se to i da ocekivati.
quote: ali naj izjava je canetova nakon što su brejkersi nakon 20-ak godina došli u split..."dobro veče splićani,drago mi je da se ponovo vidimo...koliko vidim,ima vas puno,dakle,uz heroin i hajduka,samo smo vam mi ostali"...kao po zapovijedi,zapalile su se bengalke i ludilo je moglo početi...
Cane je prvi posleratni koncert u Zagrebu otvorio sa recenicom "dobro vece, za rokenrol spremni ?" |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25516 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:35:58
|
Ne slazem se sa tvojim misljenjem, ali ga postujem, mrzi me da nastavljam sa anti-Balasevic argumentacijom, ovde je ipak tema jedan mnogooooo veci kralj, nego doticni. Ako neko otvori temu o Balasevicu ja obecavam da necu ni priviriti u nju
Ti si ga valjda prvi pomenuo, ili se varam??
Nebitno, nisam ovde da hejtujem, kako vi mladi kažete, samo su me ljudi ovde isprozivali. |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:38:27
|
Da, taj. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 03/11/2011 : 19:40:10
|
nemoj jebat,gobac je to izveo na beerfestu?
Ma nije, samo sam to iskoristio da napravim paralelu :D To bi ipak bilo malo previse, mada, od Gopca se to i da ocekivati.
quote: ali naj izjava je canetova nakon što su brejkersi nakon 20-ak godina došli u split..."dobro veče splićani,drago mi je da se ponovo vidimo...koliko vidim,ima vas puno,dakle,uz heroin i hajduka,samo smo vam mi ostali"...kao po zapovijedi,zapalile su se bengalke i ludilo je moglo početi...
Cane je prvi posleratni koncert u Zagrebu otvorio sa recenicom "dobro vece, za rokenrol spremni ?"
|
|
|
Topic |
|
|
|