To ce onda biti lako.. Mogu ja da se raspitam u nekoj stampariji u ZR-u, ali bolje neko iz BG-a, tamo je verovatno jeftinije... Non-profit radimo.. Imas one slike u visokoj rezoluciji?
Vec sam pominjao to... jednostavno, izdanja se prilicno slabo prodaju sto navodi na prost zakljucak da mi nismo za ovaj posao. Postoji ta fina razlika izmedju amatera i profesionalaca, i ona se najbolje oslikala u nasem primeru : citaocima se ocito nisu dopali ni odabir junaka ni tehnicki detalji tipa dizajn/logo/format/font/korice/papir/rikna/uvodni tekst (nesto od toga ili mozda sve), nismo imali ni znanja ni iskustva da pogodimo njihov ukus i rezultat je vidljiv.
Hm, mudro... da stampamo paralelno sa VC pa APP? Ili da uzmemo prava za Moldaviju za aktuelne italijanske brojeve i proglasimo da zapravo stampamo za brojnu srpsku populaciju u Kisinjevu i Tiraspolju, koja te stripove pak odmah salje u otadzbinu?
Vec sam pominjao to... jednostavno, izdanja se prilicno slabo prodaju sto navodi na prost zakljucak da mi nismo za ovaj posao. Postoji ta fina razlika izmedju amatera i profesionalaca, i ona se najbolje oslikala u nasem primeru : citaocima se ocito nisu dopali ni odabir junaka ni tehnicki detalji tipa dizajn/logo/format/font/korice/papir/rikna/uvodni tekst (nesto od toga ili mozda sve), nismo imali ni znanja ni iskustva da pogodimo njihov ukus i rezultat je vidljiv.
....i lepak vam ne mirise dobro Ma breee,izdanja su vrhunska...
2012 u jesen PP prestaje sa radom ali onda 2013 pocinje sa radom CP- Colt Pres. CP, pocen iskustvom iz PP faze, objavljivace samo nostalgicnu siguricu Tim&Dasti, Bela&Bronko,Roki Dzo i Djil.
Srecom, u Srbiji ima dosta izdavackih kuca i siguran sam ce neka(e) od njih objaviti izdanja koja su forumasi "trazili" od nas. Vazno je samo da izdanja idu u kontinuitetu, a mi cemo doprineti sa jos 10 brojeva Greystorma i Sigmom.
Srecom, u Srbiji ima dosta izdavackih kuca i siguran sam ce neka(e) od njih objaviti izdanja koja su forumasi "trazili" od nas. Vazno je samo da izdanja idu u kontinuitetu, a mi cemo doprineti sa jos 10 brojeva Greystorma i Sigmom.
'ajde, dace Bog da rasprodate onaj Caravan i da vidite da ce sve biti OK.. A i kako znas da Grejstorm nece planuti i da se nece isplatiti?
Ne znam kako bih to mogao da znam... pogledom na cifre prodaje u prethodnih 19 meseci? U teoriji bi moglo da bude tacno ali praksa je sasvim druga stvar, presek prodaje je "neumoljiv". Opet kazem, ovo nije neuobicajeno za strip-scenu, izdavaci su kod nas vec prestajali sa radom (Vanini, Abaton, Sfera itd itd) i sa poznatijim asortimanom proizvoda. Ne poklope se odredjene stavke, citalacka masa te ne prihvati i u problemu si.