forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Posiljke po ovom nevremenu!?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 09/02/2012 : 08:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
Zanima me kako funkcionisu posiljke po ovom uzasnom vremenu koje je zadesio cijeli Balkan? Verovatno ima kasnjenja i drugih problema..po ovim blokadama u transportu, koje je izazvao sneg i led..Kako stoje stvari sa vasim posiljkama?
Meni dvije koje cekam vec kasne mada neznatno ali pitanje je koliko ce kasniti jer stanje u saobracaju ne ide prema boljem..a za jednu koju sam predao za slanje prekjuce sluzbenica u posti mi rece da trenutno ti je svejedno saljes li obicno ili kao nesto brzo-expres itd..jer kako stvari stoje nista od vecine tih usluga se ne mogu realizovati..

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 09/02/2012 : 08:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
I posto izgleda da je moguce da posiljke tapkaju na mjestu,koliko je pametno uopste ih predati za slanje?
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 09/02/2012 : 08:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
I jos,kako to sve utice i na distribuciju stripova? Verovatno vec ima problema?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/02/2012 : 09:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ja u okviru Srbije normalno saljem i sve su do sada stigle na odrediste.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40297 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/02/2012 : 09:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
I kod mene je stizalo ali se desavalo da postare mrzi da raznose i napisu primedbe "nepotpuna adresa" i slicna sranja i ostavljaju u posti pa ljuci moraju ici po to... Juce mi covek iz BG-a javlja da je popodne u posti nasao posiljku koja je stigla pre 2 dana i nije hteo postar da se zajebava i nasrao glupu primedbu.. Kasni posta ali stize bar sto se mene tice...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/02/2012 : 10:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ja sada cekam posiljku iz zagreba, ali mislim da nece biti problema. mozda jedino iz splita da ide ali i dole se polako stanje normaliziralo.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17014 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 09/02/2012 : 12:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Pošta nikako ne ide, ima mnogo važnijih stvari od stripova koje treba da pošaljem, ali potpuna je blokada. Evo sad mi rekoše da ima nekih nagovještaja da bi sutra mogle da krenu pošiljke, a onda opet najavljuju padavine pa je pitanje za dalje.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 09/02/2012 : 13:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima jel ima da je netko naručio nešto izvana (amazon,ebay)?
Ja čekam pošiljku sa Amazona pa me zanima...
A što se tiće pošiljaka unutar Hrvatske sve stižu, možda dan-dva kasnije ali ipak stignu...

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 09/02/2012 : 14:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

ja sada cekam posiljku iz zagreba, ali mislim da nece biti problema. mozda jedino iz splita da ide ali i dole se polako stanje normaliziralo.

neznan kako najavljuju ovaj vikend ce bit gori od prethodnog kad apsolutno nista nije funkcioniralo.pogotovo posta.

stršljen spašen
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 09/02/2012 : 14:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
Kakvi paketi,nestaje i stuje.Ja dobio paket na Rabu poslan iz Slavonskog broda(443 km udaljenosti) tek nakon osam dana tj.kasni oko pet dana.
Pouka,hranu ne slati nikako...
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 09/02/2012 : 15:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
u splitu kao i obično nered totalni, došla je jutros ceduljica za strip s book depositorya (nedaj bože da bi ga odnili do adrese). doša do pošte i tamo na komadu papira nalipljeno - ured ne radi do daljnjega zbog tehničkih problema. zva kontakt broj pošte - dali su mi telefon poštanskog ureda.onda slijedi njihovo objašnjenje: oni ne rade jer gss skida led s krova (inače radi se o pošti u strogom centru grada - u ulici kralja tomislava - 100m od hnk i marmontove) i da danas sigurno neće radit,a sutra je isto upitno... eto dobili su veliki vikend... btw ta mi je obavijest došla na curinu adresu,a na svoju čekam 3 pošiljke s bd-a koje su poslane 2 dana prije, nema ništa od toga prije kraja idućeg tjedna bojin se, pogotovo ako opet padne snig... bitno da mi ispiti na faxu nisu odgođeni
Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 09/02/2012 : 15:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rada13

u splitu kao i obično nered totalni, došla je jutros ceduljica za strip s book depositorya (nedaj bože da bi ga odnili do adrese). doša do pošte i tamo na komadu papira nalipljeno - ured ne radi do daljnjega zbog tehničkih problema. zva kontakt broj pošte - dali su mi telefon poštanskog ureda.onda slijedi njihovo objašnjenje: oni ne rade jer gss skida led s krova (inače radi se o pošti u strogom centru grada - u ulici kralja tomislava - 100m od hnk i marmontove) i da danas sigurno neće radit,a sutra je isto upitno... eto dobili su veliki vikend... btw ta mi je obavijest došla na curinu adresu,a na svoju čekam 3 pošiljke s bd-a koje su poslane 2 dana prije, nema ništa od toga prije kraja idućeg tjedna bojin se, pogotovo ako opet padne snig... bitno da mi ispiti na faxu nisu odgođeni

stršljen spašen
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2012 : 15:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rada13

bitno da mi ispiti na faxu nisu odgođeni

E, daleko ti je fax.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 09/02/2012 : 16:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Ma bitno je da paket stigne...
Al evo naši poštari marljivo rade i na metar i pol snijega

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 09/02/2012 : 17:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Argus a Private Message  Reply with Quote
Slao u Split,trebalo tjedan dana iz Zg ali ipak stiglo.Trebamo biti razumni,posta stvarno radi odlicno.Imam samo pohvale za njihovu ažurnost i kvalitetu usluge.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/02/2012 : 17:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Sve dolazi i odlazi normalno...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 09/02/2012 : 17:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ja sam sve svoje odgodio dok se ne smiri situacija...ne žurim nigdje,nije nikakva frka,tako da računam,da će do marta se poslati...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/02/2012 : 23:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ja poslao u utorak u sesvete,došlo u sridu
poslao u utorak u vrpolje kod slavonskog broda,došlo jučer
prebrzo...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000