Citav serijal ce izaci, nema smisla uzimati prava i raditi pripremu unapred a onda ne izdavati stripove... samo sto ce to ici znatno sporije nego sto se mislilo.
Da budem iskren, ne verujem da ce se nesto bitnije promeniti a i treba priznati kada neko nije za izdavastvo na duze staze. Za amatere poput nas ovo je previse naporan angazman, zato smo se i fokusirali maksimalno na Greystorma i Sigmu koja bi trebalo da izadje za Sajam.
Da budem iskren, ne verujem da ce se nesto bitnije promeniti a i treba priznati kada neko nije za izdavastvo na duze staze. Za amatere poput nas ovo je previse naporan angazman, zato smo se i fokusirali maksimalno na Greystorma i Sigmu koja bi trebalo da izadje za Sajam.
Drž'se junače. Ne daj dušmanima da pobede.
Tako je. A ja se potajno nadam da će Sigma da se pojavi do konferencije u Kg , pa da uzmemo lepo potpis autorke.
Jos gore ako dobijemo, onda ce PP pasti u euforiju pa stripova nece biti ni do narednog marta. GS 3 i 4 ce biti do 20.04 sigurno a sto se tice Sigme, tako su ljudi "prizivali" i da Mohikanac izadje sto pre pa se nije prodalo ni 100 komada...
tako ti je u vecini izdanja. desetak ljudi cendra kada ce napokon izdanje i onda se ispostavi da to skoro nitko ne kupuje. jbg stari forumi nisu adekvatno mjesto za saznavanje moguce prodaje.
Ono sto je izvesno je da ce Sighma izaci u manjem tirazu (400, mozda i 350) ali cemo gledati da se ne menja cena, barem ne vise od 10%. Nema smisla da se lageruju primerci koji se nkada nece prodati.
tako ti je u vecini izdanja. desetak ljudi cendra kada ce napokon izdanje i onda se ispostavi da to skoro nitko ne kupuje. jbg stari forumi nisu adekvatno mjesto za saznavanje moguce prodaje.
Nepobitna činjenica je da želje ljudi sa foruma nisu želje svih, a jedino se čuje glas ljudi sa foruma. Nažalost samo sa foruma i samo na forumu. Siguran sam da veliki broj ljubitelja stripa nikad nije ni čuo za PP. Ono što znam i što sam video od PP je da su stripovi VRHUNSKI i VRHUNSKI urađeni. Kad bi sve to moglo u knjižare ili na kioske druga bi priča bila.
Za tako dobar strip kao Greystorm bi trebalo udariti dobru reklamu jer se ljudi nisu navikli na takve stripove od Bonellija. Greystorm je odličan strip i treba ljude nekako uputiti na njega. Kako, e to je pitanje.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud