forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Čitate li Zekana ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/01/2012 : 11:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by anto
Spirou,Talični, i ostali stripovi istih/sličnih perfomansi su 90 kuna, što znači 50% SKUPLJI !!!

Ebem li ga, mnogi ce i dalje kukati kako je Markos preskup....
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/01/2012 : 12:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote

I još nešto:
ako niste primetili, novi Zekani koštaju 60 kuna.
Kolor,HC.A4,478 stranica.Ne znam koliki je tiraž, pretpostavljam 400-500.
Spirou,Talični, i ostali stripovi istih/sličnih perfomansi su 90 kuna, što znači 50% SKUPLJI !!!

Anto, brate, hvališ me više nego zaslužujem. Cijena nije 60kn nego 70kn, broj stranica je 48:) (Inače, tiraž je 400 primjeraka.)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 13/01/2012 : 12:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Markos

I još nešto:

Anto, brate, hvališ me više nego zaslužujem. Cijena nije 60kn nego 70kn. (Inače, tiraž je 400 primjeraka.)

uz Babilonski popust od 10% 63kn :)

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/01/2012 : 12:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pitanje:
-more comics je izdao 4 nastavka
-fibra je izdala 6 komada

1. i 2. su comicsovi
3,4,5,6,7,8 su fibrini

di tu odgovaraju 3. i 4. more comicsovi? odnosno frkafuljci i blacktown
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/01/2012 : 12:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Evo još jednom raspored čitanja i brojevi:
http://homepage.univie.ac.at/horst.prillinger/lapinot/formidables.html

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 12:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Mene je Anto napadao...pa...dugo, dok nisam poceo da citam Zekana. Sta da kazem, meni je ovo sasvim prijatan strip. Necu da spominjem reci remek delo i tome sl. jer mislim da sam autor nije imao tu pretenziju...ovo je prosto zabavan strip, sa divnim scriptom i puno ludih dijaloga. Vec sam rekao da me najvise podseca na Seinfeld i njegov "egzistencijalni humor", ali, emotivno-psiholoska strana stripa je sebi svojstvena. Opet cu se citirati - Trondheim predstavlja sliku i priliku inner-city lifea u kasnom 20. veku.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 13/01/2012 : 12:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Mairosu

Mene je Anto napadao...pa...dugo, dok nisam poceo da citam Zekana. Sta da kazem, meni je ovo sasvim prijatan strip. Necu da spominjem reci remek delo i tome sl. jer mislim da sam autor nije imao tu pretenziju...ovo je prosto zabavan strip, sa divnim scriptom i puno ludih dijaloga. Vec sam rekao da me najvise podseca na Seinfeld i njegov "egzistencijalni humor", ali, emotivno-psiholoska strana stripa je sebi svojstvena. Opet cu se citirati - Trondheim predstavlja sliku i priliku inner-city lifea u kasnom 20. veku.

Znaci,tako on nagovara ljude da pocnu sa citanjem...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21665 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/01/2012 : 13:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

I još nešto:

Anto, brate, hvališ me više nego zaslužujem. Cijena nije 60kn nego 70kn, broj stranica je 48:) (Inače, tiraž je 400 primjeraka.)

da, 70 kuna, izvinjavam se; pa dobro opet je u pitanju skoro 30 % jeftinije; i to još na manji tiraž, 400 primeraka.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21665 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/01/2012 : 13:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Mairosu

Ne počinji ovako rečenicu, neko će da pogrešno protumači, a već sam osumnjičen kao mogući homoseksualac.

Ni ja ne spominjem remek delo, ali koristim termin vrh.
Jer on svojom nepretencioznom zabavnošću i sjajnim dijalozima jeste vrh.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 13:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote

Ne počinji ovako rečenicu, neko će da pogrešno protumači, a već sam osumnjičen kao mogući homoseksualac.

Sto ne izadjes iz tog sifonjera, postaje tesno unutra. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 13/01/2012 : 13:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message  Reply with Quote
kupujem ih sve kako izlaze, jako volim ovaj strip, sjajan crtež i priča, jedino mi se kolor baš ne sviđa pretjerano - dobar je ali ipak mi se više sviđa c/b verzija kakva je objavljena u Q... od priča moj apsolutni favoriti su atomski ubrzivač i slalomi:)

http://typotecture.net / http://www.klada.hr
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 13/01/2012 : 13:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message  Reply with Quote
offtopic: čovječe sad kad sam vidio svoj post sam skužio da sam preko 10 godina na ovom forumu! s jedne strane kul, ali s druge strane- KAKO SU GODINE PROLETILE... STRAŠNO?!

http://typotecture.net / http://www.klada.hr
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1925 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 13/01/2012 : 14:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote

Ej, je li čitao ko Otok Burbon od Apola i Trondhajma ?
Kakve su preporuke?

Kupio, procitao, ostavio na policu, sacekao godinu+ procitao ponovo, utisak isti - nema ga. Mozda je do prevoda
Od tada zaobilazim ovog autora.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 14:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by kreso_stanic

offtopic: čovječe sad kad sam vidio svoj post sam skužio da sam preko 10 godina na ovom forumu! s jedne strane kul, ali s druge strane- KAKO SU GODINE PROLETILE... STRAŠNO?!

Jel to kod tebe 2013 vec pocela ? :D

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/01/2012 : 15:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Pa mozda je bio 1 godinu na forumu pa onda skupio hrabrost i logirao se. :D ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 13/01/2012 : 15:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>KAKO SU GODINE PROLETILE... STRAŠNO?!

A tek da vidiš idućih 10.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/01/2012 : 16:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

Evo još jednom raspored čitanja i brojevi:
http://homepage.univie.ac.at/horst.prillinger/lapinot/formidables.html

ajme što ga je more comic zakomplicirao :(
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/01/2012 : 01:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote

A oni koji su se sa Zagorom izborili i prešli na nešto ozbiljnije i njihovim godinama primerenije, opet su ostali na nekom nižem nivou.

a mogao si probati da napises i nekoliko pametnih rijeci bez da odmah pljunes po Zagoru i njegovim fanovima.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 14/01/2012 : 01:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote

Mi Balkanosi smo stvarno Balkanci - Zagor nam je relikvija.

Sto jest-jest,posebna vrsta stripofila.

Probati nešto novo - sačuvaj Bože.

...koji ne priznaju stripa do Zagora.Ne spadas tu King,ne brigaj.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21665 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/01/2012 : 04:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by King Warrior

A oni koji su se sa Zagorom izborili i prešli na nešto ozbiljnije i njihovim godinama primerenije, opet su ostali na nekom nižem nivou.

a mogao si probati da napises i nekoliko pametnih rijeci bez da odmah pljunes po Zagoru i njegovim fanovima.

Kinže,mladi wele ti je lepo objasnio, ali evo i ja ću.
Ti si jedan od retkih - probao si sve i mange i bd i amere i ostale evropljane i talijane i štatijaznam i rekao: ok, svemu svaka čast, ali meni najbolje paše zagor - i respect na tome.
ali koliko je takvih kao ti? je nikog više ne poznajem.
većina zagorovaca se drže njega ko pijan plota, malo napravi izlet do nekog drugog bonelija i to je to.probati nešto drugo - ne daj Bože.

Edited by - anto on 14/01/2012 04:39:39
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/01/2012 : 11:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote

većina zagorovaca se drže njega ko pijan plota, malo napravi izlet do nekog drugog bonelija i to je to.

znas kako je, "kada probas mercedesa, tesko se navici na ficu".

Mene je Donjon dosta vremena privlacio, crtez mi izgledao atraktivan kao i tema. Nisam nesto posebno odusevljen stripom. Zekan me totalno razocarao, cak bih rekao da mi je poprilicno dosadan.
Donjon(Tvrdja) ipak ima nesto atraktivno u sebi, pa mislim da bi ljudi trebalo da mu daju sansu. E sada, da li ce biti ljubav na prvi pogled ili ne, to sve zavisi od covjeka do covjeka.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21665 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/01/2012 : 14:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by King Warrior

većina zagorovaca se drže njega ko pijan plota, malo napravi izlet do nekog drugog bonelija i to je to.

znas kako je, "kada probas mercedesa, tesko se navici na ficu".

Mene je Donjon dosta vremena privlacio, crtez mi izgledao atraktivan kao i tema. Nisam nesto posebno odusevljen stripom. Zekan me totalno razocarao, cak bih rekao da mi je poprilicno dosadan.
Donjon(Tvrdja) ipak ima nesto atraktivno u sebi, pa mislim da bi ljudi trebalo da mu daju sansu. E sada, da li ce biti ljubav na prvi pogled ili ne, to sve zavisi od covjeka do covjeka.

Tačno tako!!

Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 14/01/2012 : 17:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Ne čitam Zekana - pročitao sam ih već sve! :D

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 14/01/2012 : 18:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
anto jel se ti to nadas da ce dobra prodaja zekana ubrzati izdavanje tvrdji:) sada kada su svi zekani izdani trebao si napraviti topik: citate li donjon:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 14/01/2012 : 18:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by mcn

>KAKO SU GODINE PROLETILE... STRAŠNO?!

A tek da vidiš idućih 10.

mcn

macane umjesto sto ovdje gubis vrijeme idi prevoditi tvrdje:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000