Author |
Topic |
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 21/01/2012 : 00:24:30
|
clan ivan.blazur je 15.12. osvojio jedan strip na mojim aukcijama i nakon dan-dva mi se uredno javio da mu posaljem podatke za uplatu.
http://www.stripovi.com/aukcije/zs-br-128-k-mark-agonija-u-reci-3/4412116/
Ja sam mu poslao sve potrebne podatke medjutim uplate nije bilo. Posto sam bio tih dana u totalnoj guzvi pakirajuci prodane stripove i zatrpan mailovima, pomislio sam da sam mozda zaboravio mu odgovoriti na email pa sam mu za svaki slucaj jos jednom poslao sve potrebne podatke za uplatu. Posto i dalje nije bilo uplate, poslao sam mu mail sa naslovom Nerealizirana aukcija i zamolio sam ga da ovih dana rijesimo to na obostrano zadovoljstvo posto mi strip stoji zapakiran i stvara mi dodatnu brigu i teret i odgovorio mi je 03.01 da uplata ide danas ili sutra i da nece biti problema.
Eto od tog danas ili sutra i obecanja da nece biti nikakvih problema proslo je dva i pol tjedna a uplata i dalje nije vidljiva i ovim putem bih zamolio clana ivan.blazur da realiziramo aukciju do kraja ovoga mjeseca ili ukoliko ga netko od vas poznaje osobno da mu premese poruku ili se strip vraca u prodaju a kupcu ide negativan komentar i stavljam ga na crnu listu.
U pitanju je cifra od 53 kn + trosak postarine 12,50 kn za preporucenu posiljku i ukoliko je doticnom problem izdvojiti tih 65 kn nije problem da ga se saceka dokle je god potrebno ali u tom slucaju bih zamolio da se to dogovorimo preko maila i ja cu mu rado izaci u susret ali barem znam na cemu sam a za ovakvo neprofesionalno ponasanje smatram da me kupac poteze za nos i to ne toleriram.
|
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 21/01/2012 : 01:42:18
|
quote: Originally posted by Barney
clan ivan.blazur je 15.12. osvojio jedan strip na mojim aukcijama i nakon dan-dva mi se uredno javio da mu posaljem podatke za uplatu.
http://www.stripovi.com/aukcije/zs-br-128-k-mark-agonija-u-reci-3/4412116/
Ja sam mu poslao sve potrebne podatke medjutim uplate nije bilo. Posto sam bio tih dana u totalnoj guzvi pakirajuci prodane stripove i zatrpan mailovima, pomislio sam da sam mozda zaboravio mu odgovoriti na email pa sam mu za svaki slucaj jos jednom poslao sve potrebne podatke za uplatu. Posto i dalje nije bilo uplate, poslao sam mu mail sa naslovom Nerealizirana aukcija i zamolio sam ga da ovih dana rijesimo to na obostrano zadovoljstvo posto mi strip stoji zapakiran i stvara mi dodatnu brigu i teret i odgovorio mi je 03.01 da uplata ide danas ili sutra i da nece biti problema.
Eto od tog danas ili sutra i obecanja da nece biti nikakvih problema proslo je dva i pol tjedna a uplata i dalje nije vidljiva i ovim putem bih zamolio clana ivan.blazur da realiziramo aukciju do kraja ovoga mjeseca ili ukoliko ga netko od vas poznaje osobno da mu premese poruku ili se strip vraca u prodaju a kupcu ide negativan komentar i stavljam ga na crnu listu.
U pitanju je cifra od 53 kn + trosak postarine 12,50 kn za preporucenu posiljku i ukoliko je doticnom problem izdvojiti tih 65 kn nije problem da ga se saceka dokle je god potrebno ali u tom slucaju bih zamolio da se to dogovorimo preko maila i ja cu mu rado izaci u susret ali barem znam na cemu sam a za ovakvo neprofesionalno ponasanje smatram da me kupac poteze za nos i to ne toleriram.
ma negativni ko kuća...sve bi ga ja toliko čekao... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
mister m
Starting Member
Croatia
79 Posts
Member since 20/01/2010 |
Posted - 21/01/2012 : 13:30:37
|
Kod mene je već odavno na crnoj listi, čak mi je poslao mail sa zamolbom da mu obrišem negativne komentare a stripove nikad nije ni platio ni preuzeo. Uspio se već dva puta logirati i opet radi po starom. Jedan nick mu je Ivan5000 ako se dobro sjećam |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:31:05
|
mislim da sam dovoljno cekao. Nema realizacije, nema maila da odustaje od kupovine, nema nista... nestao covjek bez traga i glasa, a ja neka cuvam paket do ulaska Hrvatske u EU... vrlo nekorektno i neprofesionalno.
clana ivan.blazur pocastio sam negativnim komentarom i crnom listom a strip se vraca u prodaju. Da mi se covjek javio i zamolio me da li moze odustati od kupovine ja bih pristao i ne bi mu dao ni negativni ni neutralni komentar i sve bi blo OK ali kad mi netko obeca 2 tjedna nakon isteka aukcije da uplata ide danas ili sutra a onda jos mjesec dana nema uplate ... ne znam sta da kazem na to.... pametnom dosta.
|
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 30/01/2012 : 14:01:13
|
Vidiš to meni nije nikako jasno: čovjek ima dosta pozitivnih ocjena, tipa "kupac za preporuku" i onda taj "kupac za preporuku" zaj... prodavača za preporuku.
Što je to u ljudskoj čudi što ih vodi k prevarama? |
Oj, budi svoj! |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 31/01/2012 : 01:18:31
|
pa da mi je uplatio kao sto je drugima i ja bih mu napisao da je kupac za preporuku, ali eto nije pa sam ga pocastio sa negativnim komentarom i crnom listom kao i mister m. Nije on mene zeznuo nista, ja imam kupca za taj strip a isto tako mogu ga vratiti i na aukcije i uvijek ce postici tu cijenu (par kn vise ili manje) tako da tu nema nikakvih problema, najvise je zeznuo sebe. Lako je skupiti 4 negativna, samo tesko je poslije toga biti ne izbacen od strane administratora. |
|
|
|
Topic |
|