Tex VC 3 , neka Zagor KLASIK nastavi u ritmu, zanima me kako će izgledati ta BIH izdanja Magičnog i Skrivenog lica ( ako nista nastavljam sa libellusom dok ih neskupim). Stogod od fibre...
Bilošta od Magnusa šta je Markos najavljivao, ako ništa, neka za početak završi Neznanca
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Kiosk izdanja Od Veselog - 3. 4. i 5. debeljucu Texa Od Ludensa/Strip Agenta - da nastave sa Martijem i Mister Noom (da se zatvore rupe prema VČ)
Albumi Od Fibre: prvenstveno da se zatvore započeti ciklusi ostatak Neznanca ostatak Negro Blanca Gospodin Jean Trgovina Ubojica pa onda Betelgeuse Rip Kirbyji Ljubav i rakete
Darkwood i Libellus idu svojim ritmom, pa ne bih htio ništa posebno izdvajati.
Od Bookglobea da idu dalje sa integralima XIII i Largo Winchem (ima li već 4 godine da se stalo na prvom broju Larga )
U nekom zapećku čuči nada da će se početi sa izdavanjem Asterixa sa dobrim (duhovitim) prijevodom.
Samo nek se ne ukidaju izdanja koja imaju slabiju tiražu (prvenstveno Marti, Mister No i Dampyr)
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Da li u 2012 izlaze Dardevil - Fibra? Trgovina 2 isto Fibra? Adolf - Fibra? Barefoot Gen isto Fibra? To bi bilo sasvim dovoljno za iščekivanje uz dva maxi Texa, četiri Texonea, 6 Ludens Texa, 4 VC Texa, 10 Libellus Texova... i dve Tex mrcine, tri Mister No mrcine, 10 Julija, 2 Konana, 4 Zagorove odabrane priče, 3 Mikija, 3 PSZD, tri Dylanove VC knjige i regularna izdanja VC Mister No, Zagor, Marti Misterija... eh moze i Greystorm do kraja, cak bi bilo lepo neko iznenadjenje od Feniksa, eto Kobila neka izbaci jedno izdanje bice dobro...
Trgovina (8. priča) će se možda pojaviti u Francuskoj ove godine; a možda i ne. Tako da Trgovina 2 u Fibrinom izdanju nema teoretske šanse da se pojavi u 2012-oj.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
ja ocekivao cossuovog i ortizovog... i onda iduce diso i ortiz i hitler kaput... disemo talijanima za vrat... he he... pazi ja sam ovo doziveo kao sta je babi milo to joj se i snilo...
ma šalim se; ajde prvo pucaj ti - šta ti želiš da izađe u 2012-oj?? a evo koje su moje želje: DW - 2 Konana,2 Tarzana,2 Hronike i nešto od BD-a ili neki američki novinski strip Komiko-Habibi,Kramb,500000 km(dobitnik prošlogodišnjeg Angulema) PP - Rat u rovovima,Godina prva Libelus - 4 + 4 (Spirou + Riđobradi) + Klara 6 + Fontov klark&Kjubrik + 2 Vampir boja SA - Sami3,Tangi 6 i 7,Aster 6 i 7,B.Prins 2 i 3, Krcko 2,Džeremaja 2 BG - Bluberi 7-12,Usagi 10,11,12,Iznogud 11,12, Pustinjske Škorpije,Trondhajmove Little nothings,XIII 3 i 4,Plave bluze 2 i 3,Nataša 2,Kosmički putnici 2 Fibra - ono što sam napisao + Mateo,Mladost Džona Difula,nekog Tezuku,Isaka pirata,Povratak prirodi,udaljeno susedstvo od Tezuke,Aja,Džonatan,Džerom Bloš,Alak Siner,Rabat,Gipi,Šabute i Lulu femme nue!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!