forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Riblja Corba
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 03/11/2011 : 20:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, moja poenta je da se slizao sa POLITICARIMA, samo me to nervira nebitno sa kojim, ja ne bih imao nista protiv da je on pluvao po Seselju, ali i da je kacio i sve ostale, ali on je ove druge uzdizao u nebesa, a svi znamo da se svakome od njih moze mnogo toga staviti na dusu. Mairosu, sam si rekao da on nikada nije imao neku ideolosku osnovu, pa sta mu je onda bilo, doziveo covek prosvetljenje u 45. godini. Jezim se takvih ljudi
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/11/2011 : 20:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mavra

Ljudi, moja poenta je da se slizao sa POLITICARIMA, samo me to nervira nebitno sa kojim, ja ne bih imao nista protiv da je on pluvao po Seselju, ali i da je kacio i sve ostale, ali on je ove druge uzdizao u nebesa, a svi znamo da se svakome od njih moze mnogo toga staviti na dusu. Mairosu, sam si rekao da on nikada nije imao neku ideolosku osnovu, pa sta mu je onda bilo, doziveo covek prosvetljenje u 45. godini. Jezim se takvih ljudi

Jeo je govna al ne mogu da pljujem po njemu :D Sta cu :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 03/11/2011 : 20:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
Posteno, kao ja za Boru, samo sto ne mogu ni da ga branim
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 03/11/2011 : 20:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

kada te ostave svi švaleri i kad shvatiš da si pala...iskopaj negde broj telefona ja sam još ona ista budala...

antologija!

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/11/2011 : 20:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Corbu sam poceo slusati tamo negdje u 5-6 razredu osnovne i nekako dobio oriđi kazete koja je tetka kupovala. Totalno se zarazio!
Onako brojevima jih je oznacila koja je prva, koja druga itd. No, tek kad je prijatelj pocetkom 90-ih zajebao prvu godinu srednje skole pa onda otisao u Srbiju i se tamo upisao u gimnaziju, povratkom doneo neke albume za koje prije nisam ni znao da postoje. I tek tada sam saznao da Pokvarena masta nije prvi album nego Kost u grlu. Kako sam se tek onda nadozirao prvog albuma. Onako surov, iskren, ma zbilja odlican debi. Doneo je i par singlica pa smo se dozirali i uz one B-side stvari poput On i njegov BMW, Valentino iz restorana, Nazad u veliki prljavi grad...

Koji je to band bio.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/11/2011 : 20:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Corbu sam poceo slusati tamo negdje u 5-6 razredu osnovne i nekako dobio oriđi kazete koja je tetka kupovala. Totalno se zarazio!
Onako brojevima jih je oznacila koja je prva, koja druga itd. No, tek kad je prijatelj pocetkom 90-ih zajebao prvu godinu srednje skole pa onda otisao u Srbiju i se tamo upisao u gimnaziju, povratkom doneo neke albume za koje prije nisam ni znao da postoje. I tek tada sam saznao da Pokvarena masta nije prvi album nego Kost u grlu. Kako sam se tek onda nadozirao prvog albuma. Onako surov, iskren, ma zbilja odlican debi. Doneo je i par singlica pa smo se dozirali i uz one B-side stvari poput On i njegov BMW, Valentino iz restorana, Nazad u veliki prljavi grad...

Koji je to band bio.

JOŠ JE! :D

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/11/2011 : 20:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Pa sta ja znam... meni nekako ipak nije.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/11/2011 : 20:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Dobro, svi imamo pravo na svoje mišljenje. Ja vjerojatno jesam previše subjektivan, ali što ću...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/11/2011 : 20:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ako neko još kao onaj švajcarac počne okolišat oko čorbe,odmah leti s forumai ako ne voliš čorbu,ovo je topic o čorbi,i nema tu pišiću-kakiću kao onaj čovekolovac

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/11/2011 : 20:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Inače, kad su već gore spominjali antologijske stihove - jedna od boljih pjesama mi je "Da, to sam ja", a nitko je nije spomenuo. Pala mi je na pamet radi meni najdražeg i najboljeg Čorbinog stiha - "otvorila mi matora sa licem aligatora".

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/11/2011 : 20:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Inače, kad su već gore spominjali antologijske stihove - jedna od boljih pjesama mi je "Da, to sam ja", a nitko je nije spomenuo. Pala mi je na pamet radi meni najdražeg i najboljeg Čorbinog stiha - "otvorila mi matora sa licem aligatora".

jebi ga,ima toga previše antologijskog

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/11/2011 : 20:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ima, ali ova me pjesma nekako uvijek rastuži, mene osobno uvijek podsjeti na bivše cure i natjera me da mislim gdje su sad.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 03/11/2011 : 20:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Meni najdraža pjesma je "Nemoj srećo nemoj danas".Bora i mamurluk :D
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/11/2011 : 20:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

To je jos retki komican stih u toj izrazito tuznoj i emotivnoj numeri. Izuzetno cenim tu pesmu.

Prokleto Sam je isto odlicna pesma.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/11/2011 : 21:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Počnem li sad pisati koje su mi odlične, ostat ću do ujutro na kompu.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/11/2011 : 21:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ma, skoro sve "balade" (ili ono sto se u tu kategoriju moze svrstati, razne srceparajuce i slogirane) su im ubitacne, mrak, prva liga, nenadj... sto se tih tice Corba obara!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/11/2011 : 21:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
...ja sam ti ljubavna sirotinja,otimam,a ništa ne dajem...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/11/2011 : 21:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Kupujem strucnu literaturu
Za malu nocnu fiskulturu
Reporter, Louie, Playboy, Start
Uzmem kvalitet, odbacim skart
Pa k'o tapete ih lepim po zidu
Tek da ih imam sve u vidu
Guzate, sisate, lomne u struku
Zbog njih razvijam desnicu ruku

e ovo je nenadjebivo!

Edited by - globinjo on 03/11/2011 21:19:40
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/11/2011 : 21:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Danas sam zeni u kolima objasnjavao sta su "rasomonci" i sta bese "Start" :D

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/11/2011 : 21:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Objasni joj ovo :

Žena je varljiva, manje il' jače, lako je kvarljiva, laže kad plače

Edited by - selanne on 03/11/2011 21:19:47
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/11/2011 : 21:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Danas sam zeni u kolima objasnjavao sta su "rasomonci" i sta bese "Start" :D

Eh, Start, imam negde nekoliko komada, a objasni joj i sta je ovo, evo nadjoh par komada! :D

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 04/11/2011 : 00:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Najludja pjesma je "Pobeci negde", a moj favorit je Ja sam jos ona ista budala... U Pobeci negdje se je najbolje ikad opisano kako se ponekad osjecao svako ko je ikad zivio u Beogradu :)
Sto se Balasevica tice, nema on sta u ovom topiku da trazi, mozemo otvoriti zaseban.

Edited by - Elderane84 on 04/11/2011 00:10:49
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/11/2011 : 08:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter
4. Pogledaj izjavu Pece Popovica o ljudima koji kazu da je Andjeo solidna pesma i nista vise ti necu reci...

Gde da pogledam?

[quote]

Evo, pogledaj deo od 4.oo do 4.20

http://www.youtube.com/watch?v=yVAg4F3Kivc

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/11/2011 : 08:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Zivo me zanima sta bi Borislav rekao o danasnjim "gresnicima" koji su i bukvalno i metaforicki "svima stavili amove, a sebi sagradili hramove, ruke im ogrezle u krv". Mozda da napravi rimejk sa Pahomijem i dr. Vojislavom (onim prvim), "pogledaj dom svoj, Beli Andjele" ?

Naravno, ondasnji gresnici su mu valjali, buduci da je prodavao i po 400-500 hiljada ploca u toj odvratnoj komunistickoj tvorevini.

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 04/11/2011 : 11:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Zivo me zanima sta bi Borislav rekao o danasnjim "gresnicima" koji su i bukvalno i metaforicki "svima stavili amove, a sebi sagradili hramove, ruke im ogrezle u krv". Mozda da napravi rimejk sa Pahomijem i dr. Vojislavom (onim prvim), "pogledaj dom svoj, Beli Andjele" ?

Naravno, ondasnji gresnici su mu valjali, buduci da je prodavao i po 400-500 hiljada ploca u toj odvratnoj komunistickoj tvorevini.

"Mrtva priroda" je dostigla taj tiraž i postala najprodavaniji album u istoriji Yu i Ex Yu-rocka!
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000