Author |
Topic |
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 03/11/2011 : 20:39:14
|
Ljudi, moja poenta je da se slizao sa POLITICARIMA, samo me to nervira nebitno sa kojim, ja ne bih imao nista protiv da je on pluvao po Seselju, ali i da je kacio i sve ostale, ali on je ove druge uzdizao u nebesa, a svi znamo da se svakome od njih moze mnogo toga staviti na dusu. Mairosu, sam si rekao da on nikada nije imao neku ideolosku osnovu, pa sta mu je onda bilo, doziveo covek prosvetljenje u 45. godini. Jezim se takvih ljudi |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 03/11/2011 : 20:40:48
|
quote: Originally posted by mavra
Ljudi, moja poenta je da se slizao sa POLITICARIMA, samo me to nervira nebitno sa kojim, ja ne bih imao nista protiv da je on pluvao po Seselju, ali i da je kacio i sve ostale, ali on je ove druge uzdizao u nebesa, a svi znamo da se svakome od njih moze mnogo toga staviti na dusu. Mairosu, sam si rekao da on nikada nije imao neku ideolosku osnovu, pa sta mu je onda bilo, doziveo covek prosvetljenje u 45. godini. Jezim se takvih ljudi
Jeo je govna al ne mogu da pljujem po njemu :D Sta cu :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 03/11/2011 : 20:45:07
|
quote: Originally posted by globinjo
kada te ostave svi švaleri i kad shvatiš da si pala...iskopaj negde broj telefona ja sam još ona ista budala...
antologija!
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 03/11/2011 : 20:45:34
|
Corbu sam poceo slusati tamo negdje u 5-6 razredu osnovne i nekako dobio oriđi kazete koja je tetka kupovala. Totalno se zarazio! Onako brojevima jih je oznacila koja je prva, koja druga itd. No, tek kad je prijatelj pocetkom 90-ih zajebao prvu godinu srednje skole pa onda otisao u Srbiju i se tamo upisao u gimnaziju, povratkom doneo neke albume za koje prije nisam ni znao da postoje. I tek tada sam saznao da Pokvarena masta nije prvi album nego Kost u grlu. Kako sam se tek onda nadozirao prvog albuma. Onako surov, iskren, ma zbilja odlican debi. Doneo je i par singlica pa smo se dozirali i uz one B-side stvari poput On i njegov BMW, Valentino iz restorana, Nazad u veliki prljavi grad...
Koji je to band bio.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 03/11/2011 : 20:47:16
|
quote: Originally posted by Poli
Corbu sam poceo slusati tamo negdje u 5-6 razredu osnovne i nekako dobio oriđi kazete koja je tetka kupovala. Totalno se zarazio! Onako brojevima jih je oznacila koja je prva, koja druga itd. No, tek kad je prijatelj pocetkom 90-ih zajebao prvu godinu srednje skole pa onda otisao u Srbiju i se tamo upisao u gimnaziju, povratkom doneo neke albume za koje prije nisam ni znao da postoje. I tek tada sam saznao da Pokvarena masta nije prvi album nego Kost u grlu. Kako sam se tek onda nadozirao prvog albuma. Onako surov, iskren, ma zbilja odlican debi. Doneo je i par singlica pa smo se dozirali i uz one B-side stvari poput On i njegov BMW, Valentino iz restorana, Nazad u veliki prljavi grad...
Koji je to band bio.
JOŠ JE! :D |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 03/11/2011 : 20:49:21
|
Dobro, svi imamo pravo na svoje mišljenje. Ja vjerojatno jesam previše subjektivan, ali što ću... |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 03/11/2011 : 20:53:38
|
Inače, kad su već gore spominjali antologijske stihove - jedna od boljih pjesama mi je "Da, to sam ja", a nitko je nije spomenuo. Pala mi je na pamet radi meni najdražeg i najboljeg Čorbinog stiha - "otvorila mi matora sa licem aligatora". |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 03/11/2011 : 20:57:43
|
Ima, ali ova me pjesma nekako uvijek rastuži, mene osobno uvijek podsjeti na bivše cure i natjera me da mislim gdje su sad. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 03/11/2011 : 20:59:09
|
quote: Originally posted by selanne
Inače, kad su već gore spominjali antologijske stihove - jedna od boljih pjesama mi je "Da, to sam ja", a nitko je nije spomenuo. Pala mi je na pamet radi meni najdražeg i najboljeg Čorbinog stiha - "otvorila mi matora sa licem aligatora".
To je jos retki komican stih u toj izrazito tuznoj i emotivnoj numeri. Izuzetno cenim tu pesmu.
Prokleto Sam je isto odlicna pesma. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 03/11/2011 : 21:01:13
|
Počnem li sad pisati koje su mi odlične, ostat ću do ujutro na kompu. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 03/11/2011 : 21:09:02
|
Ma, skoro sve "balade" (ili ono sto se u tu kategoriju moze svrstati, razne srceparajuce i slogirane) su im ubitacne, mrak, prva liga, nenadj... sto se tih tice Corba obara!
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 03/11/2011 : 21:17:54
|
Danas sam zeni u kolima objasnjavao sta su "rasomonci" i sta bese "Start" :D |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 03/11/2011 : 21:19:35
|
Objasni joj ovo :
Žena je varljiva, manje il' jače, lako je kvarljiva, laže kad plače |
Edited by - selanne on 03/11/2011 21:19:47 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/11/2011 : 21:44:33
|
quote: Originally posted by Mairosu
Danas sam zeni u kolima objasnjavao sta su "rasomonci" i sta bese "Start" :D
Eh, Start, imam negde nekoliko komada, a objasni joj i sta je ovo, evo nadjoh par komada! :D
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 04/11/2011 : 00:01:43
|
Najludja pjesma je "Pobeci negde", a moj favorit je Ja sam jos ona ista budala... U Pobeci negdje se je najbolje ikad opisano kako se ponekad osjecao svako ko je ikad zivio u Beogradu :) Sto se Balasevica tice, nema on sta u ovom topiku da trazi, mozemo otvoriti zaseban. |
Edited by - Elderane84 on 04/11/2011 00:10:49 |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 04/11/2011 : 08:58:04
|
Zivo me zanima sta bi Borislav rekao o danasnjim "gresnicima" koji su i bukvalno i metaforicki "svima stavili amove, a sebi sagradili hramove, ruke im ogrezle u krv". Mozda da napravi rimejk sa Pahomijem i dr. Vojislavom (onim prvim), "pogledaj dom svoj, Beli Andjele" ?
Naravno, ondasnji gresnici su mu valjali, buduci da je prodavao i po 400-500 hiljada ploca u toj odvratnoj komunistickoj tvorevini. |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 04/11/2011 : 11:19:22
|
quote: Originally posted by Mairosu
Zivo me zanima sta bi Borislav rekao o danasnjim "gresnicima" koji su i bukvalno i metaforicki "svima stavili amove, a sebi sagradili hramove, ruke im ogrezle u krv". Mozda da napravi rimejk sa Pahomijem i dr. Vojislavom (onim prvim), "pogledaj dom svoj, Beli Andjele" ?
Naravno, ondasnji gresnici su mu valjali, buduci da je prodavao i po 400-500 hiljada ploca u toj odvratnoj komunistickoj tvorevini.
"Mrtva priroda" je dostigla taj tiraž i postala najprodavaniji album u istoriji Yu i Ex Yu-rocka! |
|
|
Topic |
|