Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/07/2013 : 00:00:21
|
duhovito. ko i Putin šta nudi azil Snowdenu ako pristane srat protiv "američkih partnera"  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 24/07/2013 : 00:05:53
|
ma to se putin sprda sa amerima..kao kad se sprdo snjima i englezima kako oce naoruzavat kanibale u siriji..ima covek svojsten smisao za humor.budi siguran da je.kgb vec izvuko sve informacije iz snoudena |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 24/07/2013 : 00:36:19
|
naravno..sad kgb zna sve a mi nista...rusija je totalno izdominirala ameriku na svim podrucjima..vojno, obavestajno, politicki...a i picke ruske su kud i kamo bolje nego one debele americke camuge |
Edited by - KRAS on 24/07/2013 01:07:56 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 24/07/2013 : 01:10:36
|
quote: Originally posted by KRAS
naravno..sad kgb zna sve a mi nista...rusija je totalno izdominirala ameriku na svim podrucjima..vojno, obavestajno, politicki...a i picke ruske su kud i kamo bolje nego one debele americke camuge
samo je pitanje sata kad če se obama upucat u svom bunkeru u washingtonu.
 |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 24/07/2013 : 07:10:29
|
quote: Originally posted by dsormaz1
jugoistočna Europa od strane Bruxellesa i Washingtona prešutno prepuštena Moskvi i Peking
ako je ovo istina ovo je zaista frlo frlooooo lijepa vijest
A na koje bi se to države jugoistočne Europe odnosilo? One koje nisu u NATO-u i EU?
drzave!?!? malo je neozbiljno prćije, trgovinske ispostave i odmorista za svapske penzionere zvat drzavama..no, zapad ali i slobodni svijet smatra da smo mi isto sranje..tako da....
Dobro, koje će to onda "trgovinske ispostave" i "prćije" doći pod okrilje "majčice Rusije"? Misliš da će članice NATO-a i EU izaći iz tih organizacija da bi došle pod okrilje Rusije ili Kine? I da će ih Zapad radi ruskog plina isporučiti Rusima?? Najblaže rečeno pretjeruješ. SAD ne ovise o ruskom plinu i ostalim energentima, valjda je to jasno. I neće dopustiti širenje ruskog utjecaja na jugoistoku. Osim toga neće vječno u Bijeloj kući biti ona pi***ca i klaun.
sve slavenske zemlje moraju se vratiti pod krila majke rusije..i.nista ja ne pretjerujem...to je namjera.zadatak i sudbina cara vladimira.kad je preuzeo vlast.pod staljinovom.slikom nazdravljajuci velikom brki zakleo se da ce to i uciniti...i sta je to cudno..pa svaka ptica svome jatu treba da leti..uostalom zapad je cestres pete odusto od slavenskih zemalja pa nevidim razloga sto se to opet.nebi desilo...medjutim to je dugotrajan proces..al ako cara pposluzi zdravlje vladat ce jos desetak godina i nesumnjam da ce projekat pan slavizma trijumfirati..plin je samo jefnda od poluga za ostvatenje tog cilja...koji god americki predsednik bude to uopce ne igra uloge..jer us president je samo lutka mocnih kompanija i raznih mocnika...dok je prefsednik ruske federacije pravi suveren pod cijom komandom su KGB i crvena armmija ai druge poluge mu i ne trebaju
Ja skidam kapu Putinu zbog njegovog stava prema "duginim bojama" i još nekih stvari, ali sve ostalo što si napisao ti je obična utopija. Nikad više Hrvatska neće u nekakve šugave balkanske asocijacije i nedajbože "istočni lager", jedino ako nas (i cijeli bivši istočni blok) Rusija nekako vojno okupira, što pak spada u domenu fantasy žanra, svaki napad na neku članicu NATO-a je napad na cijeli NATO, znači to bi bio 3. sv. rat i kataklizma. Kod nas se baš nitko (osim možda šačice izgubljenih jugonostalgičara) ne zanosi nekakvim panslavističkim idejama. |
 |
|
panzer
Advanced Member

12788 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 24/07/2013 : 15:06:01
|
Ja skidam kapu Putinu zbog njegovog stava prema "duginim bojama" i još nekih stvari, ali sve ostalo što si napisao ti je obična utopija. Nikad više Hrvatska neće u nekakve šugave balkanske asocijacije i nedajbože "istočni lager", jedino ako nas (i cijeli bivši istočni blok) Rusija nekako vojno okupira, što pak spada u domenu fantasy žanra, svaki napad na neku članicu NATO-a je napad na cijeli NATO, znači to bi bio 3. sv. rat i kataklizma. Kod nas se baš nitko (osim možda šačice izgubljenih jugonostalgičara) ne zanosi nekakvim panslavističkim idejama.
izvini..eto, ruski strategi lupaju gluposti..utopija je komunizam i kapitalizam, a stavljanje svih slavena pod jednu subaru onu rusku sasivenu od sibirskog belog kunica nemoze biti utopija vec bozja volja...sa druge strane zapad ce ucinit sve da do toga nedodje jer znaju da bi mi slaveni ujedinjeni pokorili svijet i jednom za svagda sravnili sa zemljom i bacili na smetliste istorije demokraciju, zapadnu civilizaciju i kapitalizam...
naravno to se vrlo dobro zna da hrvatska nece nikakav sugave balkanske asocijacije, hrvatska i poljska najvernije su sluge zapada, a opet juzni slaveni su miljenici majke rusije, cak nas se nekad zvalo na plenumu vrhovnog sovjeta- levo krilo crvene armije- a danas je hrvatska samo nato pesadija tj. zapadnjacki kerovi... ali primjecujem da dosta hrvata voli putina..mislim, onaj domoljubni deo, dok ga onaj liberalnopederski dio mrzi iz dna duse...
zasto uopce mislis da bi nas rusi silom hteli ? mogli su nas silom uzet cetres pete pa nisu, dosli osobodili beograd nekoliko kurirki obescastili i otisli, mogli su nas i cetresosme zgazit zbog kurcenja pa nisu... mi cemo sami ponizno i pognutih glava doci na Красная площадь, na koljenima da ih molimo da nas spase evrope, nato pakta i uopce zapadne uljudbenosti- sotonizma...  |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 24/07/2013 : 15:12:25
|
Ja skidam kapu Putinu zbog njegovog stava prema "duginim bojama" i još nekih stvari, ali sve ostalo što si napisao ti je obična utopija. Nikad više Hrvatska neće u nekakve šugave balkanske asocijacije i nedajbože "istočni lager", jedino ako nas (i cijeli bivši istočni blok) Rusija nekako vojno okupira, što pak spada u domenu fantasy žanra, svaki napad na neku članicu NATO-a je napad na cijeli NATO, znači to bi bio 3. sv. rat i kataklizma. Kod nas se baš nitko (osim možda šačice izgubljenih jugonostalgičara) ne zanosi nekakvim panslavističkim idejama.
izvini..eto, ruski strategi lupaju gluposti..utopija je komunizam i kapitalizam, a stavljanje svih slavena pod jednu subaru onu rusku sasivenu od sibirskog belog kunica nemoze biti utopija vec bozja volja...sa druge strane zapad ce ucinit sve da do toga nedodje jer znaju da bi mi slaveni ujedinjeni pokorili svijet i jednom za svagda sravnili sa zemljom i bacili na smetliste istorije demokraciju, zapadnu civilizaciju i kapitalizam...
naravno to se vrlo dobro zna da hrvatska nece nikakav sugave balkanske asocijacije, hrvatska i poljska najvernije su sluge zapada, a opet juzni slaveni su miljenici majke rusije, cak nas se nekad zvalo na plenumu vrhovnog sovjeta- levo krilo crvene armije- a danas je hrvatska samo nato pesadija tj. zapadnjacki kerovi... ali primjecujem da dosta hrvata voli putina..mislim, onaj domoljubni deo, dok ga onaj liberalnopederski dio mrzi iz dna duse...
zasto uopce mislis da bi nas rusi silom hteli ? mogli su nas silom uzet cetres pete pa nisu, dosli osobodili beograd nekoliko kurirki obescastili i otisli, mogli su nas i cetresosme zgazit zbog kurcenja pa nisu... mi cemo sami ponizno i pognutih glava doci na Красная площадь, na koljenima da ih molimo da nas spase evrope, nato pakta i uopce zapadne uljudbenosti- sotonizma... 

al me obraduju ovakvi postovi  |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 24/07/2013 : 15:24:10
|
quote: Originally posted by lwood

al me obraduju ovakvi postovi 
to mi godi cuti 
nauci sto pre onu pjesmicu, katjusu, moj ti je savjet |
Edited by - KRAS on 24/07/2013 15:24:35 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 24/07/2013 : 15:46:29
|
znam elvude, znam..zato i jes moj komentar takav...naduvas se pa ti sve ravno,samo se ti keslaj, to je dobro za zdravlje.... |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 24/07/2013 : 15:59:16
|
Mislim da bi nam u puno stvari Rusija bolje došla kao saveznik nego Amerika, npr. u plinsko, naftnom i vojnom biznisu. to uopće ne treba značit da moramo izaći iz EU ili NATO. I neke druge zemlje NATO-a imaju vojne i ekonomske ugovore sa Rusijom. Tu se čak i može ispregovarat neke bolje uvjete nego sa Amerikom. Sa Amerikom nema pregovora, samo diktat. Ili si sa njima ili protiv njih, pogotovo kad je na vlasti neki Buš ili Regan. |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 24/07/2013 : 16:47:10
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by mamlaz
ili nesvrstani. jebo i ruse i amere

|
Mrzim mrznju! |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
1Euro
Advanced Member

12618 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 24/07/2013 : 17:47:45
|
zasto uopce mislis da bi nas rusi silom hteli ? mogli su nas silom uzet cetres pete pa nisu, dosli osobodili beograd nekoliko kurirki obescastili i otisli, mogli su nas i cetresosme zgazit zbog kurcenja pa nisu... mi cemo sami ponizno i pognutih glava doci na Красная площадь, na koljenima da ih molimo da nas spase evrope, nato pakta i uopce zapadne uljudbenosti- sotonizma... 
     |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12618 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 24/07/2013 : 17:50:11
|
Zašto svi vi koji volite Rusiju ili neku drugu zemlju jednostavno ne odete tamo živjeti, umjesto da čekate da Rusija dođe ovdje...idite vi tamo i svi čemo biti sretni. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 24/07/2013 : 18:01:56
|
quote: Originally posted by 1Euro
Zašto svi vi koji volite Rusiju ili neku drugu zemlju jednostavno ne odete tamo živjeti, umjesto da čekate da Rusija dođe ovdje...idite vi tamo i svi čemo biti sretni.
ili obrnuto, sta vi ljubitelji zapada ne odete van pa varate zapad a ne nase zemlje |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Topic  |
|