Author |
Topic |
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 04/01/2012 : 16:42:21
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
ne samo procvetao, nego i doneo plodove, i posejao za narednu sezonu lepo od tebe sto ti je stalo
Jel one plodove koji se mogu pronaći u WC šolji posle vršenja velike nužde? |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13481 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 04/01/2012 : 16:57:55
|
quote: Originally posted by Imrahil
Jedino što je moglo da izađe iz WC šolje si ti.
Pa probao sam da izađem ali nisam mogao jer si ti pre mene zapušio wc šolju! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 04/01/2012 : 16:59:17
|
quote: Originally posted by vronski 2
quote: Originally posted by Lord Vader89
ne samo procvetao, nego i doneo plodove, i posejao za narednu sezonu lepo od tebe sto ti je stalo
Jel one plodove koji se mogu pronaći u WC šolji posle vršenja velike nužde?
ajmo ajmo rske, rskeee, ojsaa |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 04/01/2012 : 17:01:42
|
Molim te vronski, iskljuci se iz diskusije. osecam da ti banovanje visi u zraku.
|
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 04/01/2012 : 17:04:40
|
quote: Originally posted by Born To Run
Molim te vronski, iskljuci se iz diskusije. osecam da ti banovanje visi u zraku.
Što se mene tiče diskusija je završena a za ban se mnogo ne brinem, navikao sam na takve stvari. Za prethodni ban sam počaščen na Darkwoodu za Novu Godinu a ovde taman mogu za Božić pa da kompletiram sve praznike! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13481 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 04/01/2012 : 17:05:08
|
quote: Originally posted by Imrahil
Jedino što je moglo da izađe iz WC šolje si ti.
Pa probao sam da izađem ali nisam mogao jer si ti pre mene zapušio wc šolju!
uje, al si mi rekao, prosto ne znam šta da odgovorim na ovo.. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 04/01/2012 : 17:19:22
|
Dakle, ovakvo kontinuirano provociranje većeg broja ljudi i pošto - poto skretanje pažnje na sebe raznim provokacijama (a usput popraćeno poprilično niskim vulgarizmima, naročito s obzirom na broj godina dotičnog) se stvarno rijetko viđa. 4 kazna, mjesec dana.
A ostale sudionike rasprave bih stvarno molio da se ne spuštaju na taj nivo komunikacije jer onda se onda i oni izlažu mogućnosti kažnjavanja.
A čemu? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47293 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/01/2012 : 17:31:53
|
quote: Originally posted by Born To Run
Što se mene tiče diskusija je završena a za ban se mnogo ne brinem, navikao sam na takve stvari. Za prethodni ban sam počaščen na Darkwoodu za Novu Godinu a ovde taman mogu za Božić pa da kompletiram sve praznike!
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 04/01/2012 : 17:42:42
|
quote: Originally posted by mladjo
Dakle, ovakvo kontinuirano provociranje većeg broja ljudi i pošto - poto skretanje pažnje na sebe raznim provokacijama (a usput popraćeno poprilično niskim vulgarizmima, naročito s obzirom na broj godina dotičnog) se stvarno rijetko viđa. 4 kazna, mjesec dana.
A ostale sudionike rasprave bih stvarno molio da se ne spuštaju na taj nivo komunikacije jer onda se onda i oni izlažu mogućnosti kažnjavanja.
A čemu?
Al stvarno jebat ga....svaki drugi post sa stripovskom temom se u roku sekunde pretvori u klanje i pickaranje....nije da su beskrajne rasprave tipa 'zasto je to ovako skupo' ista pametnije ili korisnije, al bar su donekle vezane uz strip....
al ne shvaćam kako se ljudima da zaejbavat s vronskim il bilo kim drugim....ako je nema, treba stavit ignore/block/ne prikazuj opciju uz ime svakog korisnika i problem rijesen |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 05/01/2012 : 00:57:33
|
@all: Ne shvatam zašto dopuštate sebi ovakve komentare, ovo je prosta, kafanska pljuvačina; to ne dolikuje članovima ovog Foruma.
Kome je nešto preskupo, valjda će to zaobići; smatram da se izdavači ne kopčaju na leđima, pa da nisu svesni šta se gde plasira, kome i po kojoj ceni.
Ontopic, od Prada sam zadnje pročitao Trag kredom - koji mi je ostavio takav utisak, ukratko: retko dobar!
I, hajd sad: je li akcija ili popust, nešto što će ikog naterati na kupovinu? Pa koliko košta to? I šta je razlika u ceni? 10, 20, 30%? Četvrt bureka? I jogurt? Knjige se ne kupuju zbog uštede ili zato što su na akciji, neki sasvim drugi motivacioni imperativi (bi trebalo) da su u pitanju;) |
Piši propalo! |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 06/01/2012 : 02:17:18
|
quote: Originally posted by Markos
Ma nisam ni mislio na tebe, nego evo, npr. kakvi se komentari javljaju: "Srecom pa imamo i neke razumne izdavace poput DW i Sistema. Predlog za Fibru,Omnibus,Strip Agent i ostale:ne prodajite nam vise pricu o ljubavi prema stripovima." Itd itd.
A što se Omnibusa, naravno da bi bilo bolje da imaju niže cijene, ali sigurno su i sami toga svjesni.
Kad me vec citiras,makar prenesi citav post. Zar ne kukate kako strip scena nema buducnost?Kako ce je imati kad je polovina izdanja dostupna samo hardcore kolekcionarima? Uporedi cijenu i kvalitet DW Konana i Tarzana sa drugim izdanjima i jasno ti je. Fibru sam ti pomenuo zbog Kena Parkera;je li skup-jeste.Koliko je komplet,ne manje od 600 eura cijenim? Omnibus-samo neka su zdravo,SC od 50tak strana 17 eura,to je drskost.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 06/01/2012 : 09:20:15
|
Nema drugih stripofila osim HC kolekcionara. Vidi pod "Beli put" i još milijun primjera. Zar nije paradoksalno da se bolje prodaju "skupi" HC Tarzani nego "jeftine" Julije, npr, već kad si spomenuo DW? U svakom slučaju, ne pada mi na pamet svađat se s tobom niti dokazivati ti zašto se ja bavim stripom. Kad jednom budeš otvorio vlastitu firmu, za bilo šta, pa pokušaš preživjeti nekoliko godina, onda ćemo razgovarati. |
Trouble will find me |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17125 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/12/2012 : 16:37:03
|
Manuel Montano tekst by Luca_tor(t)elli(ni) Lucidna i lascivna priča o privatnom detektivu – Manuelu Montanu. Pradov detektiv Manuel Montano ne prati zadane šablone, čak niti ne izgleda tako. Iznutra je snalažljiv i nedosljedan kao Torrente, dok ružnjikava vanjština vuče na mješavinu Benignija i Bogarta. Nosi baloner poput inspektora Columba i, premda neugledan do bola, odiše posebnom vrstom šarmom koja mu pripomaže u pristupanju ženama.
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Topic |
|