Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
yvann11
Starting Member
Croatia
3 Posts
Member since 13/04/2009 |
Posted - 04/02/2012 : 10:43:30
|
Posjedujem (vise manje) cjelokupnu kolekciju Alan Ford stripova.
Superstrip izdanja imam sva. Mislim da fali samo broj 179, ali to nije bila epizoda AF-a, nego Johny Logan. Borgis izdanja imam skoro sva (mislim da fali jedan ili dva broja). Imam i trobroje, Maxi Alan Ford-ove i specijalne brojeve koji su imali epidoze koje su preskakane za vrijeme Superstrip brojeva.
Stripovi su vrlo ocuvani; naravno pojedini brojevi su mozda malo osteceni, ali niti jedan broj znatno. Obzirom da su rani brojevi iz Superstrip biblioteke izlazili prije mog rodjenja, njih sam naknadno kupovao i svi koji su kupljeni su u odlicnom stanju.
Zanima me kolika bi bila realna vrijednost (cijena) moje kolekcije AF-ova? Znaci to je cca. 600 AF stripova.
Hvala
|
|
DzekDenijels
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
mamlaz
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Kojot
Advanced Member
![](AvatarUpload/INTER.jpg)
Switzerland
4119 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 04/02/2012 : 21:12:00
|
quote: Originally posted by mamlaz
pet milja? tesko da ce mu itko dati preko dvije hiljade eura u danasnje vrijeme.
Ti bi dao tri milje sigurno ,samo da covijek stavi na aukcije! Ili grijesim.![](icon_smile_big.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40625 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
![](AvatarUpload/andjusticeforall.gif)
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40625 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
srdjandj
Advanced Member
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 05/02/2012 : 15:48:55
|
To ti vredi Savicu oko 500 evra, jer cujem da ih ima u AF po 450 dinara komad(komplet) u kombinaciji, AF Klasik-Superklasik. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
andjusticeforall
Advanced Member
![](AvatarUpload/andjusticeforall.gif)
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|